Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Η ανοχη στη βια και η ευνοικη αντιμετωπιση προς τον ΟΣΦΠ σημερα ως προς αυτο το θεμα ειναι αδιανοητη.

ε δε θυμάμαι να έχουν συλλάβει ολο το γηπεδο του ΠΑΟ ποτέ ρε Μιδι...τι ανοχή? Ο ιδιος ο ΠΑΟ θέλει να τελειωσει το ματς.

Μαγκιά ειναι να μπουν μέσα οι παιχτες, να δωσουν τα χέρια με αυτους του ΠΑΟ και να τους παραδωσουν το κυπελο...

Δημοσ.

RT Κι αυτος ο σκαι... Πηγε για αρπα κολα και εβγαλε μπεν χουρ

Έχει ήδη δεχτεί ο ΠΑΟ να τελειώσει το ματς. Αυτο ακουω στο ράδιο.

ποιο σταθμο;

• Like 1
Δημοσ.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως θα καταθέσει ένσταση για κακή διεξαγωγή του αγώνα, γιατί έχουν χτυπηθεί τρία άτομα κι ο Χρυσόστομος Σχινάς θέλει να συνεχιστεί το παιχνίδι. 

Δημοσ.

gazzetta.gr αναφέρει: 

"Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως θα καταθέσει ένσταση για κακή διεξαγωγή του αγώνα, γιατί έχουν χτυπηθεί τρία άτομα κι ο Χρυσόστομος Σχινάς θέλει να συνεχιστεί το παιχνίδι. "

Δημοσ.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως θα καταθέσει ένσταση για κακή διεξαγωγή του αγώνα, γιατί έχουν χτυπηθεί τρία άτομα κι ο Χρυσόστομος Σχινάς θέλει να συνεχιστεί το παιχνίδι. 

ε λογικα να θελει..μετα θα τον κραζουν οι φιλοι του στο facebook!! :P

περα απο την πλακα μαλακιες ειναι αυτα..διεκοψε το να τελειωνουμε..δεν προκειται να πει κανεις τιποτα

Δημοσ.

Στο 94,6 το άκουσα. Κάτι τους ειπε ένας διαιτητής νομίζω και καλά για το καλό όλων και οι του ΠΑΟ ειπαν οτι θελουν να τελειωσει. Συμφωνησαν και οι 2 ξέρω γω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι αν πιασεις και τους παικτες του Ολυμπιακου, θα εχουν ξενερωσει

Ειδικα οσα παιδια εχουν και πιο ψυχραιμη συμπεριφορα, κατι Χαινς, κατι Λο θα λενε "καλα ρε μλκα, πηραμε 2 Ευρωπαικα και ενα πρωταθλημα σε 2 χρονια, γιατι τα κανουν αυτα για ενα πρωταθλημα" και αντε να τους εξηγησεις

• Like 1
Δημοσ.

Στο 94,6 το άκουσα. Κάτι τους ειπε ένας διαιτητής νομίζω και καλά για το καλό όλων και οι του ΠΑΟ ειπαν οτι θελουν να τελειωσει. Συμφωνησαν και οι 2 ξέρω γω.

Δεν μπορει να συνεχιστει αν δεν συμφωνησουν και οι 2 ομαδες, αρα για να συνεχιστει θα εχουμε πει το ναι

Το θεμα ειναι...ρε φιλε, τι ακριβως θες να συνεχισεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...