Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ε οχι βεβαια..Μονο οι Αγγελοπουλοι δεν εχουν κανενα δικαιωμα να παρουν ή να δουν συμβολαια παικτων του ΠΑΟ.Η Πρασινη και η καθε Πρασινη ειναι εντελως νομιμοτατη για κατι τετοιο..Αν ειναι αληθεινο κιολας και δεν ειναι photoshop..

Υ.Γ Σταματηστε να με λετε superpie,δεν ξερω καποιον superipie και ουτε ειμαι

Δημοσ.

Το ΥΓ γιατι δεν το ποσταρεις στο τοπικ με τα ανεκδοτα; :D

Παντως, μπορουμε να σε λεμε και σουπερμαν αντι για σουπερπαη.

Ερώτηση. Είναι δυνατόν η Πράσινη ( και η κάθε πράσινη) να έχει κάτι τέτοιο στα χέρια της?

Ε με διαροες ολα γινονται.

Οσο για το photoshop που λεει ο αλλος, μιλαμε για συμβολαια, δεν μιλαμε για τον πισινο της Τζουλιας απτις διακοπες στην Μυκονο για να τον περασουν photoshop να μη φανει η κυταριτιδα. Προφανως το συμβολαιο το εχουν στα χερια τους, ασε δε που η δηλωση Μπαρτζωκα που ποσταρισαν παραπανω δεν συνηγορει στις φαντασιωσεις περι φωτοσοπ.

Δημοσ.

Κατα τα αλλα εσεις οι παναθηναικαρες δεν διαβαζετε Πρασινη!!!Χαχαχα..

Ο DKNI ανάρτησε ένα ποστ που είχε την πληροφορία από το εξώφυλλο της Πράσινης. Πρωτοσέλιδο έτσι, είναι στα περίπτερα, είναι στο ιντερνε, δηλαδή έλεος.

Ο firewalker και ο Midi δήλωσαν άγνοια και εγώ παρέθεσα άρθρο από το έγκυρο και αντικειμενικό πάνω από όλα sportfm.

Και μπαίνει ο supertrolpie να μας πει ότι διαβάζουμε Πράσινη.

OMGoebbels

και πόσα λολ :devil:

Δημοσ.

Ε με διαροες ολα γινονται

Τι να σου πω, λίγο ύποπτο μου ακούγεται αυτό το "διαρροές". Με διαρροές μπορείς να ξέρεις μια φήμη, όχι να έχεις το συμβόλαιο το ίδιο στα χέρια σου. Καλά, μόνο σε μένα φαίνεται περίεργο?

Ντάξει, γελάω με το photoshop που είπε ο άλλος.

Δημοσ.

Το ιδιο ισχυει και για μας οταν σας λεμε κατι και μας λετε διαβαζετε Γαβρο κ.τ.λ

Επισης "διαρροες" το λες εσυ οτι εχουν φωτογραφια-αρα στα χερια τους ολοκληρο το συμβολαιο και το δημοσιοποιουν?

Δημοσ.

Λεμε κατι που δεν στεκει? Μιλατε για διαρροες,πως γινεται οι "διαρροες" να εχουν ολοκληρο το συμβολαιο στα χερια τους και να το δημοσιοποιουν?

Δημοσ.

Πως γίνεται να υπάρχει το wikileak με διαρροές εκατοντάδων χιλιάδων απόρρητων εγγράφων;

Τελικά, διαβάζεις γαυρο; Διότι μοιάζεις σμπουδαγμένος.

• Like 1
Δημοσ.

Λεμε κατι που δεν στεκει? Μιλατε για διαρροες,πως γινεται οι "διαρροες" να εχουν ολοκληρο το συμβολαιο στα χερια τους και να το δημοσιοποιουν?

Προσγειωθηκαν εξωγηινοι στην Κωνσταντινουπολη πηραν το εγγραφο απτους Τουρκους και το παρεδωσαν στον τρακη.

Κατι αλλο; Πχ γιατι δεν μας λεει για το φακελο ο κυριο Αλαφουζο;

Δημοσ.

Τελικά όντως, μόνο σε μένα φαίνεται περίεργο. Λάθος που το ανέφερα κιόλας.

Και μένα μαλακία μου φαίνεται, αλλά για οποιονδήποτε λόγο σου φαίνεται περίεργο η φερνέ να το έδωσε; Κερδισμένη βγαίνει σε κάθε περίπτωση.

Firewalker, midi, inso: 3-0.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...