Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ galaxys4 aka superpie aka spinachepie aka prassopie σε ποιο σημείο θα καταλάβεις ότι γίνεσαι απόλυτα κουραστικός επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Και τα ίδια. Και τα ίδια.

Δεν λέω, κάμποσους μήνες είχε πλάκα να σε κοροιδεύουν-ουμε αλλά έχεις γεμίσει τόσα σκουπίδια τα αθλητικά thread που πλέον βρωμάνε και δεν μπαίνει κανένας.

Απόκτησε λίγο μια επαφή με την πραγματικότητα, συνειδητοποίησε ότι δεν βρέχει και κάνε στον κόσμο την χάρη.

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Εσκασε και η εγγυητικη στο τραπεζι...

Για να δουμε Αλαφουζε που θα βρεις τα χρηματα...

Μαλλον πειτε αντιο στον Μαυρια γιατι αλλιως δεν σας βλεπω καλα...

Kαι δεν χαίρεσαι που θα γίνει το όνειρο σου πραγματικότητα, να πέσει ο ΠΑΟ κατηγορία όπως μου έγραψες σε π.μ.; Εμείς τα ...οπανα οι βάζελοι;

Κάνε μας την χάρη και απάλαξε μας απο την παρουσία σου. Αρκετά τραβάμε από τα "πυρηνικά κατάλοιπα" απο τις παράγκες σας, έχουμε και σένα.

Δημοσ.

Νοσταλγώ μέρες johnnyestia και afentiko7

Ε τώρα έχεις Galaxys4 και Demon13, γιατί διαμαρτύρεσαι?

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν

Δημοσ.

Πι.. Κω... Εμπλοκή τους παει ο Γιαννακοπουλος εκεί στο λιμάνι

Μεγάλε Μπαρτζωκα Ταλιμπάν του Θρύλου

Δημοσ.

E λογικα αναφερεται στο γεγονος οτι για πρωτη φορα στα χρονικα, η εφεση της ΚΑΕ γαυρος δεν εγινε αποδεκτη (οπως συνεβαινε εθιμοτυπικα εδω και χρονια), αρα ξεκινανε με -2 την Α1.

Για τον Μπαρτζωκα λογικα θα αναφερεται στη δηλωση του οτι δε θα ερχοταν ποτε στον ΠΑΟ. Λες και του το ζητησαμε, αλλος Πριντεζακος μας βρηκε παλι :D Προλαβε ο Μιστερ Μπιν κι εγινε γαυρος ως τα μπουνια μεσα σε 1 χρονο.

Kαι για να μην ξεχνιομαστε, οισε στο μοιαλω κατι ανωρτωγραφο :D

grammatiki.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Το υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την Φενέρ λέει, ο Μπαρτζώκας υπέγραψε τους όρους της Φενέρ και όταν αυτή έκλεισε Ομπράντοβιτς, σφύριξε κλέφτικα και  πουλαγε πίστη και οπαδιλίκι.

http://www.sport-fm.gr/article/eixe-upograpsei-o-mpartzwkas-sti-fener/692893

Δημοσ.

Kαι δεν χαίρεσαι που θα γίνει το όνειρο σου πραγματικότητα, να πέσει ο ΠΑΟ κατηγορία όπως μου έγραψες σε π.μ.; Εμείς τα ...οπανα οι βάζελοι;

Και μένα μου έχει στείλει ένα παρόμοιο PM αλλά ρε γαμώτο δε θέλω να τον κάνουν ban  :-)

Δημοσ.

Το υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την Φενέρ λέει, ο Μπαρτζώκας υπέγραψε τους όρους της Φενέρ και όταν αυτή έκλεισε Ομπράντοβιτς, σφύριξε κλέφτικα και  πουλαγε πίστη και οπαδιλίκι.

http://www.sport-fm.gr/article/eixe-upograpsei-o-mpartzwkas-sti-fener/692893

AAAA το μλκα, ποσο θεουλης μπορει να ειναι :lol:

Καλυτερα να τον προσλαβουν για προπονητη ενοργανης να διδασκει κωλοτουμπες :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...