Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Πο τι κατρακύλα έχει πάρει το thread πάλι

Αφου είδα και αυτό τα έχω δει όλα ο ζιλμπέρτο δεν έπαιξε!Τι μαθαίνει κανείς.

Eιναι που οι γαυροι θεωρουν τους εαυτους τους ποδοσφαιρομανες. Βλεπουν μπαλα.

Κατα τ'αλλα το section εχει καταντησει τραγικο, αρκει που το χαιρεστε και αρκει που το over-trolling επιτρεπεται στους 2-3 συγκεκριμενους που το κανουν (ολως τυχαιως ολοι δευτεροτριτα account επειδη ξαναbanαριστηκαν τα προηγουμενα τους για αναλογες συμπεριφορες).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάψε ρε dkni να'χουμε πει άραγε εμείς τον Μαρινάκη Βαγγέλα η Χοντρό ή να τον έχουμε καρακράξει εγώ και ο cossutius και μερικοί άλλοι όσο δεν πάει;Αλλά να μαζεύονται αεκτζήδες και βάζελοι όλοι μαζί αντάμα και να αναθεματίζουν τον Ολυμπιακό για όλα τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς να κοιτούν τα δικά τους αυτό είναι πρωτοφανές.Δηλαδή όταν δεν έπαιρνα εγώ πρωτάθλημα για 10 χρόνια έχοντας παιχταράδες στην ομάδα μου όπως π.χ ντέταρι τότε όλα ήταν καλά;Έλαμπε το ποδόσφαιρο από την  πολλή καθαρότητα που είχε;Βρήκατε εδώ έναν συμφορουμίτη  με όσα στραβά μπορεί να έχει γράψει και επιτίθεστε ομαδικώς σε ένα άτομο.Πόσο πολύ κουράγιο θέλει αυτό.Με εντυπωσιάζετε.Πότε έφερε πραγματικά τελευταία ο ΠΑΟ έναν παιχταρά (εκτός της αξιολόγησης της πράσινης) η είχε σοβαρή ομάδα ώστε να του φταίει ο ΟΣΦΠ που δεν παίρνει τίτλο.Πριν 5 χρόνια και πιο πριν άλλα 5;Ο Ολυμπιακός έβλαψε αρκετά το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά για τα χάλια του ΠΑΟ και της ΑΕΚ φταίνε πρωτίστως οι διοικήσεις τους.Στο κάτω κάτω έφερα και παίχτες που αναγνωριζόταν η αξία τους πανελλαδικά από όλους τους φιλάθλους και ευχαριστιώταν να τους βλέπει να παίζουν   όπως Τζιοβάνι Ριβάλντο Καρεμπε Γκαλέτι κ.α ποσες φορές το έκανε αυτό η ΑΕΚ και ο Παο;Μία φορά στα 20 χρόνια ο καθένας;

Σισε,Σοουζα,Ασανοβιτς,Ιβανσιτς(παιχτουρααα!!),Φλιπσεν,Ματος,Χενρικσεν,Μικλαντ,Γκονζαλεζ και και και :-)

Ποιος είναι αυτός? David και πρώην παίχτη του ΠΑΟ μόνο το Logan ξέρω 

Σαπακι μας βγηκε αυτος χαχα,τον εδιωξε κι η Μακαμπι νομιζω

Καταρχήν εγώ δεν σου μιλώ έτσι ότι λες τρίχες κ.λ.π.Κατανοείς ότι σου μιλώ για την μετά Κοσκωτά εποχή για τα επόμενα 10 χρόνια όπου δεν πήρα πρωτάθλημα;Με παιχταράδες όπως Μπλαχιν Σάβιτσεφ Λιτόφτσενγκο κ.α;Αν ήταν να πληρώνουν οι ομάδες τα σπασμένα των προέδρων τους τότε η Α.ΕΚ ο Π.Α.Ο.Κ και ο ΑΡΗΣ δεν πρέπει να ξαναδούν superleague ούτε σε 100 χρόνια!Όταν απαντάς σε κάτι να απαντάς συγκεκριμένα όχι ότι σε βολεύει

Συμφωνώ. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΟΣΦΠ και άλλες ΠΑΕ έπρεπε να είναι ακόμη στο τοπικό για τα χρέη που τους χαρίστηκαν.

Έφερνε παίχτες ο Αργύρης, αλλά έβαζε και κάγκελα στην κατάπτυστη θύρα (ίσως το μόνο καλό που έκανε).

Ο ΟΣΦΠ ξέμπλεξε οικονομικά με το χάρισμα των χρεών το 92 και πήρε πρωτάθλημα το 97. Εύλογο διάστημα αν υπολογίσει κανείς πως υπήρχε η καλύτερη ΑΕΚ της δεκαετίας και ο Παναθηναϊκός του Βαζέχα και των άλλων.

Το τι έκανε ο θείος μετά γνωστά και παιγμένα από κασέτες.

Αυτοί που λένε για λουλούδια έχουν μυρίσει κρινάκια... Πολλά.

Παει τα γαβροτρολ τρελανανε μέχρι και τον firewalker. Εγραψε σήμερα ότι δεν έγραψε σε 3 μήνες.

Τον βγάλατε απο τα ρούχα του τον άνθρωπο, αν έχετε το Θεό σας

O άλλος λέει οτι δεν έπαιξε ο Ζιλμπερτο επειδη η Σπορτντευ και η Γκολ και το Ντερμπυ ήθελαν να περάσουν οτι το αμυντικό χαφ της Εθνκης Βραζιλίας έπρεπε να βάζει ψαλιδακια απο το κεντρο

Βάλτε του το gif απο την ντριπλα με τον Ηρακλή να στρώσει

Και λέει σαν αντί παράδειγμα τον Ζε Κουτουλιας, που "απωθουσε" κόσμο ατιμωρητος

• Like 4

Ουτε καν θα μπω στην διαδικασία να πω αν προσφερε η οχι ο Ζιλμπέρτο,θύμαμαι εκείνη την εποχή κάτι γαύρους να λένε ποιος Ζιλμπέρτο .. Ντουντου! Ακόμα γελάω με αυτή τη σύγκριση.

Ζιλμπέρτο και Καρεμπε τα 2 καλύτερα αμυντικά χαφ που πέρασαν από εδώ και πρόσφεραν.

Έναν παίκτη που τραυμάτισε πες μου

Αντιθέτως τον ίδιον τον έχουν σαπίσει, όπως

πχ. Κάνε τον κόπο να ανοίξεις τον λινκ, αξίζει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...