Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τι ρημαδιασμενο κριτήριο γράφετε; Τι ακριβώς περιμένετε;

Είστε ικανοί να κραξετε επειδη δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Με τι ρημαδιασμενο κριτήριο γράφετε; Τι ακριβώς περιμένετε;

Είστε ικανοί να κραξετε επειδη δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα

Γραφουμε αυτο που βλεπουμε.Ποιο ειναι το προβλημα σου?Ειπαμε εμεις οτι παμε για πρωταθλημα?Απλα ειπαμε αυτο που βλεπουμε,οτι δεν εχουμε κεντρο.Ειναι κακο να πουμε την γνωμη μας που ειναι και και γεγονος?Dafuck.

Δημοσ.

Δεν κράζει κανείς απλώς βλέπεις ότι κανείς από τους 3 δεν μπορεί να δημιουργήσει ...... Άνετη νίκη καλοί αμυντικά επιθετικά μέτριοι δημιουργήσαμε μόνο από τα πλαγιά

Δημοσ.

Υποτίθεται οτι θα έρθουν αλλοι 2-3 παίκτες, ο ένας βασικός το κεντρο πχ Πρανιτς, επίσης λείπει το βασικό χαφ ο Ζεκα

Αν τώρα με όλα αυτά, συν της φτώχιας, συν των απείρων πιτσιρικάδων συν του reboot που επιχειρεί το τμήμα, αυτο που βρήκατε να γράψετε σε νικη 2-0 ήταν οτι απο την 1η αγωνιστική έχουμε πρόβλημα στο κεντρο, ρισπεκ' και kudos απο μένα

Αν με τις τωρινές συνθήκες στην θέση μας ήταν ο Ολυμπιακός τα ποστ θα ήταν ια την επιστροφή στο Καραϊσκάκη και το 1ο γκολ του Μπεργκ. Εμείς τόσο στηρίζουμε που τα πρώτα ποστ αυτής της ιδιαίτερης σεζόν ειναι για το πρόβλημα στο κεντρο

Στην ΑΕΚ έχουν πέσει Γ εθνική και τα ποστ ειναι οτι θα σηκώσουν το Europa league το 16

Δημοσ.

Όλα αυτά είναι γνωστά και κανείς δεν έχει τρομερές απαιτήσεις προσωπικά είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν μπορείς να μην αναφέρεις το κυριότερο πρόβλημα της ομάδας που είναι η δημιουργία από τους συγκεκριμένους χαφ μακάρι να έρθει ο πρανιτσ και να πιάσει ο ατζακγουν

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Γραφτε ρε παιδια οτι το κεντρο ηταν σαν της Μπαρτσελονας,οτι ο Μεντες ηταν ο Τσαβι σημερα.. Πειτε του οτι η ομαδα πεταει,δωστε του σανο οπως δινει ο Αλαφουζος..

Απορω πως βγαινει ο αλλος και κατακρινει την γνωμη ενος φιλαθλου του ΠΑΟ για αυτα που βλεπει στο γηπεδο.Επειδη ντε και καλα η ομαδα ειναι νεα και θελει στηριξη δεν πρεπει καποιος και μαλιστα φιλαθλος σας να πει την γνωμη του? Οτι δεν εχετε κεντρο? Ε αφου δεν εχετε ρε φιλε τι να πει? Να ζει στο συννεφακι χρωματος ροζ και να λεει οτι οκ μια χαρα τα παμε.Το θεμα ειναι να βελτιωθει η ομαδα,και αυτο που φαινεται ειναι οτι υπαρχει προβλημα στο κεντρο.Απορω που ειναι το παραξενο να πει καποιος για την ομαδα του οτι βλεπει κατι το οποιο δεν ειναι καλο.Ειναι κραξιμο αυτο δηλαδη?

Κρατας την προσπαθεια και την νικη,δεν εκανες ουτε κατι τρομερο ουτε επαιξες μπαλαρα.

Κερδισες μια ομαδα της δευτερης Εθνικης,η οποια επαιζε 40 λεπτα με παικτη λιγοτερο και που ανοιξες το σκορ με ενα πεναλτυ στο πρωτο λεπτο (καλως δοθηκε,μην παρεξηγηθω).

Στο πρωτο ημιχρονο δεν εκανες σχεδον καμια φαση,αυτο ειναι που πρεπει να σε προβληματισει..

Δημοσ.

Βρείτε του κάποιος μια δουλειά να μπορούμε να διαβάσουμε έστω λίγες ώρες τη μέρα.

Αλήθεια δεν παλεύεται άλλο

• Like 1
Δημοσ.

Οτι ειπα εγω το ειπε και ο αλλος απο πανω μου..Εγω σου φταιω?

Ειπα οτι δεν ειναι κακο καποιος να πει κατι που δεν ειναι καλο στην ομαδα του.Δεν σημαινει οτι ειναι κραξιμο αυτο..

Δημοσ.

edit: μάγκες άκυρο. τόσα χρόνια στο φόρουμ δεν είχε πάει ποτέ το μυαλό μου. ignore και βρίσκεις την υγειά σου. τρέλα λέμε

Δημοσ.

Φιλαρακι μου δεν σου ειπα κατι που ειναι κακο ουτε τρολαρισμα.Ειπα και εγω την γνωμη μου.Αν δεν την θελεις κανε με ignore οπως ειπες και πολυ απλα προσπαιρνα τα μνμ μου..

Ειπα απλως οτι να μην το παιρνετε καποιοι οτι ειναι κραξιμο προς την ομαδα οταν καποιος λεει την γνωμη του οτι το κεντρο δεν ειναι καλο.

Δημοσ.

Ρε μαναρακο, κανε μας την χάρη, για φίλαθλος δεν περνάς, μην τον παριστάνεις και πας να μας πεις να μιλήσουμε για μπαλιτσα κι έτσι...

Σεβασμού τους δικούς σου που δεν ποσταρουν σαν πολυβόλα εδώ μέσα και καλα έλα να πούμε για τα χαφ και παπαριες και ασε εμάς στο τοπικ μας να τα βρούμε μεταξύ μας

Δημοσ.

Noμιζω οτι εχει ξεπερασει τον αφεντικο7 σε πολλα επιπεδα ταυτοχρονα :D

Επειδη δεν ειδα αγωνα/φασεις ακομα, το γκολ του Μπεργκ τι ελεγε? Κινηση φορ or something?

Δημοσ.

Επειδη δεν ειδα αγωνα/φασεις ακομα, το γκολ του Μπεργκ τι ελεγε? Κινηση φορ or something?

Σεντρα απο πλαγια που περασε πανω απο τον αμυντικο και ενα πλασε που πρωτα σκαει η μπαλα κατω και μπαινει γκολ..Ευκολο γκολ παντως..

Ρε μαναρακο, κανε μας την χάρη, για φίλαθλος δεν περνάς, μην τον παριστάνεις και πας να μας πεις να μιλήσουμε για μπαλιτσα κι έτσι...

Σεβασμού τους δικούς σου που δεν ποσταρουν σαν πολυβόλα εδώ μέσα και καλα έλα να πούμε για τα χαφ και παπαριες και ασε εμάς στο τοπικ μας να τα βρούμε μεταξύ μας

Φιλαθλος ειμαι και θα ειμαι παντα.Σε αυτους ομως που απαντανε καπως (Βλεπε Demon) θα μιλαω σαν ΟΠΑΔΑΡΑΣ γιατι αυτο τους αξιζει.

Τωρα σε οτι αφορα το ποστ μου δεν το ειπα ουτε για να σε θιξω ουτε για να στην πω.Απλα ειπα οτι αν καποιος λεει την γνωμη του οτι το κεντρο του ΠΑΟ δεν ειναι καλο,οπως και αυτη ειναι η αληθεια δεν σημαινει οτι το λεει κραζοντας την ομαδα του,το λεει απλα επειδη ετσι ειναι,επειδη ετσι το βλεπει τελοσπαντων.Μην το παιρνεις οτι ο καθε ενας που λεει κατι οτι δεν ειχε καλη αναπτυξη ας πουμε κ.τ.λ οτι κραζει την ομαδα.Αυτο εννοουσα,και οτι δεν ειναι λογικη οτι τα κακα πραγματα ισουται με κραξιμο προς την ομαδα.Για ποιο λογο αλλωστε να πουν οτι το κεντρο του ΠΑΟ δεν υπαρχει και οτι χρειαζεται ενισχυση εκει,αφου ετσι ειναι..

Ο καθενας εχει την γνωμη του,οπως πολλοι εχουν την γνωμη οτι ο ΠΑΟ θα χτυπησει πρωταθλημα,οπως αλλοι οτι ο ΠΑΟ θα πεσει κατηγορια,οπως αλλοι οτι ο ΠΑΟΚ θα παει τελικο CL..

Δημοσ.

3/4 του Μαρινάκη (φτου κακά) το γκολ. Το τελείωμα ήταν απλό για επιθετικό.

Δημοσ.

3/4 του Μαρινάκη (φτου κακά) το γκολ. Το τελείωμα ήταν απλό για επιθετικό.

Ειδες,θελετε δεν θελετε θα κανετε συνθημα το ονομα του Μαρινακη. :P

Παντως πιστευω οτι αυτος ο παικτης θα αφησει εποχη στον ΠΑΟ αν συνεχισει να δουλευει οπως δουλευει,και απορω πως και περυσι δεν επαιξε ουτε ενα παιχνιδι..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...