Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Σιγα μην βγει..Ο Φακελος ειναι πληρης παιδια,αφου το λεει ο Αλ τελος...Να τον βγαλει δημοσια για προβολη.Αλλα μετα τον βλεπω στυλ Καμινη τον Αλ και να τρεχει σαν τον Βεγγο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που είναι ο σέντερ ρεεεεε;Ξυπνήστε εκεί στην ΚΑΕ γιατί θα πάρουν ότι καλό κυκλοφορεί και στο τέλος θα την βγάλουμε με κανα σαπάκι.

Σιγα μην βγει..Ο Φακελος ειναι πληρης παιδια,αφου το λεει ο Αλ τελος...Να τον βγαλει δημοσια για προβολη.Αλλα μετα τον βλεπω στυλ Καμινη τον Αλ και να τρεχει σαν τον Βεγγο!!!

Ποιος θα τον κυνηγησει;

Που είναι ο σέντερ ρεεεεε;Ξυπνήστε εκεί στην ΚΑΕ γιατί θα πάρουν ότι καλό κυκλοφορεί και στο τέλος θα την βγάλουμε με κανα σαπάκι.

Στο τελος ερχονται οι καλυτεροι :-D

Οι οπαδοι του ισως? Αυτος δεν ελεγε οτι η ΕΠΟ φταιει που δεν πηρε αδεια? Με οδηγιες του Μαρινακη? Γιατι δεν βγαινει λοιπον να τους ξεμπρωστιασει? Εχει την ευκαιρια,αλλα δεν το κανει γιατι πολυ απλα αυτα που λεει ειναι φουμαρα!!!

Καλα οτι το εχουν βρει στα εισιτηρια ειναι αλλο θεμα αυτο.Οταν θα γινουν οι 2-3 πρωτες γκελες θα σου πω μετα..Ασε που μετα θα φταιει παλι η διαιτησια και η παραγκα

Εγω να σου πω την αληθεια προβληματιστικα. Αλλα το θετικο ειναι οτι ειναι Ελληνας (και ας ειναι μετριος) και στους τελικους της ACB επαιξε αρκετα καλα

Εγώ καθόλου μέτριο δεν τον βρίσκω ως παίκτη, αλλά απορώ γιατί και οι δύο ομάδες τον θέλουν για σέντερ. Όχι ότι τον έβλεπα να παίζει στη Ρωσία, αλλά για σέντερ δε μου έμοιαζε ποτέ.

2+1 καλα εχει η υποθεση Μαυροκεφαλιδη.

1, οτι επιτελους υπαρχει ενας ανθρωπος να μπορει να ποσταρει και να μπορεις να του περασεις την μπαλα στη ρακετα. Διοτι ψηλο με ποστ εχουμε να δουμε απο εποχες Πεκοβιτς

2, οτι ειναι Ελληνας, συνεπως παραμενουν διαθεσιμες 1+1 θεσεις κοινοτικου+Αμερικανου

Και το bonus ειναι οτι αφησαμε τους απο κει στο περιμενε, καθοτι επροκειτο για μεταγραφη-αρπαγη. Πρεπει να πανε σε plan B και οι μερες περνανε. Η δε ρακετα τους δεν εχει ουτε 1 παιχτη που να μπορει να πλησιασει ζωγραφιστο και οπως φαινεται θα δυσκολευτουν να βρουν τετοιο μετα και την απωλεια του Μαυροκεφαλου.

Ιδωμεν, εγω προσωπικα δεν τον παω σαν παιχτη, κυριως επειδη ειναι πιο νωχελικος απο Ι4 φανταρο. Ελπιζω τουλαχιστον να δωσει τον καλο του εαυτο στον ΠΑΟ γιατι σιγουρα μπορει να προσφερει στοιχεια που λειπουν απτο παιχνιδι μας (σουτακι απο μεση αποσταση, ποστ, πιβοτ, κανα πικ εν ρολ κλπ). Αλλα ψηλος που δεν παιζει αμυνα, ζοριζεται να καρφωσει και αποφευγει τις μαχες σωμα με σωμα, δεν μου γεμισε ποτε το ματι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...