Basilisc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ε αφου βολευομαστε και οι δυο που ναι το προβλημα? Είναι θέμα μπάτζετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 ωωω θεοι Και ξαφνικά… ξανά Τσάκας και πρίγκιπας! sport-fm.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ήρθε η ώρα του sequel ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 3ος κυκλος. Ο τσακας ειναι απο αυτους τους τυπους που παιζουν (γινε προεδρος)στο εθνοσπορ,εχει καμια 10αρια ομαδες στο hattrick.org καλα για football manager εννοειται οτι λιωνει ολη μερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Παραμένει εδώ και μήνες η φωτό στο fb μου και κάθε φορά που λέω να την βγάλω ξαναπετάγεται ο θεός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 In other news, η Μαλαγιτσα, το καφενειο που κακως δεν την παιξαμε με 4 επιθετικους συμφωνα με ΒοθροΚαλλιθεας ΦΜ και που ειναι τραγικος αυτος ο Φερειρα που αποκλειστηκε απο τετοιο σκορποχωρι...φαπα και στη Μιλαν, 3χ3=9 βαθμοι σε ομιλο με Μιλαν, Ζενιτ, Αντερλεχτ και 1η στην Ισπανια (ενταξει, εκτος Μπαρτσα-Ρεαλ, οι αλλοι εχουν δικο τους πρωταθλημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδη στις πορειες του Παναθηναικου πρεπει να ειχαμε ξεπαστρεψει κανενα εκατομμυριο γαυρους 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) 3ος κυκλος. Ο τσακας ειναι απο αυτους τους τυπους που παιζουν (γινε προεδρος)στο εθνοσπορ,εχει καμια 10αρια ομαδες στο hattrick.org καλα για football manager εννοειται οτι λιωνει ολη μερα. Μα ακομα ζει αυτος ο τυπος? Δεν θα του πεταγαν ντοματες/βιαζανε/σκοτωνανε/φτυνανε/ οι 1000δες διαδικτυακοι hooligans που γραφανε σχολια σε ολα τα σαιτ οτι αν ειναι απατη θα, θα θα θα θα...? Δεστον που γυρισε πισω αγερωχος και δριμυτερος και ΜΠΕΕΕΕ για τα προβατα που μασησαν το σανο που πουλησε περυσι και του δωσανε αξια. Φατε τον τωρα ξανα (τον Τσακα). Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2012 από MiDi_MiLiZ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Πρέπει να έβγαλαν πολλά λεφτά οι Γάλλοι χθες tbh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Πρέπει να έβγαλαν πολλά λεφτά οι Γάλλοι χθες tbh. Πάντως, οι δικοί σου πρέπει να έχασαν πολλά, με βάση αυτά που λέγαμε τις προάλλες... Sent from my GT-I9100 using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Άλλοι έχασαν λεφτά, άλλοι τα αυγά και τα πασχάλια, άλλοι τη γη κάτω από τα πόδια τους κοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Εγω παντως τα εγραψα στο αλλο τοπικ για τον οσφπ. Ελπιζω αυτος ο χασογκολης ο τοτσε σημερα μην βαλει κανα γκολ απο κωλοφαρδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Πάντως, οι δικοί σου πρέπει να έχασαν πολλά, με βάση αυτά που λέγαμε τις προάλλες... Sent from my GT-I9100 using Insomnia Δεν ξέρω τι λέγατε, σπάνια σας διαβάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Τον πιστεύω τον Φορναρόλι απόψε. Μου έβαλε δυο γκολ στο fifa... και δε με τιμάει καθόλου! Δεν ξέρω τι λέγατε, σπάνια σας διαβάζω. Μη μου μιλάς στον πληθυντικό, σε παρακαλώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις