Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Γιατί όποτε προσπαθώ να μιλήσω σοβαρά πετάγονται εδώ μέσα κάτι τύποι με ισχυρισμούς όπως είσαι άκυρος ή είσαι γαύρος και δεν ξέρεις ούτε να γράφεις την λέξη γαμήσι.κ.λ.π;Ο ζιλμπέρτο έπαιξε τόση μπάλα στον ΠΑΟ όπως έπαιξε σε μας ο Ντιογκο δηλαδή τίποτα, με το μεγαλύτερο κράξιμο να πέφτει από οπαδούς της ομάδας σας.Εγώ τον τελευταίο πολύ μεγάλο παίχτη του ΠΑΟ που θυμάμαι πάντως και χωρίς να είναι μεγάλο όνομα ποτέ αλλά πρόσφερε μς τα μπούνια είναι ο Μικλαντ άντε και ο Σισέ για τα δεδομένα της Ελλάδας.Μεγάλη μπάλα από άλλον παίχτη του ΠΑΟ την τελευταία 20ετία δεν θυμάμαι να έχει παίξει άλλος.Να συγκρίνουμε αντίστοιχα με τον Ολυμπιακό;Αφήστε βαριέμαι να γράφω πάω καλύτερα για κανά ποτάκι και μετά για μπουζούκια καθότι αύριο εορταζόμενος.Καληνύχτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ τον τελευταίο πολύ μεγάλο παίχτη του ΠΑΟ που θυμάμαι πάντως και χωρίς να είναι μεγάλο όνομα ποτέ αλλά πρόσφερε μς τα μπούνια είναι ο Μικλαντ 

Σου έγραψα 2 παίχτες. Ο ένας εν ενεργεία αρχηγός εθνικής Βραζιλίας, και ο άλλος διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, και εσύ λες ο Μικλαντ. Τεσπα ούτε και αυτός πήρε πρωτάθλημα αλλα και όλη η υπόλοιπη ομάδα του Κυράστα.

Eλα μην το κουράζουμε, ξέρουμε τι συμβαίνει στο Ελληνικό πρωτάθλημα, δεν περιμέναμε εσένα.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=287179 θαύμασε παιχταράδες Man of steel, παίζουν μπάλα μόνοι τους.

Όταν ο Ο.Σ.Φ.Π. δεν έπαιρνε πρωταθλήματα, έπαιρνε μίζες έκλεβε τράπεζες και βοηθούσε εγκληματίες να πάνε διακοπές στην Βραζιλία.

Ο Ο.Σ.Φ.Π έκλεβε τράπεζες;Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό.Όπως δηλώνουν άλλες ομάδες ότι δεν φταίνε αυτές για τους προέδρους τους π.χ Μπατατούδης Ψωμιάδης Μπέος κ.α έτσι και ο Ο.Σ.Φ.Π δεν φέρει καμία ευθύνη για τον Κωσκοτά και τον Σαλιαρέλη.Ok;Όχι μονά ζυγά δικά μας.Άλλοι να μπάινουν σε άρθρα 44 και τώρα 99 για να σωθούν άλλοι να παίρνουν άδεια συμμετοχής γιατί απλά λέγονται ΠΑΟ και να απολογούμαι εγώ επειδή κάποιο λαμόγιο όπως συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες πέρασε από την προεδρία τουΟ.Σ.Φ.Π  25 χρόνια πριν.Η όλες οι ομάδες στην football league 2 για την ζημιά που προκάλεσαν και προκαλούν ακόμα στο δημόσιο ή τουμπεκί από όλους και πάμε όπως έχει.

Σου έγραψα 2 παίχτες. Ο ένας εν ενεργεία αρχηγός εθνικής Βραζιλίας, και ο άλλος διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, και εσύ λες ο Μικλαντ. Τεσπα ούτε και αυτός πήρε πρωτάθλημα αλλα και όλη η υπόλοιπη ομάδα του Κυράστα.

Eλα μην το κουράζουμε, ξέρουμε τι συμβαίνει στο Ελληνικό πρωτάθλημα, δεν περιμέναμε εσένα.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=287179 θαύμασε παιχταράδες Man of steel, παίζουν μπάλα μόνοι τους.

Και εγώ σου έγραψα μόλις πριν λίγο για τον αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας.Θέλεις πάλι να στο ξανά γράψω;

Όπως ακριβώς περηφανεύεσαι εσύ για το πρωταθληματάκι στο μπάσκετ το 2010

Για πες

Ο άλλος γράφει οτι δεν έπαιξε ο Ζιλμπερτο, οκ, είπαμε, αφου το λέει η Σπορτντευ

man of steel, on 14 Aug 2013 - 2:44 PM, said:snapback.png

Πότε έφερε πραγματικά τελευταία ο ΠΑΟ έναν παιχταρά (εκτός της αξιολόγησης της πράσινης) η είχε σοβαρή ομάδα ώστε να του φταίει ο ΟΣΦΠ που δεν παίρνει τίτλο.

Ποιον παίχτη έφερε έγραψε, τώρα που βρήκε ποιον φέραμε έγινε "ποιος έπαιξε μπάλα".

Στην εθνική βραζιλίας το 2010 πάντως έπαιζε βασικός και στο mudial.

Όπως ακριβώς περηφανεύεσαι εσύ για το πρωταθληματάκι στο μπάσκετ το 2010

Για πες

Ο τυπος μιλαει για το πρωταθλημα που στον πρωτο τελικο εφαγε 20ρα σβερκια, στον 3ο ηταν στο +14 στην 3η περιοδο και με

υπερ του μεσα στο ΟΑΚΑ καταφερε να χασει με 9 ποντους. Και που μετα σπασανε το εξοχικο μας στον τελευταιο ΑΝΕΤΟ τελικο (μενοντας σχεδον ατιμωρητοι) ενω διαδραματιζοταν η 3η καρπαζια του δραματος για το 2010.

Προφανως του φαινεται περιεργο να περηφανευομαστε για μια σειρα τελικων που τελειωσε με 3-1 οταν υπαρχει η φετινη σβερκια του 3-0 που προφανως ειναι σημαντικοτερη. Αλλη λογικη εξηγηση δεν βρισκω, αν και απο αναγνωστη του πρωταθλητη/Γαυρου μπορεις να ακουσεις ακομα και οτι ο ηλιος ανατελει απτη Δυση, αρκει να το γραψει η φυλλαδα του :D

man of steel, on 14 Aug 2013 - 2:44 PM, said:snapback.png

Ποιον παίχτη έφερε έγραψε, τώρα που βρήκε ποιον φέραμε έγινε "ποιος έπαιξε μπάλα".

Στην εθνική βραζιλίας το 2010 πάντως έπαιζε βασικός και στο mudial.

Βρε άσε τι έπαιξε στη Εθνική Βραζιλίας στον ΠΑΟ θέλω να μου πεις τι έπαιξε...Αν π.χ η προσφορά του συγκρίνεται με αυτήν του Ριβάλντο στον ΟΣΦΠ ή του Τζιοβάνι ή του Καρεμπέ ή του Ζε Ελίας ή, ή ή, ή, ή, πόσα ή να βάλω πια;Παλτό τον ανεβάζατε εσείς οι ίδιοι παλτό τον κατεβάζεται. Αλλά έχετε όπως και να το δει κανείς είχατε 2 παίχτες ορόσημο τα τελευταία 20 χρόνια και έχω 22..Σίγουρα σας φταίει μόνο η παράγκα για την μη απόκτηση τίτλων την τελευταία 20ετία με μία δύο εξαιρέσεις;Λέω εγώ τώρα....

Όταν η Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. δεν έπαιρνε πρωταθλήματα, έπαιρνε μίζες έκλεβε τράπεζες και βοηθούσε εγκληματίες να πάνε διακοπές στην Βραζιλία. Δεν φταίει κανείς άλλος που δεν έπαιρνε.

There; fixed.

Σου απάντησα πιο πάνω αλλά δεν.....Ο Ο.Σ.Φ.Π σαν σωματείο όπως και όλα τα άλλα δεν έχει καμία ευθύνη για το ποιος διοίκησε τον σύλλογο κατά την μακρά ιστορία του/των.Αν ήταν έτσι όλες οι ομάδες θα έπρεπε να είχαν πάει Δ Εθνική.Το κατάλαβες τώρα ή να το ξανά γράψω;

Πολύ μεγάλη μπάλα ο Ζιλμπέρτο. Ποιος ανατρέχει στα πρωτοσέλιδα των "δικών σας" εφημερίδων εκείνης της εποχής να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.Μιλάμε για μπάλα διαστημικού επιπέδου ποιος Ριβάλντο και Τζιοβάνι δηλαδή τι να κλάσουν..Αλήθεια το topic πήρε την κατρακύλα.

Δηλαδή όταν δεν έπαιρνα εγώ πρωτάθλημα για 10 χρόνια έχοντας παιχταράδες στην ομάδα μου όπως π.χ ντέταρι τότε όλα ήταν καλά;Έλαμπε το ποδόσφαιρο από την  πολλή καθαρότητα που είχε;

Σου απαντώ:

Όταν ο Ο.Σ.Φ.Π. δεν έπαιρνε πρωταθλήματα, έπαιρνε μίζες έκλεβε τράπεζες και βοηθούσε εγκληματίες να πάνε διακοπές στην Βραζιλία.

Και λες τρίχες.

Και τον Ντέταρι ο Κοσκωτάς τον έφερε. Πως περίμενες να πάρεις πρωτάθλημα; Αφού ο Κοσκωτάς, ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π., χρησιμοποιούσε το σωματείο/ομάδα/κοσμο σαν Pitsos Vario LI. Άρα το σωματείο/ομάδα/κόσμος έφερε τεράστια ευθύνη. Το γεγονός πως η δικαιοσύνη δεν τιμωρεί αυτή την ευθύνη δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.

Σου απαντώ:

Και λες τρίχες.

Και τον Ντέταρι ο Κοσκωτάς τον έφερε. Πως περίμενες να πάρεις πρωτάθλημα; Αφού ο Κοσκωτάς, ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π., χρησιμοποιούσε το σωματείο/ομάδα/κοσμο σαν Pitsos Vario LI. Άρα το σωματείο/ομάδα/κόσμος έφερε τεράστια ευθύνη. Το γεγονός πως η δικαιοσύνη δεν τιμωρεί αυτή την ευθύνη δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.

Καταρχήν εγώ δεν σου μιλώ έτσι ότι λες τρίχες κ.λ.π.Κατανοείς ότι σου μιλώ για την μετά Κοσκωτά εποχή για τα επόμενα 10 χρόνια όπου δεν πήρα πρωτάθλημα;Με παιχταράδες όπως Μπλαχιν Σάβιτσεφ Λιτόφτσενγκο κ.α;Αν ήταν να πληρώνουν οι ομάδες τα σπασμένα των προέδρων τους τότε η Α.ΕΚ ο Π.Α.Ο.Κ και ο ΑΡΗΣ δεν πρέπει να ξαναδούν superleague ούτε σε 100 χρόνια!Όταν απαντάς σε κάτι να απαντάς συγκεκριμένα όχι ότι σε βολεύει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...