LRoi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Που ήταν ρε παιδιά ο Θανάσης, όταν οι Αγγελόπουλοι σηκώναν το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέτραγε πόσες έχει και πάντα έκανε λάθος ρε συ, είναι πολλά τα ευρωπαικά.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Πάντως σίγουρα δεν κρυβοτανε πίσω απο κουρτίνες. Νομίζω πως ήταν στην Adidas για να εγκρίνει το σχέδιο της μπλουζας με τα πολλλλαααααα πρωταθλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέτραγε πόσες έχει και πάντα έκανε λάθος ρε συ, είναι πολλά τα ευρωπαικά.. Να μετράει δυο συνεχόμενες δεν έμαθε ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Που ήταν ρε παιδιά ο Θανάσης, όταν οι Αγγελόπουλοι σηκώναν το δεύτερο σερί ευρωπαϊκό; Αγοραζε σκουπες και...καλως τα 0-3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Σκούπα, σκούπα!!! 3-0!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Site: http://aneksartitoi-panathinaikoi.gr/index.php/basket/item/10619-paketo-jankovic-pappa-paramonh-diamantidh-anakoinwsh-fwtsh">Πακέτο Γιάνκοβιτς Παππάς, παραμονή Διαμαντίδη, ανακοίνωση Φώτση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Θα ταν παντως καλο να περιοριζονταν στην καζουρα και οι δυο πλευρες. Αυτα τα που σαι θαναση που θα σαι παναγιωτη να ταν μονο οσα ακουγαμε κ βλεπαμε! Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέτραγε πόσες έχει και πάντα έκανε λάθος ρε συ, είναι πολλά τα ευρωπαικά.. Το repeat δεν θα το κανεις ποτε.Θα εχεις να λες οτι εχω τοσα Ευρωπαικα αλλα ποτε δεν εκανα το repeat..Οπως λετε και στο ποδοσφαιρο οτι εχετε 40 κουπες αλλα το απολυτο στο Πρωταθλημα το εχουμε μονο εμεις και ας εχετε 20 κουπες περισσοτερες...Ετσι και εμεις,μπορει να εχετε 6 Ευρωπαικα αλλα 2 συνεχομενα οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Το repeat δεν θα το κανεις ποτε.Θα εχεις να λες οτι εχω τοσα Ευρωπαικα αλλα ποτε δεν εκανα το repeat..Οπως λετε και στο ποδοσφαιρο οτι εχετε 40 κουπες αλλα το απολυτο στο Πρωταθλημα το εχουμε μονο εμεις και ας εχετε 20 κουπες περισσοτερες...Ετσι και εμεις,μπορει να εχετε 6 Ευρωπαικα αλλα 2 συνεχομενα οχι... Μπλα μπλα μπλα, μπλα, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα και αααμπλαμπλα μπλα μπλιμ μπλομ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ακριβως..Μπλα μπλα μπλα...Πονεσε πολυ το repeat παιδες...Παρα πολυ.. Οταν τα καταφερεις και εσυ τα ξαναλεμε..Κατσε γιατι μπορει του χρονου να το παρω και τριτη φορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Φαίνεται ποιος πόνεσε πιο πολύ πάντως και πολύ καθαρά μάλιστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Περα απο αυτο,τι λεει ρε παιδια? Αφηνει αιχμες ο Αλαφουζος και λεει οτι αν δεν αδειοδοτηθει ο ΠΑΟ και απο την uefa θα προσφηγει στο CAS και θα θεσει θεμα Σαρρη στην ΕΠΟ.Τι ακριβως θελει να μας πει? Οτι αν η αδειοδοτηση παρθει κανονικα ολα θα ειναι μελι γαλα με τον φακελο του ΠΑΟ και αν δεν δοθει αδεια θα ειναι στημενο ακομα και απο την Uefa μεσω της ΕΠΟ και του Μαρινακη ετσι? Φαίνεται ποιος πόνεσε πιο πολύ πάντως και πολύ καθαρά μάλιστα. Παραδεχτηκαμε οτι δικαια πηρατε το Πρωταθλημα,δεν εμφανιστηκαμε οπως επρεπε και πολυ κατωτεροι των περιστεσεων..Υπαρχει απογοητευση και λογικο ειναι.Δικαια το πηρατε και δεν ειπα εγω το αντιθετο.Και εγω τις 2 Ευρωλιγκες της πηρα δικαια και εκανα το repeat κατι που εσυ δεν εχεις κανει.Δεν ειπα κατι διαφορετικο.Πηρες δικαια το πρωταθλημα και μπραβο σου,πηρα δικαια 2 Ευρωλιγκες συνεχομενες και μπραβο μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ρε σουπερπαι, σου μίλησε κανένας? Όχι ότι χρειάζεσαι την άδεια μου για να γράψεις αλλά ξαναρωτάω, σου μίλησε κανένας? Με πείραξε εμένα το ριπιτ σου επειδή πετάχτηκες χωρίς να σου μιλήσει κανένας και δεν πήρες την απάντηση που ήθελες? Ρε τι είν' τούτο ρε. Δεν μπορούμε να κάνουμε την πλάκα μας με κάποιον, πρέπει να πεταχτεί κι ο άλλος να "μας την πει". Ου ρε. Να μετράει δυο συνεχόμενες δεν έμαθε ποτέ... Να προσθέσω καθώς δεν ήμουν καλώς ενημερωμένος και με διόρθωσε ο midi, όντως επιβεβαιώνω πως έψαχνε σκούπα ο θανάσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Και εγω σε πλακα αναφερομουν..Δεν θα παρω αδεια να σου την πω ουτε εσενα ουτε σε κανεναν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις