Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Όταν θα ξαναπαίξεις Ευρώπη, θα μιλάμε γι' αυτό. Τώρα ο καναπές σας είναι επίκαιρος.

Αρχισαν οι ωριμες και ontopic απαντησεις παλι :D Ωραια:

Οταν θα με παρεις 3-0 στο μπασκετ, θα μιλαμε γιαυτο. Τωρα τσιμπα νταμπλ με 3+1 ηττες στην κεφαλα.

ΥΓ. Σου ρχεται ο Παστορε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε συ Lroi,συγκρινεις τον παο με τον γαυρο?Αυτον το παο που θα παλεψει για την 5αδα?Για αυτο η ομαδα σας δεν κανει τποτα στην Ευρωπη.Πες τον προεδρο σου να παρει κανα παικταρα ,που σας κοροιδευει,και σταματα τις συγκρισεις με τον Παο,που δεν εχει καμια διαφορα απο τον ατρομητο φετος.

Είναι κωλοφαρδοι οι άνθρωποι τι να λεμε. Η χαρα των Ελληνικών ομαδων ειναι οι πορτογαλικες ή μου φαίνεται;

Παρα πολυ καλη η κληρωση λιγοι βαθμοι θα δωσουν προκρηση 8 ή 9 το πολυ νομιζω.

2 νικες 2 ισοπαλιες και θα τσεπωσει και αλλο χρημα ο Πολντο.

Ανεξάρτητα αν η εκάστοτε κλήρωση φαίνετε εύκολη, μέτρια ή δυσκολη στον καθένα μας (ας πουμε εγω τη βλέπω επικίνδυνη με τη Παρι που ολοι γνωριζουμε ποια ειναι, και τη Μπενφικα που δεν έχει καμία σχέση με αυτη που της ειχε ριξει 5 γκολ κάποτε ο Ολυμπιακος), δε καταλαβαίνω τι πρόβλημα υπάρχει με το αν τα τσεπώνει ο χοντρός η αν τα τρώει στα μπουζούκια. Αν δε κάνω λάθος, πριν 3-4 χρόνια ο Παναθηναικός ήταν πρωταθλητής, ήταν στο Ch.L. αλλά τα κέρδη και οι πωλήσεις παιχτών αργότερα δε νομίζω οτι πήγαν στην ομάδα η οποία εν τέλη φεσώθηκε.

Ειναι αυτό που λέμε, καίγεται το σπίτι μου και εγώ κοιτάζω του άλλου.

Ξέρεις τι σημαίνει αθέμιτος ανταγωνισμός; Κάτσε να προσπαθήσω να στο εξηγήσω.

Αυριο ο αρης (και ο καθε αρης) θα παιξει με τον ολυμπιακο που τον διευκολυνε.Οι δανεικοι θα παιξουν; Οχι βεβαια. Μεθαυριο θα παιξει ο Αρης με αντιπαλο του ολυμπιακου.Θα παιξουν οι δανεικοι; Θα παιξουν και θα σκιστουν βεβαια για να ωφεληθει η ομαδα τους αλλα και οι ιδιοι.Θυμηθειτε το Μητρογλου να κατεβαζει τα σωβρακα μετα το γκολ στον ΠΑΟ.Επαιξε εναντιον του ολυμπιακου ο Μητρογλου; οχι βεβαια. Αλλα και να επαιζε θα σκιζονταν; Οχι βεβαια. Ειναι πρωταθλημα αυτο επι ισοις οροις,οταν 6 απο τις 18 των ομάδων εχουν δανεικους απο ολυμπιακο;  Οχι βεβαια,ειναι ΚΩΜΩΔΙΑ και οποιος θελει συμμετεχει. (Δεν αναφερω και τον ΚΑΡΚΙΝΟ της διαιτησιας γιατι θα τσακωθούμε πάλι).

Mια δίνεται τον Καραμήτρογλου(και Γκαλίτσιος!!) στον Πανιώνιο, μια δανεικό ο Καραμήτρος στον Ατρόμητο, μια κάνει διπλό ο Ατρόμητος στο Καραϊσκάκι, μια δίνεται τον Τάτο δανεικό στον Ατρόμητο, τώρα δώσατε τον Κολοβό στον Πανιώνιο.

Και καθόμαστε ακόμα και το σηζητάμε.

Εσενα σου ειπα,οποιος θα σε γλενταει θα εχει μεσα και εναν Γαυρο για το καλο,παρτο χαμπαρι..

Δωσε και εσυ δανεικους,αφου εχεις τις σουπερ ουαου ακαδημιες δωσε,δεν θα σου πει κανεις τιποτα..

Επισης μονο ο Μητρογλου δεν επαιξε στο μεταξυ μας παιχνιδι οταν τον ειχαμε δωσει δανεικο,ολοι οι αλλοι επαιξαν απο τις αλλες ομαδες..

Και σου ειπα,αφου εισαι ΠΑΟ φτιαξε ομαδα,νομιζω σαν Παναθηναικος θα εχεις παικτες καλυτερους απο τους δικους μου.

Εσυ δεν εισαι που καθε φορα μας λες οτι ειχες καλυτερη ομαδα απο μενα και δικαιουσαι πρωταθληματα αλλα εγω στα τρωω με τις διαιτησιες? Ε λοιπον αφου εισαι καλυτερη ομαδα και απο μενα,που υποτιθεται δανεικους δινω τους παικτες μου που δεν υπολογιζω και που ειναι κατωτεροι για το υπαρχον ροστερ μου,και κραταω τους βασικους και καλυτερους απο αυτους που δινω δανεικους ε τοτε δεν νομιζω αφου εισαι καλυτερη ομαδα (αλλα ειπαμε λογω της διαιτησιας κερδιζω εγω πρωταθλημα) απο μενα (απο την κανονικη μου ομαδα) να εχεις προβλημα να κερδισεις τους παικτες μου που εχω δωσει δανεικους και που ειναι τα "δευτερα μου" και να μην σου ριχνουν 3....Ετσι δεν ειναι? Οποτε ή καλυτερη ομαδα εχεις και δεν θα εχεις προβλημα να κερδισεις παικτες δικους μου οι οποιοι ειναι εκτος πλανων μου και σου κλεβω τα πρωταθληματα με την διαιτησια ή δεν εχεις καλυτερη ομαδα....Διαλεξε και πες μας τι ακριβως θελεις..

Αρχισαν οι ωριμες και ontopic απαντησεις παλι :D Ωραια:

Οταν θα με παρεις 3-0 στο μπασκετ, θα μιλαμε γιαυτο. Τωρα τσιμπα νταμπλ με 3+1 ηττες στην κεφαλα.

ΥΓ. Σου ρχεται ο Παστορε.

Σου 'ρχεται ο ΚΟΛΟΒΟΣ...

Το σπιτι μας δεν καίγεται καηκε. Οποτε μπορουμε να κοιταμε και αλλου.

Για μας κανενα ας τσεπωσει ελεύθερα. Οταν καποιος απο τους προεδους σας βαζει χερι σε λεφτα του δημοσιου (σηνηθες φαινόμενο) εχουμε προβλημα.

Supertrolpie σημερα η αντιληψη σου επεσε κατω και απο τρολ. Να με συνχωρεις δεν θα μπω στον κοπο. Οποιος αλλος θελει be his guest :)

Για μας κανενα ας τσεπωσει ελεύθερα. Οταν καποιος απο τους προεδους σας βαζει χερι σε λεφτα του δημοσιου εχουμε προβλημα.

Εκ των πραγμάτων στη δεδομένη φάση δεν υπάρχουν αποδεδειγμένα στοιχεία για το τελευταίο.

Αν και όταν υπάρξουν φαντάζομαι θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης όπως έγινε κάποτε με τον Κοσκωτά,ο οποίος φυλακίσθηκε, και δημεύτηκε και η περιουσία του, σωστά?

και ο Λαυρεντιαδης μην τον ξεχνας. Σε σας ηταν αυτος. Οσο οτι δεν εχει αποδειχθει ακομα για τον Θειο ειναι εν εξελιξη δικαστηριο για τον Οπαπ και 350εκ ευρω που κατηγορειτε.

O Λαυρεντιάδης δεν ήταν ΄πρόεδρος του Ολυμπιακού ποτέ.Ένα 10% είχε σε κάποια φάση και το 50% της Καραισκάκης Α.Ε.

Οσο για τον Κόκκαλη, απ όσο δείχνουν τα πράγματα δε θα έχει κάποιο πρόβλημα.

Ελεύθερος αφέθηκε χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο ο Σ.Κόκκαλης μετά την απολογία του στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή για την υπόθεση των συμβάσεων προμήθειας τερματικών του 2007 και του 2010 μεταξύ ΟΠΑΠ και Intralot.

Στην απολογία του, ο Σ.Κόκκαλης υποστήριξε ότι οι επίμαχες συμβάσεις δεν ζημίωσαν, αντίθετα ωφέλησαν οικονομικά τον ΟΠΑΠ.

Για μας κανενα ας τσεπωσει ελεύθερα. Οταν καποιος απο τους προεδους σας βαζει χερι σε λεφτα του δημοσιου (σηνηθες φαινόμενο) εχουμε προβλημα.

Supertrolpie σημερα η αντιληψη σου επεσε κατω και απο τρολ. Να με συνχωρεις δεν θα μπω στον κοπο. Οποιος αλλος θελει be his guest :)

Το σπιτι καηκε ναι,το εξοχικο οχι ακομα,φετος θα γινει...

Οσο για το αλλο ξερω,κανε επιστροφη με κανενα link,ξερεις εσυ.. Προσεχε οπως πηδας ομως τα θεματα μην χτυπησεις,οχι τιποτα αλλο..Γιατι πεναλτυ δεν θα δωσει και θα πιασεις την κλαψα παλι.

Φαντασου που εχεις καταντησει,να κλαις και να καθεσαι να μετρας και να συγκρινεις τα αραουτ πλαγια...Εχετε καταντησει να τρωτε 3αρες απο κατι Βεροιες και Πανιωνιους της Β' Εθνικης και να σας φταινε οι δανεικοι μου..

Φαντασου τι ομαδουλα εχετε καταντησει φετος που οι παικτες που εχω δωσει δανεικους επειδη δεν κανουν για το ροστερ μου να σας γλεντανε.

Κατα τα αλλα ειχατε παντα ομαδαρα και σας εφταιγαν οι διαιτησιες οταν τρεμετε απο κατι Κολοβους,Ντεβιντσεντιδες,Μπουχαλακιδες,Σιοπηδες κ.τ.λ μην σας ριξουν και καμια 3αρα..

Κατα τα αλλα η μεγαλυτερη Ευρωπαικη ομαδαρα της Ελλαδας... Panathinaikos

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...