Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχουμε τρελο προεδρα,δεν φευγει ο μαυρος. B) :cool:

Πηγη?

Και μολις διαβασα οτι ανανεωνει ο Γκιστ κατι βεβαια που το περιμεναμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Ωραια η συνεντευξη Ουκιτς, κυριως επειδη δεν εχει καμια σχεση με τη γνωστη ρεπλικα απαντησεων που δινουν οι παικτες σε αναλογες συνεντευξεις.

Επισης ενισχυει την αποψη μου οτι καποια μορφη αυτισμου, την εχει σιγουρα :D

Mεταξυ αλλων:

"Είμαι ο πιο όμορφος, ο πιο έξυπνος, ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Κι εγώ το ξέρω, αλλά δεν έχει σημασία. Δεν είμαι κλειστός χαρακτήρας. Απλά δεν μου αρέσει να βγαίνω, δεν είμαι άνθρωπος της νύχτας, όπου κάθε άτομο βγάζει έναν άλλον πιο τρελό εαυτό. Αρα, είναι δύσκολο να με συναντήσεις σε τέτοια φάση. Είμαι έτσι από 10 ετών και δεν έγινα στην πορεία. Δε διανοείσαι πόσοι έχουν εμφανιστεί να μου πουν ότι πριν με γνωρίσουν πίστευαν ότι είμαι κωλόπαιδο. Δεν ζητώ από κανέναν να του αρέσω με το ζόρι.

"Είναι αλήθεια ότι ξέρεις κάθε κουραστική λεπτομέρεια γύρω από το μπάσκετ» τον ρώτησα (γνωρίζοντας ήδη την απάντηση).

"Ναι!"

Ποια είναι η πιο αχρείαστη πληροφορία που έχει καρφωθεί στο κεφάλι σου εδώ και χρόνια; "Χα, δεν μπορώ να ξεχωρίσω αλλά θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Μία μέρα ήμουν με τον Λάσμε και άλλους συμπαίκτες μας...

Με ρώτησε λοιπόν ο Στεφ πώς γίνεται κι έχω μεσαίο όνομα. Του φάνηκε παράξενο...Του εξήγησα την ιστορία και μετά του είπα: “Εχεις κι εσύ μεσαίο όνομα, έτσι δεν είναι;”. Και μου λέει... “Ελα ρε... Είμαι από την Αφρική. Εχω πάνω από 10 μεσαία ονόματα”. Και του απαντώ: “Σωστά, όπως ο Ντικέμπε Μουτόμπο Μπολόντο, Μουκάμπα, Ζαν Ζακ Γουαματόμπο. Με κοίταξε παράξενα με το στόμα ανοιχτό. “Μη μου πεις ότι ξέρεις όλα τα ονόματα του Μουτόμπο;” μου είπε. “Ε, ναι! Τα ξέρω”. Οτιδήποτε διαβάζω από μικρή ηλικία κολλάει στο μυαλό μου, δεν το ξεχνάω ποτέ. Και ίσως να τα θυμάμαι μέχρι να... τρελαθώ τελείως! Ή μέχρι να γεράσω".

* "Δεν διαβάζω πόρταλ και φόρουμ. Τι να διαβάσω; Αφού ξέρω ότι αυτό που με ξεσκίζει μία μέρα, θα με αποθεώνει την άλλη και θα με ξανασκίζει την επόμενη. Στον 21ο αιώνα, λόγω ίντερνετ, όλοι έχουν άποψη. Με αφήνει αδιάφορο. Ξέρω ποιος είμαι. Γι' αυτό διαβάζω μόνο επίσημα και στατιστικά. Τα στατιστικά, είναι νούμερα, αγνή γνώση. Οχι άποψη".

* "Για τους περισσότερους παίκτες της Ευρωλίγκα δεν χρειάζομαι το σκάουτινγκ. Δεν το έχω ανάγκη. Ξέρω για τους περισσότερους παίκτες τι μπορούν να κάνουν. Για παράδειγμα, αν χρειαστεί να μαρκάρω τον Σπανούλη, δεν χρειάζεται να μου δώσει κάποιος πληροφορίες. Ξέρω καλά τι θα κάνει. Εχω παίξει μαζί του 20 φορές. Αν μαρκάρω τον Γιουλ επί παραδείγματι, ξέρω ότι θα πάει δεξιά μέχρι να χτυπήσει τοίχο, ότι θα επιδιώξει να τρέξει το γήπεδο, ότι θα παίξει με συνέπεια στην άμυνα. Τι άλλο να ξέρω;"

* "Στον Παναθηναϊκό ο κόουτς και οι συνεργάτες του έκαναν τρομερή δουλειά στο σκάουτινγκ. Στο παρελθόν όμως είχα προπονητές που δεν έδιναν πολύ μεγάλη βάση και στην προπόνηση, έρχονταν και μου έλεγαν... “Εϊ Ρόκο... Για πες... Χουέρτας... Τι θα κάνουμε με αυτόν;”. Και τους έλεγα όλες τις λεπτομέρειες. “Αντε πάμε παιδιά. Ακούσατε τι κάνουμε” έλεγε μετά στους παίκτες. Οχι όμως στον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν συνέβη ποτέ".

* "Αυτό που θα σου πω μπορεί να ακουστεί πολύ εγωιστικό, αλλά δεν με απασχολεί καθόλου. Ηξερα βαθιά μέσα μου και το πίστευα όσο δεν φαντάζεσαι ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει τίτλους και να παίξει πολύ καλύτερα, αν εγώ έπαιζα καλύτερα. Κι αυτό φάνηκε στο τέλος. Διότι αυτή η ομάδα σχεδιάστηκε με τέτοιον τρόπο".

* "Είμαι αυτοδίδακτος στη μουσική. Εμαθα μερικά πράγματα από τον πατέρα μου, αλλά δεν έκανα μαθήματα. Παίζω ντραμς από 3-4 ετών. Πολύ καιρό πριν παίξω μπάσκετ. Ξέρω τις νότες, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να καταλάβω τις παρτιτούρες. Στη ροκ μουσική, όμως, έτσι συμβαίνει πάντα. Οι περισσότεροι είναι αυτοδίδακτοι. Είναι μέρος της κουλτούρας"

• Like 3

Γιατι ο ολυμπιακος τι εκανε? :P

Ο ολυμπιακός μόνο το Σπανούλη πήρε έτσι. Τον Περπέρογλου δε τον ήθελε ο Αρτζι. 

Και νομίζω ότι έχασες το point. Εγώ δε κατηγόρησα κανέναν. Αν μπορείς να μου πάρεις Σπανούλη/Χαινς και Παπανικολάου μαγκιά σου. Είπα απλά ότι αν το κάνεις δε δυναμώνεις μόνο εσύ αλλά αποδυναμώνομαι και εγώ. Πράγμα το οποίο για σένα σαν βασικός αντίπαλός μου είναι win/win.

Επισης ενισχυει την αποψη μου οτι καποια μορφη αυτισμου, την εχει σιγουρα :D

Κακιες :-D

Παντως αυτη τη στιγμη στην ομαδα μας,ο δευτερος παιχτης με προσωπικοτητα ειναι ο Ουκιτς,με τα καλα του κ με τα κακα του.

• Like 1

Κακιες :-D

Παντως αυτη τη στιγμη στην ομαδα μας,ο δευτερος παιχτης με προσωπικοτητα ειναι ο Ουκιτς,με τα καλα του κ με τα κακα του.

Εχει προσωπικοτητα, το προβλημα ειναι οτι με το ειδος της προσωπικοτητας του πολλες φορες αδικει ακομα και τον ιδιο του τον εαυτο.

Βασικα στη συνεντευξη του ο Ουκιτς λεει αυτο που λεγαμε απτην αρχη της σεζον οτι προκειται περι παιχτη που δε θα μπει σε καλουπια και θα κανει το δικο του. Και το λεει μονος του. Σταματησα να ακουω τα συστηματα του Πεδουλακη ειπε εμεσως πλην σαφως και ετσι βελτιωθηκα.

Τον σεβομαι γιατι τουλαχιστον το 1/3 του νταμπλ ειναι υποθεση Ουκιτς, πρεπει ομως να προσπαθησει να γινει παιχτης ομαδας. Ηδη εχει κανει ενα μεγαλο βημα με την τρομακτικη αμυνα που επαιξε φετος σε ορισμενα παιχνιδια, πρεπει και στην επιθεση να προσαρμοστει παραπανω στην ομαδα.

Κλειδι για τον ΠΑΟ της επομενης χρονιας ειναι το πως θα συνεργαστει αυτος με τον Παππα, καθως αναμενω λιγοτερο χρονο συμμετοχης στον ΔΔ πλεον, ειδικα αν μεινει και ο Καρι.

• Like 1

Κλειδι για τον ΠΑΟ της επομενης χρονιας ειναι το πως θα συνεργαστει αυτος με τον Παππα, καθως αναμενω λιγοτερο χρονο συμμετοχης στον ΔΔ πλεον, ειδικα αν μεινει και ο Καρι.

Midi ερώτηση. Σου αρέσει η γραμμή "κοντών" που θα έχει ο ΠΑΟ του χρόνου? ΔΔ-Ουκιτς-Καρι-Παππας? ( Μη μου κάνεις σύγκριση με την περσινή, δε σου ζητάω αυτό. Απλά την εκτίμηση σου κατά πόσο μπορεί να δουλέψουν τα συγκεκριμένα guard μαζί.)

O ΔΔ και ο Καρι ειναι οι παιχτες που μπορουν να εχουν combo ρολο και να συνεργαστουν με τους αλλους 2 και μεταξυ τους.

Φοβαμαι μονο το Παππας+Ουκιτς στην ιδια 5δα, αλλα ολα ειναι θεμα δουλειας και προσαρμογης. Συνεπως ο Παππας θα πρεπει να ακολουθησει το παιχνιδι του Ουκιτς για να ταιριαξουν κι εκει ακριβως ειναι η δυσκολια που βλεπω.

Το σημαντικο ειναι οτι η περιφερεια μας αν απαρτιζεται απο τη συγκεκριμενη 4δα ειναι πλεον πληρης και επιτελους ο ΔΔ θα εχει αξιοπιστες ανασες. Περυσι ειχαμε 35 λεπτα ΔΔ + 5λεπτα Μπανκς/Ξανθοπουλο για τα οποια 5 λεπτα τρεμαμε. Στους τελικους ειδαμε ποση διαφορα κανει να ξεκουραζεται ο ΔΔ και να εχεις μεσα εναν παικτη που να διεκπεραιωνει τυπικα τις υποχρεωσεις της θεσης 1-2. τυπου Καρι.

O ΔΔ και ο Καρι ειναι οι παιχτες που μπορουν να εχουν combo ρολο και να συνεργαστουν με τους αλλους 2 και μεταξυ τους.

Φοβαμαι μονο το Παππας+Ουκιτς στην ιδια 5δα, αλλα ολα ειναι θεμα δουλειας και προσαρμογης. Συνεπως ο Παππας θα πρεπει να ακολουθησει το παιχνιδι του Ουκιτς για να ταιριαξουν κι εκει ακριβως ειναι η δυσκολια που βλεπω.

Το σημαντικο ειναι οτι η περιφερεια μας αν απαρτιζεται απο τη συγκεκριμενη 4δα ειναι πλεον πληρης και επιτελους ο ΔΔ θα εχει αξιοπιστες ανασες. Περυσι ειχαμε 35 λεπτα ΔΔ + 5λεπτα Μπανκς/Ξανθοπουλο για τα οποια 5 λεπτα τρεμαμε. Στους τελικους ειδαμε ποση διαφορα κανει να ξεκουραζεται ο ΔΔ και να εχεις μεσα εναν παικτη που να διεκπεραιωνει τυπικα τις υποχρεωσεις της θεσης 1-2. τυπου Καρι.

Ξέρεις τι σκέφτομαι? Φοβάμαι ότι πάλι του χρόνου θα βασιστείς στον 34χρονο πια Διαμαντίδη.

Τον Ούκιτς τον ξέρουμε όλοι, ή θα παίζει καταπληκτική άμυνα ενάντια στην Μπαρτσελονα και θα τελειώνει τον ολυμπιακό με ενέργειες Στιβ Νας, η δε θα ξέρει τι να κάνει και θα τον βρίζει το μισό γήπεδο.

Τον Καρι από την άλλη δε τον έχουμε δει σε μια ολόκληρη σεζόν και δε ξέρω πως θα αντιδράσει στους συνεχόμενους πολύ δυνατούς αγώνες της Ευρωλιγκας. (Είναι και αυτός 33αρης η κάτι τέτοιο)

Και τέλος, δε ξέρουμε επίσης πόσο ομαλή θα είναι η μετάβαση του Παππά από μια μετριοκαλή ομάδα στην Ελλάδα σε μία τοπ ομάδα στην Ευρώπη. Και αυτό νομίζω ότι είναι το πιο tricky σημείο. Από εκεί που ήταν ο mr 30 points/game θα πρέπει πλέον να γίνει αυτό που θέλει ο Αρτζι.

Γενικά, έχω την αίσθηση (και για αυτό ρώτησα και τη γνώμη σου) ότι ίσως χρειαζόσαστε ένα ακόμα ΚΑΛΟ guard. Η σεζόν είναι μεγάλη και πολλά μπορεί να παίξουν. 

O ΔΔ αν το ποδι του ειναι καλα εχει 2 γεματα χρονια μπασκετ μπροστα του. Το απεδειξε φετος με μισο ποδι και 34λεπτα στην πλατη. Συνεπως καλα να κανει να τραβηξει και του χρονου την ομαδα στις πλατες του (εφοσον ανανεωσει). Γιαυτο τον θελουμε, για να βγαζει 25-30 λεπτα ανα αγωνα κι ας ειναι με 0 ποντους. Η συμβολη του στο υπολοιπο παιχνιδι ειναι τεραστια, μονο το μυαλο του μεσα στο παρκε να βαζεις ειναι σημαντικο.

Ο Παππας δε θελω να μου βαζει 30 ποντους ανα παιχνιδι, ουτε καν 10, θελω απλα να γινει παιχτης ομαδας και γιαυτο θα εχει χρονο περιπου ως τον Φλεβαρη. Αν μεχρι τοτε δε τα εχει καταφερει ε οκ χαλαλι, απλα θα ειμαστε 50-50 μπροστα σε μια αποτυχημενη μεταγραφη, που ωστοσο μονο τετοια δεν δειχνει για την ωρα. Τετοιες μεταγραφες Ελληνων νεων, με το αναλογο ρισκο τους, πρεπει να γινονται. Τις εκανε ο Ζοτς εδω και 15 χρονια με τη συνταγη να πιανει, τις εκανε ο ΟΣΦΠ εδω και 3 χρονια και το κολπο επιασε, καιρος ειναι και για μας να επανελθουμε σε αυτα που ξεραμε ως προς το σχεδιασμο, αντι να επενδυουμε σε Μπανκς, Κιτσεν και Ξανθοπουλους.

Ο Ουκιτς σιγουρα θα βαει βρισιδι παλι, γιατι αυτος ο παιχτης ειναι, 5 παιχνιδια δε βλεπεται και με 1 σου σηκωνει τιτλο, αλλα με αυτον πρεπει να πορευτουμε, πρεπει να τον ανεχτουμε, ελπιζοντας απλα στις καλες του και καθοριστικες βραδιες. Δεν υπαρχουν πολλες επιλογες. Ειναι ψιλοπροσαρμοσμενος πια, ειναι με κλειστο συμβολαιο, ειναι με πολλα λεφτα για να σπασει, δεν ειναι εφικτο κι ουτε αξιζει τον κοπο να την ψαξουμε για κατι αλλο.

Ο Καρι ειναι ο παιχτης που θα δινει τις ανασες που δεν εδινε ο Μπανκς, κι αυτο αρκει. Να μπαινει μεσα 10 λεπτα ανα αγωνα να κραταει το παιχνιδι. Κοντρολαρισμενος παιχτης, εξυπνος και ψυχραιμος. Δε θελω τιποτα παραπανω για το ρολο αυτο. Ας μπαινει 10min κι ας βγαινει με 0 index rating. Οσο ειναι μεσα βοηθαει στο ρυθμο, βοηθαει με τις επιλογες του, του εχεις εμπιστοσυνη. Αυτο εδειξε ως τωρα.

Οσον αφορα το να φερουμε αλλον γκαρντ, αυτο συνεπαγεται να διωξουμε τον Καρι. Και εδω υπαρχουν δυο ερωτηματα. 1. Γιατι να τον διωξουμε και 2. Ποιον να φερουμε?

Η περιφερεια αυτη φανταζει εκ πρωτης οψεως για ιδιαιτερα ποιοτικη και αν ο Ουκιτς με τον ΔΔ κοστιζουν πολλα, τοτε ο Καρι με τον Παππα δινουν το value for money στοιχειο, για να πουμε οτι για το μπατζετ μας ειναι οτι καλυτερο μπορουσαμε να εχουμε στις θεσεις 1-2 (συμπεριλαμβανομενου Μπραμος εκει).

• Like 1

Εεεε οχι,εφυγε αυτος ο τεραστιος παικτης?

Μικρος σε ηλικια και ισως εξελιξιμος,δεν εχει καλυτερους ο ΠΑΟ αυτη την στιγμη και οπως δεν εχει και χρηματα για να παρει.Τουλαχιστον τον δινεις που τον δινεις,δωστον και παρε καποια χρηματα εστω..Εστω ελαχιστα.Εχει διωξει ολη την ομαδα τσαμπα και εχει πληρωσει και απο την τσεπη του μαλιστα...

Μικρος σε ηλικια και ισως εξελιξιμος,δεν εχει καλυτερους ο ΠΑΟ αυτη την στιγμη και οπως δεν εχει και χρηματα για να παρει.Τουλαχιστον τον δινεις που τον δινεις,δωστον και παρε καποια χρηματα εστω..Εστω ελαχιστα.Εχει διωξει ολη την ομαδα τσαμπα και εχει πληρωσει και απο την τσεπη του μαλιστα...

Μιλαμε για τον ιδιο μαρινο ετσι?Μαλλον πρεπει να εχασα επισοδεια.Εξελιξιμος?25 χρονων?3 χρονια στον Παναθαικο εχει 0 εξελιξη,παικτης για πολυ μικρες ομαδες της σουπερλιγκα ,μην σου πω και β κατηγορια.

• Like 1

Οταν επρεπε να δωσει λυσεις στον ΠΑΟ εδωσε σε καποια παιχνιδια.Καλυτερους δεν εχει..Μην μου πεις οτι ο Καιπερ ειναι καλυτερος...Γιατι και αυτος για Β κατηγορια ειναι.Απλα ας κερδιζε κατι απο εκεινον..Οχι να ξεπουλησει ολη την ομαδα ετσι και να πληρωνει και απο πανω τα μαλλια της κεφαλης του..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...