MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Παντως θα εχει πολλη πλακα που μετα το σημερινο δεδικασμενο της FIBA για τον Παπαλουκα, τα ελληνικα δικαστηρια κατα πασα πιθανοτητα θα παρουν αποφαση υπερ του ΟΣΦΠ οπως ειθισται οταν συναντουνται οι δρομοι ελληνικης δικαιοσυνης και γαυρου.
LRoi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Η πλάκα είναι ότι όταν ζήτησε ο Τράκης αντιντόπινγκ κοντρόλ σε όλους τους παίχτες, παρά τους ισχύοντες κανονισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη, έγιναν όλα τούμπα σε 3 μέρες. Τα συμβόλαια δεν θα τα δώσει ο ΕΣΑΚΕ, απλά θα παρέμβει το ΣΔΟΕ να κάνει έλεγχο, με αφορμή το γεγονός. 'Οτι ακριβώς έγινε με τις υπόνοιες περί ντόπινγκ από τις ιστοφυλλάδες του πρέζακα.
FilipposMD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Συγγνώμη, τα λογιστικά δεν είναι το φόρτε μου, αλλά οι ισολογισμοί των ΑΕ δεν δημοσιεύονται; Κάποιος που ξέρει να διαβάσει έναν ισολογισμό, δεν μας γράφει εδώ πέρα τι νούμερα έχουν δηλώσει οι 2 ομάδες ως έξοδα συμβολαίων; Επίσης, οι Αγγελόπουλοι και τον Ιανουάριο είχαν κάνει θέμα με το μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ ΠΑΟ, που είναι 300 χιλιάδες, ενώ της ΚΑΕ Ολυμπιακός 75 εκατομμύρια. Ξαναλέω ότι δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό, αλλά το σημειώνω σχετικά με τα 3-0, τον πόνο που μοίρασε ο Τράκης κτλ. Σε κάθε περίπτωση, μονίμως χαρίζονται λεφτά και σβήνονται χρέη σε ΚΑΕ και ΠΑΕ, με την υποστήριξη του "υπέροχου κόσμου". Και να βρεθεί φοροδιαφυγή, πιστεύει κανείς ότι θα πληρώσουν 1 ευρώ οι ομάδες;
DKNI Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Αλλη σαπουνοφουσκα αυτη με το μετοχικο κεφαλαιο Λες και ο μονος τροπος εισροης σε ΑΕ ειναι η ΑΜΚ Γενικα οι Αγγελοπουλοι οποτε δεν πανε καλα τα πραγματα ζητανε κατι που ξερουν οτι δεν γινεται για να κλαψουν "να, δεν μας δινουν τα συμβολαια" λες και εχουν δικαιωμα να τα ζητουν
Galaxys4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Το θεμα ειναι οτι ο ΠΑΟ στον ισολογισμο του δηλωνει 300χιλ ευρω.Γινεται ο ΠΑΟ να εχει 300χιλ ισολογισμο?Ειναι φυσιολογικο αυτο?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Τα συμβόλαια δεν θα τα δώσει ο ΕΣΑΚΕ, απλά θα παρέμβει το ΣΔΟΕ να κάνει έλεγχο, με αφορμή το γεγονός.Eυχαριστως να γινει αυτο, αυτη ειναι και η σωστη μεθοδος αλλωστε, εξου και η απορια μου για το πως την ειδαν τα αυγα και πανε στον ΕΣΑΚΕ και ζητουν φορολογικου/λογιστικου τυπου πληροφοριες. Ειναι σαν να σκοτωσει ενας το γειτονα του και να παω εγω ως αυτοπτης μαρτυρας να κανω καταγγελια στην... πυροσβεστικη απαιτωντας απο τους πυροσβεστες να πανε με την αντλια και να του βαλουν... χειροπεδες. Για τετοια επιπεδα γραφικοτητας μιλαμε. Ας αναλαβει το ΣΔΟΕ λοιπον με μια μεθοδο να ξεκαθαρισει το τοπιο. Φυσικα η μεθοδος αυτη δεν θα ακολουθηθει μονο για τον εγκαλουμενο αλλα και για τον εγκαλων, οπως ακριβως με το ντοπα-κοντρολ. Αλλα επειδη αυτο δεν πολυβολευει κανεναν απτους 2, δε θα γινει ποτε και απλα τα αυγα θα σκουζουν εκ του ασφαλους στον ΕΣΑΚΕ και τα λογια θα μεινουν λογια, οι εντυπωσεις θα κερδηθουν, οι γαυροι θα λενε οτι ο ΠΑΟ φοροδιαφευγει, οι Παναθηναικοι θα λενε οτι φοροδιαφευγει και ο γαυρος και ολοι θα ζησουνε καλα σαν ωραια προβατα και αναμασητες του σανο που πουλανε οι εκαστοτε προεδροι στον κοσμο για να διασκεδασουν διαφορες αρνητικες εντυπωσεις (και αυτες, αυτην την περιοδο, ειναι κυριως στο στρατοπεδο του ΟΣΦΠ, γιαυτο βλεπετε τα αυγα να σκουζουν και τον μεχρι προτινος λαλιστατο τρακη να ειναι γενικα ησυχος, καθως το στοιχημα του για φετος το κερδισε με το παραπανω). Τελος, ουτε το ΣΔΟΕ εχει κανα ιδιαιτερο λογο να ανακατωνεται με τις ΚΑΕ. ~50% φορολογια στα τεραστια συμβολαια παιχτων ειναι ενα πολυ καλο εσοδο για τα ταμεια τους. Δεν χρειαζεται να αποδειξουν οτι οι ΚΑΕ δεν εχουν λεφτα, να τις αναγκασουν να παιζουν με τον Ταπουτο ως πιο ακριβοπληρωμενο και να εισπρατουν το τριτο το μακρυτερο απο φορολογια στα συμβολαια παιχτων. Αστους να εχουν ΔΔ και Σπανουλη και να σκανε τα μαυρα μυρια τους στην εφορια. Αρα -και παλι- τα αυγα παιζουν εκ του ασφαλους και κανουν ενα γραφικο παιχνιδι εντυπωσεων για τον λαο.
Galaxys4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Φιλε η κινηση των Αγγελοπουλων ειναι ακριβως η ιδια που ειχε κανει ο Τρακης για το ντοπινγκ.Ενα μεσο δηλαδη για να κινητοποιηθει ο αρμοδιος φορεας και να κανει ελεγχο.Οπως ζητησε ο Τρακης αντιντοπινγκ κοντρολ με βαση το δημοσιευμα που αφηνε υπονοιες για ντοπινγκ και ετσι κινητοποιηθηκαν και εκαναν ελεγχους, ετσι και οι Αγγελοπουλοι με βαση τον ισολογισμο του ΠΑΟ που δεν στεκει εκαναν αυτη την κινηση ωστε να κινητοποιηθει το ΣΔΟΕ να κανει ελεγχους..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δεν ζητησαν τιποτα οι Αγγελοπουλοι απτο ΣΔΟΕ. Με τον ΕΣΑΚΕ "τα λενε" για τη φοροδιαφυγη του ΠΑΟ. Ο ΕΣΑΚΕ προφανως δεν εχει κανενα δικαιωμα να δωσει πληροφοριες στον καθε ακυρο που εχει την ιδιοτητα του προεδρου (ειτε μικρης, ειτε μεγαλης ομαδας), τα προσωπικα δεδομενα του καθε παιχτη και επιχειρησης/ΚΑΕ. Οπως ειπα και παρανω, δολοφονει ο γειτονας μου εναν, βλεπω το περιστατικο εγω και παω και κανω καταγγελια στην πυροσβεστικη και ζηταω να παρουν την υδροφορα για να τον συλλαβουν. Παραλληλα ζηταω (απτους πυροσβεστες) να μου πουνε ποσα οικοπεδα και καταθεσεις εχει. Αυτα τα επιπεδα γραφικοτητας χτυπανε οι Αγγελοπουλοι σε οτι αφορα αυτο το ζητημα. Και παιζουν εκ του ασφαλους. Δεν το κανουν τυχαια.
DKNI Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Το θεμα ειναι οτι ο ΠΑΟ στον ισολογισμο του δηλωνει 300χιλ ευρω.Γινεται ο ΠΑΟ να εχει 300χιλ ισολογισμο?Ειναι φυσιολογικο αυτο? Τα εχεις μπερδεψει Λενε για 300χιλ ΜΚ και πως γινεται να τρεχουν ισολογισμοι εκατομμυριων με 300χιλ Τον εχω δει, ειναι το '10 ή του '11 νομιζω Το οποιο ομως ειναι μια μαλακια και μιση! Τι 10Μ χασουρα τι 20Μ χασουρα, απο καπου θα πρεπει να καλυφθει Ειτε με ΑΜΚ είτε με εισροη χρηματων μεσω χορηγιας ειτε ειτε ειτε Και υπαρχουν μεθοδοι που δεν αναγραφονται στον ισολογισμο της εταιρειας Οποτε η σωστη ερωτηση θα ηταν ΠΩΣ καλυψατε την χασουρα, οχι γιατι εχετε 300χιλ ΜΚ. Αλλα δεν το εχουν συνεχισει γιατι θα πρεπει μετα να δικαιολογηθουν και αυτοι για διαφορα Στην ουσια 2 φορες το εχουν παει επισημα εκει ως ΚΑΕ και τις 2 ειναι καθαρα επικοινωνιακο. Ας πανε τωρα να εξηγησουν την επαιξε με τον παπαμυτογκα Φιλε η κινηση των Αγγελοπουλων ειναι ακριβως η ιδια που ειχε κανει ο Τρακης για το ντοπινγκ.Ενα μεσο δηλαδη για να κινητοποιηθει ο αρμοδιος φορεας και να κανει ελεγχο.Οπως ζητησε ο Τρακης αντιντοπινγκ κοντρολ με βαση το δημοσιευμα που αφηνε υπονοιες για ντοπινγκ και ετσι κινητοποιηθηκαν και εκαναν ελεγχους, ετσι και οι Αγγελοπουλοι με βαση τον ισολογισμο του ΠΑΟ που δεν στεκει εκαναν αυτη την κινηση ωστε να κινητοποιηθει το ΣΔΟΕ να κανει ελεγχους.. ΜΟΝΙΜΩΣ, αλλα μιλαμε ΜΟΝΙΜΩΣ γαμας την κουβεντα επειδη ακριβως δεν ενημερωνεσαι σωστα ποιος ζηταει τι Δες τι σου ειπε ο Midi, απο τον ΕΣΑΚΕ ζητησαν τα συμβολαια, κατι που δεν παιζει να γινει, δεν εχουν κανενα δικαιωμα
Galaxys4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μα αυτο σου λεω Midi.Οτι το ζητησαν απο τον ΕΣΑΚΕ,ωστε να αρνηθει,και να κινητοποιηθει το ΣΔΟΕ με την υπονοια οτι κατι τρεχει.. Δηλαδη DKNI θελεις να μου πεις οτι ο ΠΑΟ εχει χορηγια ας πουμε που του αποφερει εισροες 10 ή 20εκ ευρω?
gamanos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Η εξίσωση του ντόπινγκ με την φοροδιαφυγή , λες και άμα υπάρχει φοροδιαφυγή θα παίξει καλύτερα ο χψ παίκτης, πόσο γαυρικος συμψηφισμός είναι; Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος σκέφτεται τέτοιες πίπες ( που το autocorrect λυσσαει και γράφει πίκρες) .
LRoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μόνο εσύ θα μπορούσες να βρεις εξίσωση του αντιντόπινγκ με τη φοροδιαφυγή, όταν η εξίσωση αφορά την τακτική.
gamanos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Κοίταξε, καταλαβαίνω, όχι πραγματικά καταλαβαίνω. Αλλά: Μια φυλλάδα γράφει για ντοπε παίκτες και βγαίνει ο τρακησ και ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ : Κύριοι, εγώ δεν θέλω σκιές στο άθλημα και επειδή κάτι μου βρωμάει, ζητάω ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ τον έλεγχο ΟΛΩΝ των παικτών, παρότι δεν προβλέπεται, ώστε να είμαστε σίγουροι . Το αποτέλεσμα γνωστο. 3-0, σκούπα και πόσο πονέσε το sweep. Και ισχυρίζονται οι επιστήμονες ότι η εξισωθεισα τακτική είναι: Δικαιώνεται ο Παπαλουκας Την ίδια μέρα βγαίνουν η ΑΦΟΙ και λένε : Εσακε έχουμε υπόνοια ότι ο ΠΑΟ εχει ατασθαλίες που αφορούν τον ΣΔΟΕ και δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων σας Φέρτε μας οπωσδήποτε τα χαρτιά που ΔΕΝ έχετε, αλλά και να τα έχετε ΔΕΝ γίνεται να τα δώσετε σε αντίπαλη ΚΑΕ Γάμω τις εξισωσεις, κάτι είχα ακούσει για επιστήμονες... Edit: λάθος μου, τα συμβόλαια ζητάνε άρα τα εχει ο ΕΣΑΚΕ αλλά και πάλι δεν δικαιούται να δώσει αντίγραφα σε άλλη ΚΑΕ . Δεν το αλλαζω απο πάνω είμαι απο Κινητο.ασε που ζητάνε απο παλιότερα έτη και δεν ξέρω τι παίζει, αν εχει λόγο να κρατάει αρχείο ο ΕσΑκε
DKNI Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δηλαδη DKNI θελεις να μου πεις οτι ο ΠΑΟ εχει χορηγια ας πουμε που του αποφερει εισροες 10 ή 20εκ ευρω? Oχι, σου λεω οτι μπορει ο ΔΓ για να μην κανει ΑΜΚ που ποτε δεν ξερεις ποιος θα μπει να κανει ξερω γω χορηγια 15Μ μεσω Βιανεξ Υπαρχουν λογιστικοι τροποι να μπει χρημα σε ενα σωματειο, καποιοι απο αυτους δεν φαινονται στον δημοσιευμενο ισολογισμο Εσυ δλδ τι πιστευεις? Οτι ο Σαρας επαιζε τσαμπα ας πουμε? Με 300χιλ ουτε για πρωινο δεν κατεβαινε btw στην ΣουπερΚλικα ψηφισαν μια παπαρια που μπορει ο συνεταιρισμος να ανοιξει τους φακελους. ΟΛΩΝ. Οποτε γι'αυτο δεν κινηθηκε κανεις σοβαρα να ανοιξει περσυ πχ της ΑΕΚ μονο ή του Παναθηναικου και του ΠΑΣ. Γιατι η Κλικα θα επρεπε να δωσει ΟΛΟΥΣ τους φακελους στην δημοσιοτητα Αυτο που ζητανε τα αυγα δεν στεκει με την καμια. Αν εχεις ενδειξεις ή αποδειξεις για κατι να πας στον Εισαγγελεα. Το να ζητας απο τον ΕΣΑΚΕ να σου δειξει συμβολαια συγκεκριμενου αντιπαλου σε εσενα που εισαι μια απλη ΚΑΕ χωρις να εχει καμια οχι απλα υποχρεωση αλλα και δικαιοδοσια να το κανει, ειναι 100% επικοινωνιακο λογω Παπαλουκα 1
Galaxys4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 btw στην ΣουπερΚλικα ψηφισαν μια παπαρια που μπορει ο συνεταιρισμος να ανοιξει τους φακελους. ΟΛΩΝ. Οποτε γι'αυτο δεν κινηθηκε κανεις σοβαρα να ανοιξει περσυ πχ της ΑΕΚ μονο ή του Παναθηναικου και του ΠΑΣ. Γιατι η Κλικα θα επρεπε να δωσει ΟΛΟΥΣ τους φακελους στην δημοσιοτητα Και γιατι δεν κινηθηκαν δηλαδη?Δεν καταλαβα πως το λες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις