Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι για το repeat και λοιπες στατιστικου τυπου λεπτομερειες που ουτως η αλλως δεν ειναι πρωτοφανεις στη διοργανωση.

Για την 35ρα κι αν χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι που επι 17 χρονια εχω κανει τα παντα ολα στον ΟΣΦΠ, που σε τελικους επι εποχων Γιαννακη και Ζουρου που πηγαιναν για 50 ποντους εβαζε ο Ζοτς τα τριτα και τελειωναν με 30 ποντους. Παει η Φαιη Σκορδα να πει στην Κλοντια Σιφερ οτι ειναι πιο ωραια γκομενα επειδη παντρευτηκε τον Λιαγκα.

Αν δεν καταλαβαινετε οτι ειναι υπερβολικα αστειο να επικαλειστε αυτα τα 2 πραγματα για να βγειτε απο πανω σε μπασκετικες συζητησεις, τοτε χαιρομαι που υπαρχετε και πολυ περισσοτερο χαιρομαι που συνεχιζετε και ανοιγετε το στομα σας για το μπασκετ οταν εχετε Παναθηναικους απεναντι σας.

Οπως λεω χρονια τωρα, μιλατε για μπασκετ. Αυτο θελω, να μιλατε για μπασκετ.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Καλα ορισμενους τους εχει τσουξει απιστευτα...!!!!

Τι πραγμα,η 35αρα στο ΣΕΦ ή το REPEAT γιατι ομολογω οτι μπερδευτηκα λιγο!

Ρε Super αφου ελειπε ο Ντομινικ τοτε δηλαδη η μιση ομαδα,τι ψαχνεις τωρα,αν και δεν το λεω σαν δικαιολογια

παντως ωραιο αυτο να λεμε μερικα με το χρωμα τους!

Στον demon και το ποστ του αναφερομαι περι "ψευτοπρωταθλητων". Ακομα να καταλαβετε δηλ οτι η αξια του ηττημενου δινει και αξια στον νικητη? Οχι ολοι δηλ, αυτοι που τα γραφουν. Εφοσον ο ολυμπιακος ητανε ψευτοπρωταθλητης , ομαδουλα, ντοπαρισμενος κι ο,τι αλλο εχει γραφτει, πραγματικα απορω γιατι δωσατε τοση σημασια σ αυτον τον τιτλο.
Δημοσ.

Ενταξει εγω πιο πολυ πλακα κανω,δεν υπεισερχομαι σε λεπτομερειες και τυχον διαφωνιες που ειστε ελευθεροι φυσικα να εχετε

Δημοσ.

Ντοπαρισμένος δεν έγραψα. Αλλα για να το λες εσύ, μάλλον μαρτυράς χωρίς ξύλο.

Είναι και αυτό μια εξήγηση, τέτοιο dropdown απόδοσης στους τελικούς.(και στο κύπελλο πριν το f4). 

Αν και βλέποντας το 1ο ματς μάλλον Girst-Lasme φαινόντουσαν ντοπέ! Πως πηδάγαν έτσι; Διαλύσαν τις μπασκέτες.

Δημοσ.

Ρε συ demon ναι δε το γραψες εσυ το χε γραψει ο dkni και δε θυμαμαι ποιος αλλος. Διαφωνεις μ αυτο που γραφω παραπανω? Δηλ ειναι πια τοσο δυσκολο (καποιοι, οχι ολοι) να πειτε οτι ο ολυμπιακος επαιξε στα ισα τους "μεγαλους" και τους κερδισε δικαια?<br><br>

Δεν ειναι ωραιο οι ελληνικες ομαδες με μικροτερα μπατζετ να στελνουνε κατι κωλοϊσπανους και ρωσους για χαρακιρι?<br><br>

Α καλα τωρα ειδα το edit σου, αστο...

Δημοσ.

Στο edit δεν άλλαξα τπτ, πρόσθεσα μόνο. αν γράφεις άρτζι μπούρτζι και λουλας δεν είναι δικό μου θέμα.

Αν το είπε ο DNKI, μην λες αναφερόμουνα στον demon.

Και αν το λες για όλους λοιπόν, άσε τον demon, αποφάσισε.

Κυκλοφορεί μεταδοτικός ιός σχιζοφρένειας, προσοχή  :-D

Με τους μεγάλους barca- ΠΑΟ παίξατε; η ΤΣΣΚΑ ήταν ο μεγάλος που μετά απο το f4 απολύθηκαν παίχτες και προπονητές και πέσαν πρόστιμα; Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες; 

Την μπάρτσα με την διαιτησία που την αντιπετωπίσαμε εμείς, την περνάγατε ε μεγάλη ομάδα; 

Δημοσ.

Χαχαχαχχα!!!!!! Οντως κυκλοφορει ιος!!!!<br><br><br>

Σ ενα φ4 χωρανε 3 αντιπαλοι σορρυ που δν ειναι παραπανω! <br><br>

Την Μπαρτσελονα την αντιμετωπισα περυσι οταν και τη νικησα ευκολα. Την τσκα τη νικησα εχοντας στο ροστερ της καποιον Κιριλενκο κι οντας το μεγαλο φαβορι της διοργανωσης. Η οποια και πριν σε ειχε αποκλεισει αν δε κανω λαθος. Ηθελες να το σηκωσω απεναντι σου? Ε τι να σου κανω, ας περναγατε!<br><br>

Σε αντιμετωποσα παντως μετα στο πρωταθλημα οταν και στο πηρα, οποτε παραπονο δεν εχεις. <br><br><br>

Η Μπαρτσελονα σε απεκλεισε φετος, ηρθε στο φ4 οπου εχασε απο τη Ρεαλ , η οποια μετα εφαγε 100ρα απο μας. Ασε που η Ρεαλ την κερδισε και στο πρωταθλημα. <br><br>

Η τσκα που και παλι λεγοταν φαβορι, εχασε απο μας στον ημιτελικο με τη διαφορα να φτανει κ 20 ποντους ξερω γω.<br><br><br><br>

Συνεχιζω ν αναρρωτιεμαι γιατι λοιπον πανηγυρισες, αν το εκανες, το φετεινο πρωταθλημα εφοσον αυτο δεν κατακτηθηκε εις βαρος "μεγαλης" ομαδας.

Δημοσ.

Μιλάω μόνο για φέτος. Όλα μου τα ποστς, αν μπήκες στον κόπο να τα διαβάζεις μιλάνε για την φετινή χρονια (εκτος απο αυτά με τον τομιτς). Για φέτος αμφισβητώ.

Μεγάλες ομάδες δεν σκουπίζονται 3-0 και 4-0 στο κύπελλο. 

Δημοσ.

Ειχα γραψει κατι αλλα μολις ειδα το εντιτ σου εκανα κ εγω το δικο μου.<br><br><br>

Ναι μπραβο σου εχεις δικιο. Εξακολουθω ν απορω βεβαια γιατι χαιρεσαι αφου δεν αντιμετωπισες μεγαλη ομαδα & γενικα που αυτα τα χρονια επιβαλεσαι σε μια ομαδουλα.<br><br>

Απαντηση δε νομιζω να παρω οποτε θα παω για υπνο γιατι ειναι καλυτερο απ το να διαβαζω ο,τι να ναι.

Δημοσ.

Εμείς χάσαμε με 35 γιατι έλειπε ο Dominic με μέσο 20 ώρο πόντων. Εσείς τι δικαολογία έχετε; Ναι σε εκείνο το παιχνίδι θυμήσαμε ομάδα γειτονιάς, δεν είναι ψέμα αυτό. Είχαμε μια σοβαρή δικαιολογία οτι έλειπε ο πρώτος σκορερ μας. Και πήραμε και 2 παιχνίδια; Σωστά; Φτάσαμε δηλαδή στον τελικό. Και πήραμε και τίτλο εναντίον σας, το ελληνικό κύπελο.

Εσείς εδώ τι είστε με 4-0 εναντίον μας φέτος πως να σας χαρακτηρίσω;

Repeat δεν έχουμε κάνει, κάναμε όμως κάτι άλλο στο ξαναείπα. SWEEP στην ομάδα που έκανε το κατόρθωμα του REPEAT. Πως σου φαίνεται αυτό; 4-0 στους δεις πρωταθλητές ευρώπης. Οχι κωλοφαρδία σε ένα ματς αλλα σε ΤΕΣΣΕΡΑ

Μαλιστα,και εμεις χασαμε 3-0 γιατι ειχαμε κανει το repeat και δωσαμε περισσοτερο βαση σε αυτο και ειμασταν κουρασμενοι απο την Ευρωλιγκα,επισης μας ελειπε ο Λο και σε μας.Σου ειπα,περυσι ειχαμε επικεντρωθει για την Ευρωλιγκα και δωσαμε εκει βαση..

Ντοπαρισμένος δεν έγραψα. Αλλα για να το λες εσύ, μάλλον μαρτυράς χωρίς ξύλο.

Είναι και αυτό μια εξήγηση, τέτοιο dropdown απόδοσης στους τελικούς.(και στο κύπελλο πριν το f4). 

Αν και βλέποντας το 1ο ματς μάλλον Girst-Lasme φαινόντουσαν ντοπέ! Πως πηδάγαν έτσι; Διαλύσαν τις μπασκέτες.

Αληθεια,πως λες οτι ισως να ημασταν ντοπαρισμενοι απο την στιγμη που ο ολυμπιακος περασε 11 φορες ελεγχους μεσα στην χρονια ολοκληρη και μαλιστα εγιναν και ελεγχοι και στο f4?

Δημοσ.

O λο δεν έλειπε σε μια σειρά αγώνων και όταν γύρισε αρχίσατε να κερδίζετε ο λο έλειπε στο 1ο και έπαιξε στα 2 επόμενα που τα χασατε και αυτά. 3-0 χάσατε, ψεύτικο εντελώς το επειχείρημα. Και στο κύπελλο που έπαιζε πάλι χάσατε. 3-0 με λο, 4-0 χωρις λο.

Το άλλο οτι κουραστήκατε με 2 ματς παραπάνω ή οτι δεν δώσατε βάση, ακόμα ποιο αστείο. Ο παίχτες ζουν για τους τελικούς του f4 και του πρωταθλήματος. Αυτή είναι η δουλειά τους. ακου λέει δεν δώσαμε βάση,εμείς πως δίνουμε βάση τόσα χρόνια τώρα;;

Εμείς όλες τις φορές που πηραμε Πανευρωπαικό (εκτος απο μια) πως δεν κουραζόμαστε και παίρνουμε εδώ το πρωτάθλημα;

Πέρσι η δικιά σας ομάδα πως δεν κουράστηκε και το πήρε;

1 ματς παρτε, μην παρετε το πρωτάθλημα. 1. 

Για το ντόπινγκ ειδικός δεν είμαι, ούτε το είπα. η μαργαρίτα το είπε. Δικαιολογεί το dropdown της απόδωσής σας στους τελικούς μόνο τιποτα άλλο. Και το ξαφνικό ανέβασμα στο f4. Και στην Jones 100  ελένχους είχαν κάνει και ποτε δεν βρήκαν τίποτα.

Δημοσ.

Φιλε καθοσουν 1 μηνα και παραπανω για τους τελικους και προετοιμαζοσουν αποκλειστικα και μονο γιάυτους κανοντας και μεταγραφες μαλιστα.Εγω ειχα να προετοιμαστω για το f4.Το ιδιο πραγμα ειναι? επρεπε να ημουν αφωσιωμενος εκει και να μην σκεφτομαι τιποτα αλλο περα απο αυτο..Εσυ ειχες την πολυτελεια να προετοιμαστεις καλυτερα για τους τελικους οπως και φανηκε και στην πραξη..Φιλε το πρωταθλημα χαθηκε στο πρωτο παιχνιδι επι της ουσιας,και οντως ναι δεν εμφανιστηκαμε οπως επρεπε και δικαια χασαμε,δεν ειπαμε κατι.Εσεις αφηνετε υπονοιες οτι ημασταν ντοπαρισμενοι και ετσι πηραμε την Ευρωλιγκα και δεν παραδεχεστε οτι τις πηραμε και τις 2 γιατι το αξιζαμε..Αυτο ειναι το θεμα..Επισης ο Λο επαιξε στα δυο παιχνιδια χωρις προπονησεις σχεδον και ανετοιμος..Δεν θα κολλησω στον ΛΟ εγω φιλε,ειπα και θα ξαναπω οτι ολη η ομαδα ηταν χαλια και δικαια κερδισατε.Εσυ εισαι αυτος που χρησιμοποιει ως δικαιολογια την απουσια του Ντομινικ και οτι αυτο εφταιξε που φαγατε 35 ποντους..Για τον τελικο της Ευρωλιγκας ομως δεν ειδα να αναφερεις κατι που δεν ειχες τον Ντομινικ.Να υποθεσω πως αν εχανες θα εφταιγε και εκει η απουσια του ετσι?

Δημοσ.

Κοίτα να δεις που τελικά υπάρχει χειρότερο τρολλ από τον πίτα  :-D

Δε το περίμενα τολμώ να πω.

Πάντως (και ανεξάρτητα από το 13χρονο δαιμονικό τρολλ) είναι απίστευτη η κάψα μερικών να αποδείξουν ότι πετάει ο γάιδαρος. Λες και θα γίνει κάτι ρε γμτ να παραδεχτούν ότι διάολε, ο ΠΑΟ έχει καλύτερη ομάδα στο μπάσκετ. Έφερε καλύτερους παίχτες όλα αυτά τα χρόνια, είχε τον καλύτερο προπονητή και μέχρι να έρθουν οι Αφοί έχωνε περισσότερα λεφτά. 

Η 35άρα ποσώς με ενδιαφέρει. Το repeat από την άλλη είναι πολύ μεγάλο achievement, κακά τα ψέματα. Αλλά και μόνο που δε το χαίρεστε για πάρτη σας αλλά το χρησιμοποιείτε για να την πείτε στον αντίπαλο, δείχνει πόσο ποδοσφαιρικοί είστε. Και πιστέψτε με, αυτό στο μυαλό μου είναι βρισιά.  :-D

Καταλάβετε το, αυτά είναι για 15χρονα, για πρεζάκια / εφευρέτες της αλητείας, και για τρολλς. Και ναι, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί ο ένας εγκεφαλικά άρρωστος να μου την πει επειδή δεν έβαλα τους Αγγελόπουλους σε αυτή τη λίστα.

• Like 1
Δημοσ.

Στον demon και το ποστ του αναφερομαι περι "ψευτοπρωταθλητων". Ακομα να καταλαβετε δηλ οτι η αξια του ηττημενου δινει και αξια στον νικητη? Οχι ολοι δηλ, αυτοι που τα γραφουν. Εφοσον ο ολυμπιακος ητανε ψευτοπρωταθλητης , ομαδουλα, ντοπαρισμενος κι ο,τι αλλο εχει γραφτει, πραγματικα απορω γιατι δωσατε τοση σημασια σ αυτον τον τιτλο.

Για τον ιδιο λογο που χαιροσασταν εσεις για το κατορθωμα να εισαστε +17 / +30 / +50 βαθμους στη Σουπερλιγκα απο τα αμουστακα και τους αφρικανους γυρολογους του ΠΑΟ. Πανηγυριζατε και το χτυπουσατε καθε λιγο, μηπως επειδη ειχαμε μεγαλη ομαδα περσι?

Κατα τ'αλλα, δεν εχω προβλημα να πω οτι την 2ετια που περασε ειχατε μια πολυ καλη ομαδα. Μονοι σας μειωνετε την αξια αυτης της ομαδας οταν αναγκαζεστε να επικαλεστειτε 35ρες για να βγειτε απο πανω σε εναν Παναθηναικο που θα σας πει για το 3-0.

Παντως, εχετε κουρασει εκατερωθεν, οχι απλα επειδη γραφετε γυμνασιοτσουκαλικες ατακες με 35ρες και λοιπες μπουρδες, αλλα κυριως επειδη επαναλαμβανεστε καθε 2η μερα με τις 35ρες σας.

Στην τελικη ας ριξουν ενα κλειδωμα στο thread αν ειναι να διαβαζουμε καθε λιγο τις ιδιες γραφικοτητες απο το απροκαλυπτα double account του καθενος (και ειναι καμποσα αυτα btw και  στη συντριπτικη τους πλειοψηφια δημιουργουν προβλημα στα 2 thread).

Φιλε καθοσουν 1 μηνα και παραπανω για τους τελικους και προετοιμαζοσουν αποκλειστικα και μονο γιάυτους κανοντας και μεταγραφες μαλιστα.Εγω ειχα να προετοιμαστω για το f4.Το ιδιο πραγμα ειναι? επρεπε να ημουν αφωσιωμενος εκει και να μην σκεφτομαι τιποτα αλλο περα απο αυτο..Εσυ ειχες την πολυτελεια να προετοιμαστεις καλυτερα για τους τελικους οπως και φανηκε και στην πραξη..

Αυτα σας ποτιζουν στο redplanet και στον Γαυρο? Ο ΠΑΟ εχει παρει 6 ευρωπαικα. Τις ιδιες χρονιες επαιρνε και το πρωταθλημα, πλην μιας (το χασαμε εμεις μεν, δεν το πηρατε ουτε εσεις δε). Εχω παει σε ακομα περισσοτερα φ4, που κατα τα λεγομενα σου δεν ειχα χρονο για προετοιμασιες Α1, ενω εσυ ειχες καθως φ4 πηγαινες με αιτηση μια στο τοσο. Εχανες ομως στην Α1.

Εν ολιγοις αγαπητε μας λες το γνωστο: Οταν κερδιζουμε ειναι επειδη ειμαστε ομαδαρα, οταν χανουμε ειναι επειδη δεν ειχαμε χρονο να προετοιμαστουμε, επειδη μας αδικησε η διαιτησια, επειδη ημασταν κουρασμενοι, επειδη ο Ερμης ηταν αναδρομος κλπ. Τυπικη λογικη ελληνα φιλαθλου που αντι να πει "ειχες καλυτερη ομαδα" προτιμα να απαντησει "ναι αλλα εγω σου ριξα 35ρα πριν 20 χρονια".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...