DKNI Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Aπο που και ως που 4ος φιλε? Περυσι με πολυ χειροτερο ροστερ και μαζεψα 9 βαθμους και περασα 3ος.Φετος θεωριτικα εχω καλυτερο ροστερ και καλυτερους παικτες.Να βγω 4ος δεν νομιζω αλλα ποτε δεν ξερεις βεβαια,αλλα εσυ το εχεις δεσει σχοινι κορδονι οτι ειμαι 4ος απο τωρα.Κατσε να δουμε την κληρωση πρωτα,να δουμε πως θα εμφανιστει η ομαδα τοτε και τα ξαναλεμε.Γιατι σου ξαναπα,και στα φιλικα επι Βαλβερδε δεν εδειξα τιποτα και μετα επαιξα μπαλαρα.. Οποτε κοντος ψαλμος και βλεπουμε..Σορρυ κιολας αλλα τον ομιλο σου τον θυμασαι? Δεν ειναι οτι επαιζες σε ομιλο με Μπαγερν Ντορτμουντ Μπαρτσελονα και να λες "ε αφου βγηκα περσυ 3ος, αν βοηθησει λιγο η τυχη περναω φετος" Εκεί ξαφνικά δεν είναι κόκκινα τα ΜΜΕ;Δεν ειναι? Εγω βλεπω οτι οι 2 ομαδες ειχαν ιση μην πω εμεις ειχαμε λιγο χειροτερη αντιμετωπιση ακομα και μεχρι πριν 2ετιας (δεν μιλαω για την τελευταια 2ετια οπου πηραν και 2 Ευρωπαικα και ενα πρωταθλημα) Απλα στο μπασκετ δεν μπορουν να αγνοησουν τον Παναθηναικο. Οποτε ποια ειναι η λυση? Και τον Σεφερλη να φερουν οι Αγγελοπουλοι, παει, ΝΒΑ η ομαδα. Επισης ΠΟΤΕ οι Αγγελοπουλοι δεν εχουν καμια ευθυνη, ολα οι κακοι οπαδοι που χαλανε την υγεια της ομαδας
Demon13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Φιλε στην πολυμετοχικοτητα εβαλες 100+εκ και μετα οταν οι αφραγκοβιτσ εφυγαν σου αφησαν τρυπα ποσα εκ ευρω.Μην ξεχασω πως σε ειχαν ηδη αφησει με ομαδαρα και στους Ομιλους του CL..Μετα ολη η κακοδιαχειρηση σε εφεραν εδω που σε εφεραν + οτι οι κυριοι αυτοι σε αφησαν στα κρυα του λουτρου και εξαφανιστηκαν.. Και επισης οταν ανελαβε ο Αλαφουζος ενω η ομαδα ειχε καποια χρεη εκεινος αντι να χαμηλωσει το ελλειμα το αυξησε με αποζημιωσεις και λυσεις συμβολαιων.. το 2009 ησουν με +25εκ απο το CL αφου εγω ειχα αποκλειστει εντελως αρα ειχες παρει και τα δικα μου χρηματα του market pool και ειχες +τα λεφτα που ειχαν βαλει στα ταμια οι αμετοχοι σου.. Αφράγκοβιτς και έβαλα 100εκ ευρώ; Προφανώς αφου τα έβαλα εγώ τα 100εκ ευρώ, είναι αφράγκοβιτς τα παλικάρια Γράψε κάτι που να βγάζει νόημα και ξαναέλα Η πολυμετοχικότητα δεν σου δίνει κανένα άλοθι να μην απαντήσεις σε αυτό που ρώτησα. Η ερώτηση παραμένει, προσπάθησε να απαντήσεις αλλιώς άστο μην κουραζόμαστε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Να βγει ο Αλαφουζος να μας πει για το φακελο 1
KREATOR13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/sta-prasina-o-sildenfeld/690644 Super,οσο μιλας παντως τοσο η προεδραρα κανει μεταγραφες και ας τον κατηγορεις οτι ασχολειται μονο με twitter!
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μιας και ο Καραλής δεν θα λογίζεται βασικός αλλά μπορεί να παίξει τόσο πλαγιά όσο και κορυφή καλό θα ήταν να μην πάρουμε άλλον επιθετικό και να δώσουν αυτά τα λεφτά για να κάνουν την υπέρβαση με πρανιτσ Ο σιλντεφελντ είναι καλός αμυντικός θα βοηθήσει
DKNI Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ροναλντινιο, Μπερμπατοφ, Ντρογκμπα τους εταζε το απογευμα, παρε 2 τεμαχια το βραδυ Ιβαν μου Για να δουμε αυριο πρωτοσελιδα. Θα στηριξουμε τον επενδυτη του Βορρα ή οχι? Προβλεπω η Μεταλιστ να γινει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Μαντσεστερ 1
alexis333 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Οτι η Μεταλιστ ειναι καλυτερη ομαδα ειναι το μονο σιγουρο.. Απορω πως ειχαν και μια ευχαριστηση κατα την κληρωση οτι ετυχαν με ευκολο αντιπαλο. Ουτε ο Ολυμπιακος δε θα την απεκλειε οχι ο ΠΑΟΚ του Σπυροπουλου και του Τζιωλη ...
firewalker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ο Χάρης Μαυρίας με συνέντευξή του στο «Sporty» ξεκαθάρισε πως ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να πάει στον Ολυμπιακό. Αυτές τις μαλακίες να μην έλεγαν... 1
DKNI Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Fire, όταν τα λένε όμως του Ολυμπιακού έχουν αξία ε; Που πας ρε Ιβαν με Σπυροπουλο και Τζιολαρο... Ερχεται η ευλογημένη ώρα που θα χρειάζεται και ο γαυρος να παίξει προκριματικά, εύχομαι καλο αποκλεισμό σε όλες τις γαυρομαδες που παίζουν Ευρώπη φέτος
firewalker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Οι του Ο.Σ.Φ.Π. δεν έχουν αξία από την στιγμή που παίζουν εκεί. Παραλίγο να χάσει 3-0 ο Π.Α.Ο.Κ.
Galaxys4 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Αφράγκοβιτς και έβαλα 100εκ ευρώ; Προφανώς αφου τα έβαλα εγώ τα 100εκ ευρώ, είναι αφράγκοβιτς τα παλικάρια Γράψε κάτι που να βγάζει νόημα και ξαναέλα Η πολυμετοχικότητα δεν σου δίνει κανένα άλοθι να μην απαντήσεις σε αυτό που ρώτησα. Η ερώτηση παραμένει, προσπάθησε να απαντήσεις αλλιώς άστο μην κουραζόμαστε. Φιλε σε χρεωσαν με 100εκ + 25 του CL και μην τον ειδατε τον Παναη..Ενα μεγαλο ποσοστο απο τα χρεη του ΠΑΟ οφειλονται σε αυτους.Δεν ειπα το αντιθετο για τα λεφτα του CL.Ειναι πολυ σημαντικη ανασα αυτα τα χρηματα καθε χρονο και σαφως αν κοπουν απο τον ΟΣΦΠ και πανε σε αλλη ομαδα αυτοματα δινουν μεγαλο αβανταζ στην ομαδα που πανε και κανουν ζημια στον Ολυμπιακο.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο,αλλα μεγαλες ευθυνες εχουν και οι δικοι σου της πολυμετοχικοτητας.Και να σου κανω και εγω μια απλη ερωτηση? Βαζουν 100+εκ στην ομαδα με υπεραξια σε πολλα συμβολαια παικτων,παιρνουν το πρωταθλημα και απο αυτο αλλα 25εκ του CL.Ωραια μεχρι εδω? Μετα απο εκει για ποιο λογο εξαφανιστηκαν μεχρι σημερα οι Μετοχοι σου και αφησαν τον ΠΑΟ σε αυτη την κατασταση? Γιατι μεχρι σημερα δεν βαζουν στα ταμεια της ΠΑΕ τα ποσα τα οποια αναλογουν στις μετοχες που κατεχει ο καθενας τους? Και γιατι ο ενας απο αυτους,εκτος απο ολα αυτα,δυσκολευει ακομα περισσοτερο κανοντας πολεμο στην ΠΑΕ? Αφηνοντας την χωρις καν προπονητικο κεντρο?
Demon13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Fire, όταν τα λένε όμως του Ολυμπιακού έχουν αξία ε; Που πας ρε Ιβαν με Σπυροπουλο και Τζιολαρο... Ερχεται η ευλογημένη ώρα που θα χρειάζεται και ο γαυρος να παίξει προκριματικά, εύχομαι καλο αποκλεισμό σε όλες τις γαυρομαδες που παίζουν Ευρώπη φέτος Θα παίζουν προκριματικά αλλα στο group των ισχυρών. Με την κωλοφαρδία που έχουν λογικά θα έχουν και καλες κληρώσεις. Φιλε σε χρεωσαν με 100εκ + 25 του CL και μην τον ειδατε τον Παναη..Ενα μεγαλο ποσοστο απο τα χρεη του ΠΑΟ οφειλονται σε αυτους.Δεν ειπα το αντιθετο για τα λεφτα του CL.Ειναι πολυ σημαντικη ανασα αυτα τα χρηματα καθε χρονο και σαφως αν κοπουν απο τον ΟΣΦΠ και πανε σε αλλη ομαδα αυτοματα δινουν μεγαλο αβανταζ στην ομαδα που πανε και κανουν ζημια στον Ολυμπιακο.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο,αλλα μεγαλες ευθυνες εχουν και οι δικοι σου της πολυμετοχικοτητας Οπως βλέπεις λοιπόν, οι πρόσφατες παράγκες, και κυρίως η χρονια του Καλόπουλου που ήταν και στην ουσία η τελευταία της πολυμετοχικότητας, κάναν ανυπολόγιστη οικονομική ζημιά και στην ΠΡΟ και στην ΜΕΤΑ πολυμετοχικότητα εποχή. Ας έπαιρνε πρωτάθλημα εκείνη την χρονια ο Παναθηναικός και σου έλεγα εγώ μετά ποιος θα είχε το οικονομικό πρόβλημα, όπως μονος σου παραδέχεσαι. Η πολυμετοχικότητα δεν είναι το πρόβλημα ούτε και η επερχόμενη λύση στο πρόβλημα (παράγκα). Αργά ή γρήγορα θα τελειώναν τα λεφτά. Να στο θέσω και αλλιώς, αν στήσουμε μια πράσινη παράγκα και κανουμε και στοιχειώδεις μεταγραφές, να δεις σε 2-3 χρόνια πως θα είστε, χάνοντας τα 20Χ3εκ ευρώ. (και όχι δεν το επιζητώ γιατί αυτό θα μου πεις).
Galaxys4 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 DKNI αυτη δεν ηταν η Σαλκε που την προηγουμενη χρονια ειχε παει στα ημιτελικα? Αυτη η Ντορτμουντ δεν ηταν που πηγε τελικο φετος? Δεν ειπα οτι ο ομιλος ηταν υπερδυσκολος αλλα δεν τις λες και ομαδες της πλακας.Ειδικα με την ομαδα που ειχα..Εκτος αν πιστευεις οτι περυσι ειχα καλυτερη ομαδα και οτι φετος με βαση τα φιλικα ειμαι αποκλεισμενος ηδη..3-4 χρονιες βγαινω 3ος με χειροτερη ομαδα (θεωρητικα παντα γιατι δεν ξερω πως θα εμφανιστει φετος η ομαδα) με εξαιρεση την χρονια του Βαλβερδε.Γιατι και τοτε αν θυμασαι στα φιλικα δεν εκανα ουτε μια νικη και ειχα το ιδιο προσωπο με φετος και μετα ημουν μια ανασα απο τους 8 του EL και εχασα την προκριση στους 16 του CL στην διαφορα γκολ.. Θα παίζουν προκριματικά αλλα στο group των ισχυρών. Και τι με αυτο? Και ο Παοκ στους ισχυρους θα ηταν φετος αν δεν επαιρνε μερος η Φενερ και θα ειχε να αντιμετωπισει ομαδες σαν την Ζενιτ για παραδειγμα,εκτος αν θεωρεις την Ζενιτ καμια ομαδουλα που δεν μπορει να αποκλεισει τον Ολυμπιακο..Ολα σχετικα ειναι και αναλογα τις ποριες των ομαδων και τους βαθμους που θα μαζεψουν οταν θα ειναι να δωσει προκριματικα ο ΟΣΦΠ θα δειξει ποιοι θα ειναι οι ισχυροι και οι ανισχυροι.. Φαντασου οτι στο 4ο γκρουπ δυναμικοτητας ειναι η Φενερ,Παρι,Γαλατα,Μονπελιε..
DKNI Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 DKNI αυτη δεν ηταν η Σαλκε που την προηγουμενη χρονια ειχε παει στα ημιτελικα? Αυτη η Ντορτμουντ δεν ηταν που πηγε τελικο φετος? Ποια Ντορτμουντ ρε μαν; Επαιξες περσυ με την Ντορτμουντ και δεν το θυμάμαι;Απο τον ομιλο με τα θηρία επαιξες με την...Αρσεναλ, που σου κάθεται κάθε χρόνο και μάλιστα τελευταίο ματς στο Καραϊσκάκη και απο τον 2ο όμιλο σου έτυχε η Σαλκε, μια καλή ομάδα, μεχρι εκεί. Και για 4ος η Μονπελιε. Χωρίς σχόλια Αν λοιπόν απο αυτόν τον ομιλο έβγαλες συμπέρασμα "αφου περσυ βγήκα τρίτος, αποκλείεται να βγω 4ος φέτος" συγχαρητήρια καλο πράγμα η αισιοδοξία στον άνθρωπο
Galaxys4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ναι ρε φιλε,δες ομως τι ομαδα ειχα εγω..Κοντραρα την Αρσεναλ στο Λονδινο,το ιδιο και την Σαλκε..Την Μονπελιε μεσα εξω και μια ανατροπη.Με βαση την ομαδα που ειχα περυσι μια χαρα ηταν η 3η θεση.Δεν μιλαω οτι ηταν υπερομαδες,αλλα σοβαρες ομαδες της Ευρωπης.Εκτος αν ειναι αμελητεα ποσοτητα η Αρσεναλ και η Σαλκε..Δεν εχω βγαλει κανενα συμπερασμα.Μπορει να τελειωσω την χρονια με 0 βαθμους,μπορει να βγω πρωτος,μπορει δευτερος ή τριτος.Ολες οι θεσεις ειναι ανοιχτες και σου ειπα,αναλογα πως θα παρουσιαστει η ομαδα στα επισημα παιχνιδια και με πληρες ροστερ,τι μπαλα θα παιξει,παιζει ρολο και η κληρωση.. Εσυ με τι βαση ας πουμε με βγαζεις 4ο και αποκλεισμενο φετος?Με βαση την εικονα μου στα φιλικα παιχνιδια χωρις τους 4 απο τους βασικους να εχουν παιξει μαζι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις