Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αύριο προβλέπω ήπια αδηκία της διαιτησίας προς τον οσφπ. Έχω κάτι στο μυαλό μου, έχει γίνει και άλλες φορές στο Ελληνικό πρωτάθλημα, περιμένω να δω τα επόμενα παιχνίδια αρχίζοντας απο το αυριανό για να επιβεβαιωθώ ή να διαψευσθώ.

Για την ομάδα, έχει μέλλον. Μην βιάζεστε να κρίνεται. Ούτε ενθουσιάστικα ούτε απογοητεύτικα. Μου άρεσει πολύ ο ενθουσιασμός και η δίψα των πιτσιρικάδων. 

Το τελικό πρόσημο είναι θετικό.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ειδες,θελετε δεν θελετε θα κανετε συνθημα το ονομα του Μαρινακη. :P

Παντως πιστευω οτι αυτος ο παικτης θα αφησει εποχη στον ΠΑΟ αν συνεχισει να δουλευει οπως δουλευει,και απορω πως και περυσι δεν επαιξε ουτε ενα παιχνιδι..

Ελπιζω ο δικος μας να μη στουμπωσει στο φαι :P

Σε μια φαση που ειναι με το σωματοφυλακα δε μπορεις να ξεχωρισεις ποιος φυλαει ποιον :-D

Δημοσ.

Ελπιζω ο δικος μας να μη στουμπωσει στο φαι :P

Σε μια φαση που ειναι με το σωματοφυλακα δε μπορεις να ξεχωρισεις ποιος φυλαει ποιον :-D

Καλα οντως,εχει γινει ο Τριπλασιος με περυσι-προπερυσι..

Αύριο προβλέπω ήπια αδηκία της διαιτησίας προς τον οσφπ. Έχω κάτι στο μυαλό μου, έχει γίνει και άλλες φορές στο Ελληνικό πρωτάθλημα, περιμένω να δω τα επόμενα παιχνίδια αρχίζοντας απο το αυριανό για να επιβεβαιωθώ ή να διαψευσθώ.

Για την ομάδα, έχει μέλλον. Μην βιάζεστε να κρίνεται. Ούτε ενθουσιάστικα ούτε απογοητεύτικα. Μου άρεσει πολύ ο ενθουσιασμός και η δίψα των πιτσιρικάδων. 

Το τελικό πρόσημο είναι θετικό.

Ειδες που δεν στο βρισκουν με τιποτα σε σενα? Καλα ειπα το μεσσημερι πως οταν σκονταυτεις φωναζεις "πεναλτυ ρε Καλοπουλεεεε,πεναλτυ ηταν ρε Παραγκοδιαιτητη".

Ακομα και οταν θα αδικηθει ο ΟΣΦΠ και θα το εχεις παραδεχτει σαν Βαζελος οτι εγινε,ακομα και τοτε στημενο θα ειναι...

Υ.Γ Καταλαβαινεις τωρα DKNI το ποστ που σου εγραψα πριν περι Φιλαθλου και περι Επιλεκτικου ΟΠΑΔΑΡΑ προς καποιους?Ιδου και η αποδειξη για ποιους "καποιους" μιλαω...

Δημοσ.

Ο DNKI δεν σου είπε αυτό. Τεσπα έχεις κάτι καρφωμένο στο μυαλό σου και δεν ακούς τίποτα ούτε με κανονιές. Κοίτα να συνέλθεις. 

Ούτε καν τι γραφω δεν καταλαβαίνεις ποια.

Και μην αναφέρεις το όνομα μου όταν σε στριμώχνουν, δεν πείθεις. :-)

Δημοσ.

Λες αδικια διαιτησιας προς τον Οσφπ.Τι εννοεις ρε φιλε που λες οτι δεν καταλαβαινω,για πες μου γιατι εγω ειμαι χαζος και δεν τα καταλαβαινω..

Για τον dkni αστο,ξερω τι λεω..

Δημοσ.

Είπα άσε με να δω τα επόμενα παιχνίδια και θα πω. Γιατί επιμένεις; Μπορεί να κάνω και λάθος, να δω θέλω.

Εσύ για πες μου γιατί ΠΑΟ=λαγοί; Και γιατί γράφεις οτι κρύβομαι σε λαγούμια; 

Μπορείς να μου αιτιολογήσεις γιατί λες οτι είμαστε λαγοί; 

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα που γίνεται από διάφορους προπαγανδιστές δεν έχει όρια

Δεν ήταν πέναλντι και δεν έπρεπε να βγει κόκκινη στον Δάρλα!

http://www.gazzetta.gr/football/article/534282/eihame-kales-diaitisies

http://www.gazzetta.gr/football/article/534234/lathos-penalti-ston-salpiggidi-vid

Βέβαια δυστυχώς για αυτούς,καθηγητές διαιτησίας συμφωνούν για την ορθότητα των αποφάσεων.

Εχουμε φτάσει σε σημείο να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες πραγματικά κρίμα.

Δημοσ.

Φιλαρακι μου δεν σου ειπα κατι που ειναι κακο ουτε τρολαρισμα.Ειπα και εγω την γνωμη μου.Αν δεν την θελεις κανε με ignore οπως ειπες και πολυ απλα προσπαιρνα τα μνμ μου..

Ειπα απλως οτι να μην το παιρνετε καποιοι οτι ειναι κραξιμο προς την ομαδα οταν καποιος λεει την γνωμη του οτι το κεντρο δεν ειναι καλο.

Ρε φιλε εγω ειπα την αποψη μου για το κεντρο.Δεν ειπα οτι ειμαστε σαπια ομαδα παμε για β εθνικη κτλ που λες εσυ.Εσυ πραγματικα εχεις βγαλει χολη για τον Παναθηναικο,ολυμπιακος εισαι πηγαινε και βγαλε χολη εκει που σας κανει πλακα ο χοντρος.

Δημοσ.

Είπα άσε με να δω τα επόμενα παιχνίδια και θα πω. Γιατί επιμένεις; Μπορεί να κάνω και λάθος, να δω θέλω.

Εσύ για πες μου γιατί ΠΑΟ=λαγοί; Και γιατί γράφεις οτι κρύβομαι σε λαγούμια; 

Μπορείς να μου αιτιολογήσεις γιατί λες οτι είμαστε λαγοί; 

Γυρισε χθες το μεσσημερι να διαβασεις το ποστ που σου quotαρα και θα καταλαβεις γιατι κρυβεσαι οπως λεω..Μαλλον το αποφευγεις,δεν κρυβεσαι..

ADSL δεν ειπαμε οτι δεν ειναι πεναλτυ,ειπαμε οτι ΠΡΙΝ το πεναλτυ,υπαρχει επιθετικο φαουλ.Φαουλ που δοθηκε αμυντικο και απο το οποιο ηρθε το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πεναλτυ.Δεν ειπε κανεις οτι δεν ηταν.

Παντως αποφασιστε αν οι καθηγητες διαιτησιας πρεπει να τους λαμβανουμε υποψην γιατι καποιοι περυσι και σχετικα με μπασκετ τους εβγαζαν καθοθηγουμενος απο το μεγαλο αφεντικο..

Ρε φιλε εγω ειπα την αποψη μου για το κεντρο.Δεν ειπα οτι ειμαστε σαπια ομαδα παμε για β εθνικη κτλ που λες εσυ.Εσυ πραγματικα εχεις βγαλει χολη για τον Παναθηναικο,ολυμπιακος εισαι πηγαινε και βγαλε χολη εκει που σας κανει πλακα ο χοντρος.

Διαβαζεις τι γραφω?Που διαβασες να λεω οτι ειστε σαπια ομαδα και για Β' Εθνικη? Λεω κατι τετοιο? Ισα ισα που παιρνω το μερος σου λεγοντας οτι οταν ειπες για το κεντρο του ΠΑΟ οτι δεν ηταν καλο και πεταχτηκε ο αλλος να σε φαει λεγοντας να μην κραζεις την ομαδα κ.τ.λ.

Εγω ειπα οτι οταν καποιος (για παραδειγμα εσυ) βγεις και πεις οτι κοιτα,ο ΠΑΟ δεν εχει καλο κεντρο δεν ειναι αναγκη να βγει καποιος αλλος και να σε κατηγορησει οτι κραζεις την ομαδα λεγοντας απλα την γνωμη σου.Αυτο ειπα,δεν ειπα πουθενα οτι ειπες οτι ειστε σαπια ομαδα ουτε τπτ τετοιο.Την θεση σου πηρα.Με παρεξηγησες

Δημοσ.

Δεν το έγραψες εδώ. Το έγραψες όμως  B)

Μια ερώτηση να κάνω; Τελικά ποια είναι τα κινητά που έχεις; Σε ρώτησε κάποιος και έχασα την απάντηση.

Δημοσ.

Δεν το έγραψες εδώ. Το έγραψες όμως  B)

Μια ερώτηση να κάνω; Τελικά ποια είναι τα κινητά που έχεις; Σε ρώτησε κάποιος και έχασα την απάντηση.

Οταν θα απαντησεις στο χθεσινο μεσσημεριανο μου μνμ και δεν θα συνεχισεις αλλο το.... κρυφτο θα τα ξαναπουμε σε οποιαδηποτε ερωτηση που θελεις απαντηση απο μενα.. Καλο σου βραδυ..

Δημοσ.

Καλύτερα να μην απαντήσω γιατι θα ακούσω Χριστοπαναγίες απο τους άλλους. Έχεις ποστάρει 2πλασια ποστ απο όλους τους άλλους μαζί  B)

Άσε που έχω απαντήσει, και όταν πήγα να ξανα-απαντήσω άρχισες να βρίζεις  :confused:

Δημοσ.

Καλύτερα να μην απαντήσω γιατι θα ακούσω Χριστοπαναγίες απο τους άλλους. Έχεις ποστάρει 2πλασια ποστ απο όλους τους άλλους μαζί  B)

Άσε που έχω απαντήσει, και όταν πήγα να ξανα-απαντήσω άρχισες να βρίζεις  :confused:

Το link ομως το ξαναποσταρες για 100η φορα για τον Μαρινακη... Οταν σου απανταω πανω σε αυτο και σε ρωταω κατι κανεις γαργαρα παλι και λες τα δικα σου.

Δεν πειραζει,κανε τα δικα σου εσυ...

Αντε Bye Bye!!!

Δημοσ.

Πολύ καλό deal και για τον Παναθηναϊκό και για τον Μαυρία. Με το καλό, να μην μείνει εδώ και χαθεί το ταλέντο ενός νεαρού παίχτη (άσχετα από ποια ομάδα προέρχεται). Μπας και πάρει και κανά φράγκο και ο ΠΑΟ και ανακάμψει. Πολύ καλή είδηση αυτή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...