MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Παρα τη δηλωση τρακη οτι το ροστερ εκλεισε, ακουγεται εντονα τις τελευταιες ωρες οτι ειμαστε κοντα σε συμφωνια με Μπατιστ. Κι αν ημουν αρνητικος αρχικα, τωρα οπως εχει διαμορφωθει η γραμμη ψηλων μας, ναι τον χρειαζομαστε. Αλλο Λασμε-Μαυροκεφαλος-Σκορδιλης και αλλο Λασμε-Μαυροκεφαλος-Μπατιστ. Ο Σκορδιλης δεν ειναι καν αναλωσιμος, ο Μπατιστ θα εχει ρολο. 1
SlimData Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Καλός ο Μπατίστ αλλά....... ....να βγει στο τηλέφωνο ο Ντομινίκ να μας πει γιατί δεν έπαιξε στο παρίσι. Γιατί δεν βγαίνει ο κύριο Ντομινίκ?
DKNI Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μωρά όλοι ξέρουμε οτι ο Μαικ θέλαμε να ερθει τιμής ενεκεν ουσιαστικα αλλα όπως ειναι η γραμμή ψηλών κάποιος πρέπει να πάρει αυτά τα 5λεπτα του Τσαρτσαρη που έμπαινε για να γλιτώσει δυο φάουλ ο Λασμε, να ξεκουραστεί ο χοντρος, να βάλει ένα καλάθι, να παίξει δυο άμυνες Ούτε ο Σκορδιλης ούτε ο πινγκ πονγκ μπορούν χωρίς να ξεφτιλιστουν οπότε μακάρι να ερθει ο Μαικ 1
8elwADSL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αρχικά δεν ήθελα τον Μαικ ελπίζοντας για κάτι καλύτερο στο 5 αλλά τώρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι απαραίτητος μακάρι να τον πάρουμε. Με τον Παπαπέτρου τι παίζεται ακούγεται πως το έχουμε κάνει πρόταση όμως κ άλλο 3αρι που θα το χωρέσουμε.
Galaxys4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Οπότε; Σε ποιο συμπέρασμα καταλήγουμε; Οτι τι είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα στην μπάλα; Αν γινόταν αυτό για 16 χρόνια πίσω θα σας έμεναν 5-6 πρωταθλήματα το πολύ. Ενταξει οκ οκ οκ.Ο Παναθηναικος ειναι η καλυτερη ελληνικη ομαδα και με την καλυτερη Ευρωπαικη παρουσια.Το ιδιο ισχυει και στο Μπασκετ για την ομαδα του ΠΑΟ.Αρα η καλυτερη ομαδα σε ποδοσφαιρο και μπασκετ ειναι ο Παναθηναικος.Ο ολυμπιακος παιρνει τα πρωταθληματα με την διαιτησια παντα και με αλλες μεθοδους.Οκ τελειωσε το θεμα! Φτιάξε ομάδα να νικας και την διαιτησία... Μάλιστα. 17 χρόνια η ίδια καραμέλα. Και βέβαια τις δυο χρονιές που το έχασαν, η μια ήταν του Δουρου και η άλλη τα κοζα του Πατέρα. Δεν φταίνε αυτοί, εκπροσωπούν το κράτος που μεγάλωσε δυο με τρεις γενιές με αυτή την νοοτροπία και βλέπουμε τα αποτελέσματα Δεν ειπα εγω φτιαξε ομαδα να κερδιζεις και την διαιτησια.Απαντησα στο οτι ο ΠΑΟ εφτασε εδω που εφτασε σημερα επειδη ο Ολυμπιακος παιρνει πετσινα τα πρωταθληματα και αυτος ειναι ο λογος.Και ειπα οτι δεν ειναι αυτος ο λογος γιατι με 120εκ που δαπανηθηκαν το 2010 θα επρεπε να εχεις ανταγωνιστικη ομαδα για 2-3 χρονια τουλαχιστον χωρις να κανεις τιποτα αλλο και αντι αυτου καταντησες σημερα,3 χρονια μετα να μην εχεις 50χιλ να δωσεις προκαταβολη και μου λετε οτι εφταιγε ο Ολυμπιακος γιαυτο.Ε οχι δεν φταιει ο Ολυμπιακος. Εσυ δηλαδη συμφωνεις οτι ολα τα δικα σου πρωταθληματα στο ποδοσφαιρο ειναι καθαρα και τα πηρες με την αξια σου ενω εγω απο τα 40 πρωταθληματα που εχω,τα 20-25 απο αυτα τα πηρα με τις διαιτησιες,τους στημενους αγωνες και γενικα οχι με την αξια μου.Αυτο πιστευεις εσυ?
8elwADSL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Η μπάρτσα πήρε Λαμπε! http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=31862&subid=2&pubid=129456115 Δειτε φροντ λαιν που έχει όλοι θηρία.Δεν θέλω να πέσουμε πάνω της φέτος. Ναχμπαρ 2,07 Λορμπεκ 2,10 Τοντοροβιτς 2,10 Ντορσει 2,03 Λαμπε 2,11 Τομιτς 2,18
Demon13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δεν το πιστεύουμε μόνο, το είδαμε και στις τηλεοράσεις με τα βίντεο απο τις παράγκες 1 & 2. Εσύ μπορείς να πιστεύεις οτι θες. Για μπάσκετ μιλαγαμε, εσύ ξεκίνησες το παραλληλισμό με την μπάλα.
Galaxys4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Οκ οκ demon εχεις δικιο σε ολα..Ακριβως οπως τα λες ειναι...Δικιο εχεις αγοοοοορι μου...
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 ΟΤΕ τν Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
margaritagr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Η μπάρτσα πήρε Λαμπε! http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=31862&subid=2&pubid=129456115 Δειτε φροντ λαιν που έχει όλοι θηρία.Δεν θέλω να πέσουμε πάνω της φέτος. Ναχμπαρ 2,07 Λορμπεκ 2,10 Τοντοροβιτς 2,10 Ντορσει 2,03 Λαμπε 2,11 Τομιτς 2,18 Εχει τρομερα 5ρια αλλα η τσκα ισως να χει καλυτερη φροντλαιν στα χαρτια, συεριλαμβανομενου του "4". Παντως τα χει ολα.. Και δυναμη και αμυνα και ριμπαουντ και επιθεση.. Οποιος και να παιζει θα προσφερει!
dismemberer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Γενικά η Μπάρτσα φέτος θα έχει ομαδάρα, μη το ψάχνετε. Για μένα, αν ο Ναβάρο είναι υγιής, είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση, πάνω και από τους Ρώσους. Huertas/Sada Navarro/Rabaseda/Oleson Papanikolaou/Abrines Nachbar/Lorbek Tomic/Lambe/Dorsey Ομαδάρα με τα όλα τους οι Ισπανοί.
margaritagr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Κατσε να ολοκληρωθουν τα ροστερ και μετα να δουμε, μεχρι στιγμης παντως εχει πολυ καλο. Ο Ναχμπαρ για μενα ειναι καπως ερωτηματικο, θα δειξει... Εχω μεγαλη περιεργεια σχετικα με το προσωπο που θα παρουσιασει η Φενερ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Εχουν δυνατο ροστερ οι καταλανοι. Μεχρι να βρουν ελληνικη ομαδα μπροστα τους. Οπως ακριβως συμβαινει εδω και χρονια και οπως ακριβως συμβαινει και με την ΤΣΣΚΑ που απο ροστερ αλλο τιποτα, αλλα τα κλαρινετα στις ελληνικες ομαδες πανε κι ερχονται. Δεν κανει το ροστερ την ομαδα. Εγω το συμπερασμα που βγαζω εκ πρωτης οψεως και αναγνωσης του ροστερ της Μπαρτσα, ειναι οτι εχουν ΠΟΛΛΗ δουλεια μπροστα τους μεχρι να αντιληφθει ο καθενας το ρολο του και να εργαστουν ως ομαδα και οχι ως ατομα. Και επισης, δεν ειναι τοσο ο υγιης Ναβαρο το βαρομετρο αυτης της ομαδας (που ουτως η αλλως εχει γερασει), αλλα ο Χουερτας. Αν φανει κατωτερος των περιστασεων στην οργανωση αυτης της ομαδας τοτε θα εχουν προβλημα οι Ισπανοι. Θα ειναι παντως, ομαδα ψυχολογιας και μομεντουμ. Αν το παιχνιδι δεν τους βγαινει, αν κλειδωθουν καλα καποιοι παιχτες κλειδια, τοτε νομιζω οτι θα τους παιρνει η κατω βολτα ευκολα καθοτι εχει πολλους παιχτες ψυχολογιας που οταν ειναι στα κατω τους κανουν ζημια παρα προσφερουν(Ναβαρο, Ναχμπαρ, Λορμπεκ, Παπανικολαου, Σαδα). Οσο για την Φενερ, μπορει να μην εχει το τοσο ισχυρο ροστερ της Μπαρτσελονα, αλλα και να το ειχε, η προκληση για αυτους ειναι να καταφερουν να μην κουτουλανε μεταξυ τους 12 νοματαιοι που ο ενας δεν ξερει τη φατσα του αλλου καλα-καλα. Και μετα βλεπουμε. Περυσι τουλαχιστον, αυτο ηταν ενα απτα προβληματα τους και φετος συνεχιζει να υπαρχει καθοτι νεο ροστερ και παλι. 1
firewalker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ποια ζώα είναι πίσω από το τέρμα; Τα ζώα τις 13; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις