Superpie Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Στην Αγγλία ο Μαυρίας με 4 εκατ. ευρώ! Ευκαιρια να παρουμε κανεναν δημιουργικο μεσο και εναν κεντρικο επιθετικο Μην ξεχνας οτι υπαρχουν και οι "κομμενοι" οι οποιοι δεν βρισκουν ομαδα και ισως να χρειαστει να αποζημιωθουν.Οπως επισης μην ξεχνας και την εγγυητικη που πρεπει να καταθεσει ο ΠΑΟ και θα βρει τα χρηματα απο την πωληση του Μαυρια.. Παντως πολυ καλο deal και για τον ΠΑΟ (αν ισχυουν τα χρηματα αυτα γτ και την πρωτη φορα τοσα ακουστηκαν και μετα βγηκε προς τα εξω αλλα ποσα τυπου 2,3εκ ευρω κ.τ.λ) αλλα και για τον Χαρη που θα παει Πρεμιερ.Παντως καλυτερο θα ηταν να εμπαινε και ενα ποσοστο μεταπωλησης του παικτη ακομα και αν χρειαζοταν να μειωθουν τα χρηματα που θα παρει ο ΠΑΟ ή ας πουμε να εμπαινε ποσοστο μεταπωλησης αντι για μπονους συμμετοχων..Μη ξεχναμε οτι παει Πρεμιερ,ειναι 19 ετων και αν κανει μια δυο καλες χρονιες η τιμη του θα ανεβει κατα πολυ.Οπως και να εχει παντως ειναι πολυ καλο deal και λυνει τα χερια του ΠΑΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρουμε ακριβώς τους όρους , οπότε ας γίνει η μεταγραφή και βλέπουμε. Εν τω μεταξύ Superpie έχασες τόσο καιρό που έλειπες, είχε μπει ένα τρολ και είχε κάνει τάνα όλο το section των αθλητικών. Θα γέλαγες πάρα πολύ με τον συνονοματο του Μαρινάκη. Κρίμα που έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες μέρες, μάλλον θα κάνει διακοπές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derizster Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Όλες οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού συγκεντρωμένες σε ένα εργαλείο για όλη τη χρονιά: http://www.betarades.gr/index.php?act=viewCat&catId=208 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρουμε ακριβώς τους όρους , οπότε ας γίνει η μεταγραφή και βλέπουμε. Εν τω μεταξύ Superpie έχασες τόσο καιρό που έλειπες, είχε μπει ένα τρολ και είχε κάνει τάνα όλο το section των αθλητικών. Θα γέλαγες πάρα πολύ με τον συνονοματο του Μαρινάκη. Κρίμα που έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες μέρες, μάλλον θα κάνει διακοπές. Υφος ειρωνιας διακρινω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Gamanos με εκανες ρομπα. Γελαω στην καφετερια με ενα κινητο στα χερια. Ελιωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Gamanos με εκανες ρομπα. Γελαω στην καφετερια με ενα κινητο στα χερια. Ελιωσα Καλα εδω γελαμε με πολλα που λες εσυ καθημερινως οποτε γελα και εσυ μια φορα... Α! Και οποιος νομιζει οτι ειμαι ο Galaxy ομως λετε ας μου κανει αναφορα για διπλο λογαριασμο.. Demon πως παει ο...αδελφακος σου? Δυδιμος....Πως τον λενε,πως τον λενε...Α ναι.... Posthelper... Τουλαχιστον σου παει αυτο το ονομα...Βοηθος posts... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Περα απο ολα τα αλλα που ειναι προφανη: Προχθες σου λεγανε οτι μας ειπες λαγους και το παραδεχθηκες εξηγωντας και τους λογους που το ειπες. Το θεμα ξερεις ποιο ειναι? Οτι για λαγους εγραφες με το αλλο account και τις εξηγησεις τις εδινες με αυτο Γενικα καλο το παιχνιδακι που νομιζεις οτι εχεις να κανεις με πανηλιθιους και χαζους, αλλα απεχει λιγο απτην πραγματικοτητα. Στην τελικη αν δε θες να τρως αυτη τη γιουχα που τρως (και ως εκ τουτου να μπαινεις στη διαδικασια να απολογεισαι καθε λιγο για το ποιος εισαι και αν εχεις 2ο account), σταματα να προκαλεις με καθε τροπο και σταματα να κουραζεις με τοσα ποστ καθημερινα στο thread μιας ομαδας που δεν υποστηριζεις. Τελος παντων, μονο που στην τελευταια σελιδα του thread το πιο οντοπικ ποστ ειναι αυτο ενος advertisment bot, καταλαβαινει κανεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Παιδια ναι ας κουλαρουμε λιγο με τις τελικες και με τα φαουλ που εγιναν στον ολυμπιακο και στον παναθηναικο,αν ειναι να αναλυουμε σε καθε παιχνιδι διαιτητικα ΚΑΙ τα φαουλ ειναι too much νομιζω ,το μονο που μενει ειναι να λεμε οτι ο ολυμπιακος πηρε 3 αραουτ παραπανω με τον ατρομητο πχ αρα ευνοηθηκε σε σχεση με τον παο που πηρε 2,απο ενα σημειο και μετα αγγιζουμε την παρανοια το καταλαβαινεται και μονοι σας νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Xανει την προετοιμασια ο Λασμε... http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/ena_mhna_ektos_o_lasme.2377310.html Ας ελπισουμε ειδικα για το συγκεκριμενο παιχτη να ειναι ο πρωτος και ο τελευταιος τραυματισμος για τη σεζον, γιατι αλλιως θα εχουμε δυσθεωρητο προβλημα στο 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Midi οτι λεγεστε λαγοι το ξερει ολη η Ελλαδα..Το μηνυμα που αναφερομουν ηταν αυτο Εχασα το στοιχημα με τον Αλαφουζο,με προλαβε ο μπαγασας και εμφανιστηκε Κυριακη αντι για Δευτερα που ειχα προβλεψει.. Ρε τον ατιμο. Ναι ανισος πολεμος ειναι οι δυο αδειοδοτησεις που πηρε ο ΠΑΟ περυσι και φετος απο την κοκκινη ΕΠΟ που δεν δικαιουταν καν χωρις εγγυησεις και αδειο φακελο.Μαλιστα περυσι πηρε προκαταβολικα τα τηλεοπτικα της NOVA για να παρει αδειοδοτηση.Γιατι να μην τα επαιρνε και ο Πανιωνιος και η ΑΕΚ περυσι ωστε να επαιρναν και αυτοι αδεια? Αλλα ξεχασα,η κοκκινη ΕΠΟ ειναι αυτη... Και κατι ακομα,ακομα εχεις να λες για την ποινικη διωξη του Μαρινακη..Θα μας πεις γιατι δεν ασκηθηκε ποινικη διωξη και στον Πατερα για τον ιδιο ακριβως λογο? Και αυτος ηταν στις συνομιλιες και μαλιστα με αναφορα σε παιχνιδι του ΠΑΟ στο Βικελιδης και μαλιστα και στον διαιτητη του αγωνα τοτε που ολως τυχαιως πηρατε ενα πεναλτυ...."πεναλνταρα".. Και το τελευταιο,μηπως εχεις ιδεα το στημενο παιχνιδι της Μεταλιστ που εγινε στην Ουκρανια,το ποτε εγινε ακριβως και το ποτε βγηκε αποφαση? Σταματα να εισαι γραφικος και ασχολησου με τα twitαρισματα του κυριου Σπουργιτη!!! Φιλε αναφερεσαι οτι σας ειπα λαγους με αλλο account,εγω αναφερθηκα οτι σαν ειπα λαγους γενικοτερα,γιατι ετσι ειναι το παρατσουκλι σας να το πω ετσι.. Δεν το ειπα σαν καινουριο χαρακτηρισμο,δεν ειπα οτι κοιτα,αναφερθηκα σε ποστ μου οπως λες απο αλλο account που ποσταρω "σας ειπα προσθες λαγους" Ειπα οτι για τον λογο αυτο σας λεω λαγους,επειδη αποφευγει ο demon το μηνυμα μου εδω και δυο μερες και παμε για 3η.. Αλλα δεν τον συμφερει να πει κατι.. Οπως λεω και σε αλλο ποστ,σε ΟΠΑΔΑΡΕΣ θα μιλαω οπως τους αναλογει,με το ιδιο υφος και τρολαρισμα που "σηλωνει" και η δικη τους συμπεριφορα.Δεν βλεπω να λες κατι προς το Demon που στο κατω κατω εκεινος ειναι Παναθηναικος και εκεινος γινεται γραφικος και προκαλει σε οποιοδηποτε ποστ του και μαλιστα ποσταρει στο δικο σας θεμα.Εσυ ας πουμε δεν εχει βαρεθει το δικο του τρολαρισμα και με αυτα που λεει και αναφερεται σε καθε ποστ του? Ακομα και για τον καιρο της Ελλαδας να μιλησει μεσα στο ποστ του κατι θα βρει να το συνδιασει με τον Μαρινακη/Κοκκαλη και την παραγκα.. Για να καταλαβεις,αν μου πεις εσυ κατι προσωπικα για τον τελικο κυπελλου περυσι ας πουμε θα σου πω οτι αηδιασα και σιχαθηκα με ολο αυτο και οτι το κυπελλο επρεπε να παει στον Αστερα.Αν που πει το ιδιο πραγμα ή κατι αναλογο πανω στο θεμα του τελικου κυπελλου ο Demon θα του πω οτι δεν ειδα κανενα απολυτως χερι,δικαια πηρα και σηκωσα το κυπελλο,οτι οι φιλαθλοι εφυγαν γιατι δεν θα σταματουσαν τα ΜΜΜ και η διαιτησια ηταν 60-40 υπερ του Αστερα..Αυτη ειναι η διαφορα.. Μπορει και μαζι σου να μην συμφωνω σε καποια πραγματα αλλα τουλαχιστον δεν τρολαρεις,γραφεις με επιχειρηματα (οποια και αν ειναι αυτα κατα την γνωμη σου παντα) αυτα που λες και εχεις κατι να παρουσιασεις.Ο Αλλος καθε τρεις και λιγο ψαχνει διαφορετικα λινκς να μου βαλει για τον Μαρινακη και την ποινικη διωξη του κ.τ.λ κ.τ.λ ε θα του απαντησω στο αναλογο υφος ρε Midi,αν αυτος θα πει μια μ@@ια και θα τρολαρει εγω θα το κανω 10 φορες περισσοτερο απο εκεινον παντα προς απαντηση του. Παντως ειδα και αυτο εδω http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23508&catid=10&Itemid=81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Midi οτι λεγεστε λαγοι το ξερει ολη η Ελλαδα..Το μηνυμα που αναφερομουν ηταν αυτο Φιλε αναφερεσαι οτι σας ειπα λαγους με αλλο account,εγω αναφερθηκα οτι σαν ειπα λαγους γενικοτερα,γιατι ετσι ειναι το παρατσουκλι σας να το πω ετσι.. Δεν το ειπα σαν καινουριο χαρακτηρισμο,δεν ειπα οτι κοιτα,αναφερθηκα σε ποστ μου οπως λες απο αλλο account που ποσταρω "σας ειπα προσθες λαγους" Ειπα οτι για τον λογο αυτο σας λεω λαγους,επειδη αποφευγει ο demon το μηνυμα μου εδω και δυο μερες και παμε για 3η.. Αλλα δεν τον συμφερει να πει κατι.. Αν τελικά σου απαντήσω θα σταματήσεις να μας λες λαγούς; Τι ενοείς δεν το είπες σαν καινούργιο χαρακτηρισμό; Σου έχω ξαναπει να μην λες ο Demon και ο Demon κάθε φορά που βρίσκεις αδιέξοδο. Δεν είσαι άντρας να πάρεις την ευθύνη των πράξεων σου μόνος σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δεν απαντησα στο θεμα γιατι σας αναφερα ως λαγους σε καποιο ποστ με αλλο account.Εκ των πραγματων λεγεστε ετσι,ανεκαθεν σας εβγαλαν ετσι.Δεν απαντησα επειδη σας χαρακτηρισα ετσι σε καποιο ποστ μου.. Επισης μιλησα προσωπικα σε σενα γιατι αποφευγεις σε κατι που εθεσα ως ερωτηση να απαντησεις σε ενα ποστ μου ως απαντηση σε δικο σου μηνυμα.. Δεν βρισκομαι σε κανενα αδιεξοδο φιλε μου,εσυ το λαμβανεις ετσι.. Επισης σου αναλυσα το θεμα περι τελικων προσπαθειων.. Οταν θα απαντας και θα λες πραγματα θα σου απανταω στο αναλογο υφος Τελος να πω σε αυτο που μου υπογραμμισες στο quote σου οτι το εθεσα λαθος,για τον χαρακτηρισμο "λαγους" δεν πηγαινε σε ολους τους Παναθηναικους αλλα σε σενα προσωπικα για το θεμα που απεφυγες και προσπερασες και επρεπε να γραψω "λαγος",λαθος μου..Μαλλον εσυ βρισκεις αδιεξοδο και προσπερνας επιλεκτικα τα πραγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Γαμώ αυτά που λες , δηλαδή επειδή κάποιοι λεν κότες κότες μ..κες πειραιώτες , σύμφωνα με τη λογική σου πού καταλήγουμε; Εκ των πραγματων λεγεστε ετσι,ανεκαθεν σας εβγαλαν ετσι. και κυρίως σωστά ελληνικά. Δε θα πέσω στο επίπεδό σου για να σου πω ...με τόσα ράμματα πού καιρός για γράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ένα μειονέκτημα του ignore είναι πως τα quote τα βλέπεις. Ατάκα, "είναι γνωστό πως λέγεστε λαγοί, όλη η ελλάδα σας λέει έτσι". Πόσο περισσότερο για να καταλάβετε ότι απευθύνεστε σε έναν άνθρωπο με μειωμένη αντίληψη. Ο άνθρωπος αυτός ζει στο pc του, άντε να διαβάζει και καμιά εφημερίδα, φυσικά αθλητική. Δεν ξέρει παραέξω, δεν καταλαβαίνει. Δεν καταλαβαίνει. Του λες "μας έχεις σπάσει τα αρχίδια" και τι βρίσκει να πει? "Γιατί διαφωνείς με αυτό που λέω?" Οι πηγές του είναι οι γελοιότεροι των γαύρων και επειδή δεν έχει στο παραμικρό κριτική ικανότητα, αναπαράγει την κάθε κόκκινη μπαρούφα και τάχα μου κάνει να την τεκμηριώσει. Είναι αμέτρητες όμως οι μπαρούφες. Εμένα που δεν τα συγκρατώ μου έχει μείνει π.χ. που δεν έπαιξε ο Ντομινίκ στον τελικό στο παρίσι. Αυτό για να το πεις πρέπει να είσαι παντελώς άσχετος. Δεν γίνεται να μπερδευτείς, απλά δεν ξέρεις. Και αφού δεν ξέρεις αποδεδειγμένα, γιατί μπλέκεσαι και φλυαρείς ασταμάτητα? Και με διδακτικό ύφος κιόλας. Ακόμα περισσότερο, δεν σέβεται. Είναι ενοχλητικός, του το έχουν πει πλέον σε όλα τα thread που κάνει κατάληψη και δεν το σέβεται να κάνει πίσω. Ρε αγόρι μου, θέλεις να πιστέψεις ότι είσαι ενοχλητικός γιατί μας λες την αλήθεια και η αλήθεια πονάει? Πίστεψε αυτό. Θέλεις ότι μας έχεις αποστομώσει και γι'αυτό σου κάνουμε επίθεση? Πίστεψε αυτό. Θέλεις ότι είσαι πολλά χρόνια μπροστά και οι υπόλοιποι άσχετοι? Ότι θέλεις πίστεψε. Μπορείς επιτέλους από σεβασμό και αυτοσεβασμό να σταματήσεις να ενοχλείς. Γιατί αυτό κάνεις, ΕΝΟΧΛΕΙΣ και ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ. Δεν σου λέω να μην γράφεις. Γράψε πιο μαζεμένα, πιο προσεκτικά και μην προκαλείς. Και κυρίως, ασχολήσου με την ομάδα που λες ότι υποστηρίζεις. Είναι πολλά τα μέλη που δεν συμφωνούν μεταξύ τους αλλά κατά βάση σέβονται τους υπόλοιπους. Προσπάθησε να κάνεις το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Πάει στράβωσε η φάση Superpie. Kάνε καμια τράμπα τα account και ξαναέλα σε κανα μήνα πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις