Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αηδία είναι ολόκληρο το Ελληνικό πρωτάθλημα και για το μεγαλύτερο μέρος της κατάντιας του φταίτε εσείς. Ο ολυμπιακος

Αηδία ειναι το Ελληνικο πρωτάθλημα μόνο όταν παιρνει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακος έχω την εντυπωση. Γιατι το 2004 ή το 2009, δεν έβλεπα κανέναν Παναθηναικο να διαμαρτυρεται.

Τα καλά και τα συμφέροντα. Και εδω δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, αλλά ειναι μια γενικη διαπίστωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Βρε δεν το ξερεις?

Το 1930,1949,1953,1960,1961,1962,1964,1965,1969,1970,1972,1977,1984,1986,1990,1991,1995,1996,2004,2010 ολα ηταν τημια,καλα,ΚΑΘΑΡΑ και δεν ετρεχε τιποτα..

Τις αλλες χρονιες μονο βρωμα μποχα.. Τιποτα αλλο..

Γι'αυτο ειπα οτι σε μερικους αξιζει να ειστε Β' Εθνικη,και μακαρι τοτε ο Ολυμπιακος να σας ειχε ρηξει,αλλα δεν πειραζει,κοντα ειναι η Β' Εθνικη..

Εχω το σπιτι μου μεσα στην βρωμα και στα σκουπιδια και στην αταξια και σχολιαζω του απεναντι..Αυτοι ειστε..

Αντι να ασχολειθειτε με την ομαδα σας,μπας και φετος κανετε την υπερβαση και βγειτε 6οι (κανονικα ομως,οχι στην ισοβαθμια) καθεστε και λετε καθε μερα τα ιδια και τα ιδια..Ασχολειστε με το ποσο πουλησε ο Ολυμπιακος τον Φεισα και τι μεταγραφες εκανε και οτι εφερε παλτα ενω θα μπορουσε να φερει παικταραδες και αλλα τετοια.Αγορι μου,κατσε και δες τα δικα σου παλτα κλ@σεμεντες και Ανταγκουνιδες,Εσπαρθες,Φορναρολιδες κτλ και αντε να βρεις κανεναν παικτη που να μην ζηταει ορους υποβιβασμου και τα ξαναλεμε..

Superpie χάνεις το δίκιο σου όταν επεκτείνεσαι.

Δε ξέρεις τι ομάδα έχει ο ΠΑΟ φέτος.

Η μεμψιμοιρία ειναι γνωστή για να μην φανει τιποτε περιεργο αν βγουν 10οι, αλλά η ομάδα του ΠΑΟ ειναι καλυτερη απο πέρσι.

Τον Kαρέλη τον έχω σε εκτιμηση όπως και τον Μπερκ αλλά και τον Schildenfeld. Ο ΠΑΟ έχει ενισχυθεί φέτος, άσχετα αν όλοι έχουν τα βλέματά τους στον Ολυμπιακό και ένας καλός σύλλογος αλλά και σωστός οπαδός δεν υποτιμάει ΠΟΤΕ τον αιώνιό του αντίπαλο.

Εγω σαφως και εχω πει και παλιοτερα σε ποστ μου οτι ο Παο φετος πιστευω ανετα θα βγει μεσα στην 5αδα..

Το οτι λεω αυτο που λεω το λεω για καζουρα και οτι ας δουν πρωτα την ομαδα τους και μετα τα ξαναλεμε.. Μας πριζουν καθε χρονο για διαιτησιες,για για για για,μπλα μπλα μπλα και ολο κλαψα,οταν ομως ο ΠΑΟ παιρνει πρωταθλημα ή κερδιζει ολα ειναι καλα και ομορφα,ησυχια.Ειδες στην πρωτη αγωνιστικη? Λες και ο Αλαφουζος ειχε παει διακοπες,τσιμουδια δεν εβγαλε.Αυτος ο Αλαφουζος εχει γινει τραγωδια πιο μεγαλη και απο την Αρχαια της Επιδαυρου..Δλδ υπαρτον..Δεν υπαρχει μερα που να μην βρει κατι για να βγαλει ανακοινωση.Σε λιγο θα βγαλει και ανακοινωση κατα του δημου Αθηναιων γιατι την ωρα του αγωνα στην Λεωφορο πετουσαν πουλια απο πανω,καποιο απο αυτα να κουτσουλησει τον αγωνιστικο χωρο την στιγμη που ο Μπερκ εβγαινε τετ α τετ με αποτελεσμα να γλειστρησει και να χασει το γκολ.

Και λεω,ας κοιταξουν την ομαδουλα τους και ας σταματησουν τα υπολοιπα..

Την ομάδα μας την κοιτάμε. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε παραπάνω. Και με τα οικονομικά δεδομένα αυτή τη στιγμή το οτι θα έχουμε Μπεργκ, Σιντεφελντ, Πρανιτς ειναι κατόρθωμα

Ομως αυτο απο που και ως που δίνει το δικαίωμα στην ασυδοσία? το οτι έχω ταβάνι την 4η θέση σημαίνει οτι όλα οκ, μπορεί η ΕΠΟ, η κλίμα και ο Μαρινακης να κάνουν οτι θέλουν;

- Στη διαμάχη με Νοβα, η Νοβα τι ακριβώς απάντησε στο ερώτημα που ειναι το μυριο που συμφωνήσαμε και αν άλλες ομάδες το έχουν πάρει κανονικα; Γιατι εγω επι της ταμπακιερας δεν είδα απάντηση. Και αυτο το μυριο για μας σημαίνει οτι θα αποφύγουμε πρόσφυγες. Τυχαία μονο εμείς δεν το πήραμε;

- όταν ο πόλντο έχει Σπορτντευ, γαυρο, πρωταθλητή, σπορφμ και Βέροιας, παναιτωλικους, καλλονές, ξανθες κτλ να μιλάνε αντί αυτού ειναι καλα; Οταν έτρωγε η ΠΑΕ τα πρόστιμα και τις τιμωρίες για το twitter και άλλες ΠΑΕ δεν αγγίζονταν, όλα καλα;

Μεγάλη μαγκιά του Αλαφουζου. Θα τα ακούτε απο τον Σκαι λοιπόν. Και σημείωση, βασικός μέτοχος στην ΠΑΕ ειναι η Συμμαχία, οχι ο Αλαφουζος. Ο Αλαφουζος ειναι απλα εκπρόσωπος της Συμμαχίας.

• Like 1

4 λεπτα ο καριολης. Οτι ο αλλος ηταν πεσμενος 3 λεπτα και αλλα 2 ο τερματοφυλακας δεν τα ειδε. Μετα σου λενε οι αλλοι μα δεν ητανε δικαια τα 42 λεπτα καθυστερηση με το λεβαδειακο?

Ο παναθηνικαος δεν εχει ποιοτητα στο κεντρο ,να βγαλει αυτη την ριμαδοπασα.Παει η μπαλα στο κεντρο ,αντε παλι πισω ,.στα πλαγια στο κεντρο παλι πισω.Οκ δεν λεω,καλη κατοχη καλη πιεση ,πνευμονια κτλ αλλα δεν εχει ποιτητα στα χαφ.Τι τον παιρνεις τον μαυρο αν δεν τον βαλεις τωρα ,μπας και αλλαξει την ροη?Αφου το βλεπεις ,μεχρι αυριο να παιξουμε γκολ δεν βαζουμε.

Μακαρι πρανιτς και οζαγκουν να βοηθησουν.

Ο μπαιραμι ειναι παλαιμαχος.Δεν λεω,ωραιο μαλλι εχει κανει,αλλα απο μπαλα λιγα πραγματα,πολυ βαρυς για αυτη την θεση.

Ακριβώς δεν μπορούνε με τίποτα να περάσουν την μπάλα μπροστά συνέχεια την γυρίζουν πίσω επίσης τα μπακ μας ουτε δεν βγάζουν σεντρες καθόλου.

Μπαιράμι παίχτης ανέκδοτο.

Αστειες αλλαγες παντως.Χουχουμης κεντρο?Τον μαυρο ποτε θα τον βαλεις που ειναι γρηγορουτσικο ,εχει ντριπλα ?Οταν κερδιζουμε?Μαλακιες .Με πρανιτς και μαυρουλη πιστευω οτι μπορουμε για 4αδα σιγουρα,αλλα ειναι και αυτη η αμυνα και ο καπινο που μπροει σε ολο το ματς να τους εχεις πατησει και να σου κανουν ενα τσααφ[οπως ο κουντρουμπης]και πανε ολα.Παντως offside καθαροτατο ,γελαει η Ελλαδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...