dismemberer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Στο θεμα των επεισοδιων ενας εχει πει την πιο σωστη κουβεντα. Την εχει πει δημοσιως, κι ας χαλασε τη ζαχαρενια σε Γιαννακοπουλους κλπ: Κανεις επεισοδια κυριε? Τρως χ προστιμο. Ξανακανεις επεισοδια? Το διπλο προστιμο. Ξανα? Το διπλο του προηγουμενου. Θα δεις πως θα σταματουσαν δια μαγειας τα επεισοδια, χωρις καν να χρειαστει να υπαρχει αστυνομια εντος των γηπεδων... Μ'αρέσει. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Δε παίζεις στην Ισπανία να σε πειράξουν οι μείον βαθμοί, στο πρωτάθλημα των 2 ομάδων παίζεις. Αυτό ναι, θα ήταν μια καλή αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/pao/682836 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Παραγκα ΕΠΟ που πηγες να τον αφησεις αδικα εξω απο την Ευρωπη... Αλλα ετσι και αλλιως περιμενω αυτους που θα πουν οτι ο Μαρινακης εχει παραγκα και με αυτους της UEFA... :P Καλα αυτος ειναι τραγικος.Επισημη ανακοινωση απο την ΠΑΕ και ριχνουν τις ευθυνες στην ΕΠΟ και παλι παρολο που ο φακελος EΞΕΤΑΣΤΗΚΕ και απο την ιδια την επιστροπη της uefa και αυτος εκει "το τυρι κουμπαρε" ο φακελος ειναι πληρης...Καλα τοσο δυσκολο ειναι να βγει και να πει οτι οκ,δεν ειμαστε πληρης γιατι δεν εχουμε λεφτα? Ελεος πια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Αρα πιστευεις οτι το πρωταθλημα,τουλαχιστον για τα 2 χρονια αυτα που μιλας το πηρα λογω αλλων παραγοντων και οχι επειδη ειχα καλυτερη ομαδα (παικτες) απο σενα?Και ναι,πιστευα οτι θα επαιρνες το πρωταθλημα με τους δικους μου παικτες..Εσυ πιστευεις το αντιθετο?Ειλικρινα να μου πεις και οχι ΟΠΑΔΙΚΗ απαντηση.. Με βρισκεις συμφωνο για το σπρωξιμο της διαιτησιας.. Εγω πιστευω οτι θα ειχες παλι 2 πρωταθληματα τα τελευταια 2 χρονια,με πολυ μικροτερη διαφορα βεβαια αλλα θα τα ειχες. Και δεν το παω στη διατησια,που παντα ευνοει τη πιο δυνατη ομαδα(οχι μονο σε υλικο),αλλα στο τροπο που αντιμετωπιζουν ολες οι υπολοιπες ομαδες στο πρωταθημα μια δυνατη διοικτικα ομαδα. Θελουν να τον εχουν φιλο παρα εχθρο. Δηλαδη με το που θα παιξουν μ εσενα το ματς για αυτους ειναι χαμενο,βαζουν τα δευτερα,τι ειχαμε τι χασαμε. Οταν παιξουν μ εμενα που ειμαι ανυπαρκτος διοικητικα αλλα παραμενω μεγαλο ονομα,ερχονται για να παρουν οτι μπορουν.Αν με κερδισουν ειναι ηρωες κ ουτε θα εχουν να αντιμετωπισουν το μενος καποιου δυνατου προεδρου. Απο που ξεκιναει μια δυνατη διοικηση;Απο το χρημα. Εχεις εσοδα απο CL,εχεις γηπεδο με εμπορικους χωρους δηλαδη εσοδα,εχεις κοσμο που πληρωνει διαρκειας κ πανακριβα εισητηρια στη ευρωπη. Πως να σε χτυπησω εγω;Πρεπει να εχω τους παιχτες της Μπαρτσα κ τοτε θα κριθει στους μεταξυ μας αγωνες για τετοια διαφορα ποιοτητας μιλαω με αυτη τη διοικηση που εχω. Αλλα επειδη αυτο δεν προκειτε να γινει,θα παιρνεις το πρωταθλημα για πολλαααααααα χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Από τον φάκελο έλειπαν υπογραφές για το προπονητικό και για την Λεωφόρο. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουμε άδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Οπως και η εγγυητικη πιστευω..Αλλα ακομα αυτος ειναι κολλημενος εκει,οτι η ΕΠΟ φταιει και οτι ο φακελος ειναι πληρης..Αφου δεν ειναι ρε φιλε τι να κανουμε τωρα,παραδεξου το να τελειωνει το θεμα.Θα παει να πεταξει λεφτα τωρα στο cas και θα παρει "πορτα" και απο εκει και μετα θα πει οτι και η ΕΠΟ και η uefa και το κλιμακιο της uefa και το cas ειναι του Μαρινακη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Εγγυητική βρέθηκε. Δεν είχε πρόβλημα με αυτό. Δεν υπήρχε περίπτωση να πει η UEFA, την κατέθεσες εκπρόθεσμα άρα τέλος. Ο Γιάνκοβιτς που πήραμε έχει καμιά σχέση με τον Μπόμπαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Ο Γιάνκοβιτς που πήραμε έχει καμιά σχέση με τον Μπόμπαν; Λεει πως ειναι πατερας του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Εγω πιστευω οτι θα ειχες παλι 2 πρωταθληματα τα τελευταια 2 χρονια,με πολυ μικροτερη διαφορα βεβαια αλλα θα τα ειχες. Και δεν το παω στη διατησια,που παντα ευνοει τη πιο δυνατη ομαδα(οχι μονο σε υλικο),αλλα στο τροπο που αντιμετωπιζουν ολες οι υπολοιπες ομαδες στο πρωταθημα μια δυνατη διοικτικα ομαδα. Θελουν να τον εχουν φιλο παρα εχθρο. Δηλαδη με το που θα παιξουν μ εσενα το ματς για αυτους ειναι χαμενο,βαζουν τα δευτερα,τι ειχαμε τι χασαμε. Οταν παιξουν μ εμενα που ειμαι ανυπαρκτος διοικητικα αλλα παραμενω μεγαλο ονομα,ερχονται για να παρουν οτι μπορουν.Αν με κερδισουν ειναι ηρωες κ ουτε θα εχουν να αντιμετωπισουν το μενος καποιου δυνατου προεδρου. Απο που ξεκιναει μια δυνατη διοικηση;Απο το χρημα. Εχεις εσοδα απο CL,εχεις γηπεδο με εμπορικους χωρους δηλαδη εσοδα,εχεις κοσμο που πληρωνει διαρκειας κ πανακριβα εισητηρια στη ευρωπη. Πως να σε χτυπησω εγω;Πρεπει να εχω τους παιχτες της Μπαρτσα κ τοτε θα κριθει στους μεταξυ μας αγωνες για τετοια διαφορα ποιοτητας μιλαω με αυτη τη διοικηση που εχω. Αλλα επειδη αυτο δεν προκειτε να γινει,θα παιρνεις το πρωταθλημα για πολλαααααααα χρονια. Φιλε κοιτα να δεις,μιλησες για τα 2 χρονια τα τελευταια..Αν ειχες τους παικτες μου θα επαιρνες και το πρωταθλημα.Με αυτα που μου λες ειναι σαν να μου λες οτι εχεις καλυτερη ομαδα απο μενα..Ε δεν εχεις,οταν ειχες πηρες πρωταθλημα.. Επιπλεον,για αυτο που λες για τις αλλες ομαδες,συμφωνω και θα σου πω τον λογο παρακατω.Το οτι εχασες το πρωταθλημα 35+ βαθμους τα λεει ολα,δεν φταιει ουτε η διαιτησια γιαυτο ουτε και οι υπολοιπες ομαδες απλα η ανυπαρξια η δικια σου..Τωρα για το αλλο θεμα,αν εχεις παιξει μπαλα εστω και σε ερασιτεχνικο θα εχεις καταλαβει οτι αυτο που λες γινεται με ολες τις ομαδες του κοσμου εκτος απο την Αγγλια που ειναι αλλη νοοτροπια και αλλο το επιπεδο.Οταν μια μικρη ομαδα αντιμετωπιζει ας πουμε τον Ολυμπιακο σημερα,λεει οτι κοιτα,να βγουμε να παιξουμε και οτι κατσει,παμε να παιξουμε για να το ευχαριστηθουμε παρα να χτυπησεις το παιχνιδι.Σε αντιθεση με αυτο που θα κανουν οταν παιξουν μαζι σου..Θα πουν ειναι ευκαιρια ετσι οπως ειναι ο ΠΑΟ τωρα να χτυπησουμε το παιχνιδι,γιατι αλλα χρονια που ηταν πιο δυνατος δεν γινοταν αυτο,οπως και με την ΑΕΚ.Φετος ηταν η ευκαιρια των ομαδων να χτυπησουν αυτες τις ομαδες (ΠΑΟ,ΑΕΚ) ακριβως για τον λογο αυτο,επειδη ειναι ανυπαρκτοι.Εγω για παραδειγμα οταν επαιζα ερασιτεχνικο ειχαμε στον ομιλο μας τον Εθνικο.Οταν παιζαμε πηγαιναμε με το "παμε για οτι κατσει,αν μας βγει το παιχνιδι καλως,αλλιως το εχουμε χαμενο ετσι και αλλιως.εξαλλου και να χασουμε δεν εγινε τπτ,χαμενο ηταν το παιχνιδι αυτο απο την αρχη της χρονιας).Καταλαβαινεις πως το λεω? Πριν 3-4 χρονια που ο ΠΑΟ ΑΕΚ ΟΣΦΠ ηταν στα καλα τους και οι 3 μεγαλες ομαδες,ομαδα που ανεβαινε αυτη την χρονια απο την Β' ξεκινουσε το πρωταθλημα με -18 βαθμους απο αυτες τις 3 ομαδες,αν προκυψει κατι και παρεις απο σποντα κανενα βαθμο απο αυτους ειναι επιτυχια.Ετσι ξεκινουσαν τον σχεδιασμο,αυτο που λενε παμε να παρουμε ολα τα παιχνιδια και τετοια ειναι μαλακιες του αερα.Και με την Μπαρτσελονα να παιξεις και με την Ρεαλ και την Μπαγερν σε εναν ομιλο στο CL το ιδιο θα πουν,παμε να παρουμε και τα 3 παιχνιδια...Οποτε ειναι λογικο τωρα που ο ΠΑΟ ειναι πτωμα να τον χτυπησουν ολες οι ομαδες,αλλες για το γοητρο (οπως και στο μπασκετ που κερδισε με 0-3 τον δις πρωταθλητη ευρωπης) ειτε για την ιστορια ειτε για τους εξτρα βαθμους που δεν θα επαιρναν αλλες χρονιες..Παραδειγμα η ιστορια εγραψε οτι η Βεροια κερδισε 3-0 τον ΠΑΟ,δεν εγγραψε οτι η Βεροια κερδισε 3-0 τον Πεθαμενο ΠΑΟ..Καταλαβαινεις πως το λεω ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Τωρα δηλαδη εσυ πιστευεις οτι η διαφορα +35 φετος αντικατοπτριζει τη πραγματικοτητα; Το ειδαμε κ στα μεταξυ μας ματς αυτο. Εχεις δυνατη διοικηση πηρες το ελληνικο πρωταθλημα. Αυτη ειναι η γνωμη μου για το ελληνικο πρωταθλημα χρονια τωρα. Ολες οι ομαδες(ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ,ΠΑΟ) στο ιδιο καζανι βραζουνε. Απλα διαφωνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 φίλε Superpie καλά τα λες (λύσε μου μια απορία τον διαιτητή που του κάψανε τον φούρνο στην Καλαμάτα τον θυμάσαι?τι έγινε τότε δεν σας άρεσε η απόφαση ε..και τα υπόλοιπα είναι λογική συνέχεια - κάτι ανάλογο με φέτος που δεν άφησαν κάποιοι την ομάδα σου να τελειώσει το παιχνίδι για να λέτε ότι διακόπηκε δεν χάσατε) φέτος είχες καλύτερη ομάδα όχι πάντα και έχετε πάρει πολλά που δεν δικαιούστε.Πάντως αυτή η ξεφτίλα του προέδρου σου να τα θέλει όλα!!! με το ζόρι κάπου δεν λέει ( εκτός και αν θέλεις να παίζεις μόνο σου) tool1983 δεν κρίνεται το πρωτάθλημα από 1 ματς το θέμα δεν είναι να παίζεις καλά με τον γαύρο μόνο , η ομάδα στα μικρά παιχνίδια δεν βλεπόταν είχε σοβαρά προβλήματα στην δημιουργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Θα προσφυγει στο CAS λεει ο Αλαφουζος..Δεν κραταει λεω εγω τα λεφτα για κανεναν παικτη? Και εκτος απο αυτο,θελει να παει και κοντρα στην Uefa αμφισβητωντας την? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ^Και ο ΠΑΣ Γιαννενα θα ακολουθησει την τακτικη του Παναθηναικου με προσφυγη στο CAS. Προσωπικα πιστευω οτι η αποφαση για τον Παναθηναικο ηταν σωστη και δεν καταλαβαινω τις τακτικες του Αλαφουζου. Τι θελει να μας δειξει? Οτι ειναι προεδραρα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ^Και ο ΠΑΣ Γιαννενα θα ακολουθησει την τακτικη του Παναθηναικου με προσφυγη στο CAS. Προσωπικα πιστευω οτι η αποφαση για τον Παναθηναικο ηταν σωστη και δεν καταλαβαινω τις τακτικες του Αλαφουζου. Τι θελει να μας δειξει? Οτι ειναι προεδραρα? Να πουλησει κανα διαρκειας προσπαθει, να τσιμπησει κανα τηλεοπτικο, την παρτη του κοιταει να σωσει. Αυτο που δεν του ειπαν ομως, ειναι πως στην ΟΥΕΦΑ δεν λογιζουν την ομαδα του ως κατι σημαντικοτερο απο την Μολντε, συνεπως το πολυ πολυ εκει στην ΟΥΕΦΑ να αναρωτιουνται "τι ειναι καραφλο και μας κανει αερα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Οχι,οτι εχει προβλημα στον εγκεφαλο..Και κατι ακομα,βγηκε και αφησε αιχμες οτι φταιει η ΕΠΟ για την αποφαση της uefa,ενω το αρμοδιο κλιμακιο της ΕΛΕΓΞΕ τον φακελο και δεν εμεινε μονο στην εισηγηση της πρωτοβαθμιας για μη αδειοδοτηση..Και απο την στιγμη που βγαινει επισημα με ανακοινωση της ΠΑΕ και λεει αυτο που λεει,εχει τα αρχ@@α να δημοσιοποιησει τον φακελο να δουμε ποσο "πληρης" ειναι? Αφου ειναι πληρης οπως λεει και η ΕΠΟ φταιει για ολα,γιατι δεν τον δημοσιοποιει? Να σου πω εγω? γιατι θα τον παρουν στο κυνηγι ολοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις