MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ...μου έχει κάνει τρελλή εντύπωση ότι εδώ και καιρό συζητάς για την περίπτωση ο Χάινς να αφήσει τον ΟΣΦΠ. Εγώ αγκυροβολημένο στο λιμάνι τον βλέπω, εσύ ξέρεις κάτι και το τονίζεις;! Παρομοίως το "ΑΝ μείνει ο Λάσμε". Παρακαλώ; Φύλο από χέρι που βγαίνει μια στις τόσες και που έχει ήδη ταυτιστεί με ομάδα και οπαδούς, το συζητάς δηλαδή;! Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω....(πόσο μάλλον, αν δεν έκανες κάτι λάθος στην διατύπωση, και ΕΝΝΟΕΙΣ το "και στα 3 μαζί μηδενικές πιθανότητες"...ΜΗΔΕΝΙΚΗ να μείνει ο Λάσμε;! Εκτός κι αν εννοούσες "μηδενική να ισχύσουν όλες οι συνθήκες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ"....) Η συζητηση που κανω αφορα παιχτες με ληγμενα συμβολαια. Οσο για τον Χαινς να μην τον βλεπεις καθολου αγκυροβολημενο στο λιμανι αν ισχυει το γεγονος που ειπε ενα παιδι πιο πανω, οτι εχει μανατζερ τον Ραζνατοβιτς. Κατα τ'αλλα εγραψα οτι δινω μηδενικες πιθανοτητες να συμβουν και τα 3 και επιβεβαιωθηκα λιγες ωρες μετα τελικως Οσον αφορα τον Λασμε, μιλαμε για Αφρικανο παιχτη με νομαδικου τυπου καριερα απο τη στιγμη που πατησε Ευρωπη, φτασμενος πια, στα 31 του μπαινει, συνεχιζει να αμοιβεται με μικρο ποσο σχετικα, ΑΛΛΑ ερχεται απο απιστευτη σεζον (και το ξερει ο ιδιος, το ξερει και η Ευρωπη ολη και οχι μονο εμεις στην Ελλαδα) συνεπως θα πεσουν πανω του αφου μενει ελευθερος. Και συνεπως μπορει να το δει καθαρα οικονομικα το ζητημα και να πει πως οτι ειναι να μπει στους τραπεζικους του λογαριασμους για την υπολοιπη ζωη του ειναι τωρα η μια και μοναδικη ευκαιρια να μπει. Δεν ειναι και κανας γενημενος Παναθας. Και αν ο τρακης του δωσει κανα μονοετες με 50%-100% αυξηση, προφανως ο Λασμε πρεπει ναναι Παναθας απτα γεννοφασκια του για να μεινει στον ΠΑΟ οταν οι ΤουρκοΡωσσοΙσπανοι θα του δωσουν ανετα μυριο+κλειστο 2ετες minimum. Έμενα μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κάποιοι από σας δείχνουν ασθένειες ολυμπιακού προηγούμενων ετών. Να διώξουμε τον έναν, να διώξουμε τον άλλο, ο τρίτος δρόμο, ο τέταρτος είναι κακός επιθετικός..Δε φτιάχνονται έτσι οι ομάδες ρε παίδες, και εσείς σα παναθηναϊκοί, θα έπρεπε να το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Οι παιχτες που πρεπει να φυγουν ειναι ο χοντρος , ο Ξανθο, ο Σκορδιλης και ο Γιαννοπουλος. Ολοι οι αλλοι να μιενουν ειναι η γνωμη μου και μονο στην περιπτωση που βρεθει κατι καλυτερο απτον Ουκιτς και καλυφθει η χρηματικη διαφορα, να αφηναμε τον Κροατη (πχ ο Πλανινιτς για μενα, ειναι μια τετοια περιπτωση ΠΟΛΥ καλυτερου παικτη). Δεν λεω να φυγει ο Ουκιτς, λεω οτι επειδη εχει βαρυ συμβολαιο, θα μπορουσαμε πχ με τις περικοπες σε Μητσο και μια υποθετικη αποδεσμευση Ουκιτς, να κανουμε μια σουμα για να φερουμε εναν πρωτοκλασσατο (και πιο σταθερο) ασσο. Αν δεν φυγουν οι Ελληνες που αναφερω (οι περισσοτεροι απο αυτους), ειναι απλο: Θα παμε να βγαλουμε ακομα μια σεζον με ροτεισον 6-7 παιχτων και προσπαθειες διορθωτικων κινησεων καθε 2 μηνες. Παντως με την εξελιξη με τον Τσαρτσαρη και αν πουμε οτι αποδεσμευονται εστω αυτοι με τα 0 λεπτα συμμετοχης, δημιουργειται αυτοματως προβλημα με τους λιγους Ελληνες στο ροστερ. Αρα, Παππας, Γιανκοβιτς και κανας Καββαδας ή αλλος ψηλος, ΧΘΕΣ! Ιn other news, ο Πατ ο Καλαθης στον τελικο πρωταθληματος Ισραηλ βγηκε MVP με 22 ποντους/10 ριμαπουντ, εστειλε την Μακαμπι Τελ Αβιβ σπιτι της και σηκωσε κουπα με την Μακαμπι Χαιφα Υπαρχει περιπτωση η Μακαμπι Τελ Αβιβ να μην ειναι Ευρωλιγκα του χρονου κατοπιν αυτης της εξελιξης...?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δεν λεω να φυγει ο Ουκιτς, λεω οτι επειδη εχει βαρυ συμβολαιο, θα μπορουσαμε πχ με τις περικοπες σε Μητσο και μια υποθετικη αποδεσμευση Ουκιτς, να κανουμε μια σουμα για να φερουμε εναν πρωτοκλασσατο (και πιο σταθερο) ασσο. Κοίτα να δεις που θα βγω να υπερασπίζομαι τον τσαρλατάνο τον Ουκιτς τελικά Εγώ είμαι της άποψης (Μη το συγκεκριμενοποιούμε στον Ουκιτς) ότι είναι πισωγύρισμα να αλλάζεις παίχτες του κορμού σου. Θα προτιμούσα λοιπόν ο ΠΑΟ να μείνει ως έχει, να φύγουν αυτοί που είπες και εσύ μαζί με το Γκουιν, και να πάρεις Φώτση και ένα τοπ Αμερικάνο/κοινοτικό στο 5. Δεν μπορει να δωσουμε 2χ το συμβολαιο του Ουκιτς στον Πλανινιτς οταν πρεπει να βρουμε λεφτα να κρατησουμε Λασμε-Γκιστ και να φερουμ Φωτση και μην σου πω παικτη στην θεση του χοντρου, δεν βγαζει νοημα Σαφώς. Εγώ όμως μιλάω και για την περίπτωση στην οποία είχατε λεφτά για ξόδεμα. Θα άλλαζες τότε τον Ουκιτς με τον Πλάνινιτς και τον κάθε Πλάνινιτς? ( Νταξει προφανώς δε μιλάω για τον πρώην Λονγκόρια ξέρω γω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Σαφώς. Εγώ όμως μιλάω και για την περίπτωση στην οποία είχατε λεφτά για ξόδεμα. Θα άλλαζες τότε τον Ουκιτς με τον Πλάνινιτς και τον κάθε Πλάνινιτς? ( Νταξει προφανώς δε μιλάω για τον πρώην Λονγκόρια ξέρω γω)Βαση οσων σεζον εχω δει Ουκιτς και οσων εχω δει Πλανινιτς η απαντηση ειναι ναι. Βαση της τελευταιας σεζον η απαντηση ειναι κατηγορηματικα ναι. Απλα ο Ουκιτς μας εχει βαλει ολους σε δευτερες σκεψεις επειδη επαιξε σχεδον σε ολα τα ματς με τον ΟΣΦΠ (και κυπελλο) εξαιρετικα, το ιδιο και σε καποια με την Μπαρτσα κι επειδη γενικα δειχνει πιο προσαρμοσμενος. Του χρονου -εδω θα μαστε- παλι σπυρακια θα βγαζουμε με την ασταθεια του. Το ιδανικο σεναριο θα ηταν να μεινει, αλλα οχι με 800.000, αλλα με καμια 500ρια πχ, γιατι το πραγματικο του κασε παιζει εκει γυρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Βαση οσων σεζον εχω δει Ουκιτς και οσων εχω δει Πλανινιτς η απαντηση ειναι ναι. Βαση της τελευταιας σεζον η απαντηση ειναι κατηγορηματικα ναι. Απλα ο Ουκιτς μας εχει βαλει ολους σε δευτερες σκεψεις επειδη επαιξε σχεδον σε ολα τα ματς με τον ΟΣΦΠ (και κυπελλο) εξαιρετικα, το ιδιο και σε καποια με την Μπαρτσα κι επειδη γενικα δειχνει πιο προσαρμοσμενος. Του χρονου -εδω θα μαστε- παλι σπυρακια θα βγαζουμε με την ασταθεια του. Το ιδανικο σεναριο θα ηταν να μεινει, αλλα οχι με 800.000, αλλα με καμια 500ρια πχ, γιατι το πραγματικο του κασε παιζει εκει γυρω. Το Bold στο δίνω. Προφανώς εσύ έχεις δει τον παίχτη της ομάδας σου περισσότερο από μένα. Αλλά ρε συ, τα μάτς που είπες, σου έδωσαν 2 κούπες και παραλίγο να σε πάνε F4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει εκτός Ευρωλίγκας η Μακάμπι Τελ Αβίν, έχει συμβόλαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Το Bold στο δίνω. Προφανώς εσύ έχεις δει τον παίχτη της ομάδας σου περισσότερο από μένα. Αλλά ρε συ, τα μάτς που είπες, σου έδωσαν 2 κούπες και παραλίγο να σε πάνε F4.Δεν λεω οχι. Απτην αλλη, με εναν στοιχειωδως μετριο Ουκιτς στους 32+τοπ16 δε θα τυχαινα σε καμια Μπαρτσα στο τοπ8. Φυσικα δεν ειναι μονο ο Ουκιτς που εφταιγε, αλλα το point εν τελει ειναι οτι με 800.000+500.000(πχ του ΔΔ) παιρνεις point guard απο το πρωτο ραφι και δεν περιμενεις τα φεγγαρια του Ουκιτς, στον οποιο εγω πρωτος δινω απειρο σεβασμο γιατι με πηρε απτο χερι σε παιχνιδια που θελανε πολλα cojones. Και σεβασμο οχι επειδη μου εβαλε κατι σκοτωμενα 3ποντα ή κατι μπομπιτες/μπασιματακια ή 18 ποντους με το γαυρο και αλλους 20φευγα στο κυπελλο (οπως θα σου πουν οι περισσοτεροι), αλλα επειδη επαιξε α-μ-υ-ν-α-ρ-ε-ς (ειδικα στη σειρα με την Μπαρτσελονα ηταν συγκινητικος στο κομματι αυτο). Κι εκει κρινω εγω τον παιχτη που αξιζει να βρισκεται στην ομαδα. Πρωην τιποτας στην αμυνα, εβγαλε ματια φετος με τις αμυνες του. Θεμα διαθεσης, παθους, κινητρου, καθαρα. Θυμηθηκε και το επιθετικο του ταλεντο? Ακομα καλυτερα ! Τον θελουμε λοιπον στην ομαδα, απλα τα αστερακια ειναι στα 800χιλιαρικα, σε εναν ΠΑΟ που περυσι εδιωχνε Περπε και Καιμακογλου για μερικες χιλιαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μια που σταμάτησε ο Τσαρτσαρής, να τον συγχαρώ για την ωραία δήλωση που έκανε, στην οποία δεν αναφέρει τίποτα οπαδικό, παρά το γεγονός ότι πέρασε τόσα χρόνια στον ΠΑΟ. Καθοριστικός παίκτης για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, έστω και σε δεύτερο πλάνο και με καλή παρουσία και στην εθνική. Κατά τη γνώμη, μου, στον τρίτο τελικό ήταν πολύ σημαντικός ο ρόλος του, γιατί μετά τα έκτροπα πριν την έναρξη, αυτός και ο ΔΔ, που έχουν φάει τέτοιες καταστάσεις με το κουτάλι, πήραν από το χέρι την ομάδα τους στην πρώτη περίοδο. Ήταν πολύ εύκολο να χεστούν πάνω τους οι υπόλοιποι και να μείνουν 10 πόντους πίσω. Ο Τσαρτσαρής τους έβαλε στο ματς αμέσως. Η εμπειρία του θα λείψει από τον ΠΑΟ, αν και συμφωνώ ότι ήταν η ώρα του να σταματήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μια που σταμάτησε ο Τσαρτσαρής, να τον συγχαρώ για την ωραία δήλωση που έκανε, στην οποία δεν αναφέρει τίποτα οπαδικό, παρά το γεγονός ότι πέρασε τόσα χρόνια στον ΠΑΟ. Καθοριστικός παίκτης για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, έστω και σε δεύτερο πλάνο και με καλή παρουσία και στην εθνική. Κατά τη γνώμη, μου, στον τρίτο τελικό ήταν πολύ σημαντικός ο ρόλος του, γιατί μετά τα έκτροπα πριν την έναρξη, αυτός και ο ΔΔ, που έχουν φάει τέτοιες καταστάσεις με το κουτάλι, πήραν από το χέρι την ομάδα τους στην πρώτη περίοδο. Ήταν πολύ εύκολο να χεστούν πάνω τους οι υπόλοιποι και να μείνουν 10 πόντους πίσω. Ο Τσαρτσαρής τους έβαλε στο ματς αμέσως. Η εμπειρία του θα λείψει από τον ΠΑΟ, αν και συμφωνώ ότι ήταν η ώρα του να σταματήσει. Παιχτες που εχουν μαθει το μπασκετ (εντος και εκτος αγωνιστικων χωρων) απο τον Ζοτς ειναι λιγο δυσκολο να βγαλουν κατι διαφορετικο απο αυτο που βγαζει ο Τσαρτσαρης. Ειναι ελαχιστοι αυτοι που ξεφυγαν απο αυτα τα ορια εδω και 15 χρονια (γλωσσες κρεμασμενες εξω και τετοια). Anyway, o Τσαρτσαρης ηταν παντοτε χαμηλων τονων στις δηλωσεις του, ποιος θα περιμενε οπαδικο περιεχομενο την μερα που ανακοινωσε οτι εγκαταλειπει? Τον θεωρω 2ο αρχηγο μετα τον Μητσο (απο τοτε που σταματησε ο Φραγκι). Ηρεμος στις δυσκολες στιγμες, προσγειωμενος στις μεγαλες στιγμες, κεφαλι παντα σκυμενο, πολλη δουλεια και τσαγανο στα ζορικα. Και αποτι λενε πολλη δουλεια και στα αποδυτηρια προς τους πιο απειρους/νεους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 O Tσαρτσαρης δεν ηταν ποτε σε 2ο πλανο ειδικα την διετια '06-'07, εποχες που τις επαιζε στα ισα με τεραστιους παικταραδες τυπου Σμοντις, Σκολα κτλ ο Ζοτς οταν ειχε τραυματιστει ειχε κανει κατι σπανιο, ειχε φορτωσει την κακη εικονα εκεινη την περιοδο στην απουσια του (σχεδον ποτε ο Ζοτς δεν ελεγε ονομαστικα "εχω προβλημα επειδη λειπει ο Χ παικτης") Παιδια, μην τρελαινομαστε και με τον Πλανινιτς τωρα...πρωτη φορα τον βλεπουμε? Ισα ισα φετος στα ζορια ο Ουκιτς φανηκε πιο βραχος (ή πιο κωλοφαρδος) Σαφως καλυτερος ο Πλανινιτς αλλα ξαναλεω, ο τυπος επαιρνε 1.5 χαρτι και επειδη η Χιμκι θα "πεσει" απο τα 31 στα 22 και δεν θα παρει (αλλα 1 ξερω γω) ειπε οτι φευγει Για μενα δεν αξιζει 1.5 χαρτι αλλα και το θελει, και θα το βρει (η ΤΣΣΚΑ εδινε 1 στον Σοκολοφ πως λεγεται, δλδ γελαει ο κοσμος) Οποτε ουτε εχουμε λεφτα να τον παρουμε ούτε θα κανουμε το σκατο μας παξιμαδι για τον Πλανινιτς Εχουμε ενα συμβολαιο που μπορει να μειωθει (του Μητσου) και 2 παικτες που θα πανε προς τα πανω. Λασμε κυριως (πολυ πανω) και Γκιστ (λιγοτερο πανω) Δυστυχως με την αποχωρηση Κωστα, γλυτωνουμε 2.5 κατοσταρικα ενω ηλπιζα να μεινει σαν 3ος και να γλυτωσουμε τα 5 του χοντρου Βλεπετε λοιπον οτι αν θελουμε να κρατησουμε Λασμε, Γκιστ και να ερθει και ο Φωτσης και να ερθουν Γιανκοβιτς-Παππας ούτε μας παιρνει να παμε απο Ουκιτς->Πλανινιτς και δυστυχως μαλλον τρωμε τον χοντρο στην μαπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τελειώνει το συμβόλαιο του Λασμε ε? Δε θα με χάλαγε δίδυμο Χαινς/Λασμε στα ερυθρόλευκα του χρόνου btw άκυρες οι χαρούλες για shawn James και από σας και από μας. http://www.sportando.net/eng/europe/israel/57070/maccabi-tel-aviv-keep-ricky-hickman-extend-shawn-james.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=129411679 Για τον σόφο.Νόμιζα πως είχε κλειστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ω θεοί.. Αυτά τα άρθρα είναι πραγματικά ότι να ναι. Προσέξτε τώρα λογική. Ο ΠΑΟ θέλει σέντερ Ελληνα. Χμμμμ ποιοι υπάρχουν? Ας πούμε το Βουγιουκα που πέρσι έπαιζε στον ΠΑΟ. Το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσεις ΚΑΙ buyout αλλά ΚΑΙ ένα τεράστιο συμβόλαιο ( θυμίζω, 1 μύριο το χρόνο του δίνει η Καζάν) δε τους λέει τίποτα. Και όλα αυτα για τον Βουγιούκα.. Ξου ρε Και ναι, ας γράψουμε και το Μπατίστ μιας και το όνομα του πουλάει. Λες και θα δώσεις θέση ξένου σε αυτό τον ΠΑΟ στο Μπατίστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Οχι, πριν κανα μηνα που φαινονταν οτι δεν προκειται να αναστηθει βγηκε στην φορα οτι εχει 1+1+1 Αν έρθει και ο Παππας δεν μπορω να πιστεψω το ανεκδοτο περι Ζηση Καργα παικτης δημοσιων σχεσεων, χρηση μετριοτητα, δημιουργημα των ΜΜΕ, και πλεον μεγαλωσε κι ολας, δεν βρισκω κανεναν λογο να αποκτηθει εφοσον μπορεις να εχεις Μητσο, Καρι, Παππα,Ουκιτς με τους Μπραμος-Γιανκοβιτς να μπορουν να παιξουν στο 2 σε ψηλα σχηματα (τα παλια 1-2 και οχι το συγχρονο "2 γκαρντ" που λεμε) Γενικα μια συνθεση του τυπου Μητσος, Καρι, Ουκιτς, Παππας Γιανκοβιτς, Μπραμος, Ματσιουλις Λασμε, Γκιστ, Φωτσης, ψηλος και εφικτη ειναι, και καλη, και το μπατζετ δεν θα ειναι υπερβολικα ψηλο Πολλα θα κριθουν και στα "εξτρα χρηματα" δλδ στο αν μπορουν να δωθουν χρηματα για εναν καλο σεντερ χωρις να φυγει ο χοντρος ωστε να εχουμε 5 ψηλους ή αν για να ερθει καλος ψηλος θα πρεπει να φυγει ο Σχορτσιανιτης ή αν θα τον φαμε στην μαπα σαν backup του Λασμε και αποκτηθει 5ος ψηλος σε κασε ΡΤ Γκουιν @dismemberer Aν στα γκαρντ κλεισεις με Ελληνα (Παππα/Ζηση) και δεν υπαρξει χρημα για σοβαρο ψηλο (δλδ μη Ελληνα) και μεινει ο χοντρος τοτε υπαρχει 1 θεση Αμερικάνου ως 5ος ψηλος που ναι, μπορει να παει στον Μαικ Εφιαλτικο σεναριο: Να πεσει χρημα στον ψηλο και να καταληξουμε σε κανεναν...Μπορουση και χτυπαμε τα κεφαλια μας στον τοιχο Εξαιρετικα σημαντικο για μενα, μετα την αποχωρηση Τσαρτσαρη να παρουμε ΚΑΙ Γιανκοβιτς ΚΑΙ Παππα ωστε να γεμισεις το 1-3 με Ελληνες και να μπορεις να παρει ξενο καλο ψηλο. Εγκλημα να βρεθουμε με τιποτα 8-9 κατοσταρικα για ψηλο και να παμε να τα δωσουμε σε κανεναν Μπουρουση να πουμε (καλυτερα να τα κρατησουμε και να τζογαρουμε με καναν Καββαδα δλδ αλλα αποκλειω να πανε και οι 3 του Πανιωνιου στην ιδια ομαδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 O Λαουδης συνηθως ειναι αξιοπιστος στο ρεπορταζ του ΠΑΟ αν και στο παρελθον εχει γραψει διαφορα μαργαριταρια ειδικα στις μεταγραφολογιες, με φαντασια να οργιαζει. Οπως τα λεει, προκυπτει αδιανοητο κενο στη φροντ λαιν και υπερφορτωση με Ζηση στην περιφερεια. Αρα, μαλλον το συγκεκριμενο αρθρο εντασσεται στην 2η κατηγορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις