Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στη Σουπερ Αμπαλιγκα μονο τετοια ερχονται :-)

Ναι μονο λογω της Λιγκας δεν ερχονται (παιζει και αυτο τον ρολο του βεβαια).Οταν δεν εχεις 30χιλ για προκαταβολη για τον παικτη δεν σου φταιει καμια SL και κανενας αλλος παρα μονο το χαλι σου!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Λοιπον τωρα θα συγκρινουμε και τα σημαιακια που ειναι στο κορνερ τα δικα μας εχουν καλυτερο υφασμα...... :-) ααααα....και τα δοκαρια ειναι καλυτερα και το χορταρι καλυτερο και αυτος που το κοβει την εχει μεγαλυτερη απο τον δικο σας.....αφου διαφωνουμε που διαφωνουμε ας διαφωνησουμε για ολα.

Yπεγραψε για αλλα 2 χρονια ο εμβληματικος αρχηγος-συμβολο.

"Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος για την παραμονή μου στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου δεν υπήρχε κάτι άλλο, δεν ήθελα να φύγω από εδώ, γιατί αισθάνομαι όμορφα, καλά και σαν στο σπίτι μου στον Παναθηναϊκό.

Δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για μένα ούτε για μια στιγμή. Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα από την αρχή. Αυτό που όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε τώρα να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με δουλειά, ώστε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο".

• Like 1

Την ψυχή τους σαπίζει, που είναι 100 φορές χειρότερο.

Δεν ξερετε τι να πειτε και το ριχνετε στι ηθικο κομματι ετσι? Βρε βρειτε 20χιλ να παρετε κανεναν παικτη και τα ξαναλεμε που θα πειτε για σαπακια παικτες του ΟΣΦΠ.Φαντασου τι θα λετε απο μεσα σας για τους δικους σας παικτες.Πες του Αλαφουζου να βαλει κανενα ψιλο να παρει κανεναν παικτη,δεν ειναι κακο. 20χιλ δεν εχετε και μιλατε κιολας,οταν δινατε 300-500χιλ αποζημιωσεις λεφτα υπηρχαν,τωρα δεν υπαρχουν 20χιλ.

Μεχρι και ο Καρα σας εφτυσε.Και φυσικο ηταν αφου εχετε τον Αλαφουζο,που οχι δεν δινει 20χιλ για μια προκαταβολη για τον ΒΑΣΙΚΟ ΣΑΣ παικτη (στην θεση του επιθετικου).Κατσε μηπως εχει πει στους πιτσιρικαδες να πληρωνουν και μηνιατικο απο πανω για να ειναι στον ΠΑΟ.Για ολα ειναι ικανος..

Eλα ρε γυρισε ο Καραγκουνης :-D

Ακυρο ο Καραγκουνης.Μαλλον μενει Φουλαμ.Με τι λεφτα ρε παιδες θα ερχοταν πισω?Δεν δινει ουτε για τα νερα στις προπονησεις λεφτα αυτος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...