Dropsreef Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μην είστε άδικοι με τον πρόεδρο, εξαρχής είπε οτι δεν θα βάλει χρήματα. Δεν έβαλε , δεν βάζει και δεν θα βάλει. Να γίνω και εγώ πρόεδρος τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Είδαμε και αυτούς που βάζαν. Τον 1 δεν τον ηθέλε ο κόσμος και οι άλλοι εξαφανιστηκαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν γίνεται να πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες όταν δεν έχεις βάλει ούτε cent.Τόσο απλά.Συνεχίστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ξεφτίλα το σημερινό αποτέλεσμα. Το διάβασα από έναν φίλο μου στο fb και δεν το πίστευα. Αν από το 2ο μάτς τρώμε τριάρες από το πανιωνάκι τι να πώ για τα άλλα..... κρίμα η κατάντια αυτής της ομάδας. Περιμένω τώρα όταν θα αρχίσουν και θα μιλάνε για νέο προπονητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 3 ευκαιρίες 3 γκολ.τι κωλόφαρδοι θεέ μου. Παίξαμε πολύ επιθετικα. Έχουμε μεγάλο θεμά στήν άμυνα, πρέπει να παίξουμε 3 σέντερμπακ. Ασχετος ο Αναστασίου, φαίνεται. πρέπει να ξεκινάει ο Μπερκ. Καλός παχτης ο Ντινας. Μην είστε άδικοι με τον πρόεδρο, εξαρχής είπε οτι δεν θα βάλει χρήματα. Κωλοφαρδοι? Ετσι σας εχουν μαθει να λετε? 3-0 Ποντικοφαρμακο... Εσυ ξερεις,κανε αναλυσεις για τις τελικες προσπαθειες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Είδαμε και αυτούς που βάζαν. Τον 1 δεν τον ηθέλε ο κόσμος και οι άλλοι εξαφανιστηκαν. Σαν ολυμπιακος χωρις να θελω να κραξω εχεις μεγαλο δικιο τελικα ο τζιγκερ ηταν ο καλυτερος αδικα τον κραζατε για τον Αντρεα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No limit Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Κωλοφαρδοι? Ετσι σας εχουν μαθει να λετε? 3-0 Ποντικοφαρμακο... Εσυ ξερεις,κανε αναλυσεις για τις τελικες προσπαθειες... Ρε superpie με το συμπάθιο κιόλας Ολυμπιακός είμαι σαν και του λόγου σου.Μέτρα πόσα post έχεις εσύ χτες σαν άτομο στο thread του Π.Α.Ο και πόσα έχει ο κάθε φίλαθλος του Π.Α.Ο που τον αφορά κιόλας άμεσα και θα καταλάβεις γιατί σε κράζουν μαζικά.Προσωπικά έχω έρθει και εγώ κάποιες φορές σε αντιπαράθεση με τα παιδιά αλλά δεν είμαι και όλη μέρα στο topic τους ή στα topic των υπολοίπων ομάδων.Ασχολήσου με την ομάδα μας που δυστυχώς θα κάνει πάλι και φέτος υγιεινό περίπατο χωρίς κάποιο σδοβαρό ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να παραμένει στην μετριότητα.Και όταν βγαίνουμε τσου λου να σκάνε και τεσσάρες και οι τριάρες από κάποιες ομάδες τύπου μάλαγα.Τι τους τα ζαλίζεις ούτε τα παιδιά θα αλλάξουν άποψη ούτε εσύ......Και όντως είναι πολύ περίεργο όταν λείπεις εσύ να εμφανίζεται ο galaxy s4 και μετά την επανεμφάνιση σου να μην υπάρχει από αυτόν ούτε ένα post.Φιλική συμβουλή.Άσε τα ποστ των άλλων ομάδων και ασχολήσου με την δική σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 To post το εκανα γιατι και καποιος αλλος απο εδω μας τα ειχε πρηξει με κατι 3-0 στο thread του Ολυμπιακου,ε βρηκα ευκαιρια τωρα να ανταποδωσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 To post το εκανα γιατι και καποιος αλλος απο εδω μας τα ειχε πρηξει με κατι 3-0 στο thread του Ολυμπιακου,ε βρηκα ευκαιρια τωρα να ανταποδωσω... Δε ξέρω αν μιλάς για τον firewalker, αλλά ο συγκεκριμένος εκτός του ότι έκανε χαβαλέ, δεν έγραψε ποτέ στο thread του ολυμπιακού και ούτε μας ενόχλησε εκεί. Αν μιλάς για κάποιον άλλον και παρανόησα, sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εχει γραψει και ο fire εκει και μιλαω για εκεινον.Και εγω χαβαλε κανω εξαλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εχει γραψει και ο fire εκει και μιλαω για εκεινον.Και εγω χαβαλε κανω εξαλλου Όχι, ποτέ δεν έχει γράψει το παραμικρό ο firewalker στο thread του ολυμπιακού. Καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε όταν αναφέρουμε συγκεκριμένους χρήστες ρε συ superpie. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εχω την εντυπωση οτι εχει γραψει αλλα αν κανω λαθος οκ.. Παντως εγω το εγραψα εδω,δεν νομιζω οτι ειναι κακο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No limit Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εχω την εντυπωση οτι εχει γραψει αλλα αν κανω λαθος οκ.. Παντως εγω το εγραψα εδω,δεν νομιζω οτι ειναι κακο.. Το θέμα είναι ότι "συμμετέχεις στα ποστ άλλων ομάδων περισσότερο και από τους φιλάθλους στους οποίους απευθύνονται γίνεσαι κουραστικός δηλαδή.Εκτός του όλες σχεδόν τις φορές είσαι και ερειστικός.Δεν κάνω τον άγιο έχω παρεκτραπεί και εγώ και μάλιστα έφαγα και μπαν(αδικαιολόγητος)αλλά δεν ασχολούμαι όλη μέρα με το να κράζω τους αντιπάλους και μάλιστα στα δικά τους topic!Κοινώς χαλάρωσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εχω την εντυπωση οτι εχει γραψει αλλα αν κανω λαθος οκ.. Παντως εγω το εγραψα εδω,δεν νομιζω οτι ειναι κακο.. Κανεις δεν σου δινει σημασια ρε φιλε,κουρασεις.Εισαι χειροτερος και απο Τρολλ.Να τα κατεφερες μπραβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 LOL Πως και πως περιμενε ο Super ευκαιρια για να παρει εκδικηση για τα 3-0 που εβλεπε καθε τοσο και πεσατε να τον φατε τον ανθρωπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις