Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Βασικα το θεμα ηταν να ζητηθει απο τις ιδιες ομαδες να ανοιχτει ο φακελος τους αν υπαρχουν υπονοιες οτι αδικηθηκαν στην αδειοδοτηση οπως του ΠΑΟ και του ΠΑΣ.Δεν εχει σχεση με αυτο που ψηφιστηκε,αφου δεν υπηρξε θεμα να ζητησει ας πουμε η ΑΕΚ να ανοιξει ο φακελος του ΠΑΟ υποστηριζοντας οτι "πως πηρε ο ΠΑΟ αδεια και δεν πηρα εγω?Μηπως εγινε σκοπιμως να μην μου δωσουν εμενα αδεια και να παρει ο ΠΑΟ".

Το θεμα ηταν προσωπικα για καθε ΠΑΕ.Αν ας πουμε η ΑΕΚ υποστηριζε οτι αδικηθηκε που δεν πηρε αδειοδοτηση περυσι ενω πληρουσε τις προυποθεσεις,τοτε ειχε και εχει το δικαιωμα να ζητησει να ανοιχτει ο φακελος δημοσια ωστε να φανουν τα στοιχεια που ειχε καταθεσει και να φανει αν σωστα δεν αδειοδοτηθηκε ή επρεπε να παρει αδεια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχω ιδεα κατα ποσο ειναι εγκυρο το σαιτ αυτο αλλα το δημοσιευμα συμφωνει με τη φημολογια των τελευταιων ημερων:

http://www.newspao.gr/2013/08/blog-post_6.html

Ώρες ώρες έχω την αίσθηση ότι μόνο εγώ ασχολούμαι με το θέμα των κοινοτικών της κάθε ομάδας  :-D

Πως θα πάρετε ρε παιδιά τον Μπατίστ από τη στιγμή που έχετε ήδη 6 "ξένους" στο ρόστερ σας?

Καρι/Μασιουλις/Ουκιτς/Γκιστ/Κουνγκ φου/Λασμε

Φαντάζομαι η απάντηση κρύβεται στον Κινέζο ε?

Μην υπολογιζετε τον Κινεζο. Ο τυπος πληρωνεται για να κανει διακοπες στη χωρα μας, εξαλλου και στο εγχωριο πρωταθλημα του αυτο εκανε :D

Το πολυ-πολυ σε κανα ματς διαδικαστικου χαρακτηρα να τον ριχνει μεσα κανα 5λεπτο για να λενε τα κινεζικα ΜΜΕ οτι ο ανθρωπος τους αγωνιστηκε με τον ΠΑΟ κλπ. Οπως κανανε τα δικα μας οταν πρωτοπηγε ο Δωνης στην Μπλακμπερν, αργοτερα ο Γεωργατος και ο Γκουνης ή στο μπασκετ οταν πηγε ο Σπανουλης ΝΒΑ. Στο reputation μας στην πλουσια αγορα της Κινας αποσκοπει αυτη η μεταφραφη (με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτο) και οχι σε αγωνιστικους λογους.

Η ειδηση για Μπατιστ δημοσιευθηκε και στα πρασινα νεα, αρα μαλλον ειμαστε κοντα σε συμφωνια. Αναγκαια μεταγραφη και πολυ καλη κινηση δεδομενης της καταστασης που εχει διαμορφωθει στο 5 μας αυτη τη στιγμη.

Mαικ-Φωτσης ειναι καμποσα σκαλια κατω απο αυτο που ξεραμε, αλλα η εμπειρια τους και η ψυχη τους, τους κρατανε ανταγωνιστικους ακομα και για επιπεδα φ4.

Κουπι ομως θα πρεπει και φετος να τραβηξουν οι Λασμε-Γκιστ. Απλα εχουμε πιο αξιοπιστες ανασες απτον παγκο. Αντι γεροΤσαρτσαρη εχουμε τον Φωτση, αντι χοντρου εχουμε τον Μπατιστ και τον Μαυροκεφαλο. Σιγουρα, φανταζει καπως ενισχυμενη η φροντ λαιν σε σχεση με την περσυνη. Το αν τελικα εκλεισε ή ανοιξε η ψαλιδα σε σχεση με αλλες ισχυρες φροντ λαιν (Μπαρτσελονα), ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Ας εχουμε υποψιν ομως οτι φροντ λαιν χωρις καλη περιφερεια δεν υφισταται τη σημερον ημερα. Και το πλεονεκτημα μας ειναι οτι εκει υπερεχουμε απο  πολλες ευρωπαικες ομαδες. (Σαν ΠΑΟ του μισου ποιντ γκαρντ :devil:)

Ελπιζω ο Αρτζι φετος να τα εκμεταλλευτει ολα αυτα και να μη δινει εντολες για spam απο 3ποντα σε ολα τα παιχνιδια.

Ο Φωτσης δεν ειναι και τοσο μεγαλος, 32 στα 33

2 χρονακια ελειψε δλδ τι ξεραμε στα 30 που δεν θα το κανει στα 32

Απλα ειχε κακες χρονιες στο μπουρδελο του Σκαριολο

Ο Μαικ ειναι ΥΠΕΡ χρησιμος, επιτελους εστω ενας 36αρης-37αρης που μπορει να παιξει με πλατη, μπορει να ποσταρει, μπορει να παρει φαουλ απο τον αντιπαλο ψηλο

Προφανως παικτη που να παιξει στα ισια τον Τομιτς ή τον Κρστιτς δεν μπορουσαμε να παρουμε, οποτε παμε σε αλλη λογικη

Και ναι, Μπαρτσελονα-ΤΣΣΚΑ εχουν πολυ καλυτερες frontline αλλα δεν εχουν ασσο να στηριχθεις επανω του (για την δε Μπαρτσελονα ολη η frontline που εχει γινει τοσος ντορος μεχρι πριν 3 χρονια θα ηταν πχ η frontline της Λαμποραλ αλλα εχε χαρη που εχει πεσει το Ευρωπαικο μπασκετ και εγινε σταρ ο Λαμπε και ο Ντορσευ)

Ο Φωτσης δεν ειναι και τοσο μεγαλος, 32 στα 33

2 χρονακια ελειψε δλδ τι ξεραμε στα 30 που δεν θα το κανει στα 32

Απλα ειχε κακες χρονιες στο μπουρδελο του Σκαριολο

Δεν ειναι 3μηνες ντεφορμαρισματος, ειναι 2 χρονια, αυτο με προβληματιζει με τον Φωτση. Μπορει να φταιει ο Σκαριολο, μπορει λιγο και ο Φωτσης, οπως και να εχει εγω δεν περιμενω να δω τον Φωτση που ειχα το 2010-11 πχ. Κι επειδη τον Φωτση στο θεμα εργατικοτητας δεν τον λες και Μητσο, θα ελεγα οτι δεν περιμενω να δω θεαματικη ανοδο στην αποδοση του.

Παρολα αυτα σιγουρα ειναι ιδανικη περιπτωση αντικαταστασης του Τσαρτσαρη που οκ, σε καποια κρισιμα βοηθαγε κι εφτυνε αιμα για την ομαδα, αλλα γενικα δεν τραβαγε, το κορμι του ηταν πολυ ταλαιπωρημενο, ηθελε το μυαλο και δεν τον αφηνε το σωμα, σε παρα πολλες φασεις.

Δεν τον διωχνει, ο Μπατιστ ειχε μεινει ελευθερος προ Ομπραντοβιτς

Για τον Φωτση, δεν ερχεται για αντιΤσαρτσαρης, ο Κωστας ειχε βαρυνει και περισσοτερο βοηθαγε στο 5 παρα στο 4 οπου επαιζε απλα γιατι δεν υπηρχε αλλος

Ουσιαστικα ο Μαικ θα ερθει για αντιΤσαρτσαρης, ο Αντωνης ερχεται στην θεση του κανενα

Το παχυδερμο κουμπαρακι του Μητσοτακεικου, ο κληρονομος μπουχεσας δεν μπορει λεει να νιωθει ομηρος των κακων εισαγγελεων που του εχουν κανει τοσο κακο (απιστευτες οι ποινες, πραγματικα σπαραζει η ψυχη μου) και κυριως ΑΔΙΚΑ και σκεφτεται να παραιτηθει απο προεδρος του γαυρου.

Αυτο στην νυχτα το λενε "βαζω αυτοφορακια". Εμ τι, σιγα μην μας τρεχουν - που δεν μας εχουν τρεξει και πολυ αλλα δεν ξερεις

Αδικη και κακουργα Ελληνικη Δικαιοσυνη, εχεις σακατεψει τον χοντρο που απο την στεναχωρια του πηρε 10 κιλα ακομα και αφηνεις εξω τους πραγματικους κακουργους

Το παχυδερμο κουμπαρακι του Μητσοτακεικου, ο κληρονομος μπουχεσας δεν μπορει λεει να νιωθει ομηρος των κακων εισαγγελεων που του εχουν κανει τοσο κακο (απιστευτες οι ποινες, πραγματικα σπαραζει η ψυχη μου) και κυριως ΑΔΙΚΑ και σκεφτεται να παραιτηθει απο προεδρος του γαυρου.

Αυτο στην νυχτα το λενε "βαζω αυτοφορακια". Εμ τι, σιγα μην μας τρεχουν - που δεν μας εχουν τρεξει και πολυ αλλα δεν ξερεις

Αδικη και κακουργα Ελληνικη Δικαιοσυνη, εχεις σακατεψει τον χοντρο που απο την στεναχωρια του πηρε 10 κιλα ακομα και αφηνεις εξω τους πραγματικους κακουργους

Καλα,πειτε στους δικους σας να κρατησουν τα μπουκαλια για τους επισημους αγωνες απο το να γινονται ξεφτιλα ακομα και στα φιλικα οι καφροι σας και αφηστε τα αλλα.Που εχετε αρχισει την κλαψα απο τον Αυγουστο,φανταστειτε να ξεκινησει και το πρωταθλημα τι εχει να γινει..Αλλα φροντισε και γι'αυτο ο Χοντρουλης,για μιληστε και θα δειτε το -2 να γινεται -20 με τον Αλαφουζο-Τουιτερ που εχετε...

Καλα,πειτε στους δικους σας να κρατησουν τα μπουκαλια για τους επισημους αγωνες απο το να γινονται ξεφτιλα ακομα και στα φιλικα οι καφροι σας και αφηστε τα αλλα.Που εχετε αρχισει την κλαψα απο τον Αυγουστο,φανταστειτε να ξεκινησει και το πρωταθλημα τι εχει να γινει..Αλλα φροντισε και γι'αυτο ο Χοντρουλης,για μιληστε και θα δειτε το -2 να γινεται -20 με τον Αλαφουζο-Τουιτερ που εχετε...

Ξερεις τι με ανησυχει?

Δεν θα σου πω οτι εδω μεσα αλλα και σε φορουμ συνδεσμων του Παναθηναικου ολοι εκραξαν αυτο με την Λατσιο, που ηταν μια μαλακια 5' και πρεπει να διορθωθει και θεωρω στη Λεωφορο θα διορθωθει απο τους ιδιους τους Συνδεσμους

Θα σου πω οτι ξαναδιαβασε το ποστ σου και σκεψου:

Τι ειπα ρε φιλε στον DKNI? Οτι να μην τον νοιαζει αυτο, να δει τα μπουκαλια στο ματς με τη Λατσιο. Τι καθησα και συνεκρινα

Δηλαδη εγω σου λεω βγαινει σωστη η ΚΑΕ γαυρος και ο ΔΓ κλεβει το κρατος. Τι θα ελεγες αν σου απαντουσα "κοιταχτε εκει που διακοψατε το ματς στο ΣΕΦ 2 φορες και αφηστε τα αυτα"

Με ανησυχει λοιπον οτι μπηκες μεσα σε 5' να απαντησεις σε μενα που τολμησα να μιλησω για τον μεγαλο προεδρο. Δεν κοιταζεις τι εγραψα, σε νοιαζει να μην ασχολουμαι μαζι του, ας ασχοληθω με τα δικα μου.

Δεν μου ειπες ΚΑΝ "λες μαλακιες, τον ανθρωπο τον κυνηγανε αδικα" να πω να ενας ταλιμπαν που δεν ξερει τι συμβαινει. Δεν σε νοιαζει, μην πει κανεις μη Ολυμπιακος κατι για τον Μεγαλο Επενδυτη

Δηλαδη τι να περιμενω εγω ως Ελληνας?

Οταν μετα απο 5 χρονια υφεσης και διαλυσης της χωρας, ο Μαρινακης βγαινει να κλαφτει οτι τον κυνηγαει αδικα η δικαιοσυνη της Ελλαδας και δεν γελανε και οι πετρες αλλα μου λενε "κοιτα εκει μην πεσεις Β' Εθνικη με τον Αλαφουζο" τι ακριβως να περιμενω? Οταν ακομα και σε αυτη την κατασταση πικρας και πιεσης που ζουμε, ειναι ο καθενας μας ετοιμος να γινει ταλιμπαν ενος προεδρου αθλητικου σωματειου, οκ, δλδ, πεσε ρε καριολη μετεωριτη

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...