firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Για να "τρολαριστεί" (σε νήμα άσχετο με άλλες ομάδες) κάποιος από αυτά που γράφω πρέπει να είναι χούλιγκαν ή μειωμένης αντίληψης. Όταν έγραφα σε άλλα νήματα πάλι κάποιοι πάλι έλεγαν για trolling. Σταμάτησα να γράφω γιατί δεν θα έπεφτα ποτέ στον τρόπο που ήθελαν να επιβάλουν (να γράφουν όλοι σύμφωνα με τις δικές τους πεποιθήσεις). Τώρα πάλι τρολάρω; Μονά, ζυγά, μονόζυγα δικά μας. Όποιος θέλει μπορεί να κάνει χρήση της επιλογής της "Αναφοράς" μηνύματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Γαύροι θα ήταν. Για να "τρολαλιστεί" κάποιος από αυτά που γράφω πρέπει να είναι χούλιγκαν ή μειωμένης αντίληψης. Χούλιγκαν είμαι. Αν δε τρολάρεις, πρέπει να τα πάρω σοβαρά. Και αν τα πάρω σοβαρά, πρέπει να σε κάνω μπλοκ. Και αν σε κάνω μπλοκ, φοβάμαι ότι το φόρουμ θα χάσει μέρος της μαγείας του. Επιλέγω να τα εκλάβω ως τρόλινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξέρω πως είσαι χούλιγκαν. Το κατάλαβα από το νήμα της Μπαρσελόνα. Το μπλοκ είναι μία πολύ καλή λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξέρω πως είσαι χούλιγκαν. Το κατάλαβα από το νήμα της Μπαρσελόνα. Τα παίρνω από το χοντρό. Οι εποχές είναι δύσκολες, είμαι και καλός σκοπευτής. Συγνώμη, δεν μπορώ να τους τσουβαλιάζω όλους. Σωστός. Όχι σαν μερικούς άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Εσύ και ο Τράγκας. Χοντρό στην Μπαρσελόνα δεν ξέρω ποιον λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Χοντρό στην Μπαρσελόνα δεν ξέρω ποιον λένε. Είμαι και χούλιγκαν του Ολυμπιακού, μη ξεχνιέσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ήξερα πως γίνεται να είσαι δύο ομάδων υποχείριο. Χαχαχαχα!!! Ο ΣΚΑΙς το γκολ οφσάιντ της Βέροιας το είχε στους τίτλους έναρξης! Γιάννη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ γέλιο προσφέρει η επίθεση στην Νόβα από το Ραδιόφωνο Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Στην Νόβα, έχει λόγο που κράζει. Ένα εκατομμύριο είναι αυτό... Για το ντου σε Νταμπίζα είπε κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Το Καραϊσκάκης είναι εκκλησία και μόλις πριν 1-2 χρόνια τιμωρήθηκες με αφαίρεση βαθμών για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.Με ΠΑΟΚ βαλατε μπραβους και σαπισαν δημοσιογραφο. Με ΠΑΟ, ειχαμε Ριζουπολη νο2 περυσι Με την Σεντ Ετιεν τις παιξατε με τους Γαλλους οπαδους. Με τον Αρη το 2010 στειλατε στο νοσοκομειο δικο σας οπαδο που τον καψατε απο τις φωτοβολιδες και τα υπολοιπα φλεγομενα αντικειμενα που βαλατε μεσα και πετουσατε αδιακριτως με αποτελεσμα να διακοπει το ματς για κανα μισαωρο. Να μη θυμισω τη διδασκαλια φιλοξενιας και ηθους του 2011, με Σισσε να τρωει ξυλο απο διαφορους μπραβους-χουλιγκαν που βρεθηκαν στον αγωνιστικο χωρο. Και να μην κατσω να θυμηθω αλλες περιπτωσεις σαν εκεινο το φιλικο προετοιμασιες με την Γουεστ Μπρομ που τις παιζατε με τους μπατσους στις κερκιδες. Και σιγουρα αλλα τοσα που δεν βγηκαν πρωτα αποτελεσματα στο google search με tag "επεισοδια Καραισκακη". Βρωμισατε λιβανι με τοσο εκκλησιασμο μεσα στο Καραισκακη Σας δινουν και αντιδωρο οπως βγαινετε? Οχι επειδη ολοι δουλεουν για σας και σε περνανε στα ψιλα γραμματα σε θεματα πειθαρχικου ελεγχου, να μας πουλατε και τρελα και παραμυθα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν πούλησε κανεις τρέλα. Διαφωνήσαμε με τον φίλο που θεωρεί οτι ο Ολυμπιακός έχει χειρότερους οπαδούς απο αυτους του Ολυμπιακού, ενώ εγω πχ θεωρώ οτι όλοι μέσες άκρες έχουν τα ιδια ποσοστά κακών οπαδών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ρε φίλε αλλά εσύ μια χαρά παίρνεις τα πρωταθληματάκια σου, δίκαι άδικα άλλου παπά ευαγγέλιο και έχεις να νιώσεις αδικία στο πετσί σου από αρχές εποχή Κόκκαλη, άρα δεν έχεις και πολλά δικαιώματα να κάνεις έκτροπα. Εδώ η ομαδάρα σου screwed τον ΠΑΟ , με γκολ οφσάιντ , με πέντε παίκτες να καλύπτουν τον ΚΑτσουράνη, κλείδωσες πρωτάθλημα με λιμανίσιο τρόπο και οι άλλοι ρίχνανε μολότοφ στους παίχτες μας, με τον πΑντελιτς δίπλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 To πως συμπεριφέρεται ένας οπαδός δεν έχει να κάνει με επιτυχίες ή αποτυχίες. Έχει αποδειχθεί αυτό στο μπάσκετ, Ευρωπαικά και πρωταθληματα έχουν και οι 2 ομάδες μας, ομως οι κάφροι εξακολουθούν να συμπεριφέρονται κάφρικα. Η συμπεριφορά του εκάστοτε οπαδού είναι καθαρά θέμα πολιτείας και έχει και πολιτικές προεκτάσεις. Στην Αγγλία είναι όλοι παναγίες. Τα ίδια και στην Ολλανδία. Εκει όμως δεν έχει απλά αυτόφωρο και άντε γειά. Οι ίδιοι που τα σπάνε στα γηπεδα, πάνε και τα σπάνε και στο σύνταγμα. Κατα βάση οι ίδιοι άνθρωποι ειναι. 200-300 άτομα απο κάθε συλλογο, μαυρίζουν τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Έχεις πολύ δίκιο. Θυμάμαι και τα γεγονότα στον ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ (γελάει και το παρδαλό κατσίκι με την χρησιμοποίηση του όρου για το ΟΑΚΑ) του ΟΑΚΑ κατά την επέτειο του θανάτου του Γρηγορόπουλου και πώς όλοι οι τρολόγαβροι θέλαν να μας πείσουν οτι τα κάνουν οι κακοί βάζελοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Σας δινουν και αντιδωρο οπως βγαινετε? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις