ptheolo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εγώ από βαρδινογιάννηδες, βγαινόπουλος και τζίγκερ δε ξέρω(θα βοηθούσε αν κάποιος έγραφε μία σύντομη-αντικειμενική-ματιά των γεγονότων) καθώς τα τελευταία 2-3 χρόνια άρχισα να ενδιαφέρομαι περισσότερο(και από διοικήσεις και τέτοια τίποτα). Από όσα διάβασα έχω να πω: Ο Αλαφούζος προσπαθεί να εξυγιάνει τον Παναθηναικό και μπράβο του, ακόμα και αν σημαίνει να είμαστε στη δεκάτη θέση. Πούλησε τους παίκτες και πλήρωσε χρεή, ενω έκανε και ντηλ για φθηνούς και χρησιμοποιεί παιδιά από ακαδημίες μπορεί τώρα να μην είναι εξοικειωμένοι αλλά σε 1 χρόνο θα αποκτήσουν κάποια εμπειρία και θα αναβαθμιστεί το παιχνίδι. Αυτή τι στιγμή πιστεύω έχουμε ελλείψεις στην άμυνα, κρίνοντας από τα σκορ των φιλικών αλλά και του πρωταθλήματος. Εγώ πάντως προτιμώ να είμαστε 2-3 χρόνια σε στη σουπερ λιγκ σε μεσαιές θέσεις και σιγά σιγά να ανακάμψουμε.
SlimData Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δεν υπάρχει αντικειμενική άποψη φίλε μου. Ή μάλλον υπάρχουν πολλές. Και όλες διαφορετικές. Googlαρε το θέμα από το 2008 να πάρεις μια ιδέα δική σου
DKNI Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 To προβλημα με τα πιτσιρικια ειναι οτι δεν εγινε απο σχεδιο αλλα απο αναγκη Αρα οι ακαδημιες δεν εχουν την πρωτη υλη ετοιμη - ή αν βγει ετοιμη θα ειναι κατα συμπτωση - αφου ο στοχος τους ηταν να βγαζουν καναν Νινη και καναν Μαυρια που και που Αυτο που θα πρεπει να γινει, αφου λεπτα για 1η ομαδα δεν υπαρχουν, ειναι να δραστηριοποιηθει ξανα η Ακαδημια με στοχο οτι τα παιδια των 15 χρονων σε 3 χρονια θα παιζουν πρωτη ομαδα (και οχι απλα τους προπονουμε και αμα βγει κανενας πολυ καλος ΟΚ) Επισης θα πρεπει να πεσει χρημα στο σκαουτινγκ και να φτιαχτει το ιματζ της ομαδας ως προορισμος για πιτσιρικια που θελουν να κανουν καριερα Θα πρεπει να σταματησει το παλικαρακι των 20 ετων που παιζει πχ στον Εργοτελη να θελει να παει στον Ολυμπιακο παροτι ξερει οτι θα παιζει 3 χρονια δανεικος σε ολη την Ελλαδα αλλα να προτιμα να παιξει στον Παναθηναικο βασικος ΥΓ. η αντιμετωπιση του Παναθηναικου με την Μαλαγα και του ΠΑΟΚ με την Σαλκε απλα δεν υπαρχει, δηλαδη οκ, γαμ... ΜΜΕ ποσο πια θα ξεφτιληστειτε ακομα
firewalker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Και επίσημα ποιο εκνευριστικοί οι φίλαθλοι/οπαδοί του Ο.Σ.Φ.Π. http://www.insomnia.gr/topic/138959-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF/
LRoi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Τα λέμε, τα γράφουμε, μόνοι μας και όλοι σας. Εδώ τα παόκια αποκλείονται από το Τσάμπιονς Λιγκ και βρίζουν τον Ολυμπιακό. Σωκράτη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!
lak10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Για την Γηπελ μιλησα,και οχι για το χτισημο του γηπεδου.Διαβαζε τι γραφω.. Για το προπονητικο κεντρο ομως εβγαλες τσιμουδια.Σου εχω πει,μην πηδας πραγματα τα οποια δεν σε συμφερουν.Αν ο Τζιγκερ ηθελε να χτισει γηπεδο θα το ειχε χτισει ηδη και πριν το Καραισκακη.Λες οι Βαρδινογιαννηδες να ηταν χαζοι ή να μην ηξεραν που το εθεταν? Ξεκινας ενα εργο οπως ενα γηπεδο και μετα λες εκανα κατι λαθος.Σου ειπα, αν ο Βαρδινογιαννης ηθελε να φτιαξει γηπεδο θα το ειχε κανει.Εδω δεν σας αφησε ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,σιγα μην σας αφηνε γηπεδο.Και πιστευω οτι θα συμφωνησουν και αλλοι μαζι μου πανω σε αυτο που γραφω.. αυτο για το προπονητικο ξαναπεστο ηθελε 20 μυρια για την παιανια και τοσα χρονια επαιρνε ενοικια. Ο αλαφουζος και τιποτα να μην κανει μου φτανει που αγορασε προπονητικο στην ομαδα και ειναι στο ονομα της ομαδας οτι του προεδρου απο κει ξεκηναει το χτησιμο. Θα κανω και μια εκτιμηση εδω οτι ο βγενοπουλος θε επιστρεψει ηδη ο πατερας βοηθαει αλαφουζο. τουλαχιστον ο βγενο δεν ονειρευται να δει τον Α.Ο Σπαρτης στην Α Εθνικη ουτε δινει λεφτα γι αυτο οπως κανει ο τρακης
Demon13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Τα λέμε, τα γράφουμε, μόνοι μας και όλοι σας. Εδώ τα παόκια αποκλείονται από το Τσάμπιονς Λιγκ και βρίζουν τον Ολυμπιακό. Σωκράτη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Μήπως ήθελες να πεις όλοι σας και μόνοι μας; http://aioniapistos.gr/arthrografia/olympik-de-courelle/otan-den-mporw-na-koimhthw-metraw-toys-daneikoys-toy-olympiakoy-part-9.html Γιατί έχετε γεμίσει δανεικούς 6 διαφορετικές ομάδες. 12 παιχνίδια δηλαδή, που οι παίχτες αυτοί δεν θα σας χτυπήσουν γιατί ανήκουν σε σας. Άσε και την υποχρέωση που χρωστάνε αυτες οι ομάδες σε σας, και αν δεν πέφτουν ή δεν πάνε για Ευρώπη την ξεπληρώνουν. Ένας συφερτός απο ομάδες που μυρίζουν ψαρίλα... Οπότε ΛΡΟΙ μάλλον όλοι σας και μόνοι μας είναι το σκηνικό. Εσείς οι 1+6 εναντίον εμάς...
spacefart Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 οι παιχτες αυτοι εχουν μεγαλυτερο κιντητρο να παιξουν καλα, ωστε να αποδειξουν στην ομαδα που τους εδωσε οτι αξιζαν να παραμεινουν. ειναι κινητρο για τον παιχτη να παιξει καλα εναντιων της ομαδας που τον δανεισε.. δεν καταλαβαινω γιατι αντι να κοιταξετε τα θεματα σας, που σαν σωματειο/εταιρια εχετε καταρευσει.. και εσεις καθεστε και ασχολειστε στο να στηνετε ιστοριες, πλεκτανες και σεναρια . τυφλωμενα μυαλα. δεν εχετε καταλαβει οτι πια δεν ασχολουνται μαζι σας, εχετε πεσει παρα πολυ
Demon13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Κίνητρο να παίξει εναντίον της ομαδας του όταν π.χ. η ομάδα του πάει για για πρωτάθλημα; Τι λες φίλε μου; Γιατί δεν θα καταλάβουν ότι αν παίξει άσχημα θα είναι γιατί παίζει εναντίον της ομάδας του; Σε αυτό το παιχνίδι θα περίμένουν να δουν την αξία του; Μήπως έχει μεγαλύτερο κίνητρο σε όλα τα άλλα παιχνίδια; Και κυρίως τα παιχνίδια που οι αντίπαλοι πάνε για πρωτάθλημα; Δες τι γίνεται κάθε χρόνο με τον Πανιωνιο, δες τι έγινε με τον Καραμήτρογλου και τον δανεισμό του Δεν στήνω τίποτα. Τα δεδομένα μιλάνε μόνα τους. Γιαυτό και σε πολλές χώρες βάλαν όρια στο δανεισμό γιατί είναι αλλίωση πρωταθλήματος. Δεν έχουν καμια σχέση τα προβλήματα του ΠΑΟ, αυτό είναι το πρωτάθλημα που συμμετέχω, και με αφορά το θέμα άμεσα.
DKNI Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 οι παιχτες αυτοι εχουν μεγαλυτερο κιντητρο να παιξουν καλα, ωστε να αποδειξουν στην ομαδα που τους εδωσε οτι αξιζαν να παραμεινουν. Kαλα, κατσε να παιξουν πρωτα γιατι συνηθως κατι συμβαινει και ειναι εκτος αποστολης Δηλαδη θες να μου πεις ο Αρης που εχει παρει 3 δανεικους μπας και σωσει την κατηγορια θα παει να σου κοψει τον τιτλο. Οκ, βαλε Αντ1, εχει καουμποικο, στη Νοβα ολο επιστημονικη φαντασια δειχνει
spacefart Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 φτιαξε ομαδα εσυ πρωτα. τα υπολοιπα ειναι για φιγουρα και λαικη καταναλωση
DKNI Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 φτιαξε ομαδα εσυ πρωτα. Aυτη η νοοτροπια Αυτη ακριβως Μην σε ακουσω να γκρινιαξεις για αναδοχο δημοσιου εργου 5 φορες πανω ομως
zeniath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Kαλα, κατσε να παιξουν πρωτα γιατι συνηθως κατι συμβαινει και ειναι εκτος αποστολης Δηλαδη θες να μου πεις ο Αρης που εχει παρει 3 δανεικους μπας και σωσει την κατηγορια θα παει να σου κοψει τον τιτλο. Οκ, βαλε Αντ1, εχει καουμποικο, στη Νοβα ολο επιστημονικη φαντασια δειχνει Πάντως στην Καλλονή ο Λεάντρο ήταν MVP της που δεν μας άφησε να κάνουμε φάση αν ήταν στο χέρι του. Άμα είναι να μιλάτε για δανεικούς να μην λέτε ότι θέλετε.
GIOVINCO Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Απο το δηλημμα τζιγγερ ή Β εθνικη διαλέγεις το 2ο. Μεγια σου με χαρα σου. Ο υπόλοιπος Παναθηναΐκος κοσμος τι φταιει; Μας ρωτησατε; Σας ρωτησαμε. 50.000 κοσμος κατεβηκε τοτε στο συλλαλητηριο, 30.000 διαρκειας πουλησαμε. Ρεκορ 25ετιας. Αν δεν εχεις καταλαβει οι 30 και οι 50.000 ειναι ο ενεργος κοσμος. Δεν υπαρχουν περισσοτεροι. Σε ολες τις ομαδες. Σε εμας στο γαβρο στην αεκ. Αρα ο κοσμος του Παναθηναικου (γιατι μαλλον ησουν εκτος πραγματικοτητας και δεν ειχες καταλαβει ποσο ειχε ΑΗΔΙΑΣΕΙ ο κοσμος με την οικογενεια) ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Και μας φουσκωσαν ΟΛΩΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ (πιανομαι απλα απο τη φραση σου γιατι προφανως ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ. ΠΡΑΞΗ εκαναν τα παντα. Δεν τους αφησε το σοι με τη συμμαχια με τους Γιαννακοπουλους). Οσο για το αν ειμαστε καλυτερα? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Χιλιες φορες φτωχος και αξιοπρεπης παρα πλουσιος αλλα μιζερος, αντιπαναθηναικος και γιουσουφακι του κοκκαλη. Την παιανια να τη γεμισουν κατσικια, να πηγαινουν τα βραδια να τα κλεβουν να θυμηθουν τα νιατα τους. Εγώ από βαρδινογιάννηδες, βγαινόπουλος και τζίγκερ δε ξέρω(θα βοηθούσε αν κάποιος έγραφε μία σύντομη-αντικειμενική-ματιά των γεγονότων) καθώς τα τελευταία 2-3 χρόνια άρχισα να ενδιαφέρομαι περισσότερο(και από διοικήσεις και τέτοια τίποτα). http://sanogiaprobata.blogspot.gr/ Ολα ειναι εδω φιλε μου. ΟΛΑ ΟΜΩΣ. ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και οχι γκεμπελιστικες λασπολογιες απο επαγγελματιες ψευτες οπως και ειναι οι δημοσιογραφοι. Οχι συντομα παντως. δεν εχετε καταλαβει οτι πια δεν ασχολουνται μαζι σας, εχετε πεσει παρα πολυ εχεις το θρασσος μετα το ματς του καλοπουλου και τη συμπεριφορα στον Σισσε να μπαινεις εδω μεσα να αντιδικεις με ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ? ας μας αφηνατε να παρουμε το διπλο που αξιζαμε τοτε, να ειχαμε ελπιδες να παρουμε και την 25αρα απο το τσλ που την εχετε κλειδωσει εδω και 17 χρονια μεσω πασοκ ιντραλοτ οπαπ ζιμενς και τωρα μεσω του παλιοπουστ##$$ του χοντρου, και θα σου λεγα αν ειχαμε καταρρευσει. απιστευτο θρασσος. 1
Superpie Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Kαλα, κατσε να παιξουν πρωτα γιατι συνηθως κατι συμβαινει και ειναι εκτος αποστολης Δηλαδη θες να μου πεις ο Αρης που εχει παρει 3 δανεικους μπας και σωσει την κατηγορια θα παει να σου κοψει τον τιτλο. Οκ, βαλε Αντ1, εχει καουμποικο, στη Νοβα ολο επιστημονικη φαντασια δειχνει Οπως σου εκοβε εσενα τον Τιτλο μια ομαδα απο την Κρητη? Ονοματα δεν λεμε... Οταν ο Ντεβιντσετι μεσα στο Καραισκακη μας το καρφωσε και επαιξε στα ισια? Οταν ο Ατρομητος το παραρτημα του Οσφπ εκανε 2πλο στο Καραισκακη? Με την Καλλονη που ο Λεαντρο εκανε οτι μπορουσε να μην βαλουμε γκολ? Τα κανουμε Αβαβα αυτα ε? Αλλα ξερω,στην μια περιπτωση ηταν ακομη πρωτη αγωνιστικη,στην αλλη ηταν στημενο το ματσ στο Καραισκακη,στην αλλη περιπτωση κατι αλλο...Οχι τιποτα αλλο,θα πηγαινες τρενο μεχρι το τελος στην ισοβαθμια μαζι μου και λεω κατσε να μοιρασω παικτες απο εδω και απο εκει μην μου παρει το πρωταθλημα ο 7ος ΠΑΟ..Ναι τωρα που το σκεφτομαι εχεις δικιο... Τουλαχιστον μαρεσει να σκουζετε και να σας φταινει ολοι οι αλλοι και δεν κοιταται τα χαλια σας.Αλλα ειπα οτι εμεις φταιμε που σας κρατησαμε στην Α' Εθνικη πριν καποια χρονια,υπαρχουν καποιοι που εξησωσουν τα πλαγια αραουτ και τα κορνερ,τα φαουλ..Τα ξεπερασαμε τα πεναλτυ τωρα γιατι δεν γινονται πια..Γι'αυτους σας αξιζει μονο η Β' Εθνικη και τιποτα αλλο.. Υ.Γ. Παντως σας εχει αφησει μεγαλο κουσουρι ο Κοκκαλης,δεν εξηγειται αλλιως..Ο Μαρινακης βλεπω να σας κανει ολους σαν τον Αλαφουζο (Καραφλους). Στο κατω κατω μας πρηζετε καθε φορα οτι εχετε και γ@μω τις ακαδημιες κτλ κτλ,ε δωστε και εσεις δανεικους λοιπον και μην μας τα πρηζεται,σταματηστε την κλαψα... Υ.Γ. O Demon βρηκε καινουριο link για κοινοποιησεις για αυτη την βδομαδα/μηνα... εχεις το θρασσος μετα το ματς του καλοπουλου και τη συμπεριφορα στον Σισσε να μπαινεις εδω μεσα να αντιδικεις με ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ? ας μας αφηνατε να παρουμε το διπλο που αξιζαμε τοτε, να ειχαμε ελπιδες να παρουμε και την 25αρα απο το τσλ που την εχετε κλειδωσει εδω και 17 χρονια μεσω πασοκ ιντραλοτ οπαπ ζιμενς και τωρα μεσω του παλιοπουστ##$$ του χοντρου, και θα σου λεγα αν ειχαμε καταρρευσει. απιστευτο θρασσος. Σας ειδαμε και το 2010 οταν πηρατε την 25αρα + τα διαρκειας + το πρωταθλημα + την πολυμετοχικοτητα (100εκ) ποσο πολυ τα αξιοποιησατε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις