dismemberer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δεν μιλαω οτι ηταν υπερομαδες,αλλα σοβαρες ομαδες της Ευρωπης.Εκτος αν ειναι αμελητεα ποσοτητα η Αρσεναλ και η Σαλκε. Ε ναι, αυτό λέμε. Σε όμιλο των 2 βγήκαμε τρίτοι
Galaxys4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Οκ ρε παιδια,ειστε προπονηταραδες και αυτο μας εφαγε στην Ελλαδα.Τι να πει δηλαδη και η Σιτι που πηρε 1 βαθμο μονο,θα επρεπε οι φιλαθλοι της να ριξουν το αεροπλανο της αποστολης δλδ ετσι? Μαλιστα.Γι'αυτο ποτε δεν θα παμε μπροστα σαν χωρα στο ποδοσφαιρο και θα αλλαζουμε προπονητες και παικτες καθε 6μηνο..Γιατι με το που παρεις εναν παικτη η εναν προπονητη εχεις την απαιτηση την πρωτη χρονια να σε παει στον τελικο του EL και την επομενη χρονια στον τελικο του CL.Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε!Τα ιδια λεγαμε και για τον Βαλβερδε,εχουμε να μαζεψουμε 4αρες στην Ευρωπη... Και μετα,ωπ,κωλοτουμπες και παλι κωλοτουμπες και που εισαι Βαλβερδαρα μεγαλη να μας μαθεις πως παιζεται το ποδοσφαιρο,ναι εσυ που δεν σταυρωσες νικη στα ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ..Ειναι προτειμοτερο να ριχνεις 6αρες στα φιλικα και να τρως τις 5αρες στα επισημα..Ναι αυτο ειναι πιο καλο..Ας παμε εμεις προπονητες στον Ολυμπιακο με 30χιλ τον χρονο και τα υπολοιπα να πανε σε μεταγραφες...
DKNI Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Γιατι μπερδεύεσαι; Εσυ είπες οτι το πολυ να βγούμε τρίτοι, σου απάντησε κάποιος οτι οι ομιλοι έχουν τέσσερις ομάδες και κάπως έτσι ξεκίνησε η κουβέντα. Δεν σου είπαμε εμείς οτι θα βγεις 4ος, εσυ ξεκινησες με δεδομένο οτι η χειρότερη θέση που μπορείς να πάρεις ειναι η 3η
8elwADSL Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ακούγεται ότι θα έχουμε ριγέ φανέλες φέτος στυλ σέλτικ!Πολύ ωραία επιτέλους μια αλλάγη. 1
Demon13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Γιατι μπερδεύεσαι; Εσυ είπες οτι το πολυ να βγούμε τρίτοι, σου απάντησε κάποιος οτι οι ομιλοι έχουν τέσσερις ομάδες και κάπως έτσι ξεκίνησε η κουβέντα. Δεν σου είπαμε εμείς οτι θα βγεις 4ος, εσυ ξεκινησες με δεδομένο οτι η χειρότερη θέση που μπορείς να πάρεις ειναι η 3η Kαλά τι κάνεις;;; Θα ξαναβάλεις την κασέτα απο την αρχή πάλι. Tι σημαίνει Superpie thread virus δεν ξέρεις; (τώρα επηρεάζει και τα ταμπλετ γιαυτό και το rename )
Galaxys4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ειπα οτι με βαση οτι περυσι βγηκα 3ος με παρα πολυ χειροτερη ομαδα απο την φετινη (θεωρητικα παντα) αφου φετος ενισχυθηκα σε σχεση με περυσι οτι εχω περισσοτερες πιθανοτητες να βγω 3ος φετος αφου εχω κανει καλυτερες προσθηκες με περυσι.Αυτα ολα ειναι θεωρητικα βεβαια γιατι θα παιξει ρολο και η κληρωση που θα γινει αλλα και τι ομαδα θα παρουσιαστει στα επισημα και ποσο μαλλον στο CL.Αυτο ειπα,ουτε εδεσα σχοινι κορδονι οτι θα βγω 3ος ουτε 4ος ουτε 1ος αλλα οτι τουλαχιστον την τριτη θεση μπορω να την καλυψω αφου την καλυψα περυσι με πολυ χειροτερη ομαδα.Αλλα λεω αυτα ειναι σχετικα και παιζουν ρολο πολλα πραγματα.Γιατι μπορει οντως η ομαδα να πεταει αλλα μπορει και να σερνεται..Μπορει να πεταει αλλα να πεσω σε μια δυσκολη κληρωση..Απο την κληρωση και μετα τα πρωτα 2-3 επισημα παιχνιδια θα μπορουμε να εχουμε μια εικονα το τι θα περιμενουμε..Κλειδι θα ειναι το πρωτο παιχνιδι του CL για ολη την πορεια
DKNI Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 ενω στην δικια μου το πολυ πολυ να βγω τριτος στους Ομιλους? ουτε εδεσα σχοινι κορδονι οτι θα βγω 3ος ουτε 4ος ουτε 1ος αλλα οτι τουλαχιστον την τριτη θεση μπορω να την καλυψω 'Nough said Αιντε να διαβασουμε παλι για το 2-2 με ομαδα Β' Γερμανιας και οτι μπροστα κενταει κτλ κτλ κτλ
firewalker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Από εκεί που θα παίρναμε 3 για Μαυρία, πήραμε 0.
Galaxys4 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 'Nough said Αιντε να διαβασουμε παλι για το 2-2 με ομαδα Β' Γερμανιας και οτι μπροστα κενταει κτλ κτλ κτλ Τα 3 παιχνιδια με Λιβερπουλ Αντερλεχτ και Βαλενθια θα πουνε και θα δειξουν πολλα,ειδικα για βασικη 11αδα.. Απο αυτα θα κριθουν και ο Μιτσελ σε ενα ποσοστο και οι παικτες.. Απο εκει και περα σιγουρα η ομαδα θελει πολυ δουλεια ακομα και μενει να δουμε αν μπορει ο Μιτσελ να την διαχειριστει σωστα και να βγαλει αυτα που πρεπει στο γηπεδο..Επισης πολυ δουλεια θελει η αμυνα μας και επισης αν ο Αβρααμ δεν επανελθει σε ενα ικανοποιητικο βαθμο θα εχουμε σιγουρα προβλημα εκει..Απο τον Χολεμπας αφηστε το καλυτερα,οποιος πουληθει απο την ομαδα πρεπει να παει δωρο μαζι του και ο Χολεμπας.Τραγικα λαθη στην αμυνα.. Και επισης ρε DKNI επιτελους σταματα το θεμα με τα φιλικα.. Και με τον Βαλβερδε δεν σταυρωσα ουτε νικη στα φιλικα,μετα ημουν τοσο χαλια οπως στα φιλικα? αυτο πες μου.. Και επισης η γνωμη μου για τον ΠΑΟ δεν ειναι με βαση τα φιλικα αλλα με βαση τους παικτες που εχει.Και πιστευω οτι δεν θα εχει αυτη την εικονα που εχει στα φιλικα μεσα στην χρονια την επισημη.Το θεμα ειναι αυτα τα παιδια ποσο θα αντεξουν την χρονια ολοκληρη.Αυτο ειπα και με βαση αυτο λεω αυτο που λεω.. Σιγουρα με τις προσθηκες που εκανε και που θα κανει σαφως και δεν θα εχει αυτη την εικονα.Οσο αφορα τα φιλικα και τα αποτελεσματα σας,καζουρα να γινεται.Μην λαμβανεις τα φιλικα υποψην σου,και ειδικα ο Μιτσελ οταν βαζει τον Διαμαντακο αριστερο χαφ και τον Ντε Βιντσεντι δεξι καταλαβαινεις οτι ειναι πειραματα και μονο δοκιμες,δεν υπαρχει ποτε περιπτωση ακομα και στο ροστερ να μεινουν αυτοι οι παικτες να παιξουν αυτες τις θεσεις ουτε για 5 λεπτα σε επισημο παιχνιδι ουτε καν στο κυπελλο.. Πιστευεις εσυ οτι σε επισημο παιχνιδι ο ΠΑΟ αν αντιμετοπιζε την Βαλενσιεν ή την αλλη που ηρθε 4-4 ή ο ολυμπιακος μια Β' Γερμανιας το σκορ θα ηταν ετσι? Ειτε στην περιπτωση του ΠΑΟ ειτε του ΟΣΦΠ? Δεν νομιζω.Και σου εφερα ενα τρανο παραδειγμα,οτι με τον Βαλβερδε και παλι 4αρες ετρωγα στα φιλικα και δεν νικησα ουτε μια φορα,μετα ομως πιστευω ειδες οτι επαιξα καλη μπαλα.. 'Nough said Αιντε να διαβασουμε παλι για το 2-2 με ομαδα Β' Γερμανιας και οτι μπροστα κενταει κτλ κτλ κτλ Τα 3 παιχνιδια με Λιβερπουλ Αντερλεχτ και Βαλενθια θα πουνε και θα δειξουν πολλα,ειδικα για βασικη 11αδα.. Απο αυτα θα κριθουν και ο Μιτσελ σε ενα ποσοστο και οι παικτες.. Απο εκει και περα σιγουρα η ομαδα θελει πολυ δουλεια ακομα και μενει να δουμε αν μπορει ο Μιτσελ να την διαχειριστει σωστα και να βγαλει αυτα που πρεπει στο γηπεδο..Επισης πολυ δουλεια θελει η αμυνα μας και επισης αν ο Αβρααμ δεν επανελθει σε ενα ικανοποιητικο βαθμο θα εχουμε σιγουρα προβλημα εκει..Απο τον Χολεμπας αφηστε το καλυτερα,οποιος πουληθει απο την ομαδα πρεπει να παει δωρο μαζι του και ο Χολεμπας.Τραγικα λαθη στην αμυνα.. Και επισης ρε DKNI επιτελους σταματα το θεμα με τα φιλικα.. Και με τον Βαλβερδε δεν σταυρωσα ουτε νικη στα φιλικα,μετα ημουν τοσο χαλια οπως στα φιλικα? αυτο πες μου.. Και επισης η γνωμη μου για τον ΠΑΟ δεν ειναι με βαση τα φιλικα αλλα με βαση τους παικτες που εχει.Και πιστευω οτι δεν θα εχει αυτη την εικονα που εχει στα φιλικα μεσα στην χρονια την επισημη.Το θεμα ειναι αυτα τα παιδια ποσο θα αντεξουν την χρονια ολοκληρη.Αυτο ειπα και με βαση αυτο λεω αυτο που λεω.. Σιγουρα με τις προσθηκες που εκανε και που θα κανει σαφως και δεν θα εχει αυτη την εικονα.Οσο αφορα τα φιλικα και τα αποτελεσματα σας,καζουρα να γινεται.Μην λαμβανεις τα φιλικα υποψην σου,και ειδικα ο Μιτσελ οταν βαζει τον Διαμαντακο αριστερο χαφ και τον Ντε Βιντσεντι δεξι καταλαβαινεις οτι ειναι πειραματα και μονο δοκιμες,δεν υπαρχει ποτε περιπτωση ακομα και στο ροστερ να μεινουν αυτοι οι παικτες να παιξουν αυτες τις θεσεις ουτε για 5 λεπτα σε επισημο παιχνιδι ουτε καν στο κυπελλο.. Πιστευεις εσυ οτι σε επισημο παιχνιδι ο ΠΑΟ αν αντιμετοπιζε την Βαλενσιεν ή την αλλη που ηρθε 4-4 ή ο ολυμπιακος μια Β' Γερμανιας το σκορ θα ηταν ετσι? Ειτε στην περιπτωση του ΠΑΟ ειτε του ΟΣΦΠ? Δεν νομιζω.Και σου εφερα ενα τρανο παραδειγμα,οτι με τον Βαλβερδε και παλι 4αρες ετρωγα στα φιλικα και δεν νικησα ουτε μια φορα,μετα ομως πιστευω ειδες οτι επαιξα καλη μπαλα..
DKNI Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ρε super ποτέ θα καταλάβεις οτι δεν δίνω σημασία στα φιλικά Απλα σχολιάζω τις διαφορετικές αντιδράσεις των ΜΜΕ Δες τις "αντικειμενικές" μονο αφίσα δεν έβγαλαν, "120" και τρεις φανταστικές πάσες ο Σαβιολα" Ολες οι άλλες για μάγος ολαιταν, για Θεό βαις κτλ κτλ Και όλα αυτά; Μετά απο 2-2 με ομάδα Β Γερμανίας Και αναρωτιέμαι, αν ο Παναθηναϊκός είχε φέρει 2-2 με ομάδα Β Γερμανίας, θα είχε αντίστοιχα πρωτοσέλιδα; Ξέρεις ποια ήταν η πιο ρεαλιστική; Το Φως Λέει αυτο κακο, αυτο καλο, εκεί κι εκεί θέμα κτλ Υγ. Να δεις που αν πάρετε κανά Χ με τη Λίβερπουλ ξαφνικά τα φιλικα θα έχουν σημασία και δεν θα ειναι μονο για δοκιμές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 To γατακι ο Κωστακης ο Παπανικολαου που πουλουσε γαυρονταιλικια και βεντετισμους απεναντι στην μεγαλυτερη ομαδα του ευρωπαικου μπασκετ, βγηκε και δηλωσε τελικα οτι οντως ειχε αναρμοστη-απαραδεκτη συμπεριφορα στους τελικους. Να τα βλεπουν οσοι γαυροι κανανε το ασπρο μαυρο και μας λεγαν οτι ειναι νορμαλ φυσιολογικες συμπεριφορες ανακαλυπτοντας κατι σκοτωμενα βιντεο απτην κερκιδα που ο Μασιουλις του εκανε ενα φου και ταχα μου ηταν ο κακος της υποθεσης: Προς Θεού, δεν λέω ότι η συμπεριφορά μου κάποιες φορές, και ιδιαίτερα στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, δεν ήταν ανάρμοστη. Ηταν! Παρουσίασα έναν πολύ κακό εαυτό κι αυτό που έβγαλα δεν ήταν καθόλου επαγγελματικό. Δεν τα είχα καλά με τον εαυτό μου. Κι αυτό οφείλεται στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου δεν μου έβγαινε το παιχνίδι κι όλο αυτό μου προκαλούσε νεύρα. Ισως να μην έχω την πείρα να διαχειριστώ μία τέτοια κατάσταση, κατά την οποία ο Ολυμπιακός που ήρθε ως πρωταθλητής Ευρώπης επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν του πήγε τίποτα καλά στους τελικούς. Κι αυτό που συζήτησα με τους δικούς μου ανθρώπους ήταν ότι πρέπει από εδώ και πέρα να το έχω στο μυαλό μου".
LRoi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ναι, βέβαια, ότι μας συμφέρει. 'Οταν ο Κλέιζα μιλούσε για την εύνοια του βάζελου, τσιμουδιά. Ο Μαυροκεφαλίδης το ίδιο, ο Τσίλντρες τα ίδια. Αλλά ξέχασα, αυτοί ήταν γατάκια loosers και δεν δικαιούνται να ομιλούν για τον άσπιλο βάζελο που έχει σαρώσει τα πάντα με το σπαθί του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις