Orpheas1992 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Τι θα γινει με το offtopic και το τρολαρισμα? Θα επιστρεψει το θεμα στα αγωνιστικα του Παναθηναϊκου? Καταντησε αηδια το πραγμα.Οσο για το "δεν ασχολουνται μαζι σας, εχετε πεσει", εχω οντως πεσει κατω απο τα γελια....με ανυπαρκτη ομαδα που παμε για παραμονη στην κατηγορια και ολη μερα εδω μεσα ειναι ολοι οι γαυροι. Ελεος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πες το στον δικο σου τον demon με τις εμμονες του..Που γραφει τα ιδια και τα ιδια..Σαν τοπικ του Παναθηναικου πρωτα να μαζεψεις τους δικους σ που τρολαρουν ωστε να μην "φερνουν" τρολαρισματα απο γαυρους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ναι ειδικά εσύ άμα δεν υπήρχε ο demon δεν θα έκανες ποτέ κάτι τέτοιο Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Supertrolpie σου εχω πει 100 φορες να μην λες ο Ντεμον και ο Ντεμον οταν στριμωχνεσαι. Πέρα απο αυτό, δεν απάντησες σε αυτά που είπε ο Giovinco, πηγες στην πολυμετοχικότητα που εσένα δεν σε αφορά. Αλλα τι έκανες εσύ με παράγκες ή με σκάνδαλα του δημοσίου εμένα με αφορά. Μάθε να σκέφτεσαι σαν άνθρωπος όχι σαν Τρολ. Εσένα θα ρωτήσω αν θα θίξω το θέμα με τους δανεικούς; Ξέρεις πόσο σοβαρό είναι το θέμα; Το διπλό του Ατρομήτου στο Καραϊσκακι με το δεδομένο το περίσευμα βαθμών που ειχατε είναι παρα πολυ ύποπτο. Αν θες να μιλάμε σαν έξυπνοι άνθρωποι έχει καλώς. Αν δεν έχεις την στοιχειώδει ειλικρίνεια να παραδεχτείς οτι αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο, και μου λες ο ΟΦΗ ο Ντεβισεντι και μπουρδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Ναι ειδικά εσύ άμα δεν υπήρχε ο demon δεν θα έκανες ποτέ κάτι τέτοιο Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Αλλο η καζουρα και αλλο η καραμελα εδω και 200 ποστ του.Και εγω το εχω κανει αλλα οχι αυθαιρετα,αλλα σε απαντηση προς τον demon ή προς καποιο ποστ αλλου παιδιου..Παρε ολα τα ποστ του demon,σε οποιοδηποτε αθλητικο θεμα και αν ενα απο αυτα δεν εχει ουτε μια αναφορα στο ονομα του Μαρινακη και στον Ολυμπιακο τοτε εγω ειμαι αστροναυτης...Εδω ποσταρει σε θεματα της Αρσεναλ και αναφερει τον Μαρινακη,δλδ ελεος.. Supertrolpie σου εχω πει 100 φορες να μην λες ο Ντεμον και ο Ντεμον οταν στριμοχνεσαι. Πέρα απο αυτό, δεν απάντησες σε αυτά που είπε ο Giovinco, πηγες στην πολυμετοχικότητα που εσένα δεν σε αφορά. Αλλα τι έκανες εσύ με παράγκες η με σκάνδαλα του δημοσίου εμένα με αφορά. Μάθε να σκέφτεσαι σαν άνθρωπος όχι σαν Τρολ. Εσένα θα ρωτήσω αν θα θίξω το θέμα με τους δανεικούς; Ξέρεις πόσο σοβαρό είναι το θέμα; Το διπλό του Ατρομήτου στο Καραϊσκακι με το δεδομένο το περίσευμα βαθμών που ειχατε είναι παρα πολυ ύποπτο. Αν θες να μιλάμε σαν έξυπνοι άνθρωποι έχει καλώς. Αν δεν έχεις την στοιχειώδει ειλικρίνεια να παραδεχτείς οτι αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο, και μου λες ο ΟΦΗ ο Ντεβισεντι και μπουρδες. Σου εχω ξαναπει οτι δεν στριμωχνομαι,αλλος πηδαει θεματα οταν δεν τον συμφερει και μετα κανει πως δεν τα θυμαται πια... Σε τι δεν απαντησα ακριβως? Ειπες και εσυ οτι φταιει ο Ολυμπιακος που στηνει το πρωταθλημα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (και καλα!) και οτι λογω των 25 εκ που εχασες το 2011 με τον Καλοπουλο εφτασες εδω που εφτασες.Ε οχι ρε φιλε,δεν εφτασες μονο για τον λογο αυτο εδω στην καταντια σου αυτη,πανω απο ολα φταιει η διοικηση σου που σε αφησε γυμνο χωρις κανενα περιουσιακο στοιχειο και χωρις γηπεδο (αν ηθελε ο Τζιγκερ να φτιαξει γηπεδο θα το ειχε κανει πρωτος). Το 2011 και να κερδιζες το παιχνιδι δεν κρινοταν ο τιτλος,απλα θα το παλευες μεχρι το τελος.Αρα δεν ειναι αντικειμενο οτι εχασες 25εκ τοτε γιατι πολυ απλα δεν κρινοταν ο τιτλος σε αυτο το παιχνιδι.. Και δευτερον απαντησα και σου ειπα,οτι την χρονια που πηρες το πρωταθλημα με την πολυμετοχικοτητα και με τα χρηματα που εβαλαν οι εκτοξευτηρες σου + τα 25εκ του cl αφου πηρες πρωταθλημα + το ρεκορ διαρκειας δεν εκανες απολυτως τιποτα,ισα ισα που αρχισες να δυαλυεσαι.. Και επισης ακομα οταν η πολυμετοχικοτητα χαλασε αφησαν πλεονασμα στα ταμεια του ΠΑΟ 18εκ ευρω..Τωρα αυτα που πηγαν ενας Θεος ξερει,και μαλιστα τωρα το χρεος να εχει γινει 3πλασιο απο το πλεονασμα που ειχες.. Μιλας για περισευμα βαθμων,και μαλιστα αρκετα μεγαλο..Οποτε μην μιλας οτι οι δανεικοι μου ειναι για να μου δωσουν το πρωταθλημα,να με πιεσει ποιος ωστε να φοβηθω μην το χασω? Απο σενα ή απο τον Ατρομητο? Ειδικα για το τελευταιο γελαω μεχρι τωρα.. Τι σοβαροι ανθρωποι,ευχαριστως να κανω και σοβαρη κουβεντα μαζι σου αλλα sorry αυτο δεν γινεται με τον τροπο σου,απο την στιγμη ειδικα που σου εχω ξαναπει οτι οταν σκονταυτεις πρεπει να βριζεις τον Καλοπουλο σιγουρα που δεν σου εδωσε πεναλτυ στο δωματιο σου... Τελος να σου πω οτι ειμαι ο πρωτος που ειμαι αντιθετος να δινει 200 δανεικους απο εδω και απο εκει,αν ψαξεις στα ποστ μου πιο παλια θα δεις οτι το γραφω..Εννοειται πως ειναι μαλακια αυτο το πραγμα και θα ηθελα να σταματησει ολο αυτο με τους δανεικους..Τουλαχιστον αν καποιον θελει να τον στειλει δανεικο ας τον στειλει στο εξωτερικο ακομα και σε 3η κατηγορια καζακσταν ή να φτιαξει μια ομαδα στην Β' Εθνικη Ολυμπιακο Β' οπως κανουν και σε αλλες χωρες.Βεβαια μετα σκεφτομαι εσενα που θα κανεις ποσταρισματα εις διπλουν για παραγκες ΚΑΙ στην Β' Εθνικη και καταληγω στην πρωτη επιλογη μου.. Δεν ειναι μπουρδες για τον ΟΦΗ,ολοι ξερουμε την ομαδα του ΟΦΗ πριν καποια χρονια για ποια ομαδα δουλευε στην Ελλαδα...Να εχεις και εσυ την στοιχειωδη ειλικρινια να παραδεχτεις ΕΣΤΩ αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πάντως στην Καλλονή ο Λεάντρο ήταν MVP της που δεν μας άφησε να κάνουμε φάση αν ήταν στο χέρι του. Άμα είναι να μιλάτε για δανεικούς να μην λέτε ότι θέλετε.στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την καλλονη λες; Αλήθεια, αυτοί χωρίς Γηπεδο έτοιμο πως πήραν άδεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την καλλονη λες; Αλήθεια, αυτοί χωρίς Γηπεδο έτοιμο πως πήραν άδεια; Οπως πηρες και εσυ χωρις προπονητικο κεντρο,με χρηματα που πηρες προκαταβολικα της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ και χωρις εγγυητικη επιστολη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Και χωρις να μας πει για το φακελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Πάντως στην Καλλονή ο Λεάντρο ήταν MVP της που δεν μας άφησε να κάνουμε φάση αν ήταν στο χέρι του. Άμα είναι να μιλάτε για δανεικούς να μην λέτε ότι θέλετε. Καμια σχεση δεν εχει τι εγινε μετον Λεαντρο. Ας ηταν 6 ματς πριν το τελος στον 1 βαθμο απο τον 2ο και θα σου λεγα εγω. Οταν θα χρειαστειτε φανταζομαι μπορειτε να πεισετε τον δικο σας παιχτη να ειναι αδιαφορος με σας και να σκιστει με τον αντιπαλο. Ειναι πολλα τα 12 παιχνιδια που συμμετεχουν δανεικοι εναντιον σας. Δεν ειναι 1 ή 2 ματς Ενα 5% να εχει ο ΠΑΟΚ ετσι εχει 0.(για πρωτάθλημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Οπως πηρες και εσυ χωρις προπονητικο κεντρο,με χρηματα που πηρες προκαταβολικα της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ και χωρις εγγυητικη επιστολη...Χωρίς προπονητικο; Τεσπα, αυτο λέω, για μας τα είπες και εσυ κι οι αλλοι. Για τα δικά σας τα παιδια δεν είπες. Καλλονη, Πανιωνιο που η Ν ΣΜυρνη πήρε έγκριση Πέμπτη κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Καμια σχεση δεν εχει τι εγινε μετον Λεαντρο. Ας ηταν 6 ματς πριν το τελος στον 1 βαθμο απο τον 2ο και θα σου λεγα εγω. Οταν θα χρειαστειτε φανταζομαι μπορειτε να πεισετε τον δικο σας παιχτη να ειναι αδιαφορος με σας και να σκιστει με τον αντιπαλο. Ειναι πολλα τα 12 παιχνιδια που συμμετεχουν δανεικοι εναντιον σας. Δεν ειναι 1 ή 2 ματς Ενα 5% να εχει ο ΠΑΟΚ ετσι εχει 0.(για πρωτάθλημα) Ρε φιλε θες και τα λες? Ποια ομαδα θα ειναι 1 βαθμο πισω μου στο τελος του Πρωταθληματος? Θελεις και τα λες? Εσεις οι ανυπαρκτοι που τρωτε 3αρες απο κατι Βεροιες και Πανιωνιους? Χωρίς προπονητικο; Τεσπα, αυτο λέω, για μας τα είπες και εσυ κι οι αλλοι. Για τα δικά σας τα παιδια δεν είπες. Καλλονη, Πανιωνιο που η Ν ΣΜυρνη πήρε έγκριση Πέμπτη κτλ Ναι,οταν η αδεια βγηκε δεν ειχε υπογραφτει το προπονητικο κεντρο,δεν ξερατε καν τι θα γινει ακομα..Καλλονη σου ειπα,εγινε οτι εγινε και με σας,για καποια παιχνιδια δεν ηταν ετοιμο το γηπεδο της,αν οταν τελειωσουν οι εργασιες δεν παρει εγκριση μετα τον ελεγχο τα ξαναλεμε..Και που πηρε εγκριση την Πεμπτη τι εγινε? Μεχρι 48 ωρες πριν το παιχνιδι μπορει να βγει η αποφαση για το γηπεδο..Εξαλλου και περυσι εσεις πηγατε και παιξατε στην Λειβαδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Καλά δε πιάνεστε πουθενά. Από την μία παίζουμε με παραρτήματα. Την άλλη λέτε ότι ναι έπαιξε καλά και δεν άνοιξε τα πόδια το παράρτημα αλλά δεν ήταν δύσκολος αγώνας. Την άλλη σκίζονται τα άλλα παραρτήματά μας να σας κερδίσουν. Την παράλλη δεν έχετε ομάδα οπότε λογικό να χάνετε. Μετά λέτε ότι δίνουμε εμείς πόντους στα παραρτήματά μας στα τέλη της σαιζόν. Από την άλλη λέτε ότι μας δίνουν αυτά στο τέλος τις σαιζόν. δλδ να οργανωθούμε ρε παιδιά, σα τους ληστές τις wind είστε και εσείς. Αποφασίστε ρε. Έχετε ομάδα; Αν όπως λέτε (και όλος ο κόσμος λέει) δεν έχετε ομάδα, τι μιλάτε για παραρτήματα όταν τρώτε τα τρίμπαλα από 2η Αγωνιστική αφού εφόσον δεν έχετε ομάδα καλά δεν τα φάγατε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ωπ τι βλέπουν τα ματάκια μου; Γαύροι να μιλούν για 3-0! Αυτοί ξέρουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μας καλομάθατε βρε συ με την Μάριμπορ τι να κάνουμε. Τουλάχιστον δεν έχετε να φοβάστε φέτος τα περσινά 3μπαλα σας στην Ευρώπη, φέτος 3μπαλα μόνο Ελλάδα. Απάντηση βέβαια καμία, δε περίμενα κάτι καλύτερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ξέρεις τι σημαίνει αθέμιτος ανταγωνισμός; Κάτσε να προσπαθήσω να στο εξηγήσω. Αυριο ο αρης (και ο καθε αρης) θα παιξει με τον ολυμπιακο που τον διευκολυνε.Οι δανεικοι θα παιξουν; Οχι βεβαια. Μεθαυριο θα παιξει ο Αρης με αντιπαλο του ολυμπιακου.Θα παιξουν οι δανεικοι; Θα παιξουν και θα σκιστουν βεβαια για να ωφεληθει η ομαδα τους αλλα και οι ιδιοι.Θυμηθειτε το Μητρογλου να κατεβαζει τα σωβρακα μετα το γκολ στον ΠΑΟ.Επαιξε εναντιον του ολυμπιακου ο Μητρογλου; οχι βεβαια. Αλλα και να επαιζε θα σκιζονταν; Οχι βεβαια. Ειναι πρωταθλημα αυτο επι ισοις οροις,οταν 6 απο τις 18 των ομάδων εχουν δανεικους απο ολυμπιακο; Οχι βεβαια,ειναι ΚΩΜΩΔΙΑ και οποιος θελει συμμετεχει. (Δεν αναφερω και τον ΚΑΡΚΙΝΟ της διαιτησιας γιατι θα τσακωθούμε πάλι). Mια δίνεται τον Καραμήτρογλου(και Γκαλίτσιος!!) στον Πανιώνιο, μια δανεικό ο Καραμήτρος στον Ατρόμητο, μια κάνει διπλό ο Ατρόμητος στο Καραϊσκάκι, μια δίνεται τον Τάτο δανεικό στον Ατρόμητο, τώρα δώσατε τον Κολοβό στον Πανιώνιο. Και καθόμαστε ακόμα και το σηζητάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις