Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θετική η εικόνα της ομάδας εχθές απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα θέλουμε βέβαια πολύ δουλειά ακόμα.... Θετική εντύπωση μου έκανε ότι δεν ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα για τον Νταμπιζα

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Πολυ θετικη θα ελεγα.Το θεμα ειναι να εχουν διαρκεια και να μην συμβει οτι με τον Πανιωνιο περισυ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Με το παλιο account 337 post στο thread του ΠΑΟ και 157 στο thread της ομαδας του.

Με το νεο account το σκορ ειναι 52-48 υπερ του thread του ΟΣΦΠ (δεν θα κρατησει για πολυ το προβαδισμα, απλα επρεπε να ενημερωθει ο κοσμος για τις πληροφοριες απο μεσα, οτι ερχεται Ροναλντινιο).

Ρε μπας και εισαι Παναθηναικος? Εστω και υποσυνειδητα.

Με το παλιο account 337 post στο thread του ΠΑΟ και 157 στο thread της ομαδας του.

Με το νεο account το σκορ ειναι 52-48 υπερ του thread του ΟΣΦΠ (ε ενταξει επρεπε να ενημερωθει ο κοσμος για τις πληροφοριες απο μεσα, οτι ερχεται Ροναλντινιο, λογικο).

Ρε μπας και εισαι Παναθηναικος? Εστω και υποσυνειδητα.

Τωρα σε πειραξε που ειπα οτι εκανε καλη εμφανιση? Αφου εκανε να κατσω να πω το αντιθετο?Αν ο ΟΣΦΠ κανει μια καλη εμφανιση την Τεταρτη θα μπορεις να πεις το αντιθετο?

Τωρα σε πειραξε που ειπα οτι εκανε καλη εμφανιση? Αφου εκανε να κατσω να πω το αντιθετο?Αν ο ΟΣΦΠ κανει μια καλη εμφανιση την Τεταρτη θα μπορεις να πεις το αντιθετο?

Δεν ειδα ουτε τον ΠΑΟ προχθες, προφανως δε θα δω ουτε και τον ΟΣΦΠ.

Αν δω μεσα στη σεζον πανω απο 5 παιχνιδια ελληνικων ομαδων στην μπαλα σε οποιαδηποτε διοργανωση, να ανησυχησετε για μενα, παει να πει οτι εχω πεσει σε καταθλιψη και γεμιζω το χρονο μου με μαλακιες :D

Aπο κει και περα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα μου κανει εντυπωση που υπαρχουν γαυροι που καθονται και βλεπουν τα φιλικα του Αλαφουζιακου και εξαγουν και συμπερασματα για την εικονα της ομαδας, αναρωτωμενοι βεβαια, αν θα υπαρχει και διαρκεια! Κι ολα αυτα ενω ο κυριο-Αλαφουζο δεν εχει βγει ακομα να μας πει για το φακελο.

Γιαυτο λεω μηπως εισαι κρυφοπαναθας.

• Like 1

Οπως υπαρχουν και Βαζελοι που καθονται και βλεπουν τον ΟΣΦΠ αλλιως δεν θα μιλουσαν για την ανυπαρξια της ομαδας στα φιλικα.Γενικα βλεπω παιχνιδια ειτε παιζει ο ΠΑΟ ειτε ο ΟΣΦΠ ειτε αλλη ομαδα..Δεν νομιζω οτι ειναι κακο που αναγνωρισα την καλη εμφανιση του ΠΑΟ χθες,και ουτε σημαινει οτι ειμαι Βαζελος για τον λογο αυτο..Απλα ειπα πως αν εχει διαρκεια θα μπορεσει ανετα να μπει στην 5αδα και να στοχευει και πιο ψηλα..

Παίχτες του ΠΑΟ είναι αυτοί?

534901_10151512323676945_690293079_n.jpg

Δε ξέρω κανέναν :o

Ρε ειδα τη φωτο προχθες εδω και θεωρουσα οτι τρολλαρει και ειπα να μην την ποσταρω μπα και εκτεθω για την ασχετοσυνη μου. Ειναι οντως ποδοσφαιριστες αυτοι? Ειναι ολοι τους θεουληδες, o πρωτος αφηνει μουσι και βυζι, ο δευτερος μου θυμιζει τον χρυσαυγιτη που ειχα στην Γ γυμνασιου, ο τριτος ειναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ θεουλης-τυπικο Ι4-Ι5 στο στρατο, ο τεταρτος ειναι παραεισαγωγη απο Μπαγκλαντες που ηρθε Ελλαδα μεσω Τουρκιας με δουλεμπορο που τους ξεφορτωνει Αγαθονησι (εχει και tattoo παντως :D ), μονο τον 5ο μπορεις να τον πεις ποδοσφαιριστη :D

• Like 2

Ρε ειδα τη φωτο προχθες εδω και θεωρουσα οτι τρολλαρει και ειπα να μην την ποσταρω μπα και εκτεθω για την ασχετοσυνη μου. Ειναι οντως ποδοσφαιριστες αυτοι? Ειναι ολοι τους θεουληδες, με εμφαση στον μεσαιο.

Δεν έχω ιδέα :o Ας μας πει κανένας σχετικός. 

Γιατί ο 2ος από αριστερά? Φέτος λογικά θα πάει 1η γυμνασίου.

• Like 1

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επέδωσε σήμερα στον ΕΣΑΚΕ με δικαστικό επιμελητή εξώδικη πρόσκληση, με την οποία αιτείται να της δοθούν αντίγραφα συμβολαίων καλαθοσφαιριστών και προπονητών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις αγωνιστικές περιόδους 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013 που κατατέθηκαν στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε.Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναγκάστηκε να προβεί στην ενέργεια αυτή μετά από συνεχείς αδικαιολόγητες αρνήσεις του προέδρου του ΕΣΑΚΕ να ικανοποιήσει το παραπάνω αίτημα και επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της αν δεν έχει τα αιτηθέντα αντίγραφα μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επέδωσε σήμερα στον ΕΣΑΚΕ με δικαστικό επιμελητή εξώδικη πρόσκληση, με την οποία αιτείται να της δοθούν αντίγραφα συμβολαίων καλαθοσφαιριστών και προπονητών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις αγωνιστικές περιόδους 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013 που κατατέθηκαν στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε.Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναγκάστηκε να προβεί στην ενέργεια αυτή μετά από συνεχείς αδικαιολόγητες αρνήσεις του προέδρου του ΕΣΑΚΕ να ικανοποιήσει το παραπάνω αίτημα και επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της αν δεν έχει τα αιτηθέντα αντίγραφα μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες.

Eγω αν ημουν στην ΚΑΕ θα τους τα εστελνα με courier τον Παπαλουκα, μερα που'ναι

• Like 1

Aπο που κι ως που ο ΕΣΑΚΕ πρεπει να δωσει λογαριασμο στα αυγα για τα συμβολαια καθε παιχτη της καθε ομαδας? ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ειναι προσωπικο θεμα του καθε παιχτη το συμβολαιο και δεν εμπιπτει λογος ουτε στους συμπαικτες του, τυπικα. Και φτασαν τα αυγα να ζητανε τα συμβολαια των αντιπαλων για να κανουν οικονομικο ελεγχο και ποθεν εσχες? Εγιναν και ΣΔΟΕ οι γονοι του αρχιφοροφυγα (και φοροφυγαδες) και ειπαν να κανουν τους ελεγκτες αλλων επιχειρησεων?

ΥΓ. Ποσο πολυ τους ετσουξε το 3-0 ομως. Περυσι που σηκωσαν πρωταθλημα, ολα καλα. Φετος σηκωσαν Ευρωλιγκα, ολα καλα. Μολις ηρθε η σφαλιαρα στην Α1, ζητανε συμβολαια του ΠΑΟ απτον ΕΣΑΚΕ. Πονο που τους εχει δωσει ο τρακης ομως. Πιο γραφικοι πεθαινουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...