patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 dismemberer, on 14 Jun 2013 - 1:15 PM, said: Davis,James,Lasme,Gist,Kari,Maciulis,Ukic,guinn Δε βγαίνω αδερφέ, κόψε κάτι.. Πάντως για τον Λαμπε που λέτε, έχω την αίσθηση (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι ανήκει στους 1+ μυριο παίχτες. Maciulis + Gist δρομο, ο 1ος λιγα πραγματα, οποτε θυμαται πεταει κανα σουτ,ο 2ος δεν ταιριαζει με λασμε, δεν θελω τοσο αμυντικογενη ρακετα, θελω ο ενας απ τους δυο να μου πεταει ενα 15αρι σταθερα (με ποσταρισμα, αλλα και σουτ), κι ας μην ειναι τοσο καλος αμυντικος
washcloud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 O Μασιούλις ήταν ίσως ο πιο σταθερός παίκτης του ΠΑΟ όλη τη χρονιά ρε συ Πατρικ. Χωρίς εξάρσεις βέβαια, αλλά πρόσφερε πολλά και σε άμυνα αλλά και παραγωγικά. Ο δε Γκιστ έχει δείξει πολύ πάθος κι έχει βγάλει πολλή ενέργεια και από τότε που έδεσε με τον Λάσμε (...δεν ταιριάζει;!), στην άμυνα, δεν περνάει τίποτα μέσα - όχι χωρίς να ματώσει πάντως. Άσε που ο Πέδουλας τέτοιου είδους ομάδα θέλει ("αμυντικογενή") να κοουτσάρει. Να μπει πάλι σε περιπέτειες με αλλαγές; 1
dimitris74 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 μιας και αξιώθηκα να δω τον αγωνα χτες έχουν πλάκα τα δάκρυα και η υποκρισία για τα επεισόδια. απο το τελος τρίτου δεκαλέπτου ειχαν αρχίσει να μαζεύουν τα πανω που ειχαν κρεμάσει στις πτυσομενες μην πάθουν τίποτα εν όψη του ντου που θα γινόταν. Κατά τα άλλα όλοι έπεσαν απο τα σύννεφα Sent from my GT-I9100 using Insomnia
DKNI Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καλά έκανε και σταμάτησε γιατί δεν μπορούσε άλλο. ( ελάχιστα πράγματα έκανε φέτος με εξαίρεση πες 3-4 αγώνες ).Σωστα, οτι βιασε τη Ρεαλ στην Μαδριτη και τα οργια του 3ου τελικου δεν σας λενε τιποτα Καποιοι αλλοι, νεωτεροι και με μεγαλυτερο συμβολαιο ουτε αυτο δεν μπορεσαν να κανουν Μεγιστη τιμη, αποχωρει οπως του αξιζει αλλα μαλακια για το σχεδιασμο, ιδανικος 5ος ψηλος ρε γαμωτο Βλεπω τον χοντρο να μενει, αν ειχε μεινει ο Κωστας θα περισσευαν 2-3 κατοσταρικα σε σχεση με χοντρο να πανε σε εναν σεντερ καλο διπλα στον Λασμε Τωρα χεσε μεσα, με 5 καφετια μισθο αποκλειεται να βρεθει 3ος σεντερ ο χοντρος αρα η λογικη λεει οτι ο 5ος ψηλος (αν γυρισει ο Φωτσης και μεινουν Λασμε, Γκιστ, χοντρος) θα ειναι στην καλυτερη ενας του 300αρικου ο 2ος δεν ταιριαζει με λασμε,Διαβασα καλα? Απιστευτο διδυμο με Λασμε Ο Γκιστ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ επαιξε αμυνα, γενικα ειναι φουλ επιθετικος παικτης και απλα στον Παναθηναικο οι προσπαθειες μοιραζονταν. Σε αρκετα ματς ο Γκιστ τραβηξε και σκορ και γενικα για μενα εκπληξη ειναι η αμυνα του Επιθετικα και τους 2 τους κανει μαγκες ο Μητσος Πιο πιθανο λογο να μην θες Γκιστ βρισκω το "δεν θα ξανακανει τετοια σεζον" παρα το "δεν ειναι καλος επιθετικα". Ο Γκιστ αμα τον αμολησεις μπορει να βαζει 20π ΜΟ αλλα θα τρωει αλλους τοσους
washcloud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Αρα εγω καταληγω στο τριπτυχο Λαμπε-Τζειμς-Χαινς με τη σειρα που τους αναφερω. Αλλα ολα αυτα ΑΝ μεινει ο Λασμε και ΑΝ φυγει ο χοντρος και ΑΝ μεινει ο Τσαρτσαρης. Και στα 3 μαζι δινω μηδενικες πιθανοτητες, οποτε θεωρω οτι συντομα θα εχουμε νεα δεδομενα για τη θεση 5. ...μου έχει κάνει τρελλή εντύπωση ότι εδώ και καιρό συζητάς για την περίπτωση ο Χάινς να αφήσει τον ΟΣΦΠ. Εγώ αγκυροβολημένο στο λιμάνι τον βλέπω, εσύ ξέρεις κάτι και το τονίζεις;! Παρομοίως το "ΑΝ μείνει ο Λάσμε". Παρακαλώ; Φύλο από χέρι που βγαίνει μια στις τόσες και που έχει ήδη ταυτιστεί με ομάδα και οπαδούς, το συζητάς δηλαδή;! Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω....(πόσο μάλλον, αν δεν έκανες κάτι λάθος στην διατύπωση, και ΕΝΝΟΕΙΣ το "και στα 3 μαζί μηδενικές πιθανότητες"...ΜΗΔΕΝΙΚΗ να μείνει ο Λάσμε;! Εκτός κι αν εννοούσες "μηδενική να ισχύσουν όλες οι συνθήκες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ"....)
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ρε σεις καλα τα λετε για την αμυνα, αλλα οταν κολλαει η περιφερεια δεν παιρνουμε σκορ απ την ρακετα κ ειναι προβλημα αυτο, τα ματς στο μπασκετ στην ρακετα κρινονται κ ουτε παικτη εχουμε φετο να κανει διεισδυσεις, ουτε σκορ απ τους ψηλους παιρνουμε κ ειναι προβλημα αυτο, δυο αμυντικογενεις παικτες μες στο ζωγραφιστο δεν ειναι too much; καλα ολα αυτα που λετε, αλλα να θυμαστε πως οταν δεν μπαινουν τα σουτ, θα παιρνουμε τα @@ μου
washcloud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Σωστα, οτι βιασε τη Ρεαλ στην Μαδριτη και τα οργια του 3ου τελικου δεν σας λενε τιποτα Πιο πιθανο λογο να μην θες Γκιστ βρισκω το "δεν θα ξανακανει τετοια σεζον" παρα το "δεν ειναι καλος επιθετικα". ...δεν συμφωνώ ακριβώς με το ότι είναι αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟ επιθετικά (σαν δυνατότητες, με βάση αυτά που είδα φέτος απ' αυτόν στον ΠΑΟ), αλλά όπως ακριβώς είπες, αν υπάρχει κάτι για να είναι σκεπτικός κανείς, είναι το ερώτημα "ναι αλλά θα κάνει τα ίδια στην άμυνα του χρόνου" (ή θα βγει ένας άλλος Σάτο) (προσωπικά πιστεύω ότι τόσο "τσιτωμένος" και αθλημένος που είναι κι έχει και τη σχετική φυσική σωματοδομή, μια από τα ίδια με φέτος, αν όχι καλύτερος, θα είναι, στον ΠΑΟ. Στην Ισπανία δεν ξέρω τί έπαιξε, αλλά υποθέτω ότι δεν ταίριαξε με προπονητή και συμπαίκτες και γι' αυτό δεν "έπαιζε"...). Όσο για τον Τσαρτς, η αλήθεια είναι ότι έκανε μερικά αλησμόνητα παιχνίδια, αλλά ως επί το πλείστον δεν ΜΠΟΡΟΥΣΕ (όχι ότι δεν ήθελε ή δεν προσπαθούσε). Φαινόταν ώρες-ώρες σα να είχε σιδερόμπαλες στα πόδια. Παρ' ολ' αυτά, θεωρώ ότι πρόσφερε γενικά στη χρονιά, έστω κι αν δεν ήταν αρκετό για τΙς ανάγκες του ΠΑΟ. Τεσπά καλά έκανε για τον εαυτό του κι αποσύρθηκε, γιατί ο Πέδουλας θα τον άφηνε...κουτσό στα γεράματα. Και τώρα που κόβονται τα επιδόματα, δεν λέει.... 1
dismemberer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Έμενα μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κάποιοι από σας δείχνουν ασθένειες ολυμπιακού προηγούμενων ετών. Να διώξουμε τον έναν, να διώξουμε τον άλλο, ο τρίτος δρόμο, ο τέταρτος είναι κακός επιθετικός..Δε φτιάχνονται έτσι οι ομάδες ρε παίδες, και εσείς σα παναθηναϊκοί, θα έπρεπε να το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα.
hashashin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ρε σεις καλα τα λετε για την αμυνα, αλλα οταν κολλαει η περιφερεια δεν παιρνουμε σκορ απ την ρακετα κ ειναι προβλημα αυτο, τα ματς στο μπασκετ στην ρακετα κρινονται κ ουτε παικτη εχουμε φετο να κανει διεισδυσεις, ουτε σκορ απ τους ψηλους παιρνουμε κ ειναι προβλημα αυτο, δυο αμυντικογενεις παικτες μες στο ζωγραφιστο δεν ειναι too much; καλα ολα αυτα που λετε, αλλα να θυμαστε πως οταν δεν μπαινουν τα σουτ, θα παιρνουμε τα @@ μου Εχουμε τον χοντρο και καλα για την δουλεια του σκοραρισματος
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 χαχαχαχα, ναι ρε, ειχαμε πες, με δεδομενο οτι τον διωχνουμε ας παρουμε εναν επιθετικογενη παικτη (davis ή james), σ αυτη την περιπτωση ας κρατησουμε τους δυο, αλλα οπως ειπαν κ πριν θελουμε πιο πολλα λεφτα
dismemberer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Έμενα μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι κάποιοι από σας δείχνουν ασθένειες ολυμπιακού προηγούμενων ετών. Να διώξουμε τον έναν, να διώξουμε τον άλλο, ο τρίτος δρόμο, ο τέταρτος είναι κακός επιθετικός..Δε φτιάχνονται έτσι οι ομάδες ρε παίδες, και εσείς σα παναθηναϊκοί, θα έπρεπε να το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που είπα παραπάνω ( έχει σκαλώσει ο chrome και δε μπορώ να κάνω edit) είναι ο midi ( τον οποίο εκτιμώ κιόλας, για αυτό και χρησιμοποιώ αυτόν ως παράδειγμα) ο οποίος σε προηγούμενη σελίδα είπε ότι θα ήταν καλή αναβάθμιση να διώξετε τον Ούκιτς και να πάρετε τον Πλάνινιτς!(??)
washcloud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 καλα ολα αυτα που λετε, αλλα να θυμαστε πως οταν δεν μπαινουν τα σουτ, θα παιρνουμε τα @@ μου Και γιατί να μην μπαίνουν τα σουτ; Η φετεινή χρονιά ήταν ένα τρελό και γκαζωμένο ρόλερ-κόστερ για τον ΠΑΟ (και αυτά που κατάφερε, με δεδομένο αυτά που πέρασε ως ομάδα, με τις αλλαγές κτλ μάλιστα, θαυμαστή χρονιά έκανε). Του χρόνου γιατί να μην είναι όλα πιο ισορροπημένα; Ο καραγκιοζοκροάτης μοιάζει να έχει υποστεί μετάλλαξη. Κι αν συνεχίσει έτσι, μια χαρά θα είναι. Ο Μπράμος δα διαπιστευτήριά του τα έδωσε, μικρός είναι, λογικά θα γίνει ακόμη στιβαρότερος. Μέσα σε ολ' αυτά, ο Μήτσος σίγουρα θα βρει περισσότερες ισορροπίες και το όλον θα δέσει ακόμα καλύτερα (και Άρτζι θέλοντος, θα συμμετέχει πιο "έξυπνα", αντί να εξοντώνεται). Αν μείνει ο Κάρι, κι αν όντως είναι αυτό που έδειξε στα όσα έπαιξε, μια χαρά δεν είναι η φάση "σουτ απ' έξω"; Ειδικά αν έρθει και Φώτσης (αν κι έχω μια αμφιβολία πόσο καλός θα είναι - πχ με την καμμία δεν περιμένω να κάνει παρόμοια με την τελευταία του χρονιά στον ΠΑΟ), πού θα κολλάει ο ΠΑΟ; Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που είπα παραπάνω ( έχει σκαλώσει ο chrome και δε μπορώ να κάνω edit) Μπαγκ του φόρουμ είναι. Δοκίμαζε το "πολλαπλά παράθεση", όταν δεν παίζει η απλή. Για 'μένα, δουλεύει. (Btw συμφωνώ με αυτό που είπες "τί πάθατε με τους διωγμούς". Ίσως να τους έμεινε από κεκτημένη από πέρσι :ρ Ειδικά ο Μίντι κάνει λες και είναι μανατζαραίος :ρ )
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Και γιατί να μην μπαίνουν τα σουτ; δεν ξερω, δεν ειμαι φαν/δεν μ αρεσει αυτο το μπασκετ, ρωσικη ρουλετα το θεωρω, για μενα το μπασκετ παιζεται κ κερδιζεται μες στην ρακετα κι οχι με σουτ που ειναι ευχη, αλλα κ καταρα ταυτοχρονα κ την εχουμε φαει απειρες φορες με τετοιου στυλ μπασκετ
firewalker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 «Έπειτα από 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας, και έχοντας βιώσει το μεγαλείο του αθλητισμού μέσα από αμέτρητες στιγμές χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω το μεγάλο μου πάθος, το μπάσκετ. Φεύγοντας, θέλω να κοιτάξω όλους τους νέους στα μάτια και να τους πω ότι ο αθλητισμός είναι πηγή δημιουργίας και ανάτασης. Όποιος επένδυσε σ' αυτόν κέρδισε τη μάχη της ζωής. Τώρα που ήρθε η ώρα να πω το αντίο, ευχαριστώ από καρδιάς όσους πίστεψαν σε μένα, με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν. Ο κόσμος του μπάσκετ ήταν για μένα μια μεγάλη αγκαλιά και σ' αυτόν οφείλω πολλά. Ήταν η ψυχή και η δύναμή μου. Σας ευχαριστώ, Κώστας Τσαρτσαρής»
DKNI Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ρε σεις καλα τα λετε για την αμυνα, αλλα οταν κολλαει η περιφερεια δεν παιρνουμε σκορ απ την ρακετα κ ειναι προβλημα αυτο, τα ματς στο μπασκετ στην ρακετα κρινονται κ ουτε παικτη εχουμε φετο να κανει διεισδυσεις, ουτε σκορ απ τους ψηλους παιρνουμε κ ειναι προβλημα αυτο, δυο αμυντικογενεις παικτες μες στο ζωγραφιστο δεν ειναι too much; καλα ολα αυτα που λετε, αλλα να θυμαστε πως οταν δεν μπαινουν τα σουτ, θα παιρνουμε τα @@ μου Ρε σου λεω δεν ισχυει αυτο που λες, ο Γκιστ και ο Λασμε δινουν ποντους (κυριως ο 1ος, ο Λασμε θελει καλο γκαρντ να τον κανει μαγκα)Το προβλημα ειναι οτι ο Γκιστ ειναι ο μονος που μπορει να παιξει με ζωντανη μπαλα γιατι ο Λασμε οπως σου ειπα τον φτιαχνει ο γκαρντ ενω αλλους δεν εχουμε Για τα σουτ...ετσι παιζει ο Πεδουλακης. Παμε πολυ στο μακρυνο σουτ. Τον Τιμ τον Ντανκαν να του φερουν, ο Μπραμος θα σουταρει. Προφανως θελουμε εναν παικτη κυριως να ποσταρει γιατι δεν εχουμε αλλα και παλι μπορει να παιζουμε με τριποντο Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που είπα παραπάνω ( έχει σκαλώσει ο chrome και δε μπορώ να κάνω edit) είναι ο midi ( τον οποίο εκτιμώ κιόλας, για αυτό και χρησιμοποιώ αυτόν ως παράδειγμα) ο οποίος σε προηγούμενη σελίδα είπε ότι θα ήταν καλή αναβάθμιση να διώξετε τον Ούκιτς και να πάρετε τον Πλάνινιτς!(??)Λογικο, 800Κ ο ενας, 1.5Μ ο αλλος και μαλιστα εφυγε απο την Χιμκι επειδη δεν θα επαιρνε ακριβως τα ιδιαΕιναι και οι 2 ανισορροποι, ο Πλανινιτς ειναι απο τις επιλογες που δεν βγαζουν νοημα για τραμπα με Ουκιτς (παρομοι παικτες, λιγο καλυτερος ο Πλανινιτς αλλα με μεγαλη διαφορα στα φραγκα) Δεν μπορει να δωσουμε 2χ το συμβολαιο του Ουκιτς στον Πλανινιτς οταν πρεπει να βρουμε λεφτα να κρατησουμε Λασμε-Γκιστ και να φερουμ Φωτση και μην σου πω παικτη στην θεση του χοντρου, δεν βγαζει νοημα Οι κινησεις που πρεπει να γινουν ειναι - Μητσος Λασμε (τους βαζω πακετο γιατι θεωρω οτι θα παρει λιγοτερο ο Μητσος για να μεινει ο Γκαμπονεζος) - Γκιστ που δεν παιρνει λιγα αλλα θα εχει προτασεις - Παππας-Γιανκοβιτς αντι Σκορδιλη-Ξανθοπουλου-Γιαννοπουλου Αυτες ειναι τρεις κινησεις που με μια λογικη στα φραγκα βγαινουν (ειναι παραπανω εξοδα αλλα με Γιανκοβιτς-Παππα δεν θα αλλαξεις παλι 4 παικτες που τους πληρωσες περσυ λογω ανυπαρξιας των 3 Ελληνων) Αποκει και περα, να δουμε αν υπαρχουν φραγκα να ερθει ο Φωτσης και αν μπορει να φυγει ο χοντρος ωστε με 2-3 κατοσταρικα παραπανω να ερθει ενας καλος σεντερ. Θεωρω οτι αν γινουν αυτα, λεφτα τελος, οποτε απο Ματσιουλις καλυτερο δεν βρισκεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις