dismemberer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δεν υπάρχει μια στο μύριο να αναγκάστηκε ο μήτσος από κάποιον να παίξει, προφανώς και ήταν επιλογή του το να παίζει αλλά και το πόσο θα παίζει. Μην το φορτώσουμε στον πεδουλάκη τώρα αυτό Κάτσε ρε συ, για να καταλάβω. Οι γιατροί είχαν πει ότι θα έπρεπε να κάτσει έξω 2 μήνες, ο ΔΔ είπε ότι οκ την παλεύει, και τον άφησαν να παίξει? Αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Λογικα οι 2 μηνες ηταν για πληρη αποθεραπεια ωστε να επανελθει πληρως. Ο Αρτζι πιθανως επελεξε να τον εχει ολη τη σεζον με πιο αδυναμα / ενολχησεις στα ποδια (στο ποδι) υποθετω. Και η αληθεια ειναι οτι ο Μητσος φετος ειχε φανερα αδυναμα ποδια σε σχεση με τις αλλες χρονιες (εξηγησα παραπανω). Θυμαμαι επισης κατι σκηνικα με την Μπαρτσελονα οπου στις αμυνες ηταν τοσο κουρασμενος που στεκοταν στα γονατα του μεχρι να κατεβασουν την μπαλα, μετα εβγαινε αλλαγη. Μπορει κι αυτο να ειναι μερος της ολης φασης που ειπε ο Αρτζι χθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Φανταζομαι καταλαβαινεις πως και τον Αλβερτη να βαζει μεσα σε ολα τα παιχνιδια θα βγαλει 1-2 εξαιρετικα παιχνιδια Ευρωλιγκας/τελικους.Κοιτα, επειδη ολοι ειδαμε πως τελειωσε - αγωνιστικα -ο Φραγκι, ο Κωστας τελειωσε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Κάτσε ρε συ, για να καταλάβω. Οι γιατροί είχαν πει ότι θα έπρεπε να κάτσει έξω 2 μήνες, ο ΔΔ είπε ότι οκ την παλεύει, και τον άφησαν να παίξει? Αυτό? Εεε, όχι ακριβώς. Όχι, "τον άφησαν". Είμαι 100% σίγουρος πως ήταν δική του απόφαση. Αυτός ο διαμαντίδης στα 32-33 του, ο διαλεχτός του ζοτς, είναι δυνατόν να μην παίρνει τις τελικές αποφάσεις σε τέτοια θέματα? Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν προπονητή, και το εννοώ κανέναν, που θα είχε τη δυνατότητα να πάρει τέτοιες αποφάσεις για τον μήτσο στα αποδυτήρια του παναθηναικού. Ούτε μεσίνα, ούτε ιβκοβιτς, κανένας. Πολύ δε περισσότερο ο μποχού. Δεν μιλάω για σύστημα έτσι? Μήτσο παίξε το 4, όχι θα παίξω ρόμβο +1 διά 5... Κάτι αντίστοιχο, τηρουμένων των μεγεθών είχε πει πολύ απλά πρόσφατα ο κόμπι. Δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια του αλλά το ρεζουμέ ήταν, "εγώ θα πω πότε θα παίζω και πότε θα κάθομαι στον πάγκο" Οκ, ο μήτσος είναι σίγουρα πολύ ταπεινός για να φτάσει ως εκεί αλλά σε μια περίπτωση όπου η ομάδα δεν έχει άλλον άσσο και αυτός θεωρεί πως μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα του, σίγουρα είναι δική του απόφαση το να συνεχίσει να αγωνίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δεν υπαρχει προπονητης που θα αποφασισει για καποιον παικτη οταν αυτος εχει προβλημα τραυματισμου.Εδω δεν μπορει να αποφασισει ο γιατρος ο ιδιος.Αν πονας,ακομα και ο γιατρος να σου πει οτι εισαι οκ,αν εσυ πεις οτι πονας δεν μπορει κανεις να σου πει τιποτα.Εγω πιστευω οτι υπηρχε απο τους γιατρους το "κοιτα,δεν ειναι οτι δεν πρεπει να το παταει καθολου το ποδι αλλα ουτε οτι μπορει να παιξει ανετα.Τωρα αν μπορει ο ιδιος και αντεχει να παιξει οκ,δεν υπαρχει και τοσο σοβαρο προβλημα" Και ετσι ο ΔΔ επελξε και ενιωθε οτι μπορει να παιξει και το εκανε σε συννενοηση με τον προπονητη του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 In other news http://www.woop.gr/content/114212/gkouin-elpizo-na-epistrepso-kapoia-mera Λογικό μου φαίνεται να φύγει ο συγκεκριμένος, δε βγαίνουν τα κουκιά αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Να δω τι θα πει ο τράκης στη στέψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 3-0! Σκούπα χαλαρά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Αναλυτικά η δήλωση του Θανάση Γιαννακόπουλου για τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο: «Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζητούσε και τραγουδούσε “Που σαι Θανάση; Που σαι Θανάση;”. Εγώ του απαντάω σήμερα και του λέω ότι είμαι εδώ με την οικογένειά μου, όλους τους Γιαννακόπουλους και σας δίνω μία υπόσχεση. Ευκαιρία είναι να δώσω μία υπόσχεση εγώ και όλη η οικογένεια μου. Ο Παναθηναϊκός θα είναι για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια. Ο Παναγιώτης που θα είναι;» Αυγουλοματη, τα μισα να μου λεγε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Αναλυτικά η δήλωση του Θανάση Γιαννακόπουλου για τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο: «Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζητούσε και τραγουδούσε “Που σαι Θανάση; Που σαι Θανάση;”. Εγώ του απαντάω σήμερα και του λέω ότι είμαι εδώ με την οικογένειά μου, όλους τους Γιαννακόπουλους και σας δίνω μία υπόσχεση. Ευκαιρία είναι να δώσω μία υπόσχεση εγώ και όλη η οικογένεια μου. Ο Παναθηναϊκός θα είναι για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια. Ο Παναγιώτης που θα είναι;» Αυγουλοματη, τα μισα να μου λεγε... ωωωωωωωωωωω τι του πεεεεε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Αναλυτικά η δήλωση του Θανάση Γιαννακόπουλου για τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο: «Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζητούσε και τραγουδούσε “Που σαι Θανάση; Που σαι Θανάση;”. Εγώ του απαντάω σήμερα και του λέω ότι είμαι εδώ με την οικογένειά μου, όλους τους Γιαννακόπουλους και σας δίνω μία υπόσχεση. Ευκαιρία είναι να δώσω μία υπόσχεση εγώ και όλη η οικογένεια μου. Ο Παναθηναϊκός θα είναι για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια. Ο Παναγιώτης που θα είναι;» Αυγουλοματη, τα μισα να μου λεγε... ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Αυτοί που ψάχναν Πέρσι τον Θανάση Φέτος τους μπήκε Σκούπα και φαρασι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δυστυχως η περσυνη επαρση, τα πολλα παχια λογια και η γλωσσα, τους βγηκαν ξινα και ο γερος τους την φυλαγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις