Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://prasinanea.gr/paraskinio/article2323125.ece

Αλαφουζος προς Μπερκ-> "Μην τολμησεις και βαλεις πανω απο ενα γκολ απο αυτα που εχουμε συμφωνησει με το Αμβουργο την εβαψες" :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δεν χωρουν λογια για να περιγραψουν αυτον τον αθλητη. Ακομα και μεσα απο τοσες εικονες (που η καθεμια αντιστοιχει σε χιλιες λεξεις...) παλι καταλαβαινουμε οτι λειπουν πολλα για να τον περιγραψουν! Μοναδικος, κορυφαιος, simply the best.

• Like 1

Ειχε ετοιμη την ομαδα απ τον Ιβκοβιτς κ τον εκανε γιο-γιο ο Πεδουλας σ ολα τα κρισιμα ματς.

Κατι πρεπει να πει κι αυτος για να δικαιολογηθει.

Ναι ειδικα ο Πεδουλας εκανε κινησεις Ματ και αυτος ευθυνεται για το 3-0.Οχι οτι ο Ολυμπιακος δεν ηταν πουθενα,αλλα στις κινησεις ΜΑΤ του Πεδουλα...

Ακριβως αυτο.Το οτι δεν ηταν πουθενα, εγω το χρεωνω στο προπονητη.

Ουτε τους παιχτες προσγειωσε μετα το ευρωπαικο,ουτε plan b ειχε σε περιπτωση που δεν του βγει το παιχνιδι στους τελικους.

Ουτε καν ζωνη δε δοκιμασε να παιξει,που σε ολα τα ματς στην ευρωλιγκα ειχαμε μεγαλο προβλημα οταν επαιζε ο αντιπαλος.

Αλλο οτι εκανε μαλακιες ο Μπαρτζωκας.Εσυ αναφερθηκες οτι τον εκανε γιο-γιο ο Πεδουλας.Αλλο κανω μαλακιες εγω και οι παικτες μου δεν ειναι πουθενα και αλλο κανω κατι εγω ο ιδιος με αποτελεσμα να βραχυκυκλωθει ο αντιπαλος..

Πω ρε φιλε εσυ εισαι αστα να πανε.Εχω πει οτι δικαια το πηρατε,ειμασταν χαλια και δεν παιξαμε καθολου μπασκετ.Θελεις να το βαλω στην υπογραφη μου οτι δικαια κερδισατε να το εμπαιδωσεις? Και απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι βγαζω γλωσσα δεν μπορω να καταλαβω..

Πω ρε φιλε εσυ εισαι αστα να πανε.Εχω πει οτι δικαια το πηρατε,ειμασταν χαλια και δεν παιξαμε καθολου μπασκετ.Θελεις να το βαλω στην υπογραφη μου οτι δικαια κερδισατε να το εμπαιδωσεις? Και απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι βγαζω γλωσσα δεν μπορω να καταλαβω..

Ναι να το βαλεις το 3 - 0 και να αλλαξεις τη GPU σε ΤΙΤΑΝ SLI !!

Θα μπορουσα να σε δουλευω επ'απειρον αλλα σεβομαι το φορουμ,ευχαριστω για τη συντομη διασκεδαση!

Το ιδιο και εγω φιλε μου.Να εισαι καλα..Α!Και κατι ακομα,ο Αλαφουζος ειχε βγαλει ανακοινωση που σας καλει στην Λεωφορο για να βοηθησετε στην αναπλαση της και στον καθαρισμο της...Δεν πηγες?Γιατι απο οσο ξερω ΠΑΟ εισαι..

Α ρε,ποσο πιο χαμηλα θα ριξει την ομαδα σας,μετα σας πειραξε ο Τσακας που επαιζε με το ονομα του ΠΑΟ..Εδω τωρα ο Αλαφουζος παιζει με το ονομα του ΠΑΟ και ειναι και προεδρος του!!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...