8elwADSL Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Πηγή: http://www.gazzetta.gr/stili/paraskinia/article/536249/paratiriseis-ston-kapino">Παρατηρήσεις στον Καπίνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Του έκανε παρατηρήσεις εν ώρα αγώνα, και εν ώρα αγώνα δεν αντέδρασε σωστά; Αλήθεια; Το κάνουν αυτό οι παίκτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μπορεί να ζορίζονται οι φίλοι του Ο.Σ.Φ.Π., αλλά τι να κάνουμε... Δεν μπορεί να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό και να είσαι τόσο καλός άνθρωπος όσο ένας φίλος του Παναθηναϊκού ή άλλης οποιασδήποτε ομάδας (εκτός από την Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου ίσως). Απλά δεν γίνεται. Κάποιο γίνονται γιατροί χωρίς σύνορα, άλλοι πλαστικοί χειρουργοί στο κολονάκι. Κάποιοι ευεργέτες, άλλοι τραπεζίτες. Κάποιοι υποστηρίζουν μία ομάδα, άλλοι τον Ο.Σ.Φ.Π. Δεν είναι κακό, απλά όχι τόσο καλό. Και είναι γεγονός. Αυτά παθαίνεις όταν δίνεις το password σου όπου να' ναι. Φάτην τώρα που μπήκε ο PostHelper στο λογαριασμό σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Καταλάβατε τώρα τι εννοώ. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι σοβαρός, έχει σωστή κρίση, σεβασμό στους άλλους κ.τ.λ. σε σχέση με του Ο.Σ.Φ.Π. για παράδειγμα. Γενικά έχουν καλύτερη παιδεία/θέτουν σωστές προτεραιότητες. Ούτε σχολεία θα κλείσει ούτε τίποτε. Έχει τα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία να ασχοληθεί. Απο την ιδια κοινωνια δεν προερχεται και ο κοσμος του παο και του ολυμπιακου?Τι παει να πει ο ενας ειναι πιο σοβαρος απο τον αλλο? Λες και μιλαμε για ΒΜW και ΑUDI που βγαινουν απο διαφορετικα εργοστασια και λεμε το ενα αμαξι ειναι καλυτερο απο το αλλο.Πραγματικα τελειως ανωριμο σαν σκεψη. Δεν άντεξα, είπα να μην ποστάρω στο thread του ΠΑΟ, αλλά με τέτοιο γέλιο που έριξα δεν άντεξα. Εμενα μου αρεσει να ποσταρουν ολυμπιακοι αλλα και οπαδοι των αλλων ομαδων αρκει να λενε τη γνωμη τους για τα αγωνιστικα και ΜΟΝΟ,δεν εχω τετοια θεματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Αυτοί που σπάνε στα γήπεδα από την ίδια κοινωνία δεν προέρχονται; Είναι το ίδιο με τους φιλάθλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Οχι αλλα υπαρχουν σε ολες τις ομαδες,ετσι δεν ειναι?Μαλλον εννοεις οτι οι οπαδοι του παο δεν ειναι τοσο κατευθυνομενοι απο ΜΜΕ και προβατοποιημενοι,αλλα και παλι εχω ενστασεις και γενικα η γενια μας εχει πανω κατω τα ιδια μυαλα πιστευω ανεξαρτητως ομαδας.Εχω αρκετους φιλους ολυμπιακους και συμφωνουμε σχεδον σε ολα,τι να τους πω,οτι κοιταξτε ειστε καλα παιδια αλλα εγω ειμαι πιο σοβαρος επειδη ειμαι παναθηναικος?Δεν υπαρχει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ο φίλαθλος του Ο.Σ.Φ.Π. είναι εν δυνάμει οπαδός του. Και έχουν Μακιαβελική λογική. Του Παναθηναϊκού δεν είναι έτσι. Και αυτό είναι καλύτερο, ποιο υγιές, δείχνει ποιο συνειδητοποιημένα άτομα. Για τις πλειοψηφίες μιλάμε πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Το θεμα ειναι περα απο τις θεωριες οτι απο τοτε που ανελαβε ο κυριο Αλαφουζο,Παναθηναικος στο ποδοσφαιρο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ οχι μονο ευρωπαικα, αλλα και στην Ελλαδα.Μια απλη επισημανση.. δεν διαβαζω κανενα Χελακη και κανενα blog ή αθλητικο site,λεω οτι βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δεν νομίζω πως είναι από τότε που ανέλαβε ο Αλαφούζος. Είναι από τότε που τον εγκατέλειψαν οι άλλοι. Στόχος του Αλά Φουζ είναι υγιής εταιρία και όχι καλή ομάδα. Και να ήθελε καλή ομάδα δεν μπορεί. Είναι ένας ποδοσφαιρικά άσχετος χωρίς λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Aναμενουμε για το μετα δηλαδη.Αφου επιτευθει η εξυγιανση των οικονομικων ποιο θα ειναι το επομενο βημα?Μια ομαδα που θα παλευει μεταξυ 4ης και 9ης θεσης και αποκλεισμενη απο ευρωπαικες διοργανωσεις?Υπαρχει πλανο?Σκουρα τα βλεπω γενικως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Το θέμα με τούς λαούς των ομάδων δεν έχει κάνα ιδαιτερο νόημα γιατί ελάχιστοι ασχολούνται πλέον. Πρεμιερα στο καραϊσκάκη χτές μιοοαδειο το γήπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Το θέμα με τούς λαούς των ομάδων δεν έχει κάνα ιδαιτερο νόημα γιατί ελάχιστοι ασχολούνται πλέον. Πρεμιερα στο καραϊσκάκη χτές μιοοαδειο το γήπεδο. Με το δουλεμα που τους ριχνει ο χοντρος το προβλημα δεν ηταν πως ηταν μισοαδειο, αλλα μισογεματο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Για τα (μη) μεταγραφικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ρε krator μας δουλεύεις; Είχες ιδιόκτητο προπονητικο; Επαιξες Λεωφόρο; Μήπως είχες κατι πουληταρια με μισθό 1μ κατάλοιπα των βαρδινογιανναιων; Μήπως είχες και κατι μισθούλαρες των πολυμετοχικων; Τι ακριβώς χρεώνεις στον αλαφουζο; Δηλαδή ο Βαρδινογιαννης και βγενοπουλος μας είχαν στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Αλαφουζος είπε κάντε στην άκρη να πάω τελικό; Πες για τη μαλακια με τονtwitter, πες για την εμμονή με τη διαιτησία, πες για τον Νταμπιζα αλλα με βάση αυτά που ανέλαβε και είπε, οτι μάγκες δεν έχω λεφτα να βάλω αλλα θα τρέχω ένα πλάνο εξυγίανσης, μια χαρα ειναι. Ειναι το ΔΝΤ της μπάλας αλλα τι να κάνουμε; Γηπεδικα βρήκε την καλύτερη μεσοβεζικη λύση αφου Βοτανικος αδιέξοδο, διοικητικά σιγά σιγα καθαρίζει αλλα κάνει γκάφες ακόμα, αγωνιστικά πολυ σωστά σου λέει με τόσο μικρό μπατζετ πάμε με ακαδημίες και παίκτες ρίσκα ενώ σωστά κατα τη γνώμη μου τα λεφτα που πήρε απο Καρνεζη-Μαυρια πανε στα χρέη Τι υποτίθεται κάνει; Προσπαθεί να φέρει τα έξοδα κάτω απο τα έσοδα και οτι περισσεύει αποπληρωμή χρεών ώστε ο Παναθηναϊκός σύντομα να ειναι καθαρός απο χρεη και αυτόνομος οικονομικά. Τώρα αυτο μπορεί να γίνει με μια ομάδα που για μια τετραετια θα πηγαίνει μόνιμα 6η-7η, δεν πειράζει, πάντως μετά η θα ειναι δελεαστική για κάποιον φραγκατο η και να μην βρεθεί φραγκατος θα μπορεί να χτίσει σιγά σιγα τα επόμενα βήματα όπως κάνανε οι γερμανικές ομάδες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις