Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται και προς τα έξω ότι η ΚΑΕ δεν ψήνεται ιδιαίτερα να τον  ανανεώσει έχει γίνει κουβέντα με όλους τους άλλους που λήγουν τα συμβόλαιά τους εκτός από τον λιθουανό. Προσωπικά τον θέλω και την νέα χρόνια καλός ρολιστας έδωσε λύσεις και στο 4 όποτε χρειάστηκε.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

προσωπικα δεν με χαλαει καθολου, εχουμε μπραβος

Αν έχεις μπράβους που απειλούν διαιτητές, τι να τους κάνεις τους παίκτες; B)

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα, α, καλα, το ξενυχτι απ το nba re :lol:

βασικα ηταν μια μειξη μαλλον του μπραμος κ του νταβος απ' το got :D

Δημοσ.

Πάμε σφαίρα για του χρόνου και όλα δικά μας !!!

πολύ καλή μεταγραφή ο παίχτης έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία .

1 Ψιλό καλό θέλουμε γιατί ο χοντρός είναι πτώμα και οκ μετά.

Δημοσ.

Έλα παραδέξου το, εσύ το έγραψες  :-D

Να πω την άποψη μου για τον Παππά, ή θα γίνω το γαυράκι του 3-0 που ζηλεύει?

Xαχαχα την εχω πει πρωτος κ δεν ειμαι γαυρος που ζηλευει.Τωρα του δινεται η ευκαιρια να παιξει σε μια μεγαλη ομαδα,μακαρι να τα καταφερει.

Ο Μασιουλης ειναι αρκετα καλος παιχτης,πολυ δυνατος στην αμυνα,βοηθαει στα ριμπαουντ αλλα στην επιθεση περα απ το τριποντο δε νομιζω πως εχει κατι αλλο να προσφερει.Τωρα θα μου πεις εσυ θα τον εδιωχνες;Οχι :P .

Στη θεση 5 ο Σοφο ελπιζω να φυγει και να ερθει ο Τομιτς :D ή εστω ενας να μπορει να παιξει πικ ν ρολ,ειναι κριμα να εχεις το καλυτερο παιχτη στην ευρωπη σε δημιουργια κ να μην εχεις δευτερο ψηλο,εκτος του Λασμε να μπορει να παιξει σ αυτο το στυλ.

• Like 1
Δημοσ.

@firewalker για σενα

-Γιατί οι Ολυμπιακοί στο μπάσκετ, τρώνε φέτος μόνο παγωτά ξυλάκια;
-Γιατί τα κυπελάκια τα πήραν οι Παναθηναϊκοί!

Δημοσ.

-Γιατί οι Ολυμπιακοί στο μπάσκετ, τρώνε φέτος μόνο παγωτά ξυλάκια;

-Γιατί τα κυπελάκια τα πήραν οι Παναθηναϊκοί!

Καταλαβαίνω τη χαρά του φίλαθλου του ΠΑΟ, καταλαβαίνω τον firewalker που δίνει ρέστα(και έχει και το χαβαλέ του) και καταλαβαίνω την όποια καζούρα.. Αλλά μεταξύ μας τώρα.. Η συγκεκριμένη φράση δεν είναι λίγο για μικρά παιδάκια δεδομένου ότι ο άλλος πήρε το μεγάλο κύπελλο? 

Δημοσ.

Καταλαβαίνω τη χαρά του φίλαθλου του ΠΑΟ, καταλαβαίνω τον firewalker που δίνει ρέστα(και έχει και το χαβαλέ του) και καταλαβαίνω την όποια καζούρα.. Αλλά μεταξύ μας τώρα.. Η συγκεκριμένη φράση δεν είναι λίγο για μικρά παιδάκια δεδομένου ότι ο άλλος πήρε το μεγάλο κύπελλο? 

Ναι βρε συ πλακα κανουμε, μπορεις να το πεις και καζουρα. Προσωπικα χαρηκα που το πηρε ο γαυρος πρωτον γιατι ειναι ελληνικη ομαδα και μου την δινουν κατι Ισπανοι, Ρωσοι και κατα δευτερον γιατι δεν ξεφυγε η Ρεαλ στα τροπαια.

Δημοσ.

Ναι βρε συ πλακα κανουμε, μπορεις να το πεις και καζουρα. Προσωπικα χαρηκα που το πηρε ο γαυρος πρωτον γιατι ειναι ελληνικη ομαδα και μου την δινουν κατι Ισπανοι, Ρωσοι και κατα δευτερον γιατι δεν ξεφυγε η Ρεαλ στα τροπαια.

Εννοείται ρε, φυσικά το βλέπω σαν πλάκα. Αυτό έλλειπε. Απλά το συγκεκριμένο μου φάνηκε λίγο άκυρο, αυτό είναι όλο  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται ρε, φυσικά το βλέπω σαν πλάκα. Αυτό έλλειπε. Απλά το συγκεκριμένο μου φάνηκε λίγο άκυρο, αυτό είναι όλο  :-)

Σκούπα, σκούπα

3-0

Καλύτερα τώρα; :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...