MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μιλαμε για τον ιδιο μαρινο ετσι?Μαλλον πρεπει να εχασα επισοδεια.Εξελιξιμος?25 χρονων?3 χρονια στον Παναθαικο εχει 0 εξελιξη,παικτης για πολυ μικρες ομαδες της σουπερλιγκα ,μην σου πω και β κατηγορια. Δεν εχεις καταλαβεις πως παει το "σκεπτικο" τους? Αν παιζουν στον ΠΑΟ οι Μαρινοι Πετροπουλοι ερχονται και σου λενε "κακομοιρη που πας με Πετροπουλο, για κανα Παναιγιαλειο καλη ειναι η ομαδουλα σου". Και μολις ο Πετροπουλος-Μαρινος φευγουν ερχονται και σου λενε "ο Πετροπουλος μια χαρα ηταν (για την ομαδουλα που χεις)". Το τελευταιο στην παρενθεση δεν το λενε κατευθειαν, το αφηνουν να ενοηθει ωστε να δειχνουν και λιγο αντικειμενικοι. Θα το πουν μονο αν δεν εχουν κατι αλλο να πουν για να δικαιολογησουν την αποψη οτι δεν πρεπει να διωχνουμε παιχτες επιπεδου Γ εθνικης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Φιλε εγω δεν ειπα κατι τετοιο.Μιλαω προσωπικα γιατι δεν γνωριζω τι λενε και τι κανουν οι αλλοι.Εγω αυτο που λεω ειναι οτι διωχνει παικτες χωρις να κερδισει τιποτα και απο πανω τους αποζημιωνει κιολας..Δεν ειπα οτι ειναι παικταραδες ουτε τιποτα.Απλα ειπα οτι στον ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΟ και ετσι οπως ειναι τωρα εχουν μια θεση στο ροστερ ΑΥΤΟΥ του ΠΑΟ.Σε αλλη περιπτωση δεν θα επρεπε να περνανε ουτε απ'εξω.Απλα δεν καταλαβαινω τον λογο να φυγει ο Πετροπουλος και ο Μαρινος και να τους δωσει και καποια χρηματα ως αποζημιωση και στην θεση τους να ερθει ο Καιπερ και ο Καζιγιαμα με τον Μπαρμπαρουση.Αυτο ειπα και αυτο ειναι το σκεπτικο μου.Ειναι καλυτεροι αυτοι απο τους Πετροπουλο και Μαρινο? Με αυτο το σκεπτικο ειπα,εχω αδικο σε αυτο? Και επισης το να διωχνεις παικτες επιπεδου Γ Εθνικης οπως λες (και συμφωνω) και να τους πληρωνεις αποζημιωνοντας τους και στην θεση αυτων να παιρνεις ΠΑΛΙ παικτες Γ' Εθνικης νομιζω ειναι βλακωδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δεν τους αποζημίωσε φεύγουν επιδει τελείωσε το συμβόλαιο τους. Και που να παίξει ο Μαρίνος δεξί μπακ είναι και εκεί έχουμε Σεϊταρίδη Σπυρόπουλο και οι 2 καλύτεροι του Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Άστο άκυρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 http://www.woop.gr/content/115042/ta%E2%80%A6-skaei-gia-lasme Δε καταλαβαίνω, αν η πρόταση του ΠΑΟ είναι η καλύτερη που έχει ο παίχτης στα χέρια του, προς τι η ανησυχία? Στον ΠΑΟ των 6 Ευρωπαϊκών είναι και στον πρωταθλητή Ελλάδας. Γιατί να θέλει να φύγει εφόσον και τα λεφτά είναι καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Απο διαφορα δημοσιευματα νομιζω οτι προετοιμαζεται κλιμα για τον Λασμε. Μια διαβαζω οτι η γυναικα του που ειναι Ρωσσιδα προσπαθει να τον πιεζει να παει ΤΣΣΚΑ, μια οτι του χουμε κανει σουπερ προταση αλλα αυτος δεν μας απανταει και θα τον σουταρουμε αν δεν απαντησει αμεσα κλπ. Ολο αυτο βγαζει ενα κλιμα που δεν ειναι και τοσο καλο, μαλλον. Μακαρι να ανατραπει αυτη η κατασταση και να παραμεινει στον ΠΑΟ, διοτι ετσι και φυγει μιλαμε για απωλεια που δεν καλυπτεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 http://www.pamesports.gr/247986/ola-deixnoyn-paramonh-lasme Δεν ξέρω πόσο έγκυρο είναι το site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Καλος χρυσος ο Αρτζι αλλα καποιος να του κανει update την κασετα που λεει σε καθε του συνεντευξη καθε δευτερη μερα, γιατι περαν των υπολοιπων πεταει και μαργαριταρια: Υπήρχαν και παιδιά που δεν έδεσαν με την ομάδα όπως ο Κίτσεν, ο Άρμστρονγκ, ο Πάνκο, ο Μπανκς. Αν είχαν γίνει διαφορετικές επιλογές στο ξεκίνημα ή αν είχαν αποχωρήσει νωρίτερα θα είχαμε δει έναν διαφορετικό και καλύτερο Παναθηναϊκό;«Όχι γιατί αν παρατηρήσετε οι ομάδες μου παίζουν καλά μετά τις γιορτές. Από εκείνο το σημείο και μετά βγάζουν αυτό που θέλω να βγάλουν προκειμένου να είναι έτοιμες στα μεγάλα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός ψώνιζε όλα αυτά τα χρόνια από το πάνω ράφι. Όταν ο Σάρας έπαιρνε 3 εκατομμύρια ήταν στα ένα-δυο καλύτερα γκαρντ της Ευρώπη ή ο Πέκοβιτς που ήταν ο καλύτερος ψηλός δεν χρειάζεται να κάνεις σκάουτ. Τώρα αναγκάστηκε ο Παναθηναϊκός να πάει πιο κάτω και να πάρει παίκτες χωρίς ανάλογες εμπειρίες και χωρίς το πρωτοκλασάτο όνομα. Μάλιστα υπήρχε κάποιος που μου είπε ότι δεν αντέχει να χάνει σουτ και να ακούει τη μουρμούρα του κόσμου ή να μπαίνει για τρία λεπτά να βγαίνει να ξαναμπαίνει κ.ο.κ. Είναι αυτό που έχει πει και ο Ζοτς. Μπορώ να σε μάθω να παίζεις μπάσκετ, αλλά όχι να σε μάθω να έχεις καρδιά. Το να παίζεις στον Παναθηναϊκό χρειάζονται και άλλα χαρίσματα...» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Site: http://www.gazzetta.gr/basketball/article/518295/krisimo-48oro-me-lasme">Κρίσιμο 48ωρο με Λάσμε Δεν θα έπρεπε καν να το σκέφτεται να φύγει.Τόσα χρόνια ήταν ένας γυρολόγος των γηπέδων και εδώ βρήκε τον μπασκετικό του παράδεισο,μια ομάδα που έχει προσαρμοστεί πλήρως και έχει κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του,ένας κόσμος που τον λατρεύει,και ένας μήτσος πίσω του που τον έχει κάνει μάγκα. Μπορεί βέβαια να φύγει για το χρηματικό και ίσως να χαθεί και να ξαναγυρίσει στο σημείο που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Aκριβως επειδη ειναι γυρολογος των γηπεδων, ακριβως επειδη ειναι 30-31 (2-3 χρονια εχει μπροστα του ακομη) και δεν εχει βγαλει μια απτο μπασκετ εκτος απο φετος, ακριβως επειδη ξερει οτι σε 3-4 χρονια που θα σταματησει το μπασκετ δε θα τον παιρνουν ουτε για λατζα, βλεπει οτι τωρα ειναι η μοναδικη του ευκαιρια να βγαλει τα προς το ζειν για την υπολοιπη ζωη του και προφανως θα μετρησει πολυ γιαυτον το συμβολαιο (και η διαρκεια) που θα του προσφερουν οι ομαδες. Δεν ειναι Μπατιστ που επαιρνε 5 χρονια απο 1.5μυριο και ανανεωνε με κλειστα ματια κι ας του δινε η καθε Ρεαλ ΠΟΛΛΑ παραπανω απο μας. Ειχε ηδη στους τραπεζικους του λογαριασμους καμια 7-8 μυρια, ηταν δεμενος με ομαδα και κοσμο, σηκωνε τα παντα καθε χρονια, δεν ειχε λογο να σκεφτει τις 500.000 παραπανω που του εδινε η Ρεαλ πχ. Απτην αλλη συμφωνω οτι τον Λασμε φετος τον εχει αναδειξει σε τεραστιο ποσοστο ο ΔΔ, τουλαχιστον επιθετικα. Δε συμφωνω στο οτι αν παει αλλου θα επιστρεψει εκει που ηταν μπασκετικα, διοτι πχ αν παει ΤΣΣΚΑ που ακουγεται, κι εκει υπαρχουν οι αναλογοι γκαρντς που θα παιζουν το παιχνιδι του. Η μαγκια του τρακη σε αυτο το θεμα -συμφωνα με τα δημοσιευματα παντα- ειναι οτι του δινει διορια 48 ωρες δεχινοντας οτι δεν ειναι διατεθιμενος να περιμενει ουτε τον ιδιο ουτε τον μανατζερ του επ'αοριστον. Πρεπει ο μεταγραφικος σχεδιασμος να προχωρησει αμεσα πριν χαθουν οι εναλλακτικες περιπτωσεις αν ο Λασμε φυγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Τι εγινε ο Λασμε δε θελει να υπογραψει στην ομαδα; Ας παει στη ΤΣΣΚΑ να παιζει με το Σασα Καουν,που τον εκανε γιο-γιο στο μεταξυ μας ματς.Θα παιρνει κ ασιστ απο το Παργκο,μια χαρα. Εγινε Ντουαιτ Χαουαρντ μετα τα ματς με τον ΟΣΦΠ, που παιζει με σεντερ πιο κοντο κι απ το Παπαλουκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Εγινε Ντουαιτ Χαουαρντ μετα τα ματς με τον ΟΣΦΠ, που παιζει με σεντερ πιο κοντο κι απ το Παπαλουκα. Sorry αδερφέ μου αλλά αυτό είναι ότι πιο άκυρο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό!! Ο Λάσμε, ο καλύτερος αμυντικός της φετινής Ευρωλίγκας, έγινε καλός μετά τα μάτς με τον ολυμπιακό? Δηλαδή εκεί στην Ευρωλίγκα του δώσανε το βραβείο απο οίκτο? Και σέντερ πιο κοντό από τον Παπαλουκά? Έτσι έχεις στο μυαλό σου το Χαινς? χαχαχα να'σαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δεν αμφισβητω τα αμυντικα προσοντα του Λασμε. Επιθετικα ομως εγινε ηρωας απ τον αρχηγο κ επειδη βελτιωσε το σουτακι απ τα 4 μετρα.Δεν θα μου λειψει επιθετικα,αμυντικα θα μου λειψει. Αλλα ειμαι ΠΑΟ εχω 6 αστερια κ δεν θα καθομαι να παρακαλαω το καθε Λασμε να μεινει. Ενταξει ειναι λιγο υπερβολικο το απο πανω,χαιρομαι που το πηρες σαν αστειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δεν αμφισβητω τα αμυντικα προσοντα του Λασμε. Επιθετικα ομως εγινε ηρωας απ τον αρχηγο κ επειδη βελτιωσε το σουτακι απ τα 4 μετρα.Δεν θα μου λειψει επιθετικα,αμυντικα θα μου λειψει. Αλλα ειμαι ΠΑΟ εχω 6 αστερια κ δεν θα καθομαι να παρακαλαω το καθε Λασμε να μεινει. Ενταξει ειναι λιγο υπερβολικο το απο πανω,χαιρομαι που το πηρες σαν αστειο Το Bold είναι το πιο σωστό. Αν και δε νομίζω να τον παρακάλεσε κανείς από την ομάδα σου. Του έκαναν μια προσφορά, του έδωσαν ένα deadline και περιμένουν. Εμένα τουλάχιστον, μια χαρά μου φαίνεται η "στρατηγική" τους. Τον Λάσμε πάντως δε τον θες για να σου παίζει με πλάτη και να σου παριστάνει το Ντανκαν. Τον θες για να είναι τερματοφύλακας και να μη περνάει ούτε μύγα πίσω. Και αυτή τη δουλειά την κάνει τέλεια, για την ακρίβεια ήταν (επίσημα) ο καλύτερος στην Ευρώπη σε αυτό φέτος. Το επιθετικό κομμάτι φέτος στο 5 υποτίθεται ότι ήταν του χοντρού. Γιαυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι θες ένα σέντερ μαζί με τον Λάσμε που να έχει κάποιες χ κινήσεις κοντά στο καλάθι. Αν φύγει ο Λάσμε θα βγεις στην αγορά όχι για 1 αλλά για 2 5αρια(τρέχα γύρευε δηλαδή). Η ακόμα χειρότερα, θα πας για 1 βασικό 5αρι και από πίσω του το χοντρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Kακα τα ψεματα ο τωρινος ΠΑΟ ΘΕΛΕΙ τον Λασμε. Σιγουρα ομως δεν θα τον παρακαλαμε. 31 ετων ειναι, θα μας στοιχησει γυρω στο μυριο για να μεινει, συνεπως με 1μυριο βρισκουμε κι αλλες λυσεις σε νεοτερες ηλικιες υποθετω, αρκει να μην περιμενουμε τον Γκαμπονεζο μεχρι τον Αυγουστο να μας απαντησει. Εαν επιθυμει να φυγει δεν θα τα βαψουμε μαυρα. Θεωρω ομως, περα απο τα υπολοιπα, οτι καταλαβαινει πως φετος τον απογειωσε ο ΔΔ με το ετσι θελω (πηδα και καρφωσε την back door μου, παιξε το pick 'n' roll μου, κουνησου κλπ). Και η ΤΣΣΚΑ εχει ποιοτικους γκαρντ, ΑΛΛΑ οχι τοσο ομαδικους, οσο ο ΔΔ που πρωτα αναδεικνυει τους συμπαικτες του και μετα τον εαυτο του. Στην ΤΣΣΚΑ τα γκαρντ παιζουν για την παρτη τους κατα κυριο λογο. Ασε που με τη φροντ λαιν που εχει η ΤΣΣΚΑ ο Λασμε θα ειναι δευτεροτριτος σεντερ κι αν δεν προσαρμοστει γρηγορα, θα μεινει αιωνιος τριτος πισω απο Κρστιτς-Καουν. Μυαλο εχει, μεγαλος ειναι, ας επιλεξει οτι θεωρει καλυτερο για τον εαυτο του. Κι αλλοι φυγαν για τα ευρω παλαιοτερα και μετα ψαχνανε το λαθος, τυπου Σισκα, Λακοβιτς (ακομα δεν λεω τον Περπερογλου, αλλα ετοιμος ειναι να μπει στη λιστα ) κλπ. Μιλαμε για παιχτη που εμπιστευθηκε τον ΠΑΟ του περσυνου καλοκαιριου που ολα δειχναν οτι παει προς διαλυση και ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ αν πρεπει να μεινει τωρα που ειμαστε απο νταμπλ και καλη σεζον στην Ευρωλιγκα τηρουμενων των αναλογιων, που εχουμε στρωσει , εχουμε ξανα αυτοματισμους, εχουμε πατηματα, εχουμε ψυχολογια εχουμε εναν εναν βασικο κορμο, και προπαντων φαινεται οτι ο τρακης σχεδιαζει τον ΠΑΟ του αυριο πολυ πιο σοβαρα αποτι περυσι. Ε, αν επελεξε να ρθει στον ΠΑΟ του περυσι και επιλεξει να φυγει στον ΠΑΟ του φετος, χαλαλι του. Για πολλους παιχτες γιναμε πατημα για να απογειωσουν την καριερα τους και να γινουν ονοματα, ουτε ο πρωτος, ουτε ο τελευταιος θα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις