Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιον λογαριασμό; Τον ανύπαρκτο του Γαλακτοπουλου; Δεν κοιτάει καλύτερα το ΟΑΚΑ να επιστρέψει τα 900χιλ υπέρχρεωσεων που ζητάει η ΚΑΕ;

Και ο άλλος πήγε και ζήτησε αύξηση και μπροστά; Χαχα, μπράβο ρε Γαλακτοπουλε, σε έφτυσε ο Αλαφουζος, έπεσε και η ΑΕΚ και τι κανείς σαν μάνατζερ; Πας να ζητήσεις αύξηση και μπροσταντζα στον μονο ενοικιαστή που σου έμεινε;

Ανυπαρκτο? Επειδη φαινεται οτι χρωσταει ο ΠΑΟ ειναι ανυπαρκτος ε? Μαλλον γαυρος θα ειναι και αυτος...Τιποτα δεν ειναι ανυπαρκτο,το θεμα ειναι οτι ζηταει τα χρηματα που του οφειλονται που οντως ετσι ειναι και προκαταβολικα καποια χρηματα της νεας χρονιας..Εκει ειναι το προβλημα..Οχι οτι το χρεος δεν υπαρχει..Αν δεν ισχυει το χρεος ας βγει ο Τρακης να το πει οτι ειναι αναλειθες το χρεος..

Οσο για τον φακελο ναι αληθευει..Να συμπεριλαβουν κιολας τον τροπο με τον οποιο ενας παικτης που κανει 3+ χρονια συμβολαιο στον ΠΑΟ πως να βγαινει κερδισμενος με τις αποζημιωσεις λυσης του συμβολαιου!!!

Και επισης ναι ελατε στο εξοχικο παιδια,θα ερθουμε και εμεις στο δικο σας..Καπου στην Λ.Αλεξανδρας πεφτει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Aν ισχυει το πρωτοσελιδο της πρασινης,ειναι πραγματικα γελοιο.

Δηλαδη 250.000 η ΑΕΚ για το ανοιχτο.

350.000 ο ΟΣΦΠ για ΣΕΦ.

1.240.000 εμεις για το κλειστο ΟΑΚΑ;

Κατι δε μου κολλαει.

Mα για αυτο ειναι αλησμονητο επειδη τοτε φαγατε την 35αρα ...

Nαι αμετρητες σαν πρωπονητης ...Eχετε χαθει σε ολα τα αθληματα που δεν τολματε καν να κανετε μιση αναφορα για καποιο απο αυτα  ,φευγετε και απο το ΟΑΚΑ...Να δω που θα χωρεσετε τωρα τοσοι βαζελοι μαζι .

Και όταν φάγαμε 35 πόντους και πανηγηρήσατε, ΑΥΤΗ την χρονιά ο Τομιτς είχε φάει ξενέρα, βλέποντας εμάς να το σηκώνουμε πρώτοι. Δηλαδή ΟΥΤΕ μια χρονιά να πανηγηρίσει με την ψυχή του, χωρις λύπες. Αυτό λέω τι δεν καταλαβαίνεις; 35 πόντοι είναι χοντρό αλλα και το 1ο Ευρωπαϊκό είναι επίσης χοντρό.

7 πρωταθλήματα ΕΧΑΣΕ, 5 πήρε, κατα τα άλλα μας γλέντησε. Έχετε πλάκα. 

Βασικά σε σχέση με όλους του ύπολοιπους παίχτες σας, το -2 είναι γαμό. Άλλοι είναι -10 -5 -8. 

Και οι φάπες συνεχίζονται αμέτρητες και σκληρότερες και σαν βοηθός προπονητή(ο Θεός να τον κάνει). Φέτος είχε φάπα SWEEP με μειωνέκτημα έδρας. 

Περίληψη. Σαν παίχτης -2 Σαν προπονητής -1000(και συνεχίζεται....). Κατα τα άλλα μας γλεντάει...

images?q=tbn:ANd9GcQf8HNGHQFg8sPmQ5r09RJ

Ανυπαρκτο? Επειδη φαινεται οτι χρωσταει ο ΠΑΟ ειναι ανυπαρκτος ε? Μαλλον γαυρος θα ειναι και αυτος...Τιποτα δεν ειναι ανυπαρκτο,το θεμα ειναι οτι ζηταει τα χρηματα που του οφειλονται που οντως ετσι ειναι και προκαταβολικα καποια χρηματα της νεας χρονιας..Εκει ειναι το προβλημα..Οχι οτι το χρεος δεν υπαρχει..Αν δεν ισχυει το χρεος ας βγει ο Τρακης να το πει οτι ειναι αναλειθες το χρεος..

Οσο για τον φακελο ναι αληθευει..Να συμπεριλαβουν κιολας τον τροπο με τον οποιο ενας παικτης που κανει 3+ χρονια συμβολαιο στον ΠΑΟ πως να βγαινει κερδισμενος με τις αποζημιωσεις λυσης του συμβολαιου!!!

Και επισης ναι ελατε στο εξοχικο παιδια,θα ερθουμε και εμεις στο δικο σας..Καπου στην Λ.Αλεξανδρας πεφτει...

Το είπε, μαναρακο, μέσω onsports και αγωγής

900χιλ ζητάει ο Παναθηναϊκός ως υπερβολικές χρεώσεις τριετίας 9-12 αν δεν το εχεις παρει πρεφα και το ΟΑΚΑ ζητάει την περσινή χρόνια

Οπότε ασε τα ψόφια, προφανώς εσυ θεωρείς εκ προοιμίου οτι έχει δίκιο το ΟΑΚΑ αλλα αυτο θα το μάθουμε σύντομα

Οσο για την επόμενη, 470 αλλα μπροστά πρότεινε η ΚΑΕ αντί για 500κατι που ήταν στην πρόταση για αύξηση στα 600 και επίσης μπροστά του ΟΑΚΑ

Αν εσυ λοιπόν είσαι τόσο γαυρος που προτιμας να πληρώνει το κράτος τον Γαλακτοπουλο να κάθεται στο ΟΑΚΑ έχοντας διώξει και τον τελευταίο σημαντικό ενοικιαστή, συγχαρητήρια

Παντως γηπεδα ωραια μπασκετ στην Αθηνα υπάρχουν, δεν ξέρω πόσο βολικά ειναι απο αποψη πρόσβασης αλλά υπάρχουν εναλλακτικές. Το πολυ πολυ σε 3-4 παιχνιδια να μεινουν καποιοι πανηγυρτζίδες έξω αλλά αυτό μπορεί να αποδειχτει και καλο. 

Εγω δεν αναφερθηκα σε κατι κατι τετοιο που λες.Εγω ειπα οτι στα ΠΝ χθες εγραψαν για κατι οφειλες του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και οτι το ΟΑΚΑ ζηταει παραπανω χρηματα προκαταβολικα για την νεα χρονια..

Και όταν φάγαμε 35 πόντους και πανηγηρήσατε, ΑΥΤΗ την χρονιά ο Τομιτς είχε φάει ξενέρα, βλέποντας εμάς να το σηκώνουμε πρώτοι. Δηλαδή ΟΥΤΕ μια χρονιά να πανηγηρίσει με την ψυχή του, χωρις λύπες. Αυτό λέω τι δεν καταλαβαίνεις; 35 πόντοι είναι χοντρό αλλα και το 1ο Ευρωπαϊκό είναι επίσης χοντρό.

7 πρωταθλήματα ΕΧΑΣΕ, 5 πήρε, κατα τα άλλα μας γλέντησε. Έχετε πλάκα. 

Βασικά σε σχέση με όλους του ύπολοιπους παίχτες σας, το -2 είναι γαμό. Άλλοι είναι -10 -5 -8. 

Και οι φάπες συνεχίζονται αμέτρητες και σκληρότερες και σαν βοηθός προπονητή(ο Θεός να τον κάνει). Φέτος είχε φάπα SWEEP με μειωνέκτημα έδρας. 

Περίληψη. Σαν παίχτης -2 Σαν προπονητής -1000(και συνεχίζεται....). Κατα τα άλλα μας γλεντάει...

images?q=tbn:ANd9GcQf8HNGHQFg8sPmQ5r09RJ

Ρε Ντεμον φαντασου ποσο πρεπει να στεναχωρηθηκες εσυ δυο χρονια τωρα που τις σηκωνω και μαλιστα κανοντας repeat κατι που δεν μπορεσες να κανεις 15 χρονια τωρα και ας εχεις 6 Ευρωλιγκες..Ειναι πολυ πιο ωραιο να ξερεις οτι εριξες 35 ποντους στο κεφαλι στον Πρωταθλητη Ευρωπης την ιδιας χρονιας που ησουν εσυ τοτε και το σηκωσες.Αυτο ειναι ακομα καλυτερο για μεγαλυτερη χαρα του Τομιτσ.Eιδικα οταν παιρνεις τον Πρωταθλημα ριχνοντας 35 ποντους στο κεφαλι σου στον Πρωταθλητη Ευρωπης...Tελος να σου πω οτι κερδισες 6 πρωταθληματα τοτε και 5 εγω..Συν ομως οτι σε ενα απο αυτα και μαλιστα οταν ησουν Πρωταθλητης Ευρωπης σου εριξα 35 ποντους στο κεφαλι.Καλο ειναι παντως να φερνεις την πρωτην Ευρωλιγκα στην Ελλαδα και να τρως 35 ποντους απο μενα...

Και το -39 ειναι ακομα πιο γαμο απο το -2..Να δουμε αν θα παραμεινει ομως το -2.

Παντως το αλλο -2 εγινε -39 σε 30 αγωνιστικες...

ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ είναι το -2. Λες να επιστρέψει στο γήπεδο; Πως λοιπόν μας γλέντησε;;; Μήπως τον γλεντήσαμε εμείς;

Και απ την ανάποδη, σκέψου να έχεις καλύτερη ομάδα όπως λες ΕΣΥ, και ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ο ΠΑΟ να φέρνει το πρώτος το Πανευρωπαϊκό στην Ελλάδα. Είναι κάτι ξεχωριστό και πονάει, και γίνεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Και δεν έχει σχέση με τους 35. Δεν είπα οτι είναι μικρό πράμα, είπα οτι είναι κάτι άλλο εξήσου σκληρό και έγινε εκείνη την χρονιά. Είπαμε διάβαζε τι γράφω superpie, εχω βαρεθεί να το λέω

Μην πουλάτε τρελίτσα και copy paste γιατι ήρθε το αδιέξοδο...

Μάθατε και το REPEAT και το λέτε και συνέχεια, εμείς κάναμε SWEEP στην ομάδα που έκανε REPEAT. Fatality δηλαδή, σε εσάς τους ψευτοπρωταθλητές Ευρώπης. Γιατί αν ήσασταν αληθινοί δεν θα χάνατε σαν ομαδούλα γειτονιάς. Χάστε, αλλά χάστε σαν πρωταθλητές ευρώπης, όχι έτσι. Συγκυρία κληρώσεων ήταν(γλιτώσατε ΠΑΟ, Barca), γιαυτό το ξαναπήρατε φέτος.

Εγω δεν αναφερθηκα σε κατι κατι τετοιο που λες.Εγω ειπα οτι στα ΠΝ χθες εγραψαν για κατι οφειλες του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και οτι το ΟΑΚΑ ζηταει παραπανω χρηματα προκαταβολικα για την νεα χρονια..

Ακου για να πιασεις πως εχει

1. Υπαρχουν οφειλες της ΚΑΕ προς το ΟΑΚΑ ακριβως γιατι η ΚΑΕ θεωρει οτι την προηγουμενη τριετια εγιναν παρανομες χρεωσεις και εχει κανει αγωγη. Ουσιαστικα τι παιζει, την τελευταια 3ετια παιζαμε χωρις συμβαση γιατι ειχε θεωρηθει απο την ΚΑΕ οτι γινονταν παρανομα μεγαλες χρεωσεις. Οι χρεωσεις συνεχιζονταν και η ΚΑΕ λεει οτι τις πληρωνε με την υποσημειωση της επιφυλαξης μεχρι να λυθει τυπικα το θεμα

Τωρα το ΟΑΚΑ λεει "δωστε για περσυ 650 χιλ" και η ΚΑΕ λεει οτι "απο το 2009 εως το 2012 με χρεωνες για πραγματα που δεν επρεπε και χρεωνες υπερβολικα, οποτε οχι μονο δεν θα παρεις 670 αλλα δωσε μου και 900 αποζημιωση"

Το ποιος εχει δικιο θα το δουμε. Προς το παρον οσο λες "δωστε αυτα που χρωστατε στο ΟΑΚΑ" θα σου απανταω "το ΟΑΚΑ να δωσει αυτα που χρεωσε χωρις λογο πισω"

2. Στην προκαταβολη δεν τα χαλανε, στο ποσο τα χαλανε. Το ΟΑΚΑ ζητα 570 ΚΑΙ προκαταβολη, η ΚΑΕ ειπε ΟΚ στην προκαταβολη αλλα με 450

Μάθατε και το REPEAT και το λέτε και συνέχεια, εμείς κάναμε SWEEP στην ομάδα που έκανε REPEAT. Fatality δηλαδή, σε εσάς τους ψευτοπρωταθλητές Ευρώπης. Γιατί αν ήσασταν αληθινοί δεν θα χάνατε σαν ομαδούλα γειτονιάς. Χάστε, αλλά χάστε σαν πρωταθλητές ευρώπης, όχι έτσι. Συγκυρία κληρώσεων ήταν(γλιτώσατε ΠΑΟ, Barca), γιαυτό το ξαναπήρατε φέτος.

Σορρυ αδερφέ μου αλλά αν δε τρολλάρεις (δεδομένου και του συνομιλητή σου δε θα μου φαινόταν περίεργο), αυτό είναι ότι πιο άκυρο (χειρότερα μου έρχονται να πω αλλά οκ) έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό στο ινσομνια. 

Fatality λέει   :-D  :-D

ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ είναι το -2. Λες να επιστρέψει στο γήπεδο; Πως λοιπόν μας γλέντησε;;; Μήπως τον γλεντήσαμε εμείς;

Και απ την ανάποδη, σκέψου να έχεις καλύτερη ομάδα όπως λες ΕΣΥ, και ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ο ΠΑΟ να φέρνει το πρώτος το Πανευρωπαϊκό στην Ελλάδα. Είναι κάτι ξεχωριστό και πονάει, και γίνεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Και δεν έχει σχέση με τους 35. Δεν είπα οτι είναι μικρό πράμα, είπα οτι είναι κάτι άλλο εξήσου σκληρό και έγινε εκείνη την χρονιά. Είπαμε διάβαζε τι γράφω superpie, εχω βαρεθεί να το λέω

Μην πουλάτε τρελίτσα και copy paste γιατι ήρθε το αδιέξοδο...

Αρα και εσυ ψευτοπρωταθλητης Ευρωπης ησουν τοτε.Αφου αν ησασταν αληθεινοι δεν θα χανατε σαν ομαδουλα της γειτονιας τρωγωντας 35 ποντους στο κεφαλι.Χαστε αλλα χαστε σαν πρωτοι πρωταθλητες Ευρωπης και οχι ετσι με 35 ποντους.Συγκυρια κληρωσεων ηταν αφου και τοτε απεφυγες εμενα οταν το πηρες.Και επισης και το repeat ειναι κατι το οποιο δεν εχεις κανει ποτε και ας εχεις 6 Ευρωλιγκες ενω εγω εχω τρεις και οι δυο ειναι με repeat..Επισης ποιος ειναι -2? Σου ειπα εχεις παρει 6 και πηρα 5 τοτε,και μαλιστα το ενα απο αυτα με 35 ποντους στο κεφαλι στον Πρωταθλητη Ευρωπης που εφερνε το πρωτο Ευρωπαικο στην Ελλαδα.Οποτε αν 6 μειον 5 κανει -2 και οχι -1 οκ παω πασο.

Οσο αφορα το περυσινο εριξα 100 ποντους στην ομαδα η οποια απεκλεισε την ομαδα που σε αφησε στο τοπ8,και μαλιστα με απιστευτη ανατροπη απο το -17 οπως και στον τελικο προπερσυ με την ΤΣΣΚΑ απο το -19 οποτε καταλαβαινεις..Ας κερδιζες την Μπαρτσελονα,μετα ας κερδιζες και την Ρεαλ και ααααν το εκανες τοτε θα τα λεγαμε στον τελικο.

Υ.Γ Αν ποναει εμενα,η ομαδα που εφερε το πρωτο Ευρωπαικο στην Ελλαδα ριχνοντας σε αυτη την ομαδα 35 ποντους στο κεφαλι την ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,φαντασου ποσο ποναει εσενα αυτο που εκανα εγω με το repeat που σαν η καλυτερη ομαδα Ευρωπαικη ομαδα με τα 6 Ευρωπαικα τα τελευταια 15 χρονια δεν καταφερες να κανεις ποτε.

Ειναι ενα πραγμα πως μου λες στο ποδοσφαιρο, οτι εσυ σαν ΠΑΟ πηγες σε ημιτελικο και τελικο CL και ενω εισαι ανυπαρκτος τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη εντελως κοπανας οτι "οταν φτασεις εσυ σε τελικο ή ημιτελικο CL τοτε τα ξαναλεμε" ε τοτε και εγω λεω το ιδιο για το Μπασκετ.Ενω ειμαι ανυπαρκτος εγω στην Ευρωπη στο μπασκετ.οοοοταν και εσυ κανεις repeat στην Ευρωλιγκα τοτε τα ξαναλεμε..

Καλα ορισμενους τους εχει τσουξει απιστευτα...!!!!

Τι πραγμα,η 35αρα στο ΣΕΦ ή το REPEAT γιατι ομολογω οτι μπερδευτηκα λιγο!

Ρε Super αφου ελειπε ο Ντομινικ τοτε δηλαδη η μιση ομαδα,τι ψαχνεις τωρα,αν και δεν το λεω σαν δικαιολογια

παντως ωραιο αυτο να λεμε μερικα με το χρωμα τους!

Εμείς χάσαμε με 35 γιατι έλειπε ο Dominic με μέσο 20 ώρο πόντων. Εσείς τι δικαολογία έχετε; Ναι σε εκείνο το παιχνίδι θυμήσαμε ομάδα γειτονιάς, δεν είναι ψέμα αυτό. Είχαμε μια σοβαρή δικαιολογία οτι έλειπε ο πρώτος σκορερ μας. Και πήραμε και 2 παιχνίδια; Σωστά; Φτάσαμε δηλαδή στον τελικό. Και πήραμε και τίτλο εναντίον σας, το ελληνικό κύπελο.

Εσείς εδώ τι είστε με 4-0 εναντίον μας φέτος πως να σας χαρακτηρίσω;

Repeat δεν έχουμε κάνει, κάναμε όμως κάτι άλλο στο ξαναείπα. SWEEP στην ομάδα που έκανε το κατόρθωμα του REPEAT. Πως σου φαίνεται αυτό; 4-0 στους δεις πρωταθλητές ευρώπης. Οχι κωλοφαρδία σε ένα ματς αλλα σε ΤΕΣΣΕΡΑ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...