Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα δικα μας, καλο το καλαμπουρι με τον Κινεζο και δεν εχω θεμα, υποτιθεται για μαρκετινγκ ηρθε και δεν λογιζεται ως αθλητης...ΑΛΛΑ...οταν το onsports λεει πως ηταν μια μαρκετινγκιστικη κινηση "τωρα που στελεχωθηκε η frontline", κατι δεν παει καλα

Γιατι με Φωτση, Γκιστ, Λασμε, Μαυροκεφαλιδη δεν βγαινει

Κλαιω :-D http://basketball.eurobasket.com/player/Shang_Ping/Panathinaikos_Athens/102190

Εγω δε μπορω να καταλαβω τι μαρκετινγκ ειναι αυτο;

Στο 4 εχουμε:Φωτση,Γκιστ,Κινεζο

Στο 5 εχουμε:Λασμε,Μαυροκεφαλιδη,Σκορδιλη.

Σιγα μη παρει κι αλλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δεν ήταν ντοπέ στον Ο.Σ.Φ.Π. Απλά, αυτή την ομάδα έχουν. Βρήκαν μπροστά τους μία καλύτερη και ανώτερη ομάδα, λιγοψύχησαν, και προσκύνησαν τρώγοντας, συν των άλλων, τρεις απανωτές κατραπακιές. Ευνουχισμένοι πλέον, ψάχνουν να βρουν τι έγινε.

Αγαπητέ μου πελάτη τι σαχλαμαρίζεις.Σε όλα σχεδόν τα αθλήματα σε γλεντάω.Σχεδόν ΣΕ ΟΛΑ.

Και στο πιο λαοφιλή στη μπάλα απο την επόμενη μαζί με Αεκ στη β εθνική για να βάλετε μυαλό.

Με εκτίμηση.

Αγαπητέ μου πελάτη τι σαχλαμαρίζεις.Σε όλα σχεδόν τα αθλήματα σε γλεντάω.Σχεδόν ΣΕ ΟΛΑ.

Και στο πιο λαοφιλή στη μπάλα απο την επόμενη μαζί με Αεκ στη β εθνική για να βάλετε μυαλό.

Με εκτίμηση.

Με 2-0 εδώ περνάτε.

Li6poTc.jpg

Ποντικοφάρμακο.

• Like 1

Αγαπητέ μου πελάτη τι σαχλαμαρίζεις.Σε όλα σχεδόν τα αθλήματα σε γλεντάω.Σχεδόν ΣΕ ΟΛΑ.Και στο πιο λαοφιλή στη μπάλα απο την επόμενη μαζί με Αεκ στη β εθνική για να βάλετε μυαλό.Με εκτίμηση.

Το κορυφαιο ειναι που ηρθε καποιος Καστιλιον, και τελικα τον εδιωξαν, γιατι? γιατι εβλεπε μπροστα το παλικαρι και ζητησε να μεινει ελευθερος αν υποβιβαστουν χαχχαχα!!!!

αν υποβιβαστουν χαχχαχα!!!!

Και χαιρεσαι ε?

Το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα να συμβει θα ηταν να υποβιβαστει ο Ολυμπιακος.Μπορεις να σκεφτεις τον Ολυμπιακο να παιζει χωρις τον Παναθηναικο και το αντιστοιχο?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ πως να κανεις τετοια σκεψη ειναι κομματι δυσκολο.

Σ'αρεσει τωρα πρωταθλημα χωρις ΑΕΚ?

Σαφως και σ'αρεσει αλλα δεν ειναι ετσι και δεν ειναι και το σωστο αυτο.Θα μου πεις γιατι δεν επρεπε να πεσει?Ναι επρεπε γιατι ηταν η μοναδικη της ελπιδα να κανει μια νεα αρχη.Αλλα......πρωταθλημα χωρις ΑΕΚ δεν γινεται.

Ελπιζω να καταλαβαινεις πως ακριβως τα λεω ετσι?

• Like 1

Και χαιρεσαι ε?

Το τελευταιο πραγμα που θα ηθελα να συμβει θα ηταν να υποβιβαστει ο Ολυμπιακος.Μπορεις να σκεφτεις τον Ολυμπιακο να παιζει χωρις τον Παναθηναικο και το αντιστοιχο?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ πως να κανεις τετοια σκεψη ειναι κομματι δυσκολο.

Σ'αρεσει τωρα πρωταθλημα χωρις ΑΕΚ?

Σαφως και σ'αρεσει αλλα δεν ειναι ετσι και δεν ειναι και το σωστο αυτο.Θα μου πεις γιατι δεν επρεπε να πεσει?Ναι επρεπε γιατι ηταν η μοναδικη της ελπιδα να κανει μια νεα αρχη.Αλλα......πρωταθλημα χωρις ΑΕΚ δεν γινεται.

Ελπιζω να καταλαβαινεις πως ακριβως τα λεω ετσι?

Η τιμωρια των γαυρων για οσα εχουν κανει στην μπαλα ειναι η απολυτα απαξιωμενη Σουπερλιγδα με την οποια πλεον αν ασχοληθουν ασχολουνται οι ιδιοι απο αγγαρεια και κατι τελειωμενοι 70ρηδες. Αλλα για να δεις για τι οπαδικα μυαλα μιλαμε, χαιρονται με την μη υπαρξη ανταγωνισμου αντι να καταλαβουν οτι μονο εναντιον τους δουλευει αυτο. Δε πειραζει, μολις φανε τις καρπαζιες τους στας Ευρωπας θα βριζουν τον χοντρο και θα γραφουν σεντονια για τον καμμενο Φετφατζιδη και την εξαιρετικη αποδοση του Βλαχοδημου με τον Βυζα Μεγαρων. Αυτο ειναι το επιπεδο που προκυπτει πρωτιστως απτα μυαλα που κουβαλανε διαχρονικα οι ΓΑΥΡΟΙ, ας το απολαυσουν.

Ενω στο μπασκετακι δεν ειναι απαξιωμενη η λιγκα εδω κ χρονια ε;;που εκτος απο μας τους δυο δεν ασχολειται ΚΑΝΕΙΣ αλλος αλλα κι απο μας ακομα, πολλοι δε ξερουν καν ονοματα παιχτων. Μια χαρα σε βλεπω να πανηγυριζεις παντως δε νομιζω να πτοεισαι.<br><br><br>

@hertan κ εγω θελω δυνατο πρωταθλημα κ μ αρεσει που ανεβαινει ο παοκ. Πηρανε καλο προπονητη, παιρνουν παιχτες διαβασα για 9.000 διαρκειας, μια χαρα. Αλλα κι η καζουρα καζουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενω στο μπασκετακι δεν ειναι απαξιωμενη η λιγκα εδω κ χρονια ε;;που εκτος απο μας τους δυο δεν ασχολειται ΚΑΝΕΙΣ αλλος αλλα κι απο μας ακομα, πολλοι δε ξερουν καν ονοματα παιχτων. Μια χαρα σε βλεπω να πανηγυριζεις παντως δε νομιζω να πτοεισαι.<br><br><br>

@hertan κ εγω θελω δυνατο πρωταθλημα κ μ αρεσει που ανεβαινει ο παοκ. Πηρανε καλο προπονητη, παιρνουν παιχτες διαβασα για 9.000 διαρκειας, μια χαρα. Αλλα κι η καζουρα καζουρα.

To "μπασκετακι" δεν ειναι οπως το θελουμε, αλλα απτη στιγμη που εχει τους καλυτερους τελικους της Ευρωπης οσο και να το κανεις υπαρχει ανταγωνισμος εστω και μεταξυ 2 ομαδων. Ανταγωνισμος που κεντριζει το ενδιαφερον σχεδον ολου του ελληνικου φιλαθλου κοσμου, σε αντιθεση με την ελληνικη μπαλιτσα που συστηματικα ασχολουνται μονο οι γαυροι (για ευνοητους λογους) αντε και κανας ΠΑΟΚτσης για το αν η ομαδα του θα βγει Τσου Λου. Κατσε παιζε τωρα με τον Πλατανια και ανελυε την αποδοση του Αμπτουν και του Μεγιερι , προσπαθα γενικως να βρισκεις κινητρο να ασχολεισαι με το πιο πεθαμενο σπορ της Ελλαδας και τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες για τους αδαεις σαν εμας.

Παντως , σε οτι αφορα το μπασκετ, η αληθεια ειναι οτι και  τους τελικους της Α1 προσπαθειτε παλι εσεις σαν συλλογος να τους υποβαθμισετε/αμαυρωσετε (και τα καταφερνετε μεχρι ενος σημειου). Μεσα σε 3 χρονια δεν εχετε αφησει 2 τετοιους να τελειωσουν λογου χαρη, εχουν κινδυνευσει ζωες μεσα στο γηπεδο σας κλπ κλπ κλπ. Αλλα τι να κανουμε, οταν το 50% αυτων που πανε τελικους ΣΕΦ ειναι ποδοσφαιροκεφαλοι μισθοφοροι και επικρατει παντα ενα καθεστως ατιμωρησιας, αναμενομενα και τα ξεφτυλικια που τραυματιζουν το μπασκετ ανεπανορθωτα καθε σεζον. Και μην ακουσω για τον τρακη, το ανεκδοτο αυτο φετος ξεφυτρωσε και οσα εκανε ειναι τιποτα μπροστα σε οσα ειδαμε στον 3ο τελικο. Αλλα εγω αναφερομαι (και) σε προ-τρακη χρονιες που παιρναν φωτιες οι παγκοι, που πεφταν μαρμαρα και τσιμεντα στο παρκε κλπ κλπ κλπ.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
  • Like 1

Μα δεν εχω προβλημα να γινεται καζουρα ισα ισα εχει και πλακα και αναβει και μερικες φορες λιγο τα αιματα. ;)

Αλλα οσο αναφορα τους υποβιβασμους ειναι μαλακια ν'αναφερονται γιατι κανεναν μας δεν συμφερει.Να υποβιβαστω γιατι στησαμε αγωνες ή ντοπαρισματα ή οτιδηποτε αλλο εξωαγωνιστικο ουτε την ιδια μερα και θα ειμαι ο πρωτος που θα το κατακρινω.Αν υπαρχουν αποδειξεις για ολα οσα αναφερθηκαν εννοειται πως πρεπει να υποβιβαστω γιατι ετσι ειναι το σωστο και αυτο θα πρεπει να γινει.

Αν υπαρχουν αποδειξεις ομως παντα και οχι να βγαινει ο καθε βλακας οπως ειχα αναφερει και σε προηγουμενο post και να λεει οτι βλακεια του κατεβαινει στο κεφαλι για να δημιουργησει θεμα και να κερδισει τις εντυπωσεις.

Επειδη ανεφερες τον Παοκ πιστευω οτι τωρα που ειναι εκτος παιχνιδιου ΑΕΚ και Παναθηναικος(με την εννοια οτι η ΑΕΚ επεσε και ο Παναθηναικος ειναι τσιρκο)ειναι η μοναδικη του ευκαιρια να παρει πρωταθλημα.

μ´ αρέσει που απαντάτε σοβαρά στον θηλυκο Τάκη τσουκαλα.

Μπήκε, είπε τα ψέμματα της για την ντοπα και πήρε 3 απαντήσεις και μετά 0 .

Και ήρθε μετά σαν να μην συμβαίνει τίποτα να μας την πει για τον Καστιλιον, όταν εχει φάει τόσες χυλοπιτες παρά το δέλεαρ του Τσου Λου και το εξασφαλισμένο πρωτάθλημα.

3-0

3-0 λέμε , ποντικοφαρμακο!

Γραφε οσα 3-0 θες! Προσωπικα δε με πειραξε τοσο γιατι τους πελατες τους θελουμε ευτυχισμενους κ αν μετα την παταγωδη αποτυχια στα υπολοιπα αθληματα, μενατε ατιτλοι και σ αυτο, θα χαμε ομαδικες αυτοκτονιες.

Οι δυο τελευταιες χρονιες για μας ηταν μαγικες κ αν ειναι να σηκωνω την ευρωλιγκα και να χανω στην α1 το προτιμω!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...