dismemberer Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Και μένα μαλακία μου φαίνεται, αλλά για οποιονδήποτε λόγο σου φαίνεται περίεργο η φερνέ να το έδωσε; Κερδισμένη βγαίνει σε κάθε περίπτωση. Όχι δε μου φαίνεται περίεργο. Περισσότερο σιχτιρίζω που έκανα κόμμα με τον πίτα, οπότε γάμα το, προφανώς κάπου κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxys4 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ρε παιδια δεν ειμαι ο superpie που λετε.Δηλαδη ελεος. Ενταξει και εγω για το θεμα δεν ειπα κατι,απλα και εγω απορρησα πως γινεται να υπαρχει τετοιο εγραφο στα χερια μιας εφημεριδας.. Να ρωτησω κατι ακομα..Η ΕΕΑ μεχρι 30 Σεπτεμβριου εδωσε παραταση στον Πανιωνιο και τον ΠΑΟ για να καταθεσουν εγγυητικη για να τους χορηγηθει πιστοποιητικο συμμετοχης στο Πρωταθλημα.Σε περιπτωση που δεν το κανουν,τοτε τι γινεται σε αυτη την περιπτωση μιας και το πρωταθλημα θα βρισκεται στην 4-5η αγωνιστικη τοτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ελα που δεν ξες: το παίρνει ο οσφπ στα χαρτιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ο Πανιώνιος πήρε πιστοποιητικό. Αν ήσουν ο superpie θα το έλεγες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxys4 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ελα που δεν ξες: το παίρνει ο οσφπ στα χαρτιά. Ναι γιατι αν παρει κανονικα πιστοποιητικο θα με απειλησεις για να το παρεις εσυ!!! Ναι για τον Πανιωνιο το διαβασα,αλλα ρωταω το τι γινεται στην περιπτωση που δεν παραδωσει ο ΠΑΟ εγγυητικη? Ποιες ειναι οι κυρωσεις? Το ιδιο ισχυει και για την Καλλονη που πρεπει να κανει ΑΜΚ μεχρι τοτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δηλαδη τι να περιμενω εγω ως Ελληνας? Οταν μετα απο 5 χρονια υφεσης και διαλυσης της χωρας, ο Μαρινακης βγαινει να κλαφτει οτι τον κυνηγαει αδικα η δικαιοσυνη της Ελλαδας και δεν γελανε και οι πετρες αλλα μου λενε "κοιτα εκει μην πεσεις Β' Εθνικη με τον Αλαφουζο" τι ακριβως να περιμενω? Οταν ακομα και σε αυτη την κατασταση πικρας και πιεσης που ζουμε, ειναι ο καθενας μας ετοιμος να γινει ταλιμπαν ενος προεδρου αθλητικου σωματειου, οκ, δλδ, πεσε ρε καριολη μετεωριτη Πι.. Κω... Εμπλοκή τους παει ο Γιαννακοπουλος εκεί στο λιμάνι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Έκανς τον ΠΑΟ αεκάκι, Μαρινάκη, Μαρινάκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μιλάνε όλοι, μιλάνε και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ναι, για πες, μην ντρέπεσαι (καλό αυτό το προφιλ του αντικειμενικού που θέλατε τόσο καιρό να διατηρήσετε κάποιοι εδώ μέσα, αλλά είστε βαζέλοι με τον τόνο στο ε και ως εκ τούτου θέλει η να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxys4 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ξερει κανεις τις κυρωσεις που θα εχει ο ΠΑΟ αν δεν δωσει εγγυητικη και δεν παρει πιστοποιητικο για το πρωταθλημα ενω θα εχει παιξει ηδη καποιες αγωνιστικες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ω θεε... Για να δει ασπρη μερα το section τουτο πρεπει ο Μπαμπινιωτης να καταργησει απτην ελληνικη τις λεξεις "φακελος" και "εγγυητικη" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Και δικό μου ποστ βρες και ας βρούμε και έναν τρίτο που δε γράφει στο θέμα του οσφπ, για να κάνουμε το... 3-0. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Τον φαγατε τον ανθρωπο,εχει να πεσει πολυ εγγυητικη απο δω και περα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Τηλεμαχε ειλικρινά καις το χαρτί σου περί Ταλιμπάν για αυτο??? Δηλαδή ΑΥΤΟ θεωρείς ταλιμπανισμο? τι θες, να τον λέω τρακη όπως οι αλλοι? επειδη είπα σας γλενταει ο Γιαννακοπουλος έγινα Ταλιμπάν του; Μήπως περιμένεις να λέω μακάρι να πέσουμε Α2 επειδη έχουμε Γιαννακοπουλο πρόεδρο; Κρατά το αν τον πανε για φοροδιαφυγή και βγω να κάνω τον Κινέζο, τώρα το έκαψες τσάμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Που είναι η διαφορά με αυτό που κάνει ο άλλος; Το ίδιο πράγμα είναι με μερικές παραλλαγές. Π.χ το να βρίζετε προ διετίας έναν παράγοντα και πλέον να τον θεοποιείτε επειδή "γλεντάει τα αυγά" κτλ. Τον παράγοντα που σας έστησε στην Μαλαισία προς όφελος του.Η αλλαγή θα γίνει (γενικώς) μόνο όταν αρχίσουμε να κοιτάμε πρώτα στον καθρέφτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις