Superpie Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Με τι λεφτα ρε παιδια? Ή μαιμου δημοσιευματα ειναι, ή λεφτα υπαρχουν και τα τρωει ο Αλαφουζος...
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ναι είναι απίθανο να έρθει ένας παίχτης με 2 συνεχόμενες πολύ κακές σεζόν και πολους τραυματισμούς Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Millennium Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ο Καρύδας στο blog του έγραψε προχθές οτι δύσκολα θα μείνει ο σόφο.
gamanos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Με 600.000 δύσκολο να μείνει ΑΛΛΑ ενδέχεται να τον κρατήσουν με μείωση αποδοχών
firewalker Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Επαφή με Ντιαρά! Εντάξει αν γίνει κ αυτό μιλάμε για εξαιρετική μεταγραφή! Δεν είναι λογική κίνηση αυτή. Μούφα μεγάλη πρέπει να είναι. 1
dismemberer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ο Καρύδας στο blog του έγραψε προχθές οτι δύσκολα θα μείνει ο σόφο. Αν φύγει ο χοντρός θα πάτε σε κάτι τέτοιο Ουκιτς-Διαμαντιδης-Καρι-Παππας(?) Μασιουλις-Μπραμος-Γιανκοβιτς(?) Γκιστ-Μεταγραφή Λάσμε-Μεταγραφή Τα σενάρια που προκύπτουν είναι 3. Έχετε ήδη 5 "ξένους" οπότε μπορείτε να πάρετε έναν ακόμα.Οπότε : 1 - Παίρνετε Ελληνα στο 4 (Φώτσης η πιο προσιτή λύση, Καιμακόγλου θα ήταν τούμπανο για αυτή την ομάδα αλλά δε γίνεται) και ξένο στο 5. 2 - Παίρνετε ξένο στο 4 και Ελληνα στο 5 ( Εδώ, εκτός του ότι κανείς τους δε μου γεμίζει το μάτι, είναι και πανάκριβοι - Μπουρούσης,Βουγιούκας- ) 3 - Να διώξετε και έναν ακόμα ξένο εκτός του Γκουιν. Πάντως θα χρειαστείτε και έναν πέμπτο ψηλό. Ο χοντρός με τα μισά λεφτά από αυτά που παίρνει τώρα θα ήταν ταμάμ νομίζω. Ο Τσαρτσαρής θα ήταν επίσης μια ιδανική λύση.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Αν φύγει ο χοντρός θα πάτε σε κάτι τέτοιο Ουκιτς-Διαμαντιδης-Καρι-Παππας(?) Μασιουλις-Μπραμος-Γιανκοβιτς(?) Γκιστ-Μεταγραφή Λάσμε-Μεταγραφή Τα σενάρια που προκύπτουν είναι 3. Έχετε ήδη 5 "ξένους" οπότε μπορείτε να πάρετε έναν ακόμα.Οπότε : 1 - Παίρνετε Ελληνα στο 4 (Φώτσης η πιο προσιτή λύση, Καιμακόγλου θα ήταν τούμπανο για αυτή την ομάδα αλλά δε γίνεται) και ξένο στο 5. 2 - Παίρνετε ξένο στο 4 και Ελληνα στο 5 ( Εδώ, εκτός του ότι κανείς τους δε μου γεμίζει το μάτι, είναι και πανάκριβοι - Μπουρούσης,Βουγιούκας- ) 3 - Να διώξετε και έναν ακόμα ξένο εκτός του Γκουιν. Πάντως θα χρειαστείτε και έναν πέμπτο ψηλό. Ο χοντρός με τα μισά λεφτά από αυτά που παίρνει τώρα θα ήταν ταμάμ νομίζω. Ο Τσαρτσαρής θα ήταν επίσης μια ιδανική λύση. Παππας -γιανκοβιτς νεα προσωπα,παιρνεις κια φωτση ,διωχνεις χοντρο και παιρνεις ενα καλο 5αρι,και την νεα χρονια το σηκωνεις για πλακα.
dismemberer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Παππας -γιανκοβιτς νεα προσωπα,παιρνεις κια φωτση ,διωχνεις χοντρο και παιρνεις ενα καλο 5αρι,και την νεα χρονια το σηκωνεις για πλακα. Καλό 5άρι του εκατομμυρίου εννοείς? Δε ξέρω κατά πόσο γίνεται ρε συ.. Τα λεφτά του χοντρού πάνε στους πιτσιρικάδες, τα λεφτά ΔΔ-Γκουιν+Τσαρτσαρη πάνε στον Φώτση και τα υπόλοιπα θα είναι απλά αύξηση του μπάτζετ. Ξεχνάω κάτι?
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ρε σεις, 800 χιλ παιρνει ο ουκιτς λεει, γιατι δεν τον σουτερνουμε να μαζεψουμε λεφτα να παρουμε κανενα ψηλο τυπου ντεϊβις να βαζει κ καλαθακια; δεν νομιζω να προσφερε για 800 χιλ ο ουκιτς περσυ, ελεος, μονο στον τελικο κυπελλου με το γαυρο επαιξε, στα υπολοιπα πολυ καντηλι ακουσε κοντα 7 κατοσταρικα εδω λεει ο γαυρος στον χαϊνς, να τους δωσουμε ουκιτς που κανει 8 να τον παρουμε;
Millennium Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Έχει κλειστό νομίζω και είναι ικανοποιημένοι μάλλον μαζί του...
SlimData Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Πάτρικ τον αδικείς πάρα πολύ. Ήταν από τους βασικότερους συντελεστές του νταμπλ. (fire, σκούπα ρεεεεεεεεεεε) Και βασικά, νομίζω είναι και ο μόνος παίκτης σε αυτό το ρόστερ που μπορεί να παίξει ένας με έναν και να διεισδύσει.
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 εμενα δεν μ αρεσει ρε παιδια, λιγα πραγματα μες στην σεζον, δεν μου φτανει μια διεισδυση αν κ οποτε
Millennium Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Το αγκάθι είναι τα χρήματα που παίρνει και οτι παίζει όπωτε θυμάται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις