Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιουνίου η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Γάλλος πρώην άσος των ερυθρολεύκων αναλαμβάνει τη θέση του Συμβούλου Στρατηγικής της διοίκησης, για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης και ο Νοτιοαφρικανός πρώην ποδοσφαιριστής του Ιωνικού και του ΟΦΗ τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή του συλλόγου.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Είναι 2 διαφορετικές περιπτώσεις στην μια ο τρακης ζητάει εξετάσεις ντόπινγκ στους αθλητές και των δύο ομάδων ενώ οι Αγγελόπουλοι ζητάνε μόνο τον έλεγχο της ΚΑΕ παναθηναϊκός. Χωρίς καπιο στοιχείο η απόδειξη μόνο με υποψίες εγώ θα τους παραδεχομουνα

μόνο αν δίνανε πρώτοι αυτοί τα οικονομικά τους και μετά λέγανε κύριοι εμείς είμαστε καθαροί να δούμε και εσάς

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Μα οι Αγγελοπουλοι τα εχουν δειξει τα στοιχεια.Ο τρακης δεν το εχει κανει..

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πολύ πρόσφατα ολοκλήρωσε τον φορολογικό έλεγχο της τριετίας 2009-2012, τον οποίο η ίδια ζήτησε, και όλα κρίθηκαν σωστά από τους ελεγκτές όπως τα έβρισκαν πάντοτε όσο είναι ιδιοκτήτης η οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Τώρα όσον αφορά το παραλήρημα των τελευταίων ημερών και την ανάγκη επίδειξης πλούτου του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχω να του πω ότι όλοι εντυπωσιαστήκαμε.

Το θεμα με τον Μπατιστ μεσα σε αυτη την τριετια δεν εγινε? Στην οποια τριετια λεει οτι ολα βρεθηκαν σωστα και μαλιστα οπως τα εβρισκαν παντα? Αφου τα εβρισκαν ολα καλα πως γινεται να υπαρχει θεμα με την εφορια του Μπατιστ?

Για να δω αν το επιασα σωστα

Σαν επιχειρημα στο "πολυ προσφατα το κανονισαμε" του Αυγουστου βαζεις ενα λινκ που εν ολιγοις λεει οτι η συγκεκριμενη οφειλη τακτοποιηθηκε τον προηγουμενο Δεκεμβρη, right?

'Σωραιος

1-0 απο τον ΔΓ λοιπον, ας τρεξουν τα αυγα να δουν τι και πως οι ελεγκτες

Ναι,αν ολα τα εκριναν οτι ειναι σωστα δεν θα φταιει η ΚΑΕ για αυτη την αποφαση τους αλλα οι ελεγκτες..Καλα δεν ντρεπονται?

Μια που σε βλέπω να ψάχνεις τα χρέη προς το δημόσιο. Ο φίλος σας ο καρεμπέ για ξέφρενη φοροδιαφυγη

http://www.karditsalive.net/index.php?option=com_content&view=article&id=4101:2010-11-12-08-51-01&catid=43:koinonikespolicehellas&Itemid=75

http://cosmo.gr/Epikairotita/Ellada/Eidiseis/gia-forodiafygh-kata-toy-ellhnikou-dhmosioy-elegxetai-o-karempe.1293925.html

Καλα ρε φιλε πλακα κανεις? Τι σχεση εχει ο Ολυμπιακος με τον Καρεμπε? Και ο Μεσι κατηγορηθηκε για φοροδιαφυγη,τι σχεση εχει η Μπαρτσελονα? Πας καλα? Οι ομαδες ειτε συμφωνουν οτι ο ταδε παικτης θα παρει 2εκ ευρω καθαρα αρα η εφορια θα την εχει πληρωσει η ομαδα και ο παικτης θα λαβει 2εκ καθαρα (οπως ειχε γινει με τον Μπατιστ αλλα ο κυριος προεδρος δεν απεδωσε τον ΦΠΑ στην εφορια οπως θα επρεπε και ετσι τσακωσαν τον Μπατιστ--ειναι που κατα τα αλλα ολα ειναι οκ με τους ελεγχους που εγιναν),ειτε οτι θα παρει ο παικτης 2εκ μεικτα,σε αυτη την περιπτωση ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ το ΦΠΑ στην εφορια και ΟΧΙ Η ΟΜΑΔΑ..Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο..

Δηλαδη αν εγω ειμαι υπαλληλος σε μια εταιρια και δεν αποδωσω τον φορο στο κρατος απο το εισοδημα μου,υπευθυνη ειναι η εταιρια στην οποια δουλευω? Μην λες αρλουμπες

Τους Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιουνίου η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Γάλλος πρώην άσος των ερυθρολεύκων αναλαμβάνει τη θέση του Συμβούλου Στρατηγικής της διοίκησης, για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης και ο Νοτιοαφρικανός πρώην ποδοσφαιριστής του Ιωνικού και του ΟΦΗ τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή του συλλόγου.

Με το οποιο θελεις να πεις?

Δημοσ.

Και τι δουλειά έχει ο Καρεμπέ με τον Ολυμπιακό?

Πήγε κανένας Μαρινάκης και διακανόνισε τα χρέη του?

Ρε καταλαβαίνετε τι γράφετε? Εξισώνετε τη φοροδιαφυγή μίας ΚΑΕ με τα χρέη που έχει ο Καρεμπέ προς το δημόσιο?

Υπάλληλος και πρώην παίχτης σας είναι. Συγκαταλέγεται στο θέμα γάβρος και χρέη προς το δημόσιο.

Υπάλληλος, πρόεδρος, παίχτης, ο παρονομαστής είναι ίδιος. 

Βασικά απο αλλού θα έπρεπε να ξεκινήσω απο τα χρέη του Κοσκωτά και να καταλήξω στην "εργολαβία" του δημοσίου του Θείου.

Βλέπεις πολλούς; Ένας είμαι. 

Ποιον διακανονισμό; Από πίσω τον κυνηγάνε, και αν τα χρώσταγα εγώ το 1/5 απο αυτά θα είχα πάει μέσα.

Άδεια εργασίας πως παίρνει ρε με χρέη προς το δημόσιο;

Δημοσ.

Και τι δουλειά έχει ο Καρεμπέ με τον Ολυμπιακό?

Ρε καταλαβαίνετε τι γράφετε? Εξισώνετε τη φοροδιαφυγή μίας ΚΑΕ με τα χρέη που έχει ο Καρεμπέ προς το δημόσιο?

Για ποια φοροδιαφυγη της ΚΑΕ μιλας και κυριως γιατι το γραφεις μεσα στο τοπικ του ΠΑΟ? Αν εννοεις την δικια σας μπορει, γιατι η δικια μας ΚΑΕ οπως ανεφερε ο τρακης ελεγχθηκε προσφατως για την 3ετια 2009-2012 και ολα ειναι στο ακεραιο συμφωνα με τους ελεγκτες. Για την δικια σας ΚΑΕ δεν ειμαι και τοσο σιγουρος. Και περιεργως τα λαλιστατα αυγα μεχρι χθες που βγαζαν 3 ανακοινωσεις για καθε 1 του τρακη, τωρα ειναι μουγκα στη στρουγκα, γιατι ετσι?

Σε οτι αφορα τον Καρεμπε η φοροδιαφυγη μεγατονων που εχει διαπραξει εναντιον του ελληνικου κρατους ειναι απο την περιοδο που ηταν παικτης σας. Φυσικα ο Μαρινακης ειδε φοροφυγα, παρανομο και κλεφτη δημοσιου χρηματος, καταλαβε οτι τα χνωτα τους ταιριαζουν και οτι υπαρχει potential για εξαιρετικη συνεργασια μεταξυ των και τον προσελαβε σε υψηλο αξιωμα στην ΠΑΕ του. Αλλα ναι, δεν αφορα την ΠΑΕ αυτο, αφορα τον Καρεμπε τον ιδιο. Εχω εγω επιχειρηση, προσλαμβανω εν γνωσει μου κλεφτες/δολοφονους/τοκογλυφους κλπ, αλλα δε φταιω εγω, αυτοι φταινε. Κι οχι μονο τους προσλαμβανω αλλα το κανω και με επιδεικτικες διαδικασιες, το λεω στα ΜΜΕ, κανω δηλωσεις κλπ.

Ρε δεν βαζετε ads του redplanet στο insomnia, να... διαβαζουμε τις αποψεις σας χωρις να ταλαιπωρειστε να τις γραφετε?! Στη χειροτερη καντε ενα scan τον Γαυρο καθε πρωι και ποσταρετε τα jpg εδω μεσα, για να μην αναγκαζεστε να ποσταρετε. Αφου τον αγοραζετε που τον αγοραζετε.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάλληλος και πρώην παίχτης σας είναι. Συγκαταλέγεται στο θέμα γάβρος και χρέη προς το δημόσιο.

Υπάλληλος, πρόεδρος, παίχτης, ο παρονομαστής είναι ίδιος. 

Βασικά απο αλλού θα έπρεπε να ξεκινήσω απο τα χρέη του Κοσκωτά και να καταλήξω στην "εργολαβία" του δημοσίου του Θείου.

Βλέπεις πολλούς; Ένας είμαι. 

Ποιον διακανονισμό; Από πίσω τον κυνηγάνε, και αν τα χρώσταγα εγώ το 1/5 απο αυτά θα είχα πάει μέσα.

Άδεια εργασίας πως παίρνει ρε με χρέη προς το δημόσιο;

Για ποια φοροδιαφυγη της ΚΑΕ μιλας και κυριως γιατι το γραφεις μεσα στο τοπικ του ΠΑΟ? Αν εννοεις την δικια σας μπορει, γιατι η δικια μας ΚΑΕ οπως ανεφερε ο τρακης ελεγχθηκε προσφατως για την 3ετια 2009-2012 και ολα ειναι στο ακεραιο συμφωνα με τους ελεγκτες. Για την δικια σας ΚΑΕ δεν ειμαι και τοσο σιγουρος. Και περιεργως τα λαλιστατα αυγα μεχρι χθες που βγαζαν 3 ανακοινωσεις για καθε 1 του τρακη, τωρα ειναι μουγκα στη στρουγκα, γιατι ετσι?

Σε οτι αφορα τον Καρεμπε η φοροδιαφυγη μεγατονων που εχει διαπραξει εναντιον του ελληνικου κρατους ειναι απο την περιοδο που ηταν παικτης σας. Φυσικα ο Μαρινακης ειδε φοροφυγα, παρανομο και κλεφτη δημοσιου χρηματος, καταλαβε οτι τα χνωτα τους ταιριαζουν και οτι υπαρχει potential για εξαιρετικη συνεργασια μεταξυ των και τον προσελαβε σε υψηλο αξιωμα στην ΠΑΕ του. Αλλα ναι, δεν αφορα την ΠΑΕ αυτο, αφορα τον Καρεμπε τον ιδιο. Εχω εγω επιχειρηση, προσλαμβανω εν γνωσει μου κλεφτες/δολοφονους/τοκογλυφους κλπ, αλλα δε φταιω εγω, αυτοι φταινε. Κι οχι μονο τους προσλαμβανω αλλα το κανω και με επιδεικτικες διαδικασιες, το λεω στα ΜΜΕ, κανω δηλωσεις κλπ.

Ρε δεν βαζετε ads του redplanet στο insomnia, να... διαβαζουμε τις αποψεις σας χωρις να ταλαιπωρειστε να τις γραφετε?! Στη χειροτερη καντε ενα scan τον Γαυρο καθε πρωι και ποσταρετε τα jpg εδω μεσα, για να μην αναγκαζεστε να ποσταρετε. Αφου τον αγοραζετε που τον αγοραζετε.

Ρε πατε καλα? Ο Καρεμπε εχει θεμα με φοροδιαφυγη,ο Ολυμπιακος τι σχεση εχει μπορειτε να μου πειτε?

Σας ειπα οτι και ο Μεσι κατηγορειται για φοροδιαφυγη,εχει καμια σχεση η Μπαρτσελονα? Αυτο θελετε να μου πειτε?Γιατι και ο Μεσι παικτης της Μπαρτσελονας ειναι,αρα εμπλεκεται και η Μπαρτσελονα στην φοροδιαφυγη που κατηγορειται ο Μεσι ετσι?

Το οτι ο Καρεμπε δεν απεδωσε φορο στο δημοσιο φταιει εκεινος και οχι ο Ολυμπιακος.Αν εσυ ας πουμε δεν πληρωνεις τον φορο που πρεπει στο δημοσιο και δουλευεις σε μια εταιρια φταιει και η εταιρια ετσι? Τι την νοιαζει την καθε εταιρια αν εσυ εγω ή ο Καρεμπε δεν πληρωνει τους φορους του και φοροδιαφευγει? Πατε καλα?

Και επισης Μidi πως γινεται λοιπον η ΚΑΕ για την 3ετια που ολα βγηκαν οκ απο τον ελεγχο της,να  πιανετε ο Μπατιστ οτι δεν εχει πληρωσει φορο στο δημοσιο τον οποιο φορο φερεται στο συμβολαιο του να καταβαλεται απο εσας και οχι απο εκεινον? Γιατι εσεις πληρωσατε την εφορια οταν τον πιασανε στο αεροδρομιο

Δημοσ.

Και εσύ Μίντι αν έπαιζες με ΖαβλανοΒορεαδη και Σχοινάδες θα ήσουν γαμάτη παιχτούρα.

Πολύ καλός ο Μπατίστ.Πήρε και μπόλικα χρήματα αλλά έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στην ομάδα σας και έτσι αγαπήθηκε.Αλλά τώρα στα 36 για να κολλήσει κάνα ενσημο {που δεν το χρειάζεται}ήρθε.

Παίδες πότε θα πάτε να καθαρίσετε τη Λεωφόρο πάλι?

Πόσο χαμηλά θα κατεβάσει ο Αλαφούζος τον παο και τον λαό του?

Ντροπή στον Μοραλη που έδωσε άδεια στους πράσινους που χρωστάνε σε όποιον μιλά Ελληνικά να κάνουν μεταγγραφές.

Περιμένω με τη βοήθεια της διαιτησίας να μείνει η πράσινη αρμάδα στην αεθνική.

Δημοσ.

Ο Μπατίστ πλέον για garbage time θα είναι, και μόνο για Ευρωλίγκα αν δεν κάνω λάθος. Έχει χάσει μυϊκή μάζα και όγκο απο πέρσυ και πλέον είναι σκιά του παλιού παίκτη που ξέραμε.

Δημοσ.

I know δεν περιμένω να δω τον Μαικ των περασμένων ετών αλλά ένα καλό 10 λεπτό πιστεύω πως το έχει και όλο και κανα θεαματικό κάρφωματακι θα μας δώσει :D

Δημοσ.

Κοίτα απο που καρφώνει...πο...τι ειναι αυτός ρε. Και με παίχτη μπροστά του.

Σε αυτό το κάρφωμα έπρεπε να λήξει το παιχνίδι...λευκή πετσέτα

• Like 1
Δημοσ.

Και εσύ Μίντι αν έπαιζες με ΖαβλανοΒορεαδη και Σχοινάδες θα ήσουν γαμάτη παιχτούρα.

Nα οι Ζαβλανοβορεαδηδες και Σχοιναδες που τον καναν μαγκα:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NJ11B8neE9k

Αnyway οσοι μας λετε οτι ο Μαικ δεν μπορει φετος και οτι δε θα ειναι αυτος που ξεραμε και οτι ερχεται για ενσημα και-και-και, τα εχουμε πει 100δες φορες και δεν εννοειτε να το καταλαβετε με μπασκετικες ορολογιες, οποτε να το πω στη δικια σας ορολογια: Τι ειναι ο Ιμπαγασα στο ροστερ σας φετος? Ε κατι τετοιο υπολογιστε. Δεν μας χαλα για τα δεδομενα λιγα λεφτα που πληρωνεται, διοτι διαφορετικα στη θεση του θα ειχαμε το Σκορδιλη. Και μονο για την ψυχη και την εμπειρια που θα καταθετει οταν θα χρειαζεται ειναι αρκετο. Οπως αλλωστε και ο Τσαρτσαρης εφετος, ξερετε εσεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...