8elwADSL Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Και το συμβόλαιο του Ντορσευ λήγει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Nα προσθεσω κ τον Ρομπερτ Γκλουλιας για τη θεση 5,εχει περασει κι αυτος απο ΟΣΦΠ. Για τον Ουκιτς καμια κολοτουμπα δεν εκανε κανενας.Οτι βλεπαμε λεγαμε,μετα το τελικο στο κυπελλο εγινε αλλος παιχτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Τι να τον κάνετε τον τρελό το Ντορσει ρε συ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Και το συμβόλαιο του Ντορσευ λήγει ...Καλη του τυχη οπου κι αν παει λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Επίσης, για τα άλλα που λες, εγώ στις μεταγραφές τον εμπιστεύομαι τον Πεδουλακη. Ο τύπος που έχει ξετρυπώσει 33χρονο Αμερικάνο από το πρωτάθλημα της Ουκρανίας (Αν είναι ποτέ δυνατόν), αξίζει το σεβασμό μου. Δε ξέρω μόνο, αν πιάσουν πάλι τίποτα περίεργα ψυχαναγκαστικά τον Τράκη. Kαλα, ασε με να ξερω πως και για τον Κιτσεν και για τον Αρμστρονγκ και για τον Μπανκς και για τον Πανκο και κυριως για Γιαννοπουλο-Ξανθοπουλο-Σκορδιλη ειχε το μεγαλυτερο μεριδιο ο Πεδουλακης Φετος η λογικη ηταν trial and error, ειχε πεισει τον Γιαννακοπουλο πως μπορει να βρει διαμαντια. Στο μεταξυ περασαν μηνες, χαθηκαν ματς, χαθηκε ισως το Φ4 (αφου αν δεν ειχαμε πεσει με μειονεκτημα στην Μπαρτσελονα ισως ειχαμε ελπιδα) και γενικα ΟΚ, του δινω τον Λασμ που ειχε κολλησει, σαφως του δινω τον Καρι αλλα στο μεταξυ ειχε τουλαχιστον τις 4πλασιες αστοχες επιλογες Ρε σεις, κάπου το χάνω. Στην περίπτωση που γίνει αυτό που γράφει ο φίλος από πάνω έχεις 2 κοινοτικούς(Ουκιτς-Μασιουλις) και 4 μη κοινοτικούς (Καρι-Γκιστ-Λασμε-Γκουιν). Οπότε η όποια μεταγραφή στο 5 πρέπει να είναι μεταγραφή Ελληνα? Λέτε να δούμε δίδυμο ψηλών βγαλμένο από τα παλιά του ολυμπιακού? Προφανώς τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα αν πάρετε Φώτση αντί του Γκουιν. Δεν υπαρχει συγκριση Γκουιν-Φωτση, οτι και να λεμε (βεβαιως δεν υπαρχει συγκριση και στον μισθο) Ο Γκιστ ως γονος στρατιωτικου που υπηρετουσε στην Τουρκια εχει τουρκικο διαβατηριο και παιζει σαν κοινοτικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Kαλα, ασε με να ξερω πως και για τον Κιτσεν και για τον Αρμστρονγκ και για τον Μπανκς και για τον Πανκο και κυριως για Γιαννοπουλο-Ξανθοπουλο-Σκορδιλη ειχε το μεγαλυτερο μεριδιο ο Πεδουλακης Φετος η λογικη ηταν trial and error, ειχε πεισει τον Γιαννακοπουλο πως μπορει να βρει διαμαντια. Στο μεταξυ περασαν μηνες, χαθηκαν ματς, χαθηκε ισως το Φ4 (αφου αν δεν ειχαμε πεσει με μειονεκτημα στην Μπαρτσελονα ισως ειχαμε ελπιδα) και γενικα ΟΚ, του δινω τον Λασμ που ειχε κολλησει, σαφως του δινω τον Καρι αλλα στο μεταξυ ειχε τουλαχιστον τις 4πλασιες αστοχες επιλογες Αφού λες ότι το ξέρεις, δεν έχω λόγο και να διαφωνήσω. Είχα την αίσθηση ότι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν μεταγραφές Τρακη. Δεν υπαρχει συγκριση Γκουιν-Φωτση, οτι και να λεμε (βεβαιως δεν υπαρχει συγκριση και στον μισθο) Ο Γκιστ ως γονος στρατιωτικου που υπηρετουσε στην Τουρκια εχει τουρκικο διαβατηριο και παιζει σαν κοινοτικος Φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση Γκουιν-Φωτση, δε διαφωνεί κανείς σε αυτό. Είπα άλλωστε ότι και ο σχεδιασμός σας θα γίνει πιο εύκολος έρθει ο Φώτσης και φύγει ο Γκουιν. Όσο για τον Γκιστ, αν η ομάδα σας μείνει ως έχει η απορία μου παραμένει.. Εγώ νόμιζα ότι έχετε 2+4(με το Γκιστ Αμερικάνο) ενώ θα έχετε 3+3(Με το Γκιστ κοινοτικό.) Οπότε, σε πιθανό ψάξιμο για 5αρι, και πάλι θα πρέπει να ψάξετε σε Ελληνες. Δε ξέρω, το χάνω κάπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Για μενα, δεδομενων των οικονομικων εποχων και δεδομενων των 2 τελευταιων σεζον, Φωτσης με συμβολαιο ανω των 600.000-700.000 δεν εχει θεση στον ΠΑΟ και ισως να βαζω και πολλα. Καλυτερα Γκουιν και μπατζετ για κατι καλυτερο σε αλλες θεσεις ή πιθανοτητες για λαυρακι (οπως φυσικα και πιθανοτητες για fail). YΓ. Και μια που τον αναφεραμε (τον Γκουιν) δειτε το βιντεο που τραβηξε και εφτιαξε η γυναικα του *Για το θεο ρε μλκα RT παρτης κανα κινητο της προκοπης... ΥΓ2. Τζακσον της CSKA, Τζειμς της Μακαμπι απο Αμερικανους. Οχαγιον ή αν βαλει το χερι βαθια Πλανινιτς για (κοινοτικη) περιφερεια. Τρακη παιξε μπαλα με αυτους αφου ανανεωσεις χθες Λασμε, Γκιστ, ΔΔ, Καρι (ο Πλανινιτς ενα αστειο ηταν, αλλα με τους αλλους καλα θα ηταν να ασχοληθει αμεσα). Αν θελει να διωξει τον Κουιν, να μου φερει τον Μος (δεν εχω ψαξει ακομη τις συναρτησεις Ελληνων/κοινοτικων/μη κοινοτικων). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ρε συ Μιντι αυτό είναι που λέω. Ουσιαστικά αν μείνει ο Γκουιν, μετά το ψάξιμο σου καταδικαζεται στην Ελληνική αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Παντως, βαση οσων ειδα τη σεζον που μολις τελειωσε (χοντρους κλπ) ικανο εχω τον τρακη να μας ξεφουρνιζει κανεναν Παναγιωτη Βασιλοπουλο και να ψαχνουμε το λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Guards - Ukic/Διαμαντιδης/Καρι/Παππας 3αρια - Maciulis/Μπραμος/Γιανκοβιτς 4αρια- Gist/Φωτσης/Τσαρτσαρης 5αρια - Lasme/shawn james/Χοντρος Θα ήταν μια άκρως ανταγωνιστικη F4 ομάδα για του χρόνου πάντως. To χοντρό τον έβαλα αναγκαστικά γιατί δε μου ερχόταν κάνας άλλος Ελληνας που να μη πληρώνεται με 1m+ ξέρω γω (Μπουρουσης, Βουγιουκας κλπ) Ελεύθερος μένει και ο Jawai από τη Μπαρτσελονα btw. Δε ξέρω κατά πόσο θα είναι καλά μετά τον τραυματισμό του αλλά αν μη τι άλλο αξίζει να ασχοληθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Αφού λες ότι το ξέρεις, δεν έχω λόγο και να διαφωνήσω. Είχα την αίσθηση ότι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν μεταγραφές Τρακη.Οχι ρε, τι τρακη, ηξερε και χτες τον Πανκο και τον Κιτσεν ο τρακης? Ο Καπονο ηταν επιθυμια τρακη, ο χοντρος 100% τρακης αλλα ακομα και αυτοι δεν βρηκαν καμια αντισταση απο Πεδουλα (και οκ, τι να βρουν, σουτερ ηθελε, τον Καπονο του προτειναν, φυσικα ναι θα ελεγε ενω χωρις σεντερ οταν το αφεντικο σου γουσταρει χοντρο τι θα πεις, οχι? Λες "μπας και τον αναστησω") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Guards - Ukic/Διαμαντιδης/Καρι/Παππας 3αρια - Maciulis/Μπραμος/Γιανκοβιτς 4αρια- Gist/Φωτσης/Τσαρτσαρης 5αρια - Lasme/shawn james/Χοντρος Θα ήταν μια άκρως ανταγωνιστικη F4 ομάδα για του χρόνου πάντως. To χοντρό τον έβαλα αναγκαστικά γιατί δε μου ερχόταν κάνας άλλος Ελληνας που να μη πληρώνεται με 1m+ ξέρω γω (Μπουρουσης, Βουγιουκας κλπ) Ελεύθερος μένει και ο Jawai από τη Μπαρτσελονα btw. Δε ξέρω κατά πόσο θα είναι καλά μετά τον τραυματισμό του αλλά αν μη τι άλλο αξίζει να ασχοληθείς. Kαλη ομαδα δε λεω, μονο που το μπατζετ της δεν παιζει να ειναι λιγοτερο απο 7μυρια το χρονο ΧΩΡΙΣ φορους. Αν ο τρακης τα χει, τοτε ας φερει και τον Ζοτς να τελειωνουμε μια και καλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ο Τζακσον της ΤΣΣΚΑ μετα την αποκτηση Παρκο απο τους Ρωσσους ακουστηκε για Μακαμπι αλλα χθες ανακοινωσαν οτι θα μεινει (λες να σουταρουν τον Τεοντοσιτς?) ενω ο Τζειμς εχει καλες προτασεις, εκανε καλη Ευρωλιγκα Η Χιμκι ριχνει 30% το μπατζετ (μλκες οι τυποι ειχαν 31 εκατομμυρια μπατζετ!! Για ονομα του θεου, σε τι παρταλια πεταγαν λεφτα? Πως αυτη η ομαδα κοστιζε περσυ 31 εκατομμυρια?? ) και Πλανινιτς-Ντειβις εφυγαν (εφυγε και ο Φριτζον που ανακοινωθηκε απο ΤΣΣΚΑ ηδη) Ο Ντειβις ειναι σπεσιαλ περιπτωση αλλα λογικα θα παρει κανα 2αρι μυρια απο καμια Τουρκικη Mονο που αυτη η ομαδα πλησιαζει μπατζετ εποχων Ζοτς Κοιτα, δεν ειναι και τοσο ακριβη επειδη ο Μητσος λογικα θα παρει πολυ λιγοτερα ενω και ο Τσαρτσα θα παιξει τιμης ενεκεν Αυτο που δεν βγαινει ειναι και Φωτσης και Γκιστ (εφοσον το περισσεμα που αναμενω να εχουμε απο Μητσο θα παει στον Λασμε μπας και μεινει) ΕΚΤΟΣ αν παρει πουλους ο χοντρος, ανεβει στο 5 ο Κωστακης αλλα τοτε εχεις κενο στον 2ο σεντερ οποτε εκει θα χρειαστει μια υπερβαση απο τον ΔΓ αν ειναι να ερθει κατι καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Πλανινιτς-Ντειβις, το κασε τους ειναι στο θεο. Και του Τζειμς υψηλο το κασε, απλα ο Τζειμς ειναι και μεγαλουτσικος και εκανε μολις φετος την πρωτη του καλη σεζον (προπερσι ηταν ανυπαρκτος πχ), οποτε θεωρητικα δεν ειναι τοσο απροσιτη περιπτωση. Παντως ρε γαμωτο, να διωχναμε εναν Ουκιτς, να βαζαμε οσα θα γλυτωσουμε με την μειωση στον ΔΔ και ισως κανα ψιλο απτην τσεπη και να φερναμε Πλανινιτς , τι ωραια που θα ηταν...Θα μιλαγαμε για αλλο επιπεδο περιφερειας. Θεωρω οτι το μπατζετ μας φετος θα ειναι μικροτερο απο περυσι. Μην ξεχναμε την εξοντωτικη ποινη της Ευρωλιγκας που αγγιζει συνολικα σε κοστος το μυριο. Απο καπου θα κοπουν αυτα και ειναι προφανες απο που. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις