firewalker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ζητούν να φύγουν οι δημοσιογράφοι τα χουλιγκάνια!!!
dismemberer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Πω ρε φίλε, σουρεαλ σκέψη.. Φαντάσου να είχε και παναθηναικους μέσα
Cossutius. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Η ανοχη στη βια και η ευνοικη αντιμετωπιση προς τον ΟΣΦΠ σημερα ως προς αυτο το θεμα ειναι αδιανοητη. ε δε θυμάμαι να έχουν συλλάβει ολο το γηπεδο του ΠΑΟ ποτέ ρε Μιδι...τι ανοχή? Ο ιδιος ο ΠΑΟ θέλει να τελειωσει το ματς. Μαγκιά ειναι να μπουν μέσα οι παιχτες, να δωσουν τα χέρια με αυτους του ΠΑΟ και να τους παραδωσουν το κυπελο...
patrickdrd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 RT Κι αυτος ο σκαι... Πηγε για αρπα κολα και εβγαλε μπεν χουρ Έχει ήδη δεχτεί ο ΠΑΟ να τελειώσει το ματς. Αυτο ακουω στο ράδιο. ποιο σταθμο; 1
genius_13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως θα καταθέσει ένσταση για κακή διεξαγωγή του αγώνα, γιατί έχουν χτυπηθεί τρία άτομα κι ο Χρυσόστομος Σχινάς θέλει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
insomniaK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 gazzetta.gr αναφέρει: "Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως θα καταθέσει ένσταση για κακή διεξαγωγή του αγώνα, γιατί έχουν χτυπηθεί τρία άτομα κι ο Χρυσόστομος Σχινάς θέλει να συνεχιστεί το παιχνίδι. "
firewalker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μια χαρά του έκατσε του ΣΚΑΙ. Διπλά λεφτά θα βγάλουν... 2
Andy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως θα καταθέσει ένσταση για κακή διεξαγωγή του αγώνα, γιατί έχουν χτυπηθεί τρία άτομα κι ο Χρυσόστομος Σχινάς θέλει να συνεχιστεί το παιχνίδι. ε λογικα να θελει..μετα θα τον κραζουν οι φιλοι του στο facebook!! περα απο την πλακα μαλακιες ειναι αυτα..διεκοψε το να τελειωνουμε..δεν προκειται να πει κανεις τιποτα
Cossutius. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Στο 94,6 το άκουσα. Κάτι τους ειπε ένας διαιτητής νομίζω και καλά για το καλό όλων και οι του ΠΑΟ ειπαν οτι θελουν να τελειωσει. Συμφωνησαν και οι 2 ξέρω γω. 1
DKNI Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εγω πιστευω οτι αν πιασεις και τους παικτες του Ολυμπιακου, θα εχουν ξενερωσει Ειδικα οσα παιδια εχουν και πιο ψυχραιμη συμπεριφορα, κατι Χαινς, κατι Λο θα λενε "καλα ρε μλκα, πηραμε 2 Ευρωπαικα και ενα πρωταθλημα σε 2 χρονια, γιατι τα κανουν αυτα για ενα πρωταθλημα" και αντε να τους εξηγησεις 1
firewalker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Που σκατά είναι οι παραμένοντες; Άδειο φαίνεται.
DKNI Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Στο 94,6 το άκουσα. Κάτι τους ειπε ένας διαιτητής νομίζω και καλά για το καλό όλων και οι του ΠΑΟ ειπαν οτι θελουν να τελειωσει. Συμφωνησαν και οι 2 ξέρω γω. Δεν μπορει να συνεχιστει αν δεν συμφωνησουν και οι 2 ομαδες, αρα για να συνεχιστει θα εχουμε πει το ναι Το θεμα ειναι...ρε φιλε, τι ακριβως θες να συνεχισεις?
Antwni Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Με την διορία τη γίνεται? Έχουν περάσει 40 λεπτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις