Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα πράγμα για να δείτε πόσο χωρίς μυαλό σκέφτεστε: Αν ο Ολυμπιακός έπαιρνε ντόπες, θα τις έπαιρνε από την ομάδα απευθείας, όπως έκανε ο Γιαννούλης με τα 7 μπουκαλάκια. Ο 10 μέρες που δεν μπορούσε να βρει από την ομάδα απευθύνθηκε στον κύριο Μάκη.

Ο άλλος πατούσε κόσμο στην Κηφισίας κόκκαλο απο την κόκα και μετά πατούσε και κεφάλια στο παρκε και βγήκαν οι βάζελοι να μας πουν για ουσίες. Για πέρυσι μας έλεγε ότι είναι πληρωμένο ο Τράκης, φέτος ντοπέ, σε οποιοδήποτε άλλο κράτος θα τον είχαν στείλει για αποτοξίνωση.

Εχουν ορισει τον Χατζο υπευθυνο αντι-ντοπινγκ στον ΕΣΑΚΕ? Αναμενω tripple crown απο το βαζελο του χρονου, και δεν κανω καθολου πλακα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Για να δεις πόσο κοιτάτε χωρίς να διαβάζετε.

Αφενός, έναν τράκη που κανείς υγιής παναθηναικός δεν γουστάρει, για ποιον λόγο προσπαθείτε συνέχεια να κάνετε πως δεν το καταλαβαίνετε? Νομίζεις πως θα τον υπερασπιστώ? Ή πως χαλιέμαι που θα τον κράξεις?

Αφετέρου, σε ποια κλινική αποτοξίνωσης θέλεις να πάει ο τράκης? Στην ίδια που πήγε και ο πετράκης?

Θα λολαθούμε τελείως δηλαδή.

Και καλά, άσε τον 10 μέρες αφού σε χαλάει. Ο τζόλε ηρέμησε? Γιατί κάτι είχα ακούσει τον κυρ σάββα να λέει ότι τρέμει το παιδί..

Οχι δεν τον γουσταρετε καθολου τον Τρακη..Γιαυτο συνεχεια λεγατε δωσε πονο και δωσε πονο σε διαφορες δηλωσεις του κ.τ.λ. ολη την χρονια.Επειδη δεν τον γουσταρετε καθολου..

Εχουν ορισει τον Χατζο υπευθυνο αντι-ντοπινγκ στον ΕΣΑΚΕ? Αναμενω tripple crown απο το βαζελο του χρονου, και δεν κανω καθολου πλακα.

Αν δεν ξαναφάει το ξύλο της αρκούδας από γυναίκα:

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο ΕΚΑΕ στο ΟΑΚΑ. Ο άγριος καυγάς του διευθυντή του Ερευνητικού Κέντρου Σταύρου Χάντζου με την γνωστή ερευνήτρια και πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης Ελένη Αυλωνίτου είχε απρόσμενο τέλος. Ο πρώτος διακομίστηκε στο ΚΑΤ και η δεύτερη στο αυτόφωρο.

http://www.contra.gr/Sports/greece/ringk-to-ekae-sto-nosokomeio-o-xantzos.1655546.html

Θελεις να χαρω επειδη εχασε η ομαδα μου 3-0? Πλακα κανεις? Δεν χαρηκα,παραδεχτηκα ομως οτι ησασταν καλυτεροι και κερδισατε δικαια..Οσο αφορα το ντοπινγκ γιατι πολλοι απο εδω αφηνετε να εννοηθει οτι ο Ολυμπιακος πηρε Ευρωλιγκα ντοπε και επειδη εγινε ολο αυτο με τον Τρακη στο θεμα του ντοπινγκ εμφανιστηκε τοσο χαλια ο Ολυμπιακος στους τελικους αφου δεν μπορεσε να ντοπαριστει.Και σε ρωταω εγω λοιπον,πως γινεται να ηταν ντοπε στην Ευρωλιγκα αφου ελεγχοι εγιναν και δεν βρεθηκε το παραμικρο?

Δεν ειπα οτι πρεπει να χαρεις για το 3-0 αντιθετως.......!

Ειπα απλα οτι δεν υπαρχει συγκριση σε 3-0 και σε repeat αντιστοιχα και ανεφερα τους λογους.

Δεν μιλησα για κανενα ντοπινγκ και δεν ασχολουμαι με μαλακιες του κωλου.

Τα περι ντοπινγκ δεν τα ειπα προς εσενα.Τα ειπα για εκεινους που υποννοουν αυτο το πραγμα..Οτι ο Ολυμπιακος εμφανιστηκε τοσο χαλια στους τελικους και τοσο "κομμενος" επειδη δεν ντοπαριστηκε κατι που ειχε κανει στο f4 και γιαυτο τοτε πετουσε!

Τα περι ντοπινγκ δεν τα ειπα προς εσενα.Τα ειπα για εκεινους που υποννοουν αυτο το πραγμα..Οτι ο Ολυμπιακος εμφανιστηκε τοσο χαλια στους τελικους και τοσο "κομμενος" επειδη δεν ντοπαριστηκε κατι που ειχε κανει στο f4 και γιαυτο τοτε πετουσε!

Μπορει να ειναι και ολοι ντοπαρισμενοι και απο τις δυο ομαδες μπορει και να μην ειναι.Απο την στιγμη που δεν προκειται να το μαθουμε ποτε(εκτος απροοπτου βεβαια) δεν υπαρχει λογος να καθομαστε να συζηταμε για υποθεσεις.Επισης επειδη ενας βλακας(τρακης-μακης-λακης) βγαινει και λεει διαφορες παπαριες δεν σημαινει οτι εγω πρεπει να το πιστεψω.

Δηλαδη πες οτι βγαινει αυριο ο Αγγελοπουλος και λεει ναι ημασταν ντοπαρισμενοι στο F4 και ο Παναθηναικος ντοπαρισμενος στο πρωταθλημα.Αν δεν υπαρχουν αποδειξεις οτι οντως ηταν ντοπαρισμενοι δεν υπαρχει νοημα και να κουβεντιαζουμε.

Χεστηκα κιολας τι θα πει ο καθε Αγγελοπουλος-Γιαννακοπουλος-Χοντρος-Καραφλος-Λιγνος-Μετριος-Γλυκος με Γαλα και τι θα κανουν κανουν με τις ομαδες τους.Στα @@ μου τους γραφω ολους αυτους γιατι κι αυτοι γραμμενους μ'εχουν/μας εχουν.Αυτοι ειναι ολοι φραγκατοι περνανε καλα και εμεις περναμε τα παπαρια μας κομπο και καθομαστε μιλαμε/μαλωνουμε ενω αυτοι ειναι σ'εξωτικα νησια και παραλιες.Πλακα κανεις τωρα?Και θα κατσω να σκασω λες εσυ για Παναθηναικο-Ολυμπιακο και αν εχασα με 30-40 ποντους ή αν εχασα σκουπα ή φαρασι?Και 100 ποντους διαφορα να χασω παλι στα τετοια μου δεν χαλιεμαι καθολου.Υπαρχουν πολυ σοβαροτερα πραγματα ν'ασχοληθω.

Εγω να περναω καλα θελω παρακολουθωντας οτι αθλημα μ'ευχαριστει να υποστηριζω την ομαδα μου να κανω χαβαλε να σε πειραζω(για τον Αλαφουζο ε? :-) ) και να με πικαρεις κι εσυ γιατι εχασα ή οτιδηποτε αλλο αλλα ετσι για το χαβαλε να περναει η ωρα ομορφα.Αν ειναι να καθομαι να μαλωνω δεν θελω καθολου και δεν ξανασχολουμαι ποτε γιατι μετα δεν αξιζει.

Τους βλεπεις ολους κανουν επεισοδια απο καθε ομαδα χτυπανε παιχτες και αλλα διαφορα και αντι να τους διωξυθμε ολους αυτους καθομαστε να λεμε οτι εσεις πεταξατε μια πετρα παραπανω οποτε εσεις φταιτε και ειστε χειροτεροι και κατωτεροι απο εμας.Μαλακιες της Χαλιμας......πιασε καμια 20αρια απο καθε ομαδα και ριξτους 10-15 χρονια φυλακη να δεις μετα πως θα ειναι ολοι σαν αρνακια μετα.Θα συνεχισουν να κανουν μαλακιες......25 χρονακια ο καθε αχρηστος που δεν του αξιζει καν να ζει και ν'αναπνεει με ολα αυτα που κανει.

Πολλα ειπα τωρα ισως και μερικα που δεν επρεπε αλλα εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια συνεχεια καθε μερα και καθε χρονο.

Anyway εμεις να'μαστε καλα και ολοι οι αλλοι(λαμογια-προεδροι-λοιποι) να πανε να γα#$%^#$% :-D

• Like 1

Τοσο μπασκετ βλεπεις

Άνοιξε ο Αλα Φουζ τον φάκελο της αδειοδότησης. Ε, ρε γλέντια...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?cat...

1abnWmi.png

Κ ποιος φταει που το τοπικ πηρε φωτια;

Ο Firewalker φταιει,που ξεσηκωνει τα πληθη :-D

Μη μου πειραζεις τους ολυμπιακους καλοκαιριατικα κ παθουν τιποτα. :-D

• Like 2

Ε ρε φιλε καθεστε και ασχολειστε με ντοπινγκ και βλακειες,εγω αυτον το γιατρο του παο ουτε που τον ηξερα,απο εσας τον εμαθα,γιατι δε μιλατε καθαρα αγωνιστικα,ειμαι παραλογος μηπως?

Ε ρε φιλε καθεστε και ασχολειστε με ντοπινγκ και βλακειες,εγω αυτον το γιατρο του παο ουτε που τον ηξερα,απο εσας τον εμαθα,γιατι δε μιλατε καθαρα αγωνιστικα,ειμαι παραλογος μηπως?

Απευθυνεις κι εσυ ερωτησεις σε ατομα που αν ο Ζοτς δεν τα παει καλα με την Φενερ, ειναι ικανα να σου γραψουν οτι ο Χατζος ντοπαρε τον Ομπραντοβιτς γιαυτο ηταν καλος κοουτς σε εμας, αλλα ξεγυμνωθηκε στην Φενερ που δε του δινουν ντοπα.

Αναπαραγουν αυτα που διαβαζουν στις φυλλαδες τους, συνεπως μην περιμενεις και πολλα-πολλα... 1+1 κανει 2, 2+2 κανει 4, στο 4+4 υπαρχει περιπτωση να σου πουν να περιμενεις να ανοιξουν Γαυρο να δουν τι γραφει πριν σου απαντησουν...

Μα εχω φιλους ολυμπιακους που ουτε την αγγιζουν αυτη την εφημεριδα,πως ειναι δυνατον να υπαρχουν ατομα που τα διαβαζουν αυτα?Παιδια να εχετε τη δικη σας αποψη,μη γινεστε τζιχαντιστες του θρυλου και εχω την εντυπωση και ακομα το πιστευω οτι εδω γινεται προσπαθεια για σοβαρη συζητηση και με πειραγματα/καζουρα βαβαιως που ειναι πολυ ωραια,αλλα το να κολλανε καποιοι στο θεμα του ντοπινγκ και να οριζεται αυτο ως βασικος παραγοντας που χαρακτηριζει την πορεια μιας ομαδας ειναι λιγο αχαρο και σαν κουβεντα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...