margaritagr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δε νομοζω οτι πρεπει να προκαλλει εντυπωση το αποτελεσμα. Ο παναθηναικος θα παλεψει για να καταφερει να μπει στα πλει οφ και ως εκει, το αν θα γινει ή οχι, θα δειξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Για τον ΠΑΟ και τις ελείψεις του, τις ξέρω. Έχασα πάσα ιδέα για τον Αναστασίου. Θα έχουμε πρόβλημα με αυτόν. Παρα πολύ αδύνατη άμυνα με ευθήνη του προπονητή. ΥΓ. Ολα αυτά που γράφει εδώ ο Superpie μου τα έστειλε και σε pm ολόιδια. Χαχαχα. Galaxy-ια τακτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εχει γραψει και ο fire εκει και μιλαω για εκεινον.Και εγω χαβαλε κανω εξαλλου Λάθος σου μεγάλο. Τόσο σε έχει "στοιχειώσει" το 3-0. :P Δύσκολα θα βρεθεί μήνυμα μου σε νήμα άλλης ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια. Και ο σημερινό σε "πείραξε". Παρακαλούσες να μείνει 2 ή 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Παρότι δεν υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό, θα ήθελα να σας πω μερικά πράγματα. Ας αρχίσουμε απ' τον Αλαφούζο. Ακούς πολλούς να λένε πως βγήκε μπροστά σε μια πολύ δύσκολη φάση της ομάδας και συμφωνώ. Το θέμα είναι βγήκε μπροστά να κάνει τι; Να ζητήσει απ' τον κόσμο (εν μέσω κρίσης) να βάλει λεφτά για να τρέχει αυτός την ομάδα; Έτσι την τρέχουν όλοι. Να βοηθήσει την ομάδα μέσω των γνωριμιών του; Δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα. Άρα ποιος ο λόγος της προεδρίας του; Πάμε στον προπονητή σας. Καλό το ολλανδικό μοντέλο, αλλά θέλει παίχτες. Απ' τη στιγμή που δεν μπορείς να έχεις όποιον παίχτη θέλεις, δες τι έχεις και φτιάξε ανάλογα το σύστημα σου. Δεν γίνεται να έχεις παραγκωνίσει τον Σο, για να βάζεις τον Μέντες που προς το παρόν είναι πιο αργός απ' το slow motion replay. Με την τωρινή κατάσταση της ομάδας, δε γίνεται να παίζεις επιθετικό ποδόσφαιρο. Πίσω μπάζεις. Παίξε με αντεπιθέσεις. Δεν είναι ντροπή. Επίσης, απορώ πως γίνεται να μην χωράει ο Σο σ' αυτή την ομάδα. Τώρα για τους παίχτες σας, δεν έχω κάτι να πω. Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να τους κρίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μπα είχαμε πάρει το Πανευρωπαικό απο πριν. 1996. Με τον Ντομινικ να συμμετέχει Παρότι δεν υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό, θα ήθελα να σας πω μερικά πράγματα. Ας αρχίσουμε απ' τον Αλαφούζο. Ακούς πολλούς να λένε πως βγήκε μπροστά σε μια πολύ δύσκολη φάση της ομάδας και συμφωνώ. Το θέμα είναι βγήκε μπροστά να κάνει τι; Να ζητήσει απ' τον κόσμο (εν μέσω κρίσης) να βάλει λεφτά για να τρέχει αυτός την ομάδα; Έτσι την τρέχουν όλοι. Να βοηθήσει την ομάδα μέσω των γνωριμιών του; Δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα. Άρα ποιος ο λόγος της προεδρίας του; Πάμε στον προπονητή σας. Καλό το ολλανδικό μοντέλο, αλλά θέλει παίχτες. Απ' τη στιγμή που δεν μπορείς να έχεις όποιον παίχτη θέλεις, δες τι έχεις και φτιάξε ανάλογα το σύστημα σου. Δεν γίνεται να έχεις παραγκωνίσει τον Σο, για να βάζεις τον Μέντες που προς το παρόν είναι πιο αργός απ' το slow motion replay. Με την τωρινή κατάσταση της ομάδας, δε γίνεται να παίζεις επιθετικό ποδόσφαιρο. Πίσω μπάζεις. Παίξε με αντεπιθέσεις. Δεν είναι ντροπή. Επίσης, απορώ πως γίνεται να μην χωράει ο Σο σ' αυτή την ομάδα. Τώρα για τους παίχτες σας, δεν έχω κάτι να πω. Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να τους κρίνω. 0 μυνηματα και ήρθες κατευθείαν εδώ; Και δεν είσαι και Παναθηναΐκος όπως είπες; Παράξενα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εισαι μικρος και δεν θα θυμασαι ... Ηταν η μερα που οι βαζελοι γινανε μπασκετικοι . Είναι η μέρα που αποκαλύφθηκαν άφοβα οι συμμορίτες. Η ποιο μαύρη ημέρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα μνημείο αλητείας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Τα μηνύματα στο μπλα μπλα δεν μετράνε. Δεν γράφτηκα σήμερα. Απλώς στα τεχνολογικά προτιμώ να διαβάζω και να λύνω τις απορίες μου. Προς το παρόν τουλάχιστον. Άσε που δεν νομίζω πως μπήκα για να πικάρω ή να κάνω καζούρα σε κάποιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μην τον προκαλειτε έχει νεύρα σήμερα Επιστρεψτε με ασφάλεια στα γαβρονηματα γιατί θα έχουμε φασαρίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No limit Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Για τον φίλο τον firewalker όντως στην Ριζούπολη έγιναν αλητείες με τραμπουκισμούς και με ψυχολογική πίεση εκτός των ορίων αλλά αν έχεις ομάδα φίλε μου όλα αυτά σε επηρεάζουν σε πολύ μικρό βαθμό.Θα γίνω εγώ τώρα λίγο κουραστικός και θα σου περιγράψω γεγονότα σαν της Ριζούπολης και χειρότερα σε τοπικό επίπεδο για την Άνοδο στην Δ' εθνική.Παίζουμε σε χωριό 2.000 κατοίκων ορεινό (θυμάμαι χαρακτηριστικά όλοι οι φίλαθλοι που ήταν π[άνω από 20 χρονών είχαν γκλίτσες).Το γήπεδο δεν είχε καν περίφραξη.Με το που ξεκινάει το ματς το 10αρι που είχαμε δέχεται σκαριά στο καλάμι με τις τάπες και οι απέξω να φωνάζουν ότι αν βγει κάρτα θα μπουν μέσα με τις γκλίτσες .Κοβώταν φάσεις μας σαν επιθετικά φάουλ απλά τζατζαρίσματα δικά μας δινόταν φάουλ υπέρ των αντιπάλων αντιαθλητικά και βίαια φάουλ(μπροστά στον διαιτητή μου την έσκασε ο άλλος με τον αγκώνα στο πρόσωπο) δεν σφυριζόταν καν.Παρόλα αυτά το ματς το κέρδισα με 2-0 γιατί εκείνη την ημέρα ήμουν πολύ καλύτερος.Δε λέω ότι γίνεται πάντα πάντως λένε πολλοί ότι οι παίχτες του Π.Α.Ο επηρεάστηκαν ψυχολογικά από το κλίμα που συνάντησαν στην Ριζούπολη και δεν μπόρεσαν να παίξουν.Πάντως αυτά τα 15 χρόνια που έπαιξα ποδόσφαιρο εγώ και οι συμπαίχτες μου όταν βλέπαμε τέτοιες καταστάσεις τότε βγάζαμε ακόμα περισσότερο πάθος και τσαμπουκά από ότι άλλες φορές.Υ.Γ Τώρα σας τα ζάλισα εγώ για αυτό και δεν θα ανταπαντήσω απλά θέλω να καταρρίψω τον μύθο περί τρομοκρατίας.Δεν γίνεται επαγγελματίες παίχτες να κωλώνουν τόσο εύκολα όσο θέλουν να μας πείσουν μερικοί.Απλά δεν γίνεται.http://www.greenzone.gr/2013/02/fakelos-derby-kai-rizoupoli.htmlΓια του λόγου το αληθές διaβάστε το πρωτοσέλιδο του derby την επόμενη μέρα.Παρότι λέει ότι και ο Ο.Σ.Φ.Π δεν έπαιξε τίποτα το σπουδαίο ωστόσω παραδέχεται ότι το άξιζε λόγω ότι γυάλιζε το μάτι των παιχτών του.Διαβάστε το link.Μετά ανακαλύφθηκαν οι ψυχολογικές επιπτώσεις από τους τραμπουκισμούς.Πέρασαν δύο εβδομάδες και μετά το θυμήθηκαν ενώ ο τότε πρόεδρος του ΠΑΟ Φιλιπίδης χαρακτήρισε του παίχτες του μετά τον αγώνα κότες. Τεσπα δεν συμφωνήσαμε σε άλλα και άλλα εδώ θα συμφωνήσουμε;Καλή καρδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Να βομβαρδιστεί το γήπεδο. Όσοι ήταν σωστοί θα είχαν φύγει πριν την έναρξη. Θα γλύτωνε πολλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No limit Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Να βομβαρδιστεί το γήπεδο. Όσοι ήταν σωστοί θα είχαν φύγει πριν την έναρξη. Θα γλύτωνε πολλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είπα ότι δεν θα απαντήσω αλλά αν θέλεις απάντησε σε αυτά που σου έγραψα σε παρακαλώ.Ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδα σου χαρακτηρίζει τους παίκτες σου κότες και η ίδια η εφημερίδα σου λέει ότι άξιζα να πάρω τον αγώνα.Αλλά μάλλον ζητάω πολλά.Πότε απάντησε κανένας συγκεκριμένα σε συμφορουμίτη;Όταν κάτι δεν μας βγαίνει ή δεν μας συμφέρει λέμε τα δικά μας ή απλά τρολάρουμε!Πάντως και με την μη απάντηση σου με δικαιώνεις.Καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 E γι'αυτο υποδεχονται τις αποστολες του ολυμπιακου με τοση αγαπη. Αλλωστε τι ειναι κανα 2 φωτοβολιδες - τουβλα σε πουλμαν κατι ταρζαν που πηδανε πανω τις φυσουνες και πολλα αλλα τα οποια εχουμε δει σε τοσα γηπεδα. Βεβαια μενει να σκοτωθει κανενας μηπως δουμε ασπρη μερα...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Είπα ότι δεν θα απαντήσω αλλά αν θέλεις απάντησε σε αυτά που σου έγραψα σε παρακαλώ.Ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδα σου χαρακτηρίζει τους παίκτες σου κότες και η ίδια η εφημερίδα σου λέει ότι άξιζα να πάρω τον αγώνα.Αλλά μάλλον ζητάω πολλά.Πότε απάντησε κανένας συγκεκριμένα σε συμφορουμίτη;Όταν κάτι δεν μας βγαίνει ή δεν μας συμφέρει λέμε τα δικά μας ή απλά τρολάρουμε!Πάντως και με την μη απάντηση σου με δικαιώνεις.Καλή συνέχεια! Τα έχω πολλές φορές. Δεν μπορώ να τα λέω συνέχεια σε κάθε νέο μέλος. Τελικά δεν με νοιάζει τι λέει έναν διευθυντής εταιρίας. Ούτε καν το αποτέλεσμα δεν με νοιάζει. Με ενδιαφέρουν τα ζώα που κάνουν όλα αυτά. Εκείνη την μέρα τα ζώα αυτά άξιζαν να σφαγιαστούν μαζί με τους ιδιοκτήτες της εταιρίας. Βεβαια μενει να σκοτωθει κανενας μηπως δουμε ασπρη μερα...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Αυτοί που τα κάνουν, ψόφο κακό. ΝΑ φωνάξουν για την ζωή που τους κλέβουν δεν μπορούν. Να χύσουν αίμα όμως για εταιρίες... Άνετα. Μην πει κανείς πως το κάνουν για την ομάδα. Στην Ριζούπολη εντολή Κόκαλη ήταν. Και τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ πρόπερσι, εντολή Πατέρα ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν περίμενα κάτι καλυτερο με τον πανιωνιο,ειναι γνωστό το επίπεδο της ομάδας τα προβλήματα κτλ.Απο εκεί και πέρα βλέπω κόσμο να κραζει, είμαι σίγουρος οτι την Κυριακή στο γήπεδο θα βριστω με κανένα βλάκα που θα φωνάζει στα πιτσιρίκια η θα μας λεει πόσο καλα ήταν με το βαρδινογιαννη κτλ...Το θέμα ειναι το παρόν,οποίος εχει λεφτά κ μπορει βοηθάει την ομάδα (ερασιτέχνη η διαρκειας) και στηρίζει μια προσπάθεια.Συμφωνω οτι ο Αλαφουζος ούτε ιδιαίτερα λεφτά εχει βάλει,ούτε ειναι κανένας άδολος παναθηναικος και σίγουρα εχει την ατζέντα του.Ειδαμε όμως τι άφησαν πίσω τους κ οι βαρδινογιαννηδες κ ποσο αγαπούσαν την ομάδα,ο μπαίνω βγενο οι πολυμετοχικοτητα κτλ κτλ...Στηριξτε την ομάδα ναι στην κριτική οχι στο άσκοπο κράξιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Νομίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να κρίνω. Όπως κι εσύ. Παράδειγμα, σε μια περίπτωση που προπηλακίζονται ποδοσφαιριστές, που σπάνε μπράβοι πόρτες σε αποδυτήρια με λοστούς και απειλούνε, που 2-3 ξένοι κλαίνε από τον φόβο τους, που ο υπεύθυνος της αστυνομίας γνωστός μελλοντικός υπάλληλος αλλάζει στον δρόμο το δρομολόγιο της ομάδας ώστε να τους φέρει κάτω από το οπλοστάσιο και ύστερα δίνει εντολή να φύγουν οι αστυνομικοί γύρω από τη φυσούνα ώστε να μπορέσουν τα πιθήκια να πηδήξουν μέσα, που που που.... Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, μόνο καθυστερημένος θα ένιωθε μετά υπερηφάνια για την ομάδα του. Και αυτό δεν πολυχωράει συζήτηση. Εσύ φαντάζομαι δεν πανηγύρισες.... Τώρα για τα τσάμπα μάγκας και μου τα έχεις ξαναπεί, θέλεις να μου θυμήσεις? Γιατί εγώ μόνο με έναν έχω ανταλλάξει λόγια εδώ μέσα και αυτός είχε άλλο username. Καλό θα ήταν να βρεις και να μου δείξεις πότε σου πόσταρα εγώ 5άρα, γιατί όπως το λες το κάνεις να φαίνεται σαν τακτική. Δεν φτάνει που ποστάρεις το βίντεο της ντροπής νομίζοντας ότι σε κάποιον την είπες, πας να ανοίξεις και κουβέντα "μαγκιάς" σε ένα φόρουμ. WTF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις