Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Με αυτη την ομαδα οδευει προς Β' Εθνικη και με τιποτα μεσα στην 5αδα για Play offs και βλεπω πως αν δεν ερθουν 5 παικτες οπως ζητησε ο Αναστασιου,να την κανει σιγα σιγα ο Κοουτς..

Δημοσ.

Aν κρινω και απτα 2 τοπικ, τουλαχιστον υπαρχουν ανθρωποι στον κοσμο τουτο που ενδιαφερονται για τον τωρινο ποδοσφαιρικο ΠΑΟ. Ασχετα αν στο 95% τους αυτοι ειναι οι γαυροι :D

Δημοσ.

Καλα απο τα παχια τα λογια εχουμε χορτασει, το προβλημα ειναι οτι μενουν λογια οταν προερχονται απο γαυρους και πολιτικους.

Και περυσι θα τρωγαμε 5 στο ΟΑΚΑ και 15 στο Καραισκακη και ουτε νικη δεν πηρατε, απτον Αναπηριακο.

Και στο μπασκετ θα μας παιρνατε το νταμπλ ανετα και τελικα εγινε το αντιθετο. Και αναψαμε και τσιγαρο στο τελος :D

Aπο λογια αλλο τιποτα :D

• Like 1
Δημοσ.

Καλα απο τα παχια τα λογια εχουμε χορτασει, το προβλημα ειναι οτι μενουν λογια οταν προερχονται απο γαυρους και πολιτικους.

Και περυσι θα τρωγαμε 5 στο ΟΑΚΑ και 15 στο Καραισκακη και ουτε νικη δεν πηρατε, απτον Αναπηριακο.

Και στο μπασκετ θα μας παιρνατε το νταμπλ ανετα και τελικα εγινε το αντιθετο. Και αναψαμε και τσιγαρο στο τελος :D

Aπο λογια αλλο τιποτα :D

Ναι ενω ο Ολυμπιακος περυσι ηταν φανταστικος και μονο απεναντι σε εσας δεν επαιξε μπαλαρα..

Πιστευεις εσυ οτι φετος θα ειναι το ιδιο με περυσι απεναντι σας?

Δημοσ.

Πριν μία εβδομάδα τα "άλογα" του Ο.Σ.Φ.Π. 4αρα μέτρησαν. Ο Μίτσελ θα είναι ο πρώτος που δεν θα κάνει παρέλαση. Αυτός θα ανοίξει τον χορό.

Δημοσ.

Πριν μία εβδομάδα τα "άλογα" του Ο.Σ.Φ.Π. 4αρα μέτρησαν. Ο Μίτσελ θα είναι ο πρώτος που δεν θα κάνει παρέλαση. Αυτός θα ανοίξει τον χορό.

Το ενα πεναλτυ και το αλλο απο μαλακια του Καρολ.Σημερα τα δυο απο πνιξιμο του Καπινο και το ενα απο ασιστ του παικταρα Μεντες!Χθες ειδες ομως οτι καμια σχεση δεν ειχε ο Ολυμπιακος σε σχεση με το προηγουμενο παιχνιδι σε αντιθεση με τον ΠΑΟ που απο παιχνιδι σε παιχνιδι δεν βελτιωνεται καθολου..Και μην ξεχνας οτι επαιζε χωρις Σαβιολα,Καμπελ και χωρις αμ χαφ.. Που και οι 3 αυτοι ειναι παιχταραδες,καμια σχεση με αυτους που εχει ή περιμενει να ερθουν ο ΠΑΟ..

Δημοσ.

Ειστε καμενοι.. 

Εντελως ομως ...

Νταλα καλοκαιρι και τσακωνεστε ακομα και για τα φιλικα.

The level of burning is too damn high ....

• Like 4
Δημοσ.

Και ο Παναθηναϊκός χωρίς αυτούς που θα έρθουν παίζει.

Όποιος νομίζει πως το πρόβλημα του Ο.Σ.Φ.Π. ήταν η απουσία Σαβιόλα και των άλλων δύο...

Δημοσ.

Οχι δεν τσακωνομαστε,τουλαχιστον εγω.. Απλα βλεπω οτι ο ΠΑΟ δεν δειχνει σημαδια βελτιωσης σε αντιθεση με τον Ολυμπιακο..Βεβαια ειναι νωρις ακομα και τα φιλικα δεν λενε τιποτα.Και εγω οταν βγηκα 5ος στο Πρωταθλημα μια χαρα τα ειχα παει στα φιλικα.Απλα λεω τι βλεπω..Και μην ξεχνας οτι επαιζα με την 5η Γερμανιας που βγαινει Ευρωπη και ο ΠΑΟ με την 12η Γαλλιας..

Και ο Παναθηναϊκός χωρίς αυτούς που θα έρθουν παίζει.

Όποιος νομίζει πως το πρόβλημα του Ο.Σ.Φ.Π. ήταν η απουσία Σαβιόλα και των άλλων δύο...

Ρε φιλε βλεπω οτι ο Ολυμπιακος δειχνει καποια σημαδια βελτιωσης σε αντιθεση με τον ΠΑΟ.Αυτο ειπα,δεν καταλαβαινω που διαφωνεις σε αυτο..

Δημοσ.

Εσυ δηλαδη περιμενεις να δεις βελτιωμενο ΠΑΟ φετος? :D

Kαι με το φιλικο διαπιστωσες οτι τελικα δεν βελτιωθηκαμε? :D :D

Στο πρωταθλημα μονος σου θα παιζεις και φετος, στην Ευρωπη ειναι η τελευταια σου χρονια στο Τσου Λου οποτε κοιτα να το εκμεταλευτεις αντι να ασχολεισαι με τους αμουστακους του διαλυμενου ΠΑΟ.

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν ασχολουμαι φιλε μου,απλα βλεπω οτι λεω.Οπως εχω πει και για τον Ατρομητο και για τις αλλες ομαδες που βλεπω.. Επισης δεν μιλαω για βελτιωση του φετινου ΠΑΟ απο τον περυσινο,μιλαω για βελτιωση απο το πρωτο φιλικο μεχρι τωρα.. Επισης τελευταια χρονια δεν ξερεις αν θα ειναι γιατι παιζει τι βαθμους θα μαζεψω φετος εγω και οι υπολοιποι αλλα μαλλον θα δινω προκριματικα απο την σεζον 2015-16.Αλλα και αυτο να γινει στους δυνατους θα ειμαι με σχετικα ευκολους αντιπαλους..Ομαδα πιστευω σιγα σιγα θα φταιξω με τους παικτες που ερχονται και ελπιζω να παω καλα οσο γινεται βεβαια..Απλα οτι ειπα πριν αναφερθηκα για το οτι οταν χασαμε 4-2 βγηκαν και ειπαν κοιτα,εφαγαν 4αρα ενω και οι ιδιοι δεν πανε πισω με σαφως υποδιεστερες ομαδες.

Δεν νομιζω να εχεις αντιθετη γνωμη οτι φετος ενισχυθηκα αρκετα περισσοτερο απο περυσι και εχω καλυτερη ομαδα για να κανω κατι καλυτερο στο CL ειδικα αν παρω και ενα αμυντικο χαφ σαν τον Σισσοκο που ελειπε τοσα χρονια απο την ομαδα και μαλιστα απο την στιγμη που ο συγκεκριμενος ειναι παρα πολυ καλος παιχτης.Αν και θα προτειμουσα με την φετινη ομαδα να ειχα στον παγκο τον Βαλβερδε γιατι ο Μιτσελ δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...