Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Αν συνεχιστεί και χάσουμε, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πάμε σε άλλον αγώνα. Ας το πάρει ο Ο.Σ.Φ.Π.

Δεν εχει ρε μανα μου σημασια αν χασουμε ή κερδισουμε

Αυτη τη στιγμη περνας το μηνυμα οτι οκ ρε μαγκες, το πολυ πολυ να βγουμε και θα το γυρισει η ομαδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν συνεχιστεί και χάσουμε, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πάμε σε άλλον αγώνα. Ας το πάρει ο Ο.Σ.Φ.Π.

Και τι νομιζεις δε θα χαρουνε;

Θα λενε μαλιστα οτι το πηρε ο πυρινος κοσμος.

Δεν εχει ρε μανα μου σημασια αν χασουμε ή κερδισουμε

Αυτη τη στιγμη περνας το μηνυμα οτι οκ ρε μαγκες, το πολυ πολυ να βγουμε και θα το γυρισει η ομαδα

Ναι ρε συ, συμφωνώ. Αλλά...

Οι οργανωμενοι δεν αποχωρουν και πετανε καρεκλες στα ΜΑΤ. Καπου εδω να θυμησω τι συνεβη σε αντιστοιχη περιοτωση στο ΟΑΚΑ μετα το γκολ Αμπντουν.

Πιο κοκκινα κορακια δεν γινεται.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ = ΗΘΟΣ.

• Like 1

το καλυτερο για ολους μας ειναι να πανε σε ενα βοηθητικο γηπεδο να παιξουν τη συνεχεια και να δωσουν στους δημοσιογραφους το ραβασακι με το αποτελεσμα.

αντε να τελειωνουμε

Τεσπα, αυτο το πραγμα μυριζει Ελλαδα

Οπου πχ σημασια εχει να παει ο Τσοχατζοπουλος μεσα, οχι να φερει πισω τα λεφτα ξερω γω

Ετσι κι εδω, σημασια εχει "να ρε παιδια, το εκκενωσαμε"

Και ο Τσο μετα απο 2-3 χρονια θα βγει εξω εξισου πλουσιος και ο Θρυλος θα κερδισει και δεν πειραζει που ειναι αδειο και ολα καλα, και ξανα προς την δοξα τραβα

To καλυτερο ειναι να τελειώσει το ματς, 72-76...

Οκ έχει 1,5 λεπτό, αλλά οι τύποι κάνει μπαμ οτι δεν έχουν τη διάθεση και τα κουράγια να νικήσουν το ματς. Το παιρνει αυτος που το αξίζει περισσότερο φέτος. Και αυτος ειναι ο ΠΑΟ.

Ο Τράκης θα ειναι μια ζωή καραγκιοζης για άλλους λόγους τους οποίους ειπαμε στο προηγουμενο ματς. Σε αυτο, δεν έχει σχέση ομως.

• Like 3

Και επειδη αποτι διαβαζω παιζει "καλα, κοιτατε τι θα γινει την Κυριακη" εγω δεν θελω να γινει τιποτα καμια Κυριακη

Δεν εχω ορεξη να κανω ζουγκλα κανενα ΟΑΚΑ ακομα και αν χασουμε σημερα

Αλλα αυτο ειναι ακριβως το προβλημα, δημιουργεις δεδικασμενο οτι επεισοδια=εκκενωση και δεν τρεχει τιποτα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...