Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ?

Τι ακριβως θα κανουν τωρα? Θα παιξουν? Τι εμποδιζει πλεον τον Παναθηναικο να κανει ενσταση λογω παραβασης κανονισμων απο Σχινα για να το παρει στα χαρτια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγάλη ξεφτίλα για οποιαδήποτε ομάδα παίξει. Και για σας και για μας.

Για τους "δικούς" μου το λέω... Αν έχουν εγωισμό/λογική δεν πρέπει να βγουν. Ή αν βγουν να το ξεφτιλίσουν.

"εμένα ο κανονισμός με καλύπτει. Αν θέλετε μπορώ να διατάξω διακοπή αλλά για το καλό όλων καλό θα ήταν να συνεχιστεί το παιχνίδι".

Τάδε έφη Σχινάς

Τι εννοει οτι τον καλύπτει? Μηπως υπάρχει κάτι που δε ξέρουμε? Να παίξει έτσι το κεφάλι του? Δε νομιζω.

Ο Αντιτς εχει γλαρωσει λιγο :-D

θα χτυπησε κανα μπριαμ και κανα 2 μπυρονια θα ηρθε στα ισα του. οχι θα κατσει να σκασει για τους ουρουκ χαι το παλικαρι

"εμένα ο κανονισμός με καλύπτει. Αν θέλετε μπορώ να διατάξω διακοπή αλλά για το καλό όλων καλό θα ήταν να συνεχιστεί το παιχνίδι".

Τάδε έφη Σχινάς

Τι εννοει οτι τον καλύπτει? Μηπως υπάρχει κάτι που δε ξέρουμε? Να παίξει έτσι το κεφάλι του? Δε νομιζω.

Μαλλον εννοει "εχω τις τυπικες προυποθεσεις να το διακοψω αλλα γνωμη μου ειναι βγειτε να το τελειωσουμε"

Ρε ξεκολλατε με το αν χασουμε και αν κερδισουμε.

Δεν εχει σημασια αυτο, σημασια εχει οτι εχει γινει ντου, εχει χτυπησει κοσμος αλλα το ματς ειναι τραλαλι τραλαλο

Δηλαδη η ΑΕΚ επεσε κατηγορια και λεγαμε ορθως διακοπηκε, δεν μπορει να κανει ο καθενας οτι γουσταρει και μετα να συνεχιζουμε σχεδον αποκει που μειναμε

Φωναζουν τα πρεζακια που ειναι μεσα (αληθεια, γιατι ειναι ακομα μεσα?) 

"Π..η και πρεζακι Γιαννακοπουλε" 

Και λεει αυτος που περιγραφει " Χμμ εχουν μεινει καποιοι μεσα...Μαλλον τα security θα ειναι"

Φωναζουν τα πρεζακια που ειναι μεσα (αληθεια, γιατι ειναι ακομα μεσα?) 

"Π..η και πρεζακι Γιαννακοπουλε" 

Και λεει αυτος που περιγραφει " Χμμ εχουν μεινει καποιοι μεσα...Μαλλον τα security θα ειναι"

Ναι το άκουσα...

Πιο χαζός πεθάινεις :D :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...