dismemberer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Σουτ ρε γατάκι εσύ. Πήγαινε εκεί να δεις την ομαδούλα σου που προσπαθεί να κρατήσει κάποιον...Μαυρία και μετά έλα! ps - Η να τον διώξει προσπαθεί? Πφφφ δε ξανακάνω πλάκα με το ποδόσφαιρο.
KREATOR13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ο κυριος Μαυριας θα επαιρνε μεταγραφη υποτιθεται αλλα καπου στραβωσε φαινεται και μενει ελλαδα,για μενα μια χαρα γιατι ειναι καλο παικτακι και θα βοηθησει αν μεινει, αλλα καποια στιγμη θα φυγει εξω,ειναι καλο ταλεντακι. Το αλλο με τον Νινη,πατωσε στην Παρμα λεει,θελουν να τον ξεφορτωθουν,για ψαχτειτε λιγο εκει στον οσφπ!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μιας που αναφερθηκε ο Νινης. Ειχα φαει ΤΟ flame εδω μεσα απο διαοφορους οταν ελεγα οτι ειναι αχρηστος/καμμενος και αμυαλος. Εφαγα ξανα το ιδιο flame x 2 οταν πηρε μεταγραφη Ιταλια, οπου ελεγα καλυτερα που εφυγε κι οτι δε θα κανει τπτ στην Ιταλια. Δικαιωνομαι. Οχι οτι ηθελε και καμια ιδιαιτερη διορατικοτητα για το προς τα που οδευε η καριερα του λουσιμο/πιστολακι/ζελε/τσατσαρα/ψευτομαγκια στα αποδυτηρια στο Καραισκακη, αντε και λιγη μπαλα, παρολα αυτα πολλοι επεμεναν οτι ειμαι εμπαθης με τον Ελληνα Μεσι και παραλληλα πιο αμπαλος κι απτον Κουτσουρε για να κανω τετοια σχολια για το αστερι. Κι ο Φετφατζιδης την ιδια λαμπρη πορεια ακολουθει βεβαιως, για τους απο κει που δεν δεχοντουσαν μυγα στο σπαθι τους οταν τους ελεγες οτι δεν... ΥΓ. Προβλημα νοοτροπιας ειναι. Αλλα τουλαχιστον καποτε αναγκαζοντουσαν να ιδρωσουν ως τα 25 τους και μετα να το παιξουν τρελα (πχ Σειταριδης). Τωρα κανουν 1 ωραια ντριμπλα στα 18 τους και μετα την εξαργυρωνουν μεχρι τα 35 τους χωρις να κανουν τιποτα.
DKNI Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ο Νινης πέρασε και τις όμορφες εποχές Πεσειρο και κάποιους τραυματισμούς, μην το ξεχνάμε
Demon13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Φιλε καθοσουν 1 μηνα και παραπανω για τους τελικους και προετοιμαζοσουν αποκλειστικα και μονο γιάυτους κανοντας και μεταγραφες μαλιστα.Εγω ειχα να προετοιμαστω για το f4.Το ιδιο πραγμα ειναι? επρεπε να ημουν αφωσιωμενος εκει και να μην σκεφτομαι τιποτα αλλο περα απο αυτο..Εσυ ειχες την πολυτελεια να προετοιμαστεις καλυτερα για τους τελικους οπως και φανηκε και στην πραξη..Φιλε το πρωταθλημα χαθηκε στο πρωτο παιχνιδι επι της ουσιας,και οντως ναι δεν εμφανιστηκαμε οπως επρεπε και δικαια χασαμε,δεν ειπαμε κατι.Εσεις αφηνετε υπονοιες οτι ημασταν ντοπαρισμενοι και ετσι πηραμε την Ευρωλιγκα και δεν παραδεχεστε οτι τις πηραμε και τις 2 γιατι το αξιζαμε..Αυτο ειναι το θεμα..Επισης ο Λο επαιξε στα δυο παιχνιδια χωρις προπονησεις σχεδον και ανετοιμος..Δεν θα κολλησω στον ΛΟ εγω φιλε,ειπα και θα ξαναπω οτι ολη η ομαδα ηταν χαλια και δικαια κερδισατε.Εσυ εισαι αυτος που χρησιμοποιει ως δικαιολογια την απουσια του Ντομινικ και οτι αυτο εφταιξε που φαγατε 35 ποντους..Για τον τελικο της Ευρωλιγκας ομως δεν ειδα να αναφερεις κατι που δεν ειχες τον Ντομινικ.Να υποθεσω πως αν εχανες θα εφταιγε και εκει η απουσια του ετσι? 1 μήνα κράτησε το f4; Αν ήταν έτσι, τόσες φορές που πήραμε την euroleague θα το χάναμε εδώ, αλλα ποτέ εκτος μιας δεν έγινε. Τα παμε. Μεταφραφές- ξεμεταγραφές, είπα ΧΑΣΤΕ αλλα όχι έτσι. Εσείς δεν πήρατε 1 ματς. Κάνεις τον τρελό, και δίνεις πάτημα σε τρολάκια να με λένε τρολ. Σε ποιο όνειρο είδες οτι δεν έπαιξε ο Ντομινικ στο Παρίσι; Ρε φίλε πίνεις τίποτα; Και βέβαια θα χάναμε χωρίς τον Ντομινικ στο παρίσι. Δικαιολογία είναι αυτό ή υπαρκτός λόγος; Το πρώτο βιολί μας ήταν. Μαθηματικό είναι το θέμα. Αν ο Λο δεν είναι δικαιολογία όπως λες, να μην το επικαλήσαι. Αλλα πες οτι θες. 3-0 με ΛΟ 4-0 χωρις ΛΟ. Σε αυτόν τον έναν μήνα που ξεκουραστήκαμε, και εσείς κουραστήκατε Πρόπερσι γιατι δεν κουραστήκατε και πήρατε και το πρωτάθλημα; Ο κυριος Μαυριας θα επαιρνε μεταγραφη υποτιθεται αλλα καπου στραβωσε φαινεται και μενει ελλαδα,για μενα μια χαρα γιατι ειναι καλο παικτακι και θα βοηθησει αν μεινει, αλλα καποια στιγμη θα φυγει εξω,ειναι καλο ταλεντακι. Το αλλο με τον Νινη,πατωσε στην Παρμα λεει,θελουν να τον ξεφορτωθουν,για ψαχτειτε λιγο εκει στον οσφπ! Δεν θέλω να έρθει στον οσφπ, τα ίδια λέγαμε και για τον χούτο και όταν ήρθε έπαιξε μπάλα. Τεσπα δεν με ενδιαφέρει τι έγινε παλιά, δεν θέλω να έρθει στο γάβρο. Γιατί αν παίξει μπάλα θα ξενερώσουμε. Οπότε δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία.
Galaxys4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Κοίτα να δεις που τελικά υπάρχει χειρότερο τρολλ από τον πίτα Δε το περίμενα τολμώ να πω. Πάντως (και ανεξάρτητα από το 13χρονο δαιμονικό τρολλ) είναι απίστευτη η κάψα μερικών να αποδείξουν ότι πετάει ο γάιδαρος. Λες και θα γίνει κάτι ρε γμτ να παραδεχτούν ότι διάολε, ο ΠΑΟ έχει καλύτερη ομάδα στο μπάσκετ. Έφερε καλύτερους παίχτες όλα αυτά τα χρόνια, είχε τον καλύτερο προπονητή και μέχρι να έρθουν οι Αφοί έχωνε περισσότερα λεφτά. Η 35άρα ποσώς με ενδιαφέρει. Το repeat από την άλλη είναι πολύ μεγάλο achievement, κακά τα ψέματα. Αλλά και μόνο που δε το χαίρεστε για πάρτη σας αλλά το χρησιμοποιείτε για να την πείτε στον αντίπαλο, δείχνει πόσο ποδοσφαιρικοί είστε. Και πιστέψτε με, αυτό στο μυαλό μου είναι βρισιά. Καταλάβετε το, αυτά είναι για 15χρονα, για πρεζάκια / εφευρέτες της αλητείας, και για τρολλς. Και ναι, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί ο ένας εγκεφαλικά άρρωστος να μου την πει επειδή δεν έβαλα τους Αγγελόπουλους σε αυτή τη λίστα. Φιλε αν διαβασες το ποστ μου γραφω οτι παιξατε καλυτερα,δεν εμφανιστηκαμε στο γηπεδο καν και ΔΙΚΑΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ.Δεν ειπα οτι κερδισατε επειδη δεν ησασταν καλυτεροι.Απλα απανταω στο ιδιο υφος του Demon που λεει οτι φαγατε 35αρα επειδη δεν επαιζε ο Ντομενικ..Το οτι πηρατε την Ευρωλιγκα δεν μειωνει σε καμια περιπτωση τους 35 ποντους που σας κερδισαμε και οτι δεν κατεβηκατε καν στο γηπεδο σε εκεινο το ματσ και ησασταν αθλιοι..Οπως επισης δεν μειωνει το 3-0 φετος στους τελικους που δεν κατεβηκαμε εμεις καν στο γηπεδο και ημασταν τραγικοι..Με λιγα λογια τα τελευταια 2 χρονια ειχα καλυτερη ομαδα στην Ευρωλιγκα και πηρα δικαια και τους 2 τιτλους και μαλιστα με δυο απο τις μεγαλυτερες ανατροπες στην ιστορια.Οπως εσυ ειχες καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα φετος για παραδειγμα που με κερδισες με 3-0 αφου ειδικα στο παιχνιδι των ψηλων δεν μπορουσα να σε κοντραρω..Και ναι το εχω πει και εγω οτι στο μπασκετ ο ΠΑΟ ειχε ανεκαθεν καλυτερη ομαδα για τους λογους που αναφερεις.Οταν ομως λες κατι αναλογο στο ποδοσφαιρο ξερεις τι γυριζουν και σου λενε? Οτι πηρες πετσινα πρωταθληματα και και και.. Καταλαβαινεις την διαφορα? Γιατι και εγω στο ποδοσφαιρο ριχνω λεφτα,φερνω και παικταραδες και παιρνω τα πρωταθληματα..Δεν θα ακουσεις κανεναν ομως να σου πει οτι ναι ο ΟΣΦΠ ειχε καλυτερη ομαδα και τα πηρε,θα ακουσεις αυτα που αναφερω περι διαιτησιας κ.τ.λ κ.τ.λ με εξαιρεση τα δυο τελευταια χρονια που θα το ακουσεις να το λενε για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχουν διοικηση,δεν εχουν χρηματα και εχουν φτασει σε αυτη την κατασταση που ειναι..Ολα τα αλλα χρονια επαιρνα πρωταθλημα γιατι ειχα την διαιτησια μαζι μου ΠΑΝΤΑ και οχι επειδη ειχα καλυτερα ομαδα.Αυτο ειναι το θεμα,οτι εγω ναι λεω ειχαν καλυτερη ομαδα στο μπασκετ αυτοι ομως δεν παραδεχονται ποτε οτι ειχα καλυτερη ομαδα και πηρα δικαια το πρωταθλημα...
DKNI Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Για δες ρε φιλε που στους εξω μιλανε με ονοματα ομαδος Καλα, για το ονομα Μαρινακης μουγκα, μην βρεθουμε σε κανενα χαντακι Τι γινεται ρε σιχαμενε βοθρε της Καλλιθεας? Αλλη μια φορα τον Παναθηναικο τον θυμασαι για πρωτοσελιδο ή οταν χανει κανα φιλικο ή οταν χανει ο γαυρος κανενα φιλικο? Ρε συ Super, galaxy, samsung ποιος εισαι τελικα, βαρας να πουμε στον αερα και οτι πετυχεις Μαθαμε και οτι ο Ντομινικ δεν επαιξε στον τελικο το '96 Αστο ρε ματια μου, αστο
Demon13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αυτο ειναι το θεμα,οτι εγω ναι λεω ειχαν καλυτερη ομαδα στο μπασκετ αυτοι ομως δεν παραδεχονται ποτε οτι ειχα καλυτερη ομαδα και πηρα δικαια το πρωταθλημα... Οπως του καλόπουλου ας πούμε. Η σύκριση μπάσκετ - ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση. Στα έχω ξαναπεί. Στο μπάσκετ οι προέδροι βάζουν λεφτά πραγματικά απο την τσέπη τους. Η νίκη ενός πρωταθλήματος δεν σημαίνει οικονομική καταστροφή του άλλου όπως στο ποδόσφαιρο που ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ παιρνει το CL. Στο μπάσκετ και οι 2 βγαίνουν euroleague. Και τα έσοδα είναι λίγα επίσης... Στο ποδόφαιρο δεν χρειάζεται να βάλετε χρήματα. Βάζετε την 20άρα του CL που κάθε χρόνο την έχετε καπαρωμένη με τους τρόπους που ΟΛΟΙ ακόμα και εσείς ξέρετε. Για ποιο λόγο διώκεται ο προεδρός σου; Για ποιο λόγο διώκεται ο Καλόπουλος; τι θέλετε να μην τα λέμε; Να τα διαγράψουμε γιατί έτσι σας συμφέρει; Τώρα ποια βέβαια δεν χρειάζονται αυτά, διαλύσαν οι ομάδες.
Galaxys4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ρε φιλε φταιξε ομαδα να παιρνεις το Πρωταθλημα να παιρνεις εσυ τα χρηματα του CL.Και τοτε που εβγαινες και εσυ στους ομιλους του CL μια χαρα χρηματα επαιρνες και εσυ αλλα και παλι το πρωταθλημα εγω το επαιρνα.Μην προσπαθεις να βγαλεις οτι ολα τα πρωταθληματα που εχω ειναι πετσινα,γελαει ο κοσμος.Να πω οτι καποια απο αυτα δεν τα αξιζα να πω ναι εχεις δικιο,μην προσπαθεις ομως να μας πεις οτι ΟΛΑ τα πρωταθληματα ειναι πετσινα.Και δεν συγκρινα ποδοσφαριο με μπασκετ,ειπα οτι στο ποδοσφαιρο εχω φερει πολυ καλους παικτες και τις περισσοτερες φορες ειχα καλυτερη ομαδα.Τωρα αν ενω ησουν 8 βαθμους μπροστα τον Γεναρη,χανεις τον καλυτερο σου παικτη που χαρη σε αυτον ησουν μπροστα και μετα κανεις απανωτες γκελες δεν σου φταιει κανεις Καλοπουλος,8 βαθμους ησουν μπροστα και εχασες τον πρωταθλημα με -7.Και σου ξαναπα,δικιο εχεις για το ματσ στο Καραισκακη και εγω απο μονος μου ειπα οτι καλυτερα να ειχαμε χασει σε αυτο το ματσ.Δεν προκειται να εκανες 2 ηττες και ο ΠΑΟ να εκανε το απολυτο μεχρι το τελος του Πρωταθληματος.Αυτο που λεω ειναι οτι στο ποδοσφαιρο εχω 40 Πρωταθληματα,ας πουμε οτι τα 10 απο αυτα ηταν πετσινα,οκ μαζι σου..Τα αλλα 30 τα πηρα γιατι ειχα καλυτερη ομαδα. Και οσο αφορα το μπασκετ σε συγκριση με το CL,υπαρχει μεγαλη διαφορα στο οικονομικο κομματι αφου ως πρωταθλητης Ευρωπης παιρνεις 250χιλ μονο και γιαυτο αναγκαζονται ολες οι ομαδες να ριχνουν πολλα λεφτα στην ομαδα.Αν το οικονομικο σκελος ηταν μεγαλυτερο θα ηταν αλλιως τα πραγματα αφου και εσυ σαν ΠΑΟ θα χρησιμοποιουσες τα λεφτα που θα επαιρνες απο την Ευρωπη.. Οσο για το τελευταιο που λες,για την οικονομικη καταστροφη του αντιπαλου σου..Ο Ατρομητος,ο Παοκ,ο Αστερας πως δεν καταστραφηκαν? Και γιατι το οτι παιρνω το πρωταθλημα εγω εχει αντικτυπο μονο σε σενα και δεν εχουν στις ομαδες που ανεφερα αφου ειναι οικονομικα υγιης? Οταν δηλαδη επαιρνες πρωταθλημα εσυ και επαιρνες τα χρηματα του CL εγω δεν εβαζα χρηματα και επαιρνα το πρωταθλημα την αλλη χρονια? Γιατι δεν κανεις και εσυ το ιδιο?Κερδισες το πρωταθλημα το 2010 μαζι και ολα τα χρηματα του CL,γιατι δεν εφτιαξες μια ανταγωνιστικη ομαδα παρα εφτασες σε αυτο το χαλι? Και μιλαμε που με τα λεφτα του CL το 2010 και μαζι με τα λεφτα των προεδρων σου που εριξαν την χρονια εκεινη επρεπε να εχεις ανταγωνιστικη ομαδα για τουλαχιστον 2-3 χρονια ακομα χωρις να κανεις τιποτα αλλο,χωρις να παρεις πρωταθλημα και την αλλη χρονια,χωρις να βγεις καν στην Ευρωπη αφου χαλασες 100+εκ ευρω..
Demon13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Τωρα αν ενω ησουν 8 βαθμους μπροστα τον Γεναρη,χανεις τον καλυτερο σου παικτη που χαρη σε αυτον ησουν μπροστα και μετα κανεις απανωτες γκελες δεν σου φταιει κανεις Καλοπουλος,8 βαθμους ησουν μπροστα και εχασες τον πρωταθλημα με -7. Δεν θέλω να μου πεις τι φταίει που έχασα το πρωτάθλημα, θέλω να παραδεχθείς οτι το ματς ήταν στημένο. Οταν 1 ματς είναι αποδεδειγμένα στημένο λοιπόν ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΤΕ το πρωτάθλημα, πάει και τελείωσε, χωρις σηζητήσεις για τι ποιος επαιζε μπαλα ή ποσους βαθμούς θέλαμε. Και η ομάδα που το έστησε ,κανονικά, πέφτει κατηγορία, χάνοντας το πρωτάθλημα. Με την Juventus έτσι δεν έγινε; Ή μηπως βάλαν τα κομπιουτεράκια κάτω όπως κάνεις εσύ;;;; Ετσι θα γινόταν σε ένα νορμαλ πρωτάθλημα. Το οτι δεν έγινε, ή δεν γίνεται, κάτσε και σκέψου τι λέω και γιατί τα λέω τότε.
Galaxys4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Στημενο ματσ ειναι αυτο το οποιο στηνεται ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.Οποτε αν ηταν στημενο εισαι και εσυ μπλεγμενος.. Περα απο αυτο αναφερεσαι στα χρηματα του CL και σου ειπα κατι πανω σε αυτο το οποιο το προσπερασες.Σου ειπα,εβαλες το 2010 100+εκ ευρω στην ομαδα,πηρες και τα 25 του CL.Επρεπε να εχεις τουλαχιστον ανταγωνιστικη ομαδα για τα επομενα 2-3 χρονια τουλαχιστον και οχι να μην εχεις τωρα να δωσεις 50χιλ προκαταβολη σε παικτη.. Και τελος,ας παρουμε την πλευρα που λες οτι το ματσ ηταν στημενο,αυτο στο Καραισκακη ωραια? Αρα και το 2010 που πηρες το πρωταθλημα,και ο Δαλουκας σου εδωσε το πετσινο πεναλτυ με τον Αρη,αρα και αυτο ηταν στημενο αρα ουτε εσυ αξιζες το πρωταθλημα τοτε...
Demon13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Οπότε; Σε ποιο συμπέρασμα καταλήγουμε; Οτι τι είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα στην μπάλα; Αν γινόταν αυτό για 16 χρόνια πίσω θα σας έμεναν 5-6 πρωταθλήματα το πολύ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αυτος που θα εφευρει anti-troll software (κατ'αντιστοιχεια των antivirus, πχ McAfee antitroll Suite κλπ) θα γινει πλουσιος. Τελος.
DKNI Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Φτιάξε ομάδα να νικας και την διαιτησία... Μάλιστα. 17 χρόνια η ίδια καραμέλα. Και βέβαια τις δυο χρονιές που το έχασαν, η μια ήταν του Δουρου και η άλλη τα κοζα του Πατέρα. Δεν φταίνε αυτοί, εκπροσωπούν το κράτος που μεγάλωσε δυο με τρεις γενιές με αυτή την νοοτροπία και βλέπουμε τα αποτελέσματα
firewalker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μια φορά δεν πήραν τα φράγκα από το CL και αναγκάστηκαν να αλλάξουν διοίκηση... Από την κατασκοπεία στο κοινό έγκλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις