Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη Φουλάμ ο Καραγκουνης, ανανέωσε για 1 χρόνο ακόμα με τους Εγγλέζους μάλιστα να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για τον...36χρονο Ελληνα αρχηγό της Εθνικής μας.

Ετσι παιχταρά μου.

Γιατι εισαι 36 χρονων και ακόμα ολοκληρη Ελλάδα, δεν έχει βγάλει καλυτερο επιθετικό χαφ απο εσένα.

Πήγαινε στους Αγγλους που θα σε θέλουν και στα 40 σου.

Respect και στον Διαμαντιδη παρεμπιπτόντως.

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Του Μαρινακη ειναι.. Και ακομα υπαρχουν Παναθηναικοι που αφηνουν αυτον τον ανθρωπο να κανει κουμαντο στον ΠΑΟ..Χειροτερα και απο την ΑΕΚ θα σας καταντησει..

Δημοσ.

Αλλη μια πολυ σωστη κινηση  απο τεχνικο τιμ-διοικηση. Μπραβο τους που βρηκαν τη χρυση τομη και σπασαν το συμβολαιο με το τρολλ, διορθωνοντας εν μερει την περσυνη ανεκδιηγητη επιλογη τους.

Αρα ψαχνουμε 2ο σεντερ μετα τον Λασμε τωρα. Αλλοι λενε για Ιαν, αλλοι λενε για Μαικ, αλλοι λενε οτι παμε για αλλον ξενο. Για να δουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι πως μεχρι τωρα ολα καλα πανε κι ετσι οπως πρεπει στο θεμα του χτισιματος της ομαδας.

Ελπιζω στην πραξη να ειμαστε ακομη πιο δυνατοι και να τα σαρωσουμε ολα τα επομενα 2 χρονια με 6 τροπαια συνολικα.Με τον καλυτερο παιχτη ολων των εποχων(μετα τον Νικ) στην Ελλαδα και αρχηγο μας ν'ανανεωνει για αλλα 2 χρονια πιστευω οτι δεν εχουμε να φοβηθουμε κανεναν αντιπαλο.

Το μονο που πιστευω οτι λειπει αυτη τη στιγμη απο την ομαδα ειναι: 3 παιχτες. Ενας παιχτης τυπου Καλαθη ή Σαρας στο 1-2.......εναν Νικολας που κακως πιστευω τον αφησαμε αυτον τον παιχτη.........και τελος εναν παιχτη τυπου Πεκοβιτς.

Δημοσ.

Καλα εκαναν,πραγματικα η περσυνι χροναι βγηκε μονο με τον λασμε στο 5.Ο χοντρος ηταν καλη αλλαγη οταν επαιζες με ομαδες σαν τον ικαρο και το περιστερι.Ο σοφοκλη;ς πριν 5 χρονια ηταν αλλος παικτης,πλεον ειναι παλαιμαχος,δεν εχει την δυναμη,καποτε πηγαιν αν 4ατομα πανω του και σκοραρε ,πλεον δεν ..Τα σουβλακια τα γαμησανε ολα

Δημοσ.

Έχει την κατάληξη που του αξίζει. Λίγος σαν παίχτης-επαγγελματίας, ακόμα λιγότερος σαν άνθρωπος.

Δημοσ.

Σαν άνθρωπο που τον ξέρεις;

Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του. Στις πράξεις αναφέρομαι. Τι πιστεύω εγώ απ'τα δρώμενα.

Όταν είχε σοβαρό πρόβλημα, οι αφοι τον έστειλαν σε εξειδικευμένο κέντρο, με όλα πληρωμένα και χωρις διακοπή συμβολαίου (!), ώστε να σώσει την υγεία προπαντώς και φυσικά την καριέρα του που ήταν στην αρχη της ακόμα.

Το ευχαριστώ ήταν να ζητήσει μεγαλύτερο συμβόλαιο λίγο καιρο αργότερα, και να υπογράψει μετα την Μακάμπι σε έναν σύλλογο που τον κορόιδευε όσο κανέναν άλλον ακριβώς για το πρόβλημά του.

Πες θύματα τους Αγγελόπουλους, είναι και αυτη μια όψη μιας και μιλάμε για επαγγελματία που θα κοιτάξει την τσέπη του, εγώ ωστόσο θεωρώ λίγο σαν άτομο τον ίδιο για την συμπεριφορά του. Αχαριστία σε άτομα που σε βοήθησαν όταν είχες πραγματικη ανάγκη, πέραν συμβολαίων.

Εχει φτάσει πάλι υπέρβαρος, ακόμα και για σεντερ.

Δημοσ.

Αυτό νομίζω έχει να κάνει με τον επαγγελματισμό του όμως.

Εν μέρει ναι, ειδικα για την σημερινη του κατάσταση. Πιστεύω όμως ότι δείχνει και πολλά σαν άνθρωπος.

Εδώ ταιριάζει η φράση: Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.

Εγώ έτσι το βλέπω.

• Like 2
Δημοσ.

Στη Μακαμπι πηγε γιατι δεν τον ηθελε ο Ιβκοβιτς στον Οσφπ, για τον Παο δεν ενδιαφερθηκε κανεις αν θα παει ή οχι, δεν νομιζω να υπήρξε καν θεμα απο τον Οσφπ. Για το οτι πήγε στον Παο ενώ ακουγε τρελο κραξιμο απο την κερκιδα τόσα χρόνια είναι θεμα δικό του, μεγαλύτερη η κωλοτουμπα των οπαδων παντως απο οτι η δικη του. 

Γενικότερα για τον χαρακτηρα του ακουω τα καλύτερα και σαφως δεν μπορεί να κριθεί απο τον επαγγελματισμό του και μόνο. 

Δημοσ.

Για όσους δεν θυμούνται: Ο ίδιος αρνούταν να πάει Ελβετία, και είχε κάνει δηλώσεις τότε, έφτασαν σε σημειο να τον απειλείσουν με αποδέσμευση, μόνο τότε και μετα από κάτι βδομάδες που η παραμονη του στην ομάδα ήταν στον αέρα άλλαξε γνώμη και πήγε. 190 κιλά! Αδιανόητο. Υπάρχουν σχετικα ρεπορτάζ, ψάξτε το όσοι θέλετε.

Οι αδερφοι επένδυσαν σε χρήμα (πεταμένα λεφτά για πολλούς μήνες και μηδενικη προσφορά) και χρόνο (μην ξεχνάμε πως το 07-08 δεν υπήρχε σέντερ Σχιορτσιανίτης στον ΟΣΦΠ παρά μόνο στα χαρτια) γιατι πίστευαν σ'αυτον. Και δεν τον άφησαν στην καταστροφή του. Η υπομονή τους μαζί του τον έκαναν "ξανά" παίχτη. Με αποκορύφωμα το Ευρωμπάσκετ του 2009, που μας χάρισε ένα ολόκληρο μετάλλιο στον μικρό τελικό με τους Σλοβένους. Ολοκληρωτικά μεταμορφωμένος προς το καλύτερο.

Το παιδί ίσως να μην αγωνιζόταν ξανα (όχι σε αυτο το επίπεδο σίγουρα) αν κάποιοι δεν φρόντισαν για κείνον. Απλή αλήθεια, δεν χωρα αμφιβολία από κανέναν πιστεύω. Ο Ντούντα θέμα είχε με τον Μπορούση, δεν είχα δει κάτι σχετικό με τον Σόφο. Και πάλι όμως δεν πας να ζητήσεις τα κέρατά σου, χωρις να έχεις κατακτήσει και τίτλους για την ομάδα τόσα χρόνια. Με τον ΟΣΦΠ να αλλάζει και την οικονομική (παρα)λογική των προηγούμενων ετών. Η συνέχεια γνωστή.

Τέσπα, μπορεί να'ναι και υπόδειγμα χαρακτήρα και εγώ να πέφτω έξω. Απ'τις πράξεις του πιστεύω το αντίθετο.

http://www.gazzetta.gr/football/article/521846/na-katharisoyn-spiti-toys

Πάρτε σκούπες και τα λέμε Λεωφόρο  :lol:

Δεν ξανάγινε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...