MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Υπαρχουν ορια στους ξενους? αμερικανους, κοινοτικους και δε ξερω τι αλλο? Για πες, για συνηθως βλεπω 45 ξενους σε μια ομαδα... Το ξανασυζητουσαμε λιγες μερες πριν. Καθε ομαδα μπορει να εχει μεχρι 6 μη Ελληνες, εκ των οποιων μεχρι 4 μη κοινοτικους. Αυτο ειναι σιγουρα για Α1 και νομιζω οτι ισχυει το ιδιο και για Ευρωλιγκα αλλα δε βαζω το χερι μου στη φωτια.
SlimData Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Παίρνεις Μάικ για 6-7 λεπτά στον αγώνα και κλείνεις άριστα τους ψηλούς. Προφανώς μετά χρησιμοποιείς Σκορδίλη για λίγα φάουλ ή για συντήρηση των υπολοίπων στην α1. Δεν ξέρω, εμένα ο Μάικ μου φαίνεται αυτονόητη και ενδεδειγμένη λύση
Caiden Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Πιθανη η παραμονη Ματσιουλη αν τα βρουν στις απολαβες. Εαν γινει αυτο θελουμε ακομα εναν Αμερικανο στην θεση του Σοφο και συμπληρωσαμε το ροστερ για το 7ο
SlimData Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Νομίζω περίπου 200-250 είναι πολύ τίμια και για τους δυο αυτή τη στιγμή
walkerr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Το ξανασυζητουσαμε λιγες μερες πριν. Καθε ομαδα μπορει να εχει μεχρι 6 μη Ελληνες, εκ των οποιων μεχρι 4 μη κοινοτικους. Αυτο ειναι σιγουρα για Α1 και νομιζω οτι ισχυει το ιδιο και για Ευρωλιγκα αλλα δε βαζω το χερι μου στη φωτια. Οι 4 μη ελληνες/μη κοινοτικοι μπορει να ειναι ολοι της ιδια εθνικοτητας? πχ. 4 αμερικανοι? Ο κανονισμος ισχυει για ολες τις ομαδες της Ευρωπης? Ισχυει και στο εγχωριο πρωταθλημα? Αρα η καθε 12δα πρεπει να εχει τουλαχιστον 6 ντοπιους παιχτες. Γιατι ομως εγω βλεπω πολυ συχνα λιγοτερους απο 6 ντοπιους?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αρα η καθε 12δα πρεπει να εχει τουλαχιστον 6 ντοπιους παιχτες. Γιατι ομως εγω βλεπω πολυ συχνα λιγοτερους απο 6 ντοπιους?Εχεις προχειρο τετοιο παραδειγμα απο ελληνικη ομαδα?
walkerr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Bεβαιως. Τον φετινο ευρωπαιο πρωταθλητη. Εχουμε και λεμε: Λο, Περκινς, Χαϊνς, Παουελ, Γκετσεβιτσιους, Αντιτς, Σερμαντινι. Το συνολο 7.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δεν ηταν και οι 7 δηλωμενοι ταυτοχρονα σε κανενα παιχνιδι. Καποιος εμενε εκτος 12δας. Ο Περκινς νομιζω εφυγε πριν την εναρξη των τελικων.
Anubis13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Bεβαιως. Τον φετινο ευρωπαιο πρωταθλητη. Εχουμε και λεμε: Λο, Περκινς, Χαϊνς, Παουελ, Γκετσεβιτσιους, Αντιτς, Σερμαντινι. Το συνολο 7. O περκινς υπηρχε στην 12αδα μεχρι πριν τα play-off. Καθε ομαδα μπορει να κανει χ αλλαγες ξενων μεσα στην χρονια.
walkerr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 E τοτε οσους ειδα >6 θα ηταν ελληνοποιημενοι... Δεν ηταν και οι 7 δηλωμενοι ταυτοχρονα σε κανενα παιχνιδι. Καποιος εμενε εκτος 12δας. Αρα μπορεις να εχεις και 16 ξενους αλλα μονο 6 θα κατεβαζεις στο παιχνιδι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Αρα μπορεις να εχεις και 16 ξενους αλλα μονο 6 θα κατεβαζεις στο παιχνιδι.Για τις προπονησεις κανεις δε σου απαγορευει να φερεις και ολο το ΝΒΑ. Το θεμα ειναι οτι δηλωνεις εως 6 και την επιλογη αυτη μπορεις να την κανεις 5-6 φορες το χρονο και οχιμσε καθε ματς. Συνεπως κανενας αγωνας Α1 δεν διεξαγεται με παραπανω απο 6 ξενους για καθε 12δα και δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα να εχεις παραπανω στο ροστερ σου, παρα μονο αν ειναι κανας τραυματιας ή ταγαρι που σου εχει μεινει με κλειστο συμβολαιο και εχεις φερει στο μεταξυ αντικαταστατη του, οποτε εχεις ξενο παραπανω στο ροστερ, οχι ομως και στους αγωνες.
alexdelpiero Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Κοντα σε Ντιαρα λεει.Αν μπορει να παιξει γιατι ειχε προβληματα τραυματισμων ειναι πολυ καλη μεταγραφη.Ποιοτικος παικτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις