LRoi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Κι ο βάζελος Καραϊσκάκης θα παίξει, μπας κα κόψει κανένα εισιτήριο. 7 μπουκαλάκια γιατρέ μου, τι έπινα; Και πάλι δεν καταλαβαίνεις ότι αυτά με τον Μπουρούση που λες ενισχύουν τα λεγομενά μου, δεν πειράζει. Ταμπλό, ντόπες, ιστορική ομάδα ο βάζελος. Πάρε τώρα το ριπίτ στα ούλα να γουστάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ταμπλό, ντόπες, ιστορική ομάδα ο βάζελος. Πάρε τώρα το ριπίτ στα ούλα να γουστάρεις.Κι εσυ ντοπαρισμενος γραφεις? Το ριπιτ το λες σε εμας που φετος σου ριξαμε 4 φαπες σε 4 τελικους , σου ριξαμε νταμπλ-καρπαζια κι επειδη δεν ξερεις τι ακριβως να μας πεις ερχεσαι και μας λες για ενα ριπιτ σε μια διοργανωση που δεν γινεται ουτε να μου την μπεις, ουτε να μου την βγεις, ουτε να μου την μπαινοβγεις ακομα κι αν κανεις quadra-repeat και οχι διπλο, καθως ΠΑΛΙ θα εχεις λιγοτερους ευρωπαικους τιτλους. Εχει πλακα που οταν δεν εχετε τι να πειτε πιανετε τις πατεριτσες του ριπιτ. Και πιο πολλη πλακα εχει που νομιζετε οτι με αυτο, λετε κατι! Για να συνοψισουμε: -Κυπελλο -Σκουπα 3-0 -Νταμπλ. Τα 6 ευρωπαικα δεν χρειαζεται καν να τα επικαλεστω οταν συζηταω με αιωνιο πελατη γαυρο. Μονο για καμια Ρεαλ και ΤΣΣΚΑ αυτα. Συνεπως κατσε στα αυγα σου πελατη και εισπρακτορα, παρακαλα τον Μπαρτζωκα να αγορασει κανενα καλο μαγικο ζωμο για του χρονου να μην εξαφανιστεις απτο χαρτη και ξαναμιλαμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Fire κάνε τα δικά σου ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ο Χαϊνς πήγε νοσοκομείο στην σειρά με την Εφές. Μόνο ο Λό είχε μπεί λίγο πρίν τον πρώτο τελικό. Κατα τ άλλα, έγινε κανονικά τέστ ντόπινγκ και στους 3 τελικούς Midi. Που προφανώς κάνεις πλάκα έτσι; Ο Σπανούλης το τελευταίο εξάμηνο απ΄τον Γενάρη και μετά ήταν το ίδιο αρνητικός σχεδόν σε όλα τα μάτς με εκνευριστικά ποσοστά και πολλά τούβλα. Δεν θέλω να πιστεύω οτι νομίζει κανένας εδώ μέσα οτι τελείωσε ο.. ζωμός στον Ολυμπιακό και έπαιξε έτσι στους τελικούς. Ειδικά εσύ που πρώτος έλεγες οτι όλα αυτά περι ντόπας ήταν βλακείες του τρελοΧίου κτλ. Ελπίζω να μην τα αλλάξεις γιατί ξέρεις οτι αυτό δείχνει ασυνέπεια.Όσο για τον στίβο, εδω έπιασαν ολόκληρους Γκεϊ-Πάουελ, ο Ολυμπιακός φταίει που έπιασαν τον Κεντέρη και τη Θάνου; Και οι πέτρες ξέρουν οτι ο στίβος είναι διεφθαρμένος εδώ και χρόνια απ' τις ουσίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ο Χαϊνς πήγε νοσοκομείο στην σειρά με την Εφές. Μόνο ο Λό είχε μπεί λίγο πρίν τον πρώτο τελικό. Κατα τ άλλα, έγινε κανονικά τέστ ντόπινγκ και στους 3 τελικούς Midi. Που προφανώς κάνεις πλάκα έτσι; Ο Σπανούλης το τελευταίο εξάμηνο απ΄τον Γενάρη και μετά ήταν το ίδιο αρνητικός σχεδόν σε όλα τα μάτς με εκνευριστικά ποσοστά και πολλά τούβλα. Δεν θέλω να πιστεύω οτι νομίζει κανένας εδώ μέσα οτι τελείωσε ο.. ζωμός στον Ολυμπιακό και έπαιξε έτσι στους τελικούς. Ειδικά εσύ που πρώτος έλεγες οτι όλα αυτά περι ντόπας ήταν βλακείες του τρελοΧίου κτλ. Ελπίζω να μην τα αλλάξεις γιατί ξέρεις οτι αυτό δείχνει ασυνέπεια.Καποιοι εδω μεσα μιλανε για Ντρου και Μαικ, χωρις να εχουν ουτε μισο σοβαρο επιχειρημα, παρα μονο αυτα που τους δινουν για τροφη οι αγαπημενες τους φυλλαδες. Το προβλημα ειναι οτι οταν μαργαριτες, Lroi, Chris85 ερχονται να τρολαρουν περι ντοπας, ξεχνουν οτι μπορουν να παθουν το αναποδο πολυ πιο ευκολα με αφορμη την φετινη διπλη εικονα της ομαδας τους ΣΥΝΟΛΙΚΑ Μιλουν για τη διπλη εικονα του Ντρου, χωρις καν να ξερουν τι καριερα εχει κανει (περα απτον πονο που εχει δωσει στην ομαδα τους), χωρις να λαμβανουν υποψιν αλλους παραγοντες (προσαρμογη, ηλικια κλπ), μιλαμε κι εμεις για τη διπλη εικονα ολοκληρης της ομαδας τους με διαφορα μολις 1 μηνα. Σε οτι αφορα το στιβο, της μαργαρoτρολλιτας πεστα που ερχεται και γραφει οτι σε ολα τα αθληματα μονο ο ΠΑΟ εχει επιβεβαιωμενα κρουσματα ντοπας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Με διαφορά ενός μήνα έχουμε δεί αντίστοιχες μεταπτώσεις στον Ολυμπιακό και στην αρχή της σεζόν. Μπορώ να αποδομήσω ένα-ένα αυτά που έχετε πεί μέχρι στιγμής αλλά το έχω κάνει ήδη (για τον Νίκολας το έχω κάνει πάντως), άσε που δεν έχει νόημα πλέον και το θεωρώ κουραστικό για την ροή του νήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Όχι οτι σας ενδιαφέρει, μιας και ασχολείστε με πιο σοβαρά θέματα, αλλά http://www.eurohoops.net/2013/07/dunks/29947 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ταμπλό, ντόπες, ιστορική ομάδα ο βάζελος. Πάρε τώρα το ριπίτ στα ούλα να γουστάρεις.Α, αρχισες το stand up comedy? 6 Kανε και threepeat, παρε και 4 σερι. Αρκει εγω να φτασω τα 9 Επισης να θεωρησω οτι εισαι ευτυχισμενος που δεν εχεις φαει 36 και ας εχεις χασει ολους τους τιτλους, ετσι? Δεν πειραζει, αυτη ειναι η διαφορα μας, τι να μας πειτε απο τη ζωη σας... Όχι οτι σας ενδιαφέρει, μιας και ασχολείστε με πιο σοβαρά θέματα, αλλά http://www.eurohoops.net/2013/07/dunks/29947 Χαβαλε τους κανει Και με Κινεζο μασκοτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Το θέμα της ντόπας εδώ μέσα το ξεκίνησε κάποιος DKNI πάντως. Και όταν μιλάω για τσούξιμο ελέω repeat, αυτό εννοώ. Όταν ο βάζελος έπαιρνε Ευρωλίγκα 2009 και 2011 κανένας Ολυμπιακός δεν βγήκε να πει για ντόπες και για πληρωμένα. Μόλις έκανε ο Ολυμπιακός το ριπίτ, βγήκε ο πρεζάκιας και άρχισε τις ηλιθιότητες περί ντόπας και από πίσω μπρρρρ τα πρόβατα να υποστηρίξουν τα μυθεύματα του Τράκη για να υποβαθμίσουν κάτι που δεν έχει πετύχει ξανά ελληνική ομάδα. Αυτό είναι που έτσουξε, το ότι ο Ολυμπιακός έκανε ότι δεν κατάφερε ο βάζελος 15 χρόνια τώρα. Στη σωληνολίγκα κάντε όσα 3-0 θέλετε, στην Ευρώπη ριπίτ ποτέ. Meanwhile, η θέση κοινοτικού καλύφθηκε από τον κινέζο αν κατάλαβα καλά; WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Το θέμα της ντόπας εδώ μέσα το ξεκίνησε κάποιος DKNI πάντως. http://www.insomnia.gr/topic/458077-παναθηναϊκός/?p=52498459 Για ολα τα αλλα σου σεντονια---> 6. Οσον αφορα την Α1 που τωρα εγινε σωληνολιγκα δε θες να φας quote in da face με δικα σου ποστ πριν την νταμπλ φαπα γιατι θα εκτεθεις. Κρυβε λογια λοιπον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Καλά ναι, αν πιστεύεις ότι τα περί ντόπας ξεκίνησαν προχθες, καιρός να αλλάξεις πλευρό. Όσο για τη σωληνολίγκα, πίστευα ότι ο Πρωταθλητής Ευρώπης θα αντιμετωπιζόταν ως τέτοιος από τα τσιράκια του Σωλήνα. Αμ δε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/pros-mpartselona-o-papanikolaou/688517 Tι λεει παει μπαρτσελονα ο Παπανικολαου?Εντωμεταξυ εχετε ξεκληριστει στο μπασκετ και ασχολειστε με ντοπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 ^Ναι και απο οτι φενεται εχουν συμφωνησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Νταξει, αρκετα με τους Καρπαζιερς Πειραιως Ο αλλος σου λεει "Δεν με νοιαζει που εχεις 2πλασια Ευρωπαικα, με νοιαζει οτι δεν εχεις 2 σερι" Οπως σου λεει "Δεν με νοιαζει οτι με εχεις παρει με καθε πιθανο και απιθανο τροπο, με νοιαζει οτι δεν μου εριξες 36" Προφανως ο μεσος γαυρος ανηκει στην κατηγορια των ανθρωπων που δουλευουν 1 μηνα για να βγουν 1 Σαββατο, υπαρχουν και αυτοι Στα δικα μας, καλο το καλαμπουρι με τον Κινεζο και δεν εχω θεμα, υποτιθεται για μαρκετινγκ ηρθε και δεν λογιζεται ως αθλητης...ΑΛΛΑ...οταν το onsports λεει πως ηταν μια μαρκετινγκιστικη κινηση "τωρα που στελεχωθηκε η frontline", κατι δεν παει καλα Γιατι με Φωτση, Γκιστ, Λασμε, Μαυροκεφαλιδη δεν βγαινει Και Btw συμφωνα με προχειρους υπολογισμους δεν ειναι οτι εχουμε ξεφυγει στο μπατζετ. Καμια 12αρια μικτα πρεπει να ειναι as we speak. ΥΓ. Μαλακια αυτο με τον Παπανικολαου. Για μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Fire κάνε τα δικά σου ρε Δεν χρειάζεται να τους το κάνουμε συνέχεια. Τους το κάναμε τρεις φορές απανωτά. Τώρα έμαθαν και το κάνουν μόνοι τους. :D BTW: Ποντικοφάρμακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις