DKNI Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Αρα στο ποδοσφαιρο μην ξανακουσω για Ευρωπαικες πορειες του ΠΑΟ για Γουεμπλει και ημιτελικα,για Ευρωπαιο Panathinaiko και τετοια.Αφου εγιναν πριν το '75.. Αρα μην μιλατε για Ευρωπη.. ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ Ναι φιλε μου ΟΤΑΝ και ΑΜΑ φτασεις σε ημιτελικο και τελικο ΤΛ και ερθω να σου πω "και εμεις το εχουμε κανει" ελα να μου πεις οτι τα δικα μου ηταν πριν 40 χρονια Τελικα μας πειραζουν οι πανηγυρισμοι εκτος αν τους κανουν Γκιστ/Μπατιστ ξερω γω?Ρε το καταλαβαινετε οτι υπαρχει θεμα IQ εφοσον επιμενετε να τα γραφετε αυτα? Δεν ειναι προτιμοτερο να πειτε "εχεις δικιο" παρα να φαινεται οτι δεν καταλαβαινεις? Δεν εχω και υποθετω δεν εχουμε κανενα προβλημα με τους πανηγυρισμους του Παπανικολαου και του Σπανουλη και οποιουδηποτε. Ουτε με το trash talking ουτε με το να ριξουμε καμια ψιλη Το προβλημα ειναι πως οταν μανουριαζει με 3-4 παικτες και αυτοι οι 3-4 παικτες του την φυλανε ή τον κανουν σαντουιτς ουτε αυτος ουτε εσεις πρεπει να λετε "κυρια κυρια ο Γκιστ και ο Ματσιουλις με πειραζουν" Ή οταν ξεσαλωνει στο ΟΑΚΑ το να του βριζει το γηπεδο το σοι ας πουμε σας πειραξε? edit. Συγκεκριμενα με τον Παπανικολαου να πω την αληθεια δεν παιζει ρολο οτι ηταν δικο σας αλλα αυτος ο πανηγυρισμος αλα Ταρντελι σε καθε πιθανο και απιθανο καλαθι λες και εβαλε το νικητηριο σουτ Ευρωλιγκας ή τελικων ΝΒΑ ειναι τουλαχιστον γραφικος. Λογικα θα το παρει καποια στιγμη πρεφα οτι γινεσαι γκιοζης και χανει την αξια του ο πανηγυρισμος αν τον κανεις πορωμενο στο 30-32 στο 17ο λεπτο ξερω γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Σχετικα με το θεμα των γραφικων του πανηγυρισμων, οπως εχω πει και παλαιοτερα προφανως ειχε προτυπο τον τεραστιο αρχηγο οταν ηταν μικρος. Με τη διαφορα οτι ο αρχηγος ηξερε ποτε θα πανηγυρισει ενω ο Παπανικολαου εχει κανει copy paste τους πανηγυρισμους και τους εφαρμοζει ακομα και μετα απο ευστοχη βολη στο 4ο λεπτο της 1ης περιοδου. Βεβαια who cares για τους πανηγυρισμους, περα απο την μαργαριτα που νομιζει οτι μας ενοχλει αυτο. Καθε παιχτης που ακολουθει την Τεοντοτσικη σχολη σε θεματα ενεργειων/διαμαρτυριων κλπ θα αντιμετωπιζει και την αναλογη κριτικη. Το καλο του Παπανικολαου, οτι ειχε το σθενος να παραδεχτει πως ηταν αντιεπαγγελματιας και απαραδεκτος, βγαζοντας στη σεντρα τους γαυρους που τρεχανε να καλυψουν τις ενεργειες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μιλαμε για ενα παιδι που μολις εκλεισε τα 23..!! Δηλ για καποιον που οταν επαιζε στα ματς αυτα, ητανε 21-22 ετων ρε παιδες δηλ δε καταλαβαινουμε την τεραστια ενταση που θα χε αυτος ο παιχτης?? εδω βλεπεις 30ρηδες να παρασυρονται, θα ζηταμε τα ρεστα απ αυτους? οταν βλεπεις οτι απο τοσο μικρη ηλικια παιζεις σε τετοιο επιπεδο, λογικο να τρελαινεσαι.. Δεν ειναι μονο οι πανηγυρισμοι του, ο συγκεκριμενος εβγαζε ενταση σε ολο το παιχνιδι. Εκανε ενα λαθος και τον εβλεπες του γυρναγε το ματι. Νομιζω με εφες στο 5ο ειχε κανει μια μαλακια, και βγηκε κ εκλαιγε στον παγκο. Α εμενα οι βρισιες δε με πειραζουν, εννοω ειναι το λιγοτερο κ ειναι μεσα στο προγραμμα. Καποιοι παιχτες γινονται στοχος για διαφορετικους λογους πχ διαμαντιδης, σπανουλης, γιασικεβιτσιους.. Κι υπαρχουν κι αλλοι με τους οποιους ο αντιπαλος δεν ασχοληθηκε ποτε πχ Περπερογλου, Καιμακογλου, Νικολας... καθως κρατουσαν πιο χαμηλο προφιλ. Εδιτ: δεν εχει νοημα να το συζητησουμε αλλο, εγω εγραψα γιατι εξαρχης θεωρω οτι εγινε θεμα χωρις ιδιαιτερο λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxys4 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ Ναι φιλε μου ΟΤΑΝ και ΑΜΑ φτασεις σε ημιτελικο και τελικο ΤΛ και ερθω να σου πω "και εμεις το εχουμε κανει" ελα να μου πεις οτι τα δικα μου ηταν πριν 40 χρονια Αναφερθηκε η Μαργαριτα οτι η ΤΣΣΚΑ εχει και αυτη 6 Ευρωπαικα και η απαντηση σου ειναι οτι αυτη τα εκανε πριν το ΄70. Και ερχομαι και σου λεω και εγω επειδη αναφερστε σε πορεια του Ολυμπιακου στην Ευρωπη οταν εκεινος περναει στους 16 και οταν παει και στους 16 του EL με καλη μπαλα και λετε οτι αφηστε για Ευρωπη,εγω εχω παει σε ημιτελικο και τελικο τι να μου πεις εσυ για Ευρωπη.Και σου λεω πανω σε αυτο οτι ναι οκ,εχεις δικιο σε αυτο αλλα αυτα εγιναν πριν 40 χρονια οπως λες και εσυ οτι η ΤΣΣΚΑ εχει τα Ευρωπαικα πριν το ΄70. Και σου λεω λοιπον, οτι και εσυ θα μπορουσες να πεις οκ καλη πορεια εκανε αυτα τα 10 χρονια ο Ολυμπιακος περνοντας στους 8 του CL και στους 16 αλλα και στους 32 και 16 του EL απο το να λες οτι εγω εχω παει τελικο κ.τ.λ. κ.τ.λ. αφου αυτα εγιναν πριν 40 χρονια επισης.Θελω να πω οτι παραδεξου και εσυ οτι ναι ο Ολυμπιακος εχει κανει καλες πορειες στην Ευρωπη και μην το παιζεις ος ο μονος Ευρωπαιος..Γιατι αν σου πω και εγω που εισαι τα τελευταια χρονια στην Ευρωπη και που εχεις κατρακυλησει στην βαθμολογια της Ευρωπης θα αρχισεις να μου λες για τα πετσινα Πρωταθληματα που παιρνω βγαινοντας στους Ομιλους για τα 25εκ και τετοια..Ναι οκ,εχεις καλες πορειες στην Ευρωπη δεν λεω και μαλιστα σημαντικες αλλα και εγω τα τελευταια χρονια εχω καλες παρουσιες στην Ευρωπη και προσπαθω να φτιαξω κατι καλο για αξιοπρεπες παρουσιες στην Ευρωπη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Ναι οκ,εχεις καλες πορειες στην Ευρωπη δεν λεω και μαλιστα σημαντικες αλλα και εγω τα τελευταια χρονια εχω καλες παρουσιες στην Ευρωπη και προσπαθω να φτιαξω κατι καλο για αξιοπρεπες παρουσιες στην Ευρωπη.. Φέτος με το Ρόνι θα φτάσουμε τουλάχιστον στους 8 πιστεύω πάντως superpie. ps - Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια (rage) στο PM superpie. Νά'σαι καλά. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2013 από dismemberer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Super galaxy δεν ξέρω γιατι το κάνω στον εαυτό μου αλλα μια τελευταία προσπάθεια Η Τσσκα έχει όσα ευρωπαϊκά έχω; Ναι Έχω λιγότερα; Οχι Έχει όμως η τσσκα τα 4 απο τα 6 πριν 40 χρόνια; Ναι Άρα δικαιούμαι να λέω οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν γίνεται να μου λες "τι μιλάς ενώ υπαρχει Τσσκα"? Στην Ευρώπη έχουμε φτάσει σε ίδιο επίπεδο (όπως στο μπάσκετ έφτασα τους Ρώσους; Έχεις παίξει τελικό η ημιτελικό; Άρα πως συγκρίνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μιλαμε για ενα παιδι που μολις εκλεισε τα 23..!! Δηλ για καποιον που οταν επαιζε στα ματς αυτα, ητανε 21-22 ετων ρε παιδες δηλ δε καταλαβαινουμε την τεραστια ενταση που θα χε αυτος ο παιχτης?? εδω βλεπεις 30ρηδες να παρασυρονται, θα ζηταμε τα ρεστα απ αυτους? οταν βλεπεις οτι απο τοσο μικρη ηλικια παιζεις σε τετοιο επιπεδο, λογικο να τρελαινεσαι.. Δεν ειναι μονο οι πανηγυρισμοι του, ο συγκεκριμενος εβγαζε ενταση σε ολο το παιχνιδι. Εκανε ενα λαθος και τον εβλεπες του γυρναγε το ματι. Νομιζω με εφες στο 5ο ειχε κανει μια μαλακια, και βγηκε κ εκλαιγε στον παγκο. Α εμενα οι βρισιες δε με πειραζουν, εννοω ειναι το λιγοτερο κ ειναι μεσα στο προγραμμα. Καποιοι παιχτες γινονται στοχος για διαφορετικους λογους πχ διαμαντιδης, σπανουλης, γιασικεβιτσιους.. Κι υπαρχουν κι αλλοι με τους οποιους ο αντιπαλος δεν ασχοληθηκε ποτε πχ Περπερογλου, Καιμακογλου, Νικολας... καθως κρατουσαν πιο χαμηλο προφιλ. Εδιτ: δεν εχει νοημα να το συζητησουμε αλλο, εγω εγραψα γιατι εξαρχης θεωρω οτι εγινε θεμα χωρις ιδιαιτερο λογο. 23 τι είναι κανα μωρό; 23 είναι όχι...13....Σοβαρέψου... Τι παρασύρθηκε; Νόμιζε οτι μπορεί να δείρει και τους 2 μαύρους μαζί και παρασύρθηκε ε; Να πω να πουλήσει μαγκιά ο Antic που είναι αρκούδα να το καταλάβω... Αλλα τι λέμε τώρα, εδω εσείς μέχρι χτες κάνατε αγώνα να μας αποδείξετε οτι δεν ήταν απαράδεκτος και ήταν ιδέα μας, τώρα βγήκε και το παραδέχτηκε ο ίδιος. Kαι καταλάβαμε και τον λόγο που ζητάει την συγνώμη τόσο αργά, τώρα που έφυγε απο τον ΟΣΦΠ, μην φάει κανα ξύλο και άδικα.... Με τον tomic θυμάσε τι είχε γίνει; Πάλι τα ίδια, πήγε και έριξε μπουνιά στον Dejan στα καλα του καθουμένο σαν την μαϊμού, και ακολούθησε η αποβολή 7 παιχτών. (3 κεφάλια σε ύψος ρίχνει, ο Dejan στοn tomic). Πριν τις αποβολές νικάγαμε 2 πόντους και είχαμε και μπάλα... Το ξύλο δεν με πειράζει, η θρασυδειλεία υπο πρόθεση με πειράζει. Έπιασε τότε το κολπάκι σας "ρίχνουμε τον ΠΑΟ στα μέτρα μας" αυτή την φορά όμως δεν....SWEEP!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 http://www.woop.gr/content/119305/thelei-kolpo-groso-me-papapetrou Αξίζει τόσο ντόρο ο συγκεκριμένος? Δε τον παρακολούθησα ιδιαίτερα με την εθνική. Επίσης..375κ το χρόνο?? really? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxys4 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 23 τι είναι κανα μωρό; 23 είναι όχι...13....Σοβαρέψου... Τι παρασύρθηκε; Νόμιζε οτι μπορεί να δείρει και τους 2 μαύρους μαζί και παρασύρθηκε ε; Να πω να πουλήσει μαγκιά ο Antic που είναι αρκούδα να το καταλάβω... Αλλα τι λέμε τώρα, εδω εσείς μέχρι χτες κάνατε αγώνα να μας αποδείξετε οτι δεν ήταν απαράδεκτος και ήταν ιδέα μας, τώρα βγήκε και το παραδέχτηκε ο ίδιος. Kαι καταλάβαμε και τον λόγο που ζητάει την συγνώμη τόσο αργά, τώρα που έφυγε απο τον ΟΣΦΠ, μην φάει κανα ξύλο και άδικα.... Με τον tomic θυμάσε τι είχε γίνει; Πάλι τα ίδια, πήγε και έριξε μπουνιά στον Dejan στα καλα του καθουμένο σαν την μαϊμού, και ακολούθησε η αποβολή 7 παιχτών. (3 κεφάλια σε ύψος ρίχνει, ο Dejan στοn tomic). Πριν τις αποβολές νικάγαμε 2 πόντους και είχαμε και μπάλα... Το ξύλο δεν με πειράζει, η θρασυδειλεία υπο πρόθεση με πειράζει. Έπιασε τότε το κολπάκι σας "ρίχνουμε τον ΠΑΟ στα μέτρα μας" αυτή την φορά όμως δεν....SWEEP!!!! Για επιπεδο Ευρωλιγκας,με repeat και προσωπικες διακρισεις ναι στα 23 του ειναι μωρο..Οπως αν καποιος παικτης στα 22-23 του στο ποδοσφαιρο εχει παρει CL ειναι μικρος ναι..Ξερεις πολλους παικτες στα 22-23 να εχουν τετοιες διακρισεις σε αυτη την ηλικια και ετσι στα ξαφνικα? Ειναι σαν να μου λες οτι ενας παικτης του Εργοτελη μεταγραφηκε στα 19 του στην Μπαγερν και οντας βασικος παικτης,σε δυο χρονια πηρε 2 σερι CL βγαινοντας καλυτερος παικτης της διοργανωσης και να μου λες οτι στα 22 του δεν ειναι μικρος,πλακα κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Nταξει ο Παπανικολαου δεν εφτασε σε επιπεδα Τομιτς, αλλα η αληθεια ειναι οτι προς τα εκει το πηγαινε και θα κατεληγε να ακολουθησει την ιδια διαδρομη προς τη φυσουνα του ΣΕΦ κι αυτος απο καναν Γκιστ/Μασιουλη, οπως ειχε παθει ο Τομιτς τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Nαι αφου πρωτα σας γλεντησε κανενα 5αρι χρονια σε Ελλαδα-Ευρωπη και φαγατε και ενα πακοτινι 35 ποντους αλησμονητο μετα ,ναι κατεληξε στη φυσουνα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 το 35 ήταν μέσα στα 5 χρόνια, έτσι αραιωσέτα λίγο να φαίνονται και πολλά. Πόσα χρόνια μας βλέπει ο tomic να σηκώνουμε πρωταθλήματα μέσα και έξω απο την έδρα σας έχει πάθει αμνησία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Τι αραιωνω ? 5 συνεχομενα πρωταθληματα πηρε ο Τομιτς και το 96 το 35 στο τεταρτο πρωταθλημα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 http://www.woop.gr/content/119305/thelei-kolpo-groso-me-papapetrou Αξίζει τόσο ντόρο ο συγκεκριμένος? Δε τον παρακολούθησα ιδιαίτερα με την εθνική. Επίσης..375κ το χρόνο?? really? Μπουρδες!Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τετοια λεφτα ο παιχτης. Βασικα να το θεσω αλλιως.. ο τρακης θεωρω οτι κανει μπασιμο μονο κ μονο για να τη χαλασει σ εμας. Ν ανεβασει την τιμη δηλαδη. Δε γινεται να θελει πραγματικα τεταρτο τριαρι, δε στεκει πουθενα. Καλυτερα θα τανε βεβαια ν αφησει τα κουβαρνταληκια κατα μερος κ να πληρωσει καναν λογαριασμο στο οακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 το 35 ήταν μέσα στα 5 χρόνια, έτσι αραιωσέτα λίγο να φαίνονται και πολλά. Πόσα χρόνια μας βλέπει ο tomic να σηκώνουμε πρωταθλήματα μέσα και έξω απο την έδρα σας έχει πάθει αμνησία. Aποκορυφωμα, φετος που σηκωσαν Ευρωλιγκα και βγηκε πανω στο πουλμαν και φωναζε ενα συνθημα με τα ταυλα βαζελια (το οποιο μνημονευαν κατι μαργαριτες, παπαρουνες κλπ ως την ωραιοτερη στιγμη των πανηγυρισμων), αλλα δεν ηξερε ουτε ο Τομιτς, ουτε οι αλλοι εκει γυρω τι τους εμελλε να παθουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις